Találatok a következő kifejezésre: II. számú klinikan (25 db)

SOTE II. számú klinikán 18. hetes genetikai UH-ra apuka is bejöhet? Van lehetőség képet kérni?

Legjobb válasz: Bejöhet az apuka. Képet én nem kaptam, bár nem is kértem(elötte voltam 4D-n) de szerintem ha kérsz adnak. Jó babavárást!

Bejöhet az apuka. Képet én nem kaptam, bár nem is kértem(elötte voltam 4D-n) de szerintem ha kérsz adnak. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, akkor a képre meg rákérdezek majd.

Szült más is a II. számú klinikán Dömötör Margit szülésznőnél, aki nem volt vele megelégedve?

Legjobb válasz: Már szült az egyik barátom és meg volt vele nagyon elégedve nekem is csak ajánlani tudta!ha nála szeretne szülni szerintem jól teszi mert az én barátom azt mondja jó akk az úgy is van!

Már szült az egyik barátom és meg volt vele nagyon elégedve nekem is csak ajánlani tudta!ha nála szeretne szülni szerintem jól teszi mert az én barátom azt mondja jó akk az úgy is van!
A kérdező hozzászólása: Aha..Akkor jó a barátodnak, nálam biztos csak rossz napja(i) volt(ak)... :/
Mikor én ott dolgoztam Margit volt a fõnõvér, nem tudom ki van most, de nem irigyeltem a kisanyákat akik nála szültek.Én nem szerettem fõnöknek sem.
A kérdező hozzászólása: Semmit nem segített, pedig fizettünk is neki.
Sziasztok. Örülök ennek a kérdésnek, mert nem tudtam kinek elmondani a tapasztalataimat. Júliusban szültem nála, nem volt jókedve, nem segített, késõbb, mikor nem ment a dolog, kézzel tágított, kértem, hogy ne csinálja azt mondta: tõlem megszülhetsz holnap reggelre is, de nekem fél 2-re jön az asztalos. Megcsászároztak, mert a kisfiam belekakilt és beleivott a vízbe, a mûtét elõtt láttam utoljára. Nem jött be hozzám, nem volt kíváncsi a gyerekre sem. Azóta sem hallottam róla. Fogadott volt, fizetett neki a párom. Nem tudom feldolgozni, hogy így alakult a szülés és azt, hogy ilyen volt velem. A szülõszobát megmutatta, de a 6 ágyas vajúdóba kerültem, pedig volt szabad 1 ágyas. 4-en nézték végig a kínlódásomat. Gondoltam felhívom és megkérdezem tõle, miért volt ilyen. De nincs kedvem vitatkozni vele. Köszönöm, hogy leírhattam.
Szomorúan olvastam a soraidat. Itt a fórumon mindenki dícséri a szülésznõdet, pedig ezek szerint vannak rossz tapasztalatok is. Én is ki lennék akadva, ha velem így bánt volna egy olyan ember, akit "felfogadtam". Én biztos nem adtam volna neki egy fillért sem. Egyébként a SOTE II-rõl nekem sincsenek jó tapasztalataim, már ami az újszülöttosztályt illeti. A legtöbb ott dolgozó nem oda való, durva, lekezelõ, és tényleg kiszolgáltatottnak érzi magát a kismama. Mondjuk minket meg ok nélkül bent tartottak 1 hétig, pedig normál szülés volt. Így karácsonyra sem mehettem haza, mint a zárójelentésbõl kiderült, miattuk. Na mindegy. Nekem a dokim ott vezet le szüléseket, ezért szültem ott. A szülésznõm Zsoldosné Etelka volt, egy tündéri, nyugodt, profi szülésznõ, aki mellesleg a szülés után is minden nap meglátogatott a gyermekágyas osztályon.


Sote II. számú klinikán hogyan zajlik a szülés?

26-ra vagyok kiírva,ott fogok szülni,olyan válaszokat várok,akik már szültek ott,és elmesélnék mi hogyan zajlott?!Hányan vannak egy szobában,hogyan van látogatási id?,babám ott lehet-e velem,segítenek-e mellre tenni,ilyesmi.

Legjobb válasz: Szia.Én oktober végén szültem itt.A szülészet nagyon modern,felújjított,a gyerekágy ehhez képest vagy 20 évvel le van maradva.Írj mailt és írok többet.Nem olyan rossz a dolog.Segítenek mindenhol,de kérni,kérdezni kell!

Szia.Én oktober végén szültem itt.A szülészet nagyon modern, felújjított, a gyerekágy ehhez képest vagy 20 évvel le van maradva.Írj mailt és írok többet.Nem olyan rossz a dolog.Segítenek mindenhol, de kérni, kérdezni kell!
én augusztusban szültem, és meg kell hogy mondjam nagyon meg voltam elégedve, mind az orvos, mind a szülésznõ elsõ osztályú.szülõ szoba nagyon szép, elégé kellemesen éreztem magam benne ahhozképest, hogy azért nem volt túl sok kedvem nevetni:D fõleg a végén.a gyerekágy, 6 an vtunkegy szobában, és jó volt hiszen tudtunk egymásnak sgiteni:Dkérdezni meg kell mert maguktól nem segitenek annyit.mellre tételt is kérd hogy jol teszed e rá.kinél szülsz?szülésznõ?orvos?
Szia.Elsõ vagyok.Én azért ennyire nem voltam megelégedve, pedig sokra azért nem számítottam.Azért írtam, hogy írj mailt és leírom a tapasztalataimat.Szülésznõt fogadj mindenképp!!!

