Találatok a következő kifejezésre: IFrameben lévő hogyan lehet átméretezni (1 db)

IFrameben lévő weblapot hogyan lehet átméretezni?

hogy a belinkelt weboldal ne eredeti méretében jelenjen meg hanem pl összezsugorítva hogy egy 300*250-es keretbe is beleférjen a weblap fels? része?

Legjobb válasz: A keretet a width és height paraméterreé tudod.

A keretet a width és height paraméterreé tudod.
Ha a megnyitandó weboldal elemeinek méretét százalékosan adod meg akkor azok az iframe méretéhez százalékosan fognk igazódni. Tehát pl. ha az IFRAME mérete width=250 és height=250 pixel, de a megnyitandó tartalomban egy táblázat mondjuk width=300 height=300 méretû akkor 50-50 pixel kicsúszik. Ha viszont így adod meg, hogy width=100% height=100% akkor automatikusan az iFrame méretéhez igazódnak így tehát automatikusan 250x250 méretû lesz. Persze vannak olyan helyzetek amikor elég kényelmetlen az ilyes fajta megoldás, pl. ha sok nagyobb képet tartalmaz a megnyitandó oldal mint az iFrame mérete. Ha nem tudod megoldani a problémádat, akkor szerintem linkeld be az oldalad, hogy jobban meg tudjuk nézni és pontosabb segítséget tudjunk adni, mert elég sok lehetõség létezik ilyen esetekben.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol/hogy lehet www.akármi.hu-s weblapot készíteni?

ne ilyen blogger.hu kal olyan amilyet teljesen testre lehet szabni pl www.akármi.hu és ennyi

4

Mért van az, hogy mikor megnyitom a html oldalt {még nincs feltöltve szerverre (ftp. Atw, mysql. Atw.hu/) }akor ha rámenyek a menöpontra megjelentini azt is aminek kell és megjelenití a kód egy részét?

4

Vélemény a blogomról?

Szerintetek min kéne változtatnom?:3

11

Webalapot szeretnék létrehozni ahová üzenetet is tudnak küldeni. Kinek van jó ötlete hogy milyen programmal csináljam vagy hogyan kezdjek neki?

7

Tumblr-ön a háttérképet hogyan változtatom meg a témában, vagy egyáltalán lehet olyat?

Ma kezdtem el, és még nem igazán igazodom ki rajta.

1

Bloggerbe hogyan kell csinálni ezt? (többi lent)

Látom nagyon sok weboldalon, hogy egy oldalra rákattintva két oldalcímet jelenít meg, és te rákattinthatsz Például ezen az oldalon:A linket amúgy nem reklámként, hanem példaként írtam be.
A kérdésem tehát, hogy a blogger (blogspot)weboldalkészítő programban lehet ilyet csinálni, és ha igen, akkor hogyan kell?

7

Hogy tud/lehet jó weblapom hogy sokan látogassák?

6

Milyen zenelejátszók vannak?

hasonlóra gondoltam mint a Mixpod.
De az is jó lenne ha youtube html linket mikor berakom a weboldalamba az automatikusan lejátsza!

2

Szerintetek mennyire jó ez a blog?

kinézet tartalom stb...

3

Van egy weboldalam (a linket lentebb mellékeltem). Azt hogyan lehetne megoldani, hogy csak akkor mutassa a videóhoz vezető linket ha rákattintanak a "Tovább a videóhoz" fülre?

weboldalam:

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!