Találatok a következő kifejezésre: Idáig is és semmi (50 db)

Ha nem indul be aszülés a doki megvárja még magátol beindul? Miért kell befeküdni ha lejár az idö és semmi bajom? Akkor is beinditja ha semmi bajom?

Legjobb válasz: Ha nincs semmi gond max a 42.hétig várnak.A kiírt idõpont után azért kell befekündi,mert ilyen kor már naponta kell NST és így nem kell beutazni a kórházba+csinálnak UH-t,kézzel is vizsgálják,hogy nyílik-e a méhszáj+csinálnak amnioszkópiát(a méhszájon át megvilágítják a mburkot és ha zavaros,zöld,akkor a baba belekakált).Ilyen esetben vagy indítják a szülést vagy ha több probléma is adódik császároznak.

Ha nincs semmi gond max a 42.hétig várnak.A kiírt idõpont után azért kell befekündi, mert ilyen kor már naponta kell NST és így nem kell beutazni a kórházba+csinálnak UH-t, kézzel is vizsgálják, hogy nyílik-e a méhszáj+csinálnak amnioszkópiát(a méhszájon át megvilágítják a mburkot és ha zavaros, zöld, akkor a baba belekakált).Ilyen esetben vagy indítják a szülést vagy ha több probléma is adódik császároznak.
Azt kihagytam, hogy a magzatvíz zavaros.
Engem a fentiek miatt, illetve azért akart befektetni a dokim, mert szeretett volna terhelt CTG-t csinálni (oxitocin infúzióval fájásokat kelt, és nézi, hogyan reagál a baba). Persze ebbõl lehetett volna az is, hogy kapásból megindul a szülés. Végül szerencsére a kisfiam a kiírt napon megszületett.
Szia! nekem bekelett feküdnöm aznap mikor betöltöttem 40-et.Minden másnap csináltak oxitocin tesztet, hátha beindítja a fájásokat 5-öt kaptam semmi reakció.40+9 napon meg kellet császározni mert belázasodtam ez du.3 kor volt.(reggel még azt mondták minden oké)Fertõzött volt már minden.Persze én nem is tágultam semmit szûk egy újnyit csak. 20 hetes kisfiú anyukája

39+3 hetes vagyok és semmi jele a szülésnek. Néha vannak jóslóim de azok se vészesek azon kívül semmi. Nektek is volt ilyen hogy nem volt jele a szülésnek és mégis időre jött a baba?

Legjobb válasz: Még bármikor beindulhat! Van akinek úgy jön, mint derült égbõl a villámcsapás, más meg hetekkel elõtte tudja, hogy készülõdik a baba. Nyugi, légy türelemmel! Mikorra vagy kiírva? Dokival nem beszéltél?

Még bármikor beindulhat! Van akinek úgy jön, mint derült égbõl a villámcsapás, más meg hetekkel elõtte tudja, hogy készülõdik a baba. Nyugi, légy türelemmel! Mikorra vagy kiírva? Dokival nem beszéltél?
39+3-ra szültem az elsõ babámat, de semmi elõjele nem volt, még jósló sem. Derült égbõl villámcsapás. Második is derült égbõl jött, igaz õt túlhordtam pár nappal.
Én is kezdek egyre türelmetlen lenni és 30-ára vagyok kiírva. Én 2 napja napi 4-5.járok nagy vécézni, remélem ez is jel.
Én szurkolok nektek, h ne kelljen már sokat várni a babátokra:) Nekem minden jel, tünet volt már lassan az utóbbi 1-2hétben, és semmi. 41.hét
A kérdező hozzászólása: Huhh kedves utolsó akkor én egy szót se szólok:) Kitartást neked remélem mostmár megszületik a babád. Én jövõhét keddre vagyok kiírva.Addig ha nem lesz semmi akkor megyek a kórházba nst-re és azt mondta a doki hogy 3 napot ráhagynak és utána befektetnek.Na én ezt szeretném elkerülni:) Ezek szerintem akkor tényleg igaz hogy a fiúk lustábbak:)
Nekem is fiam lesz:D Én is azon szurkolok, h ne kelljen inditani, még kaptunk 5-6 napot, mert már átléptem 9nappal a 40hetet.Neked is szurkolok akkor, h idõben jöjjön, természetesen:) 41.hét
Én 38. héttõl kezdve lépcsõztem, és gugolgattam, de semmi jelen nem volt, hogy szülök. A méhszájam olyan zárt volt, hogy a doki is közölte, ebbõl még nem lesz gyerek. Febr. 5-re voltam kiírva, 4-én este már a kórházban voltam, mert befektettek, de semmi jel. Zuhanyoztam, lefeküdtem aludni. Egyszer ébredtem meg 10 órakkor, hogy feszül, de el is múlt. Fél 12-kor elfolyott a magzatvíz, reggel 9:36-ra megszületett a kisfiam, a kiírt idõpontban. Én örülök, hogy nem volt semmi jel, mert ismerve magamat tuti rápánikoltam volna. Így nem volt idõ pánikba esni, csak arra, hogy mosolyogva közöljem az éjszakás orvossal, hogy elfolyott a vizem!
Január 22-re voltam kiírva, 26-án befektettek, 27-én délután spontán beindult a szülés és 28-án délelõtt lett meg a pici. A fájások egyik percrõl a másikra indultak be, egybõl 5-7 percesekkel. A fájások beindulása elõtt pár perccel sem gondoltam volna, hogy itt valami készülõben van.
És végülis 40+6-ra szültem.