A II. számú Klinikára (Budapest), mit kell vinni az újszülöttnek, illetve a mamának?

Ruhát adnak a babának? Mert hallottam, hogy van ahol mindent a kismamának kell vinnie.

Legjobb válasz: Vigyél popsitörlõt,eldobható és textilpelust is. Ruhát kap a babó,csak azt vidd,amiben majd hazaviszed. Más nem is kell. 3,5 hós kicsi fiú anyukája

Vigyél popsitörlõt, eldobható és textilpelust is. Ruhát kap a babó, csak azt vidd, amiben majd hazaviszed. Más nem is kell. 3, 5 hós kicsi fiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Milyen a II. számú nőgyógyászati klinikán a szülés és az azt követő ellátás? Kell magammal vinnem pelenkát, vagy bármilyen babaholmit?

Legjobb válasz: Szia! :) én 3 hete szültem a II. számún, volt fogadott orvosom (dr Timmermann), de szülésznõm nem volt (fogadott), az ügyeletesek mind nagyon kedvesek voltak (hajnal 3-tól este 9-ig beleestem két váltásba is :D), olyannyira, hogy kérdés nélkül is gátvédelemmel szültem, zenét hallgathatsz, tusolhatsz, labdára ülhetsz, és nagyon klafa a szülõszoba felszereltsége is! :) szóval jók a szülésznõk. az ellátás : a kaja made in hungary, úgyhogy párod, hozzádtartozód vigyen be neked plusz kaját (hûtõ van a szobában), ezen kívül pelust a picinek vigyél, nem kell sok, de legyen nálad, babaruci nem kell, öltöztetik õket :) csak hazajövõs ruci kell majd. popsi törlõt is vigyél.szerintem jó az ellátás egyébként :). sok sikert :) pusza

Szia! :) én 3 hete szültem a II. számún, volt fogadott orvosom (dr Timmermann), de szülésznõm nem volt (fogadott), az ügyeletesek mind nagyon kedvesek voltak (hajnal 3-tól este 9-ig beleestem két váltásba is :D), olyannyira, hogy kérdés nélkül is gátvédelemmel szültem, zenét hallgathatsz, tusolhatsz, labdára ülhetsz, és nagyon klafa a szülõszoba felszereltsége is! :) szóval jók a szülésznõk. az ellátás : a kaja made in hungary, úgyhogy párod, hozzádtartozód vigyen be neked plusz kaját (hûtõ van a szobában), ezen kívül pelust a picinek vigyél, nem kell sok, de legyen nálad, babaruci nem kell, öltöztetik õket :) csak hazajövõs ruci kell majd. popsi törlõt is vigyél.szerintem jó az ellátás egyébként :) . sok sikert :) pusza
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:-)remélem én is ilyen kedves dolgozókat fogok ki!!!

II. számú női Klinika, szülésznő kérdés? Gál Emese vagy Dömötör Margit, kit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Én csak abban tudok segíteni, hogy Gál Emesét nagyon sokan dícsérik a klinikán és nagyon kedvesnek, jó szülésznõnek tartják. Dömötör Margitot szintén, viszont sztem telefonálj oda, hogy szülést momentán vezet-e, mert õ lett a terhespatológián a fõnõvér és nem biztos, hogy szülõszobázik. Ennek nézz utána, de õt is nagyon ajánlom! Talán tapasztaltabb, mint az Emese.

Én csak abban tudok segíteni, hogy Gál Emesét nagyon sokan dícsérik a klinikán és nagyon kedvesnek, jó szülésznõnek tartják. Dömötör Margitot szintén, viszont sztem telefonálj oda, hogy szülést momentán vezet-e, mert õ lett a terhespatológián a fõnõvér és nem biztos, hogy szülõszobázik. Ennek nézz utána, de õt is nagyon ajánlom! Talán tapasztaltabb, mint az Emese.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon örülök, hogy válaszoltál! ;)

Jó orvosra lenne szükségem a SOTE II. számú klinikáján.24 hetes vagyok, és orvost kell váltanom. Nem tudom kihez forduljak? Területileg a klinikához tartozom. Ajánlanátok egy megbízható orvost?

Legjobb válasz: Szia! Én a Máv-ban Dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, õ már a SOTE II-n van. Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. A másik Dr. Újári Elemér. Hozzá jár a nõvérem (35 hetes) és nagyon dícséri. Boldog babavárást! :o)

Szia! Én a Máv-ban Dr. Kisfalvi Istvánnál szültem, õ már a SOTE II-n van. Nagyon aranyos, kedves, és figyelmes. Õt meleg szívvel tudom ajánlani. A másik Dr. Újári Elemér. Hozzá jár a nõvérem (35 hetes) és nagyon dícséri. Boldog babavárást! :o)
Bocsi: Újvári
Dr.Kósa Zsolt, szerintem õ is fantasztikus
Szia.Én is a Kisfalvi dokihoz járok, szívessen ajánlom.Nagyon aranyos, nem beképzelt, nyugodt, segítség kell nyugodtan lehet hívni.Nem a SOTE II.-n rendel hanem az Oxivit Rendelõben.A SOTE-n csak szül.Én is nála fogok, most vagyok 14 hetes.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Dr. Timmermann Gábor is ott fog dolgozni májustól, Õ eddig a Péterfy Sándor utcai kórházban volt. Fantasztikus orvos, én is nála fogok szülni!Ajánlom a honlapját: http://www.timmermann.hu!Sok boldogságot!19 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!