Találatok a következő kifejezésre: IFrameben lévő hogyan lehet átméretezni (1 db)

IFrameben lévő weblapot hogyan lehet átméretezni?

hogy a belinkelt weboldal ne eredeti méretében jelenjen meg hanem pl összezsugorítva hogy egy 300*250-es keretbe is beleférjen a weblap fels? része?

Legjobb válasz: A keretet a width és height paraméterreé tudod.

A keretet a width és height paraméterreé tudod.
Ha a megnyitandó weboldal elemeinek méretét százalékosan adod meg akkor azok az iframe méretéhez százalékosan fognk igazódni. Tehát pl. ha az IFRAME mérete width=250 és height=250 pixel, de a megnyitandó tartalomban egy táblázat mondjuk width=300 height=300 méretû akkor 50-50 pixel kicsúszik. Ha viszont így adod meg, hogy width=100% height=100% akkor automatikusan az iFrame méretéhez igazódnak így tehát automatikusan 250x250 méretû lesz. Persze vannak olyan helyzetek amikor elég kényelmetlen az ilyes fajta megoldás, pl. ha sok nagyobb képet tartalmaz a megnyitandó oldal mint az iFrame mérete. Ha nem tudod megoldani a problémádat, akkor szerintem linkeld be az oldalad, hogy jobban meg tudjuk nézni és pontosabb segítséget tudjunk adni, mert elég sok lehetõség létezik ilyen esetekben.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a gyorsabb/jobb? Jquery after id VAGY append class?

Kisebb html részletet adnék hozzá.
Append egy classhoz, vagy After egy id után?

2

Weboldalon szabad árakat közölni?

Egy legális, kisválallkozásnak csinálok weboldalt. NEm szeretnék semmilyen jogi csapdába ütközni, vagy ilyesmi. Fodrásaztról lenne szó, és szolgáltatás árakról.

8

Tudnátok olyan linkeket ajánlani, ahol egy adott weboldal készítésébe tudok betekinteni a nulláról?

Php,mysql,html,ccs,js alapok mennek. A gondom az , hogy ha van egy projekt(akár webshop, hírportál, vagy csak egy egyszerűbb kvíz-zel foglalkozó weboldal ötlet), akkor nem tudom ,hogyan tervezzem meg a nulláról.
Olyasmi érdekelne ,ami végigvezet az ötleteléstől elkezdve a terven át a megvalósításig.

4

Eddig hogy tetszik ez a blog?

Pozitív, negatív kritikát is elfogadok!

6

Mit gondoltok erről a blogról?

http://mylife--diary.blogspot.hu/

3

Segítség! Mivel tehetem egyedibbé a blogomat? Nektek bejön az ilyen kicsit személyesszerű blog?

Na,nemrég kezdtem blogolni,de egyáltalán nincs olvasóm.Lehet ,hogy azért ,mert nem érdekes blogom?! Inkább egy ilyen fogjuk rá,hogy virtuális napló,amit bárki elolvashat. jöhet hideg-meleg!valami tanács,vélemény? köszönöm!

1

ASP. Net-es site-ot, hogyan kell futtatni szerveren?

PHP-nál egyszerű dolgom volt, mert a linux szerverem be volt configolva, hogy futtassa az index-php-t a többi meg ment magától, de nem tudom elképzelni hogy a .net-es solutionom hogy fog futni szerón. Mi ennek a folyamata? Gondolom ott kezdődik hogy telepítek a szerverre egy Windows servert.

1

Létre tudok hozni saját domain tartományt?

A domain nevem mellé létre tudok hozni saját tartományt is?

tudjátok olyasmire gondolok, mint a .com, csak nyilván nem lenne egy szinten a .com-mal.

12

Ha feltölt egy falhasználó egy fájlt azt milyen kódrésszel lehet átnevezni mondjuk user. Jpg-re?

Kommentben infó:

4

Bloggerek: mit használjak?

Úgy terveztem, elkészítem első blogomat, de nem tudom, hogy melyik oldalon kezdjem el, vagy hol nézik sokan... köszönöm a válaszokat!:)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!