Olyan problemam lenne hogy lehuzok pl. egy filmet es a nincs feltuntetve a reszletek kozt hogy mennyi ideig is tart a film semmi adat nincs rola. Es ezert semelyik playerem se jatsza le a filmeket. Ezen lehet valahogy altoztatni? Koszikee

Legjobb válasz: Nem hülyeség, amit kérdezel, mert ha nincs meg a tulajdonságok közt pld a lejátszási idõ, akkor a letöltésnél történt valami gubanc, valószinûleg nem fejezõdött be rendesen a letöltés!

Nem hülyeség, amit kérdezel, mert ha nincs meg a tulajdonságok közt pld a lejátszási idõ, akkor a letöltésnél történt valami gubanc, valószinûleg nem fejezõdött be rendesen a letöltés!
ja hogy úgy... akkor már értem. ilyenkor valóban valami gebasz van és nem szedte le teljes egészében a filmet.
wtf? tehát leszedsz egy filmet, de nem tudod milyen hosszú ezért nem játssza le egyik lejátszód sem? ez hülyeség
õõ ja és guglizd ki a k-lite codec pack-ot, töltsd le és abban van egy lejátszó ami mindent pöpecül lejátszik.
A kérdező hozzászólása: ..:((( hat akkor tolthetem ujra az osszes filmet?? szornyuuu :///


Idáig is borotváltam és semmi gond nem volt, most meg állandóan kipötyösödik a bikinivonalamnál. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A neogranormon azért nem jó, mert nagyon zsíros és nem szívja be a bõröd, még másnap is ragadsz tõle! Én a Veet szõrbenövés elleni krémet használom. Ez jó a kipirosodásra, az irritációra és a benõtt szõrtüszõkre is! Drogériákban (Rossmann, DM) vagy hipermarketekben kapható, az ára 1000 Ft körül mozog.

A neogranormon azért nem jó, mert nagyon zsíros és nem szívja be a bõröd, még másnap is ragadsz tõle! Én a Veet szõrbenövés elleni krémet használom. Ez jó a kipirosodásra, az irritációra és a benõtt szõrtüszõkre is! Drogériákban (Rossmann, DM) vagy hipermarketekben kapható, az ára 1000 Ft körül mozog.
Az epilátor borotvafejét alig lehet érezni!!
elég, ha csak hintõport szórsz rá miután leborotváltad és kész.
epilátor?? akinek a borotvától kipöttyösödik, annak epilátortól méginkább...nekem is kiszokott pöttyösödni, megolkdás: neogranormon kenõcs, 1-2szer bekened vele és semmi gond nincs..
az epilátortól egyáltalán nem pöttyösödik ki...utána egy kicsit az, de elmúlik...én este megcsinálom és másnapra már semmi nem látszik!!!
sima babolaj, csodákat tesz. Vizes alapú, nem ragad, beszívja a bõröd. és nem pöttyösödik ki.
A hintõportól eltömülnek a pórusok és be fog gyulladni! Én is a Veet-et ajánlom!
próbáld meg epilátorral...attól nem fog kipöttyösödni.én is azzal csinálom, igaz, hogy fáj egy kicsit, de kibírható szerintem.
Sszia, valszeg csak begyulladtak a szõrtüszõid. Amit az elõttem szólok ajánlottak az tényleg nem rossz, ha nagyon nem javul, én tudok mondani egy jó, háromfázisú kenõcsöt. De ezt csak receptre írják fel, azt hiszem. Egyébként ha viszket is, akkor van gáz. Akkor már valószínûleg fertõzés. Nekem mondtak olyat is, hogy amikor (bármikor bárhol) felsértem a bõrfelületet a borotvával, azonnal elfertõzödik. Nem tudom, igaz-e, de mindig meg van az esélye, hogy valami történik. (mármint begyullad, vagy tényleg elfertõzödik.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És ezt a kenöcsöt, patikába kapható??? Mennyi kb? Várom a további válaszokat.
Hát azért epilátor elég durva...Én megpróbáltam, és 3 száltol beszartam..pedig a lábamon nem is érzem:S :D

World of tanks játék elindítása után, megáll a launcher frissítésnél. Vártam több időt is, de csak pörög, és nem csinál semmit. Bi a baj?

Itt megnézhetitek képen. Már újra is telepítettem, de ugyan úgy megáll a launcher frissítésnél.

Legjobb válasz: ugyan az nalam is mar vagy 2 honapja azt csinalja. Nekem el is kezdi de kritikus hibat ir. Erdemes probalgatni.

ugyan az nalam is mar vagy 2 honapja azt csinalja. Nekem el is kezdi de kritikus hibat ir. Erdemes probalgatni.
A kérdező hozzászólása: Én a fõkönyvtárból indítottam el utána, ott elindult. Utána rendesen megnyitottam a képernyõn lévõ ikonról, szedett utána egy csomó frissítést. azóta hibátlanul megy. Próbáld ki.

A számítógépem minden ok nélkül kikapcsol magától, aztán van mikor vissza kapcsolom és semmi baja és van olyan is mikor szirénázó hangod ad ki. ha elkezdem piszkálni belül, egy idő után újra indítható a gép. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: szirénázó hang az érdekes lenne:D az a speaker lesz... vagy túlmelegszik, vagy nincs megfelelõ áramellátás és emiatt lekapcsol. A túlmelegedést azt egy portalanítással is lehet orvosolni, esetleg még egy kis hûtõpasztával, az áramellátás viszont új tápot igényel

szirénázó hang az érdekes lenne:D az a speaker lesz... vagy túlmelegszik, vagy nincs megfelelõ áramellátás és emiatt lekapcsol. A túlmelegedést azt egy portalanítással is lehet orvosolni, esetleg még egy kis hûtõpasztával, az áramellátás viszont új tápot igényel
A szirénázó hang a videokártya hibára utal Vagy hibás a grafikus kártya, vagy ki van csúszva a slot-ból A hang amit hallasz a processzor hibajelzõ kódja ha pl a memoriamodul hibás vagy csúszott ki akkor hosszú rövid rövid csipogást hallasz Ha meghalt a procid mert lesarkaztad vagy besült akkor pedig nincs semmiféle hang csak a fekete képernyõ. ----▲ ◄ ☼ ► ----▼

Én nem lakok az anyukámmal, már vagy 6 éve idáig mindig jártam hozzá kéthetente, de most hetek óta nem is jelentkezik, nemtudom elérni telefonon küldtem már neki száz üzenetet és semmi. Aggódnom kellene?

Apukám szerint nem kell aggódnom mert biztos lemerült a telója vagy vett másikat vagy csak lement a pénz a telójáról de én ngyon aggódom miatta ilyet még sose csinált.

Legjobb válasz: Miert nem mesz el hozza es nezed meg, mi van vele?

Miert nem mesz el hozza es nezed meg, mi van vele?
Felnyálaznám a telefonkönyvet, és ismeretlenûl is addig hívnék valakit, amíg nem tudok választ..Ha kell, 100 embert. Vagy elindulnék gyalog, mezítlább, bárhogy. Olyan nincs, hogy valakit ennyire ne keressen senki, hetek óta nem tudsz róla. egy nap után a sziklákat megmozgatnám, ha az anyámról, gyerekeimrõl nem tudnék semmit.
Ha leirnad hol lakik melyik varosban, faluban anyukad, lehet itt is van valaki aki odavalo, biztos tudna segiteni, egy telefonszamot, pl. a szomszedet kikeresni, de ezt te is tudod.
Ha nem tudsz elmenni hozzá, miért nem hívsz fel valakit aki ott lakik ahol anyukád? Nincs barátja, ismerõse, munkatársa? Ha faluban lakik, hívd fel a polgármesteri hivatalt (a két ünnep között kell ügyeletet tartaniuk), õk utána tudnak nézni, hogy mi van vele.
Hát, ha ez VELEM történne, én annyira izgulnék, hogy gyalog, mezítláb is elindulnék.
Ha törtent volna valami, mar ertesitettek volna, ha korhazba is men, elkerik a közeli csalad telefonszamjat.En telefonalnak az ottani rendörsegnek, lehet kimennenek es megtudnad mi van(bar külföldön igy van).
Én is úton lennék már rég. Esetleg addig is, a környékén nem ismersz valakit, akit fel tudnál hívni, hogy menjen át hozzá?
A kérdező hozzászólása: a barátait meg nem nagyon ismerem a munkatársait meg mégannyira se de köszönöm szépen a hasznos válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Erre már énis gondoltam, csak az a baj, hogy nagyon messze lakik tõlem
A kérdező hozzászólása: hát a nagybátyám tartja vele a kapcsolatot és õt kérdeztem már de azt mondta hogy õ se tudja mivan anyával. A nagymamáékkal meg nem tartja a kapcsolatot, úgyhogy nincs senki akik meg az õ környékén laknak nem ismerek senkit

Valaki segítene fejlődni wowban? Nagyon kezdő vagyok. Taurin játszok 35ös druida vagyok. Idáig is egy szenvedés volt fejlőni. Ezenkívűl rossz cuccaim és semmi goldom sincs.

Legjobb válasz: LoL, Nemtudom miaz a tauri , de bejelentkezel DF-re behiv és fejlõdsz.. hát nemnagy titok ez hallode..

LoL, Nemtudom miaz a tauri , de bejelentkezel DF-re behiv és fejlõdsz.. hát nemnagy titok ez hallode..
ird kari neved felmegyek aztán segítek fejlõdni.
A kérdező hozzászólása: Írtam üzenetet ott leírtam.
Insta

Az 1. nagy szerelmemmel álmodok! Kb.5 éve volt egy nagy szerelmem, és egy ideig nem láttam nem is volt semmi gond addig amíg el nem keztem rolla álmodni. Bármit álmodtam mindig benne volt. Nagyon kiváncsi vagyok hogy ez miért van?

Mostanában a sráccal ujra beszélgetünk, még így is az álmaimban van pedig még jàrni sem jártam vele csak szereles voltam belé nagyon! 16/L

Legjobb válasz: beszélgetsz a 11 éves korodbeli szerelmeddel hahaha azért álmodsz vele

beszélgetsz a 11 éves korodbeli szerelmeddel hahaha azért álmodsz vele
Mert beszéltek, és a fejedben van, azért.
A kérdező hozzászólása: Èss mivan h beszelgetek vele 11èveskoromban lettem belé szerelmes és?.. Valahogy sosem tudom felfogni h ez miért vanezaz àlom dolog.:/
Sportoló vagyok, de telitalálat a paleo életmód nálam. Ch-ról annyit, hogy én érdekes módon nem ájulok el pedig napi 2-3órát edzem akár hõségben is. Amit bánok, hogy ilyen késõn kezdtem el. Sokáig visszatartottak az ilyen hülye hozzászólások.
Dehogy hagyom el a szénhidrátot, kell a vércukorszintemhez.
Elõbb-utóbb a többség rá fog találni erre, lehet csak a leszármazottjaik, de aki élni akar, méghozzá jó egészséggel az fel fogja ismerni a paleó 'zsenijét'. csak addig is kár a sok beteg emberért, de hát nem csak táplálkozásban hoznak az emberek irracionális döntéseket.
Mivel már nincs Béta-sejtem, így nincs mit újraindítani ;) ha meg leállok a szénhidráttal, leesik a vércukorszintem, és elájulok...
ezt indokold meg kedves névtelen bunkó senki. Kérdezõ, ha olvastál errõl a táplálkozásról, akkor elvileg tudod hogy igen, elkerülheted a cukorbetegséget (mivel az egy nagy részt táplálkozás által kiváltott betegség) bár nem tudom mit értesz örökölt cukorbetegséggel, az 1TD is lehet fiatal korban szerzett.. amit jól karban lehet tartani paleolit táplálkozással. az esetleges emésztési problémák nagyon hamar rendbe jönnek. sok betegség csak évtizedek alatt alakul ki az ÁBSZ, glutén és tejfogyasztás miatt, ezeket egészséges bélfallal, glutén és tej nélkül szerencsére meg lehet elõzni. Ne itt tájékozódj, mert az itt válaszolók zöme nem járatos az új táplálkozással kapcsolatos tanulmányokban, régi téves hitekben élnek, nem fognak tudni sokat segíteni..
Akkor nem hallottál még cukorbeteg emberrõl ;) Amúgy meg éhen döglenék kb...
akkor te nem vagy ember. az emberi vércukor szabályozás évmilliók alatt minimális ch bevitelhez alkalmazkodott, leginkább egy 16 éves testépítõ dumája, hogy "kell a szénhidrát mert.." valójában nem kell, amennyi kell az szintetizálódik a testedben. tehát rossz kifogás a finom lisztes sz.arok fogyasztására, hogy úgy is kell egy kis szénhidrát. nem kell.
A paleó az évszázad hülyesége.
tudom, hogy nincs mit újraindítani. amiket linkeltem 1TD esetek kezelésérõl szólnak. azért ezeket linkeltem.
igen, gondoltam erre is, majdnem le is írtam. de a cukorbetegség NORMÁLIS kezelésérõl egy kis okosság (gógyszerek nélkül) http://www.tenyek-tevhitek.hu/cukorbetegseg-diabetesz-gyogyi.. http://www.tenyek-tevhitek.hu/paleo-es-1-es-tipusu-cukorbete.. http://www.tenyek-tevhitek.hu/ket-paleora-attert-cukorbeteg-..
4 napja csinálom csak, de már most sok javulást érzek. Sok egészségügyi problémám van, pedig tök fiatal vagyok... és a legviccesebb az, hogy nagyon odafigyelek az ételekre amit eszek...magam fõzök és csak nyers alapanyagokból...de ez a fajta "régi egészéges" életmód nem segített eléggé. 4, de igazán már 2 nap után éreztem, hogy sokkal frissebb az agyam és aktívabb vagyok. Nekem inzulin rezistenciám van, magas koleszterin szintem, magas prolaktin és tesztoszterin szintem...és rengetem nõgyógyászati problémám. Egyik kollégámnak komoly emésztési problémákat oldott meg. Másik kolléganõm cukorbetegsége, izületi gyulladása, koleszterine állt helyre...és lefogyott egy csomót. :-) Kipróbálni kilehet, aztán legfeljebb nem jön be.
képzeld el, ha a péksütikhez visszatérni ilyen, akkor milyen minden nap azt enni! a cukrosnak meg kívánok minden jót, de ez a kezelésfüggõ hozzáállás szerintem valami egészségtelen, modern mentalitás. egy Ember nem élhet gyógyszerek, kezelések mellett. egyedül is életképesnek kell lennie, ha elpusztítjuk a gyógyszeripart akkor is meg kell maradnia. és van is erre mód cukrosok esetében (természetesen).
A kérdező hozzászólása: az nagyon szuper :) akkor sok sikert a folytatáshoz
Kedves kérdezõ! Biztos hogy fogsz fogyni tõle. Én amikor csináltam kb. 1 kg-t fogytam hetente. Úgy hogy nem is mozogtam mellette. Nagyon jól éreztem magam. És szinte erõfeszítés nélkül fogytam. De sajnos abbahagytam és vissza is híztam, ez tényleg egy életforma, nem lehet visszatérni a péksütikhez. Én külön fõztem magamnak, de olyan fárasztó mindig magyarázkodni hogy vendégségben miért nem eszel szinte semmit abból amit kínálgatnak. Komolyan már én éreztem magam hülyén. :( De most újra elkezdtem egy hete és most nem érdekel senki! Amúgy a változás szinte azonnali, én már érzem hogy bõvebb a nacim. :) Olyan jóóóó!!!
Köszönöm, de van nekem tökéletes kezelésem, tökéletes vércukorértékkel és HbA1c-vel.
Elõzõ vagyok... Kimaradt, hogy a kolléganõnek magas volt a vérnyomása...az is visszaállt normálisra :-).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!