Találatok a következő kifejezésre: Huzatot kapott szemem. Mivel (5 db)

holnap vidd el az orvoshoz!
kamillaval mosogasd, de vidd orvoshoz ir majd szemcseppet!
A kislányomnak is volt ilyen, sima forralt vízzel töröltem neki, és elmúlt 2-3 nap alatt.Ja és mindig kívülrõl befelé töröld.
A kérdező hozzászólása: köszi, én is a kamilla virágot gondoltam, az csak természetesebb. ha már most gyógyszerekre szoktatom akkor semmitse ér a természet. :)

SEGÍTSETEK! A hörimnek ma reggel csipás volt az egyik szeme, és sztem huzatot kapott tegnap este, mert be van dugulva/folyik az orra (folyton azt piszkálja a mancsaival)! Mit csináljak?

Vagy 40 oldalt megnéztem ezzel kapcsolatban, de "itthoni gyógymódot" nem írtak sehol... Állatorvossal pedig [email protected] állok, mert akikhez jártunk, azokban nem bízom (tengerimalacomat nem tudták megmenteni, hörimet 1x leejtették 5-10cm magasból)!!! Ajánljatok 1et!!!

Legjobb válasz: Ja, és pls GYORSAN!!! :'((( Kész ideg vagyok!!! >.<

A kérdező hozzászólása: Ja, és pls GYORSAN!!! :'((( Kész ideg vagyok!!! >.<
Szia! Budapest környékén laksz? Én tudok egy nagyon jó állatorvost. Kistarcsai. Õ mentette meg a kutyám életét, amikor egyik télen nagyon megfázott. Cím: 2143 Kistarcsa, Malom u. 2. Telefon: 06 - 28 / 506 - 265 Fax: 06 - 26 / 506 - 266 http://www.kistarcsaiallatorvos.hu/ Sok szerencsét! És remélem hamar meggyógyul a hörid!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!! :'S
remélem, gyógyul s hörimöri
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy nem válaszoltam eddig, hát javulgat, de a bal szeme sajnos még mindig csipás, és emiatt nem tudja kinyitni... :'((( Erre van valami tippetek??? (Mármint a csipa kiszedésére) Nem akarom én feszegetni, mert félek, hogy fájna neki, de õt már idegesíti, mert kapargatja néha a lábéval. :((
kis zsepivel töröld le, nem fáj az neki, de csak óvatosan, ha gondolod nagyon nagyon pici vizet rakj a zsepire, 2 cseppet maximum
A kérdező hozzászólása: Próbáltam ilyen kéztörlõvel (nem az illatos vizessel), de mindig elhúzta a fejét! Erõltetni (mint már mondtam) nem akarom... A szemét ma már kinyitotta, hogy holnap is ezt fogja-e tenni, az kérdõjeles... :((
Vidd minél elõbb orvoshoz. Ha budapesti vagy tudok rágcsálókhoz értõ orvosokat ajánlani: http://www.grafdoktor.hu http://www.allatpatika.hu vagy az állatorvosi egyetem egzotikus rendelésére is viheted, de itt csak hétköznap van rendelés 13-17:30-ig http://www.univet.hu/units/belgyogyaszat/index.php?p=egzotik..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, tényleg!! És bocsi, hogy csak most írok, de pont a névnapomon (vasárnap) szegénykém meghalt! :'((( Legalábbis reggel úgy vettem õt elõ, hogy már nem élt... x'((((( Valaki esetleg tudna ajánlani egy hosszabb ideig élõ állatkát 4 emeletes panelba? Amivel lehet játszani, ki lehet szedni, simogatni, stb. Tengerimalacunk is van, csak õ idén járja a 4. évét, és nem tudom, szerintem elég kockázatos lenne betenni hozzá egy kicsit...


Mivel ápoljam a babám szemét ha huzatot kapott?

3 hónapos babám egyik szeme csipásodik és könnyezik,de nem vörös.Eddig kamillával ápoltam,de hallottam,hogy az szárítja neki.Valami ötlet?

Legjobb válasz: vidd el dokihoz és kérj szemcseppet

vidd el dokihoz és kérj szemcseppet
Szia! Cseppents a szemébe anyatejet, ha még szopik 3 nap és helyre jön nekünk bevállt nekünk épp a múlthéten volt ez a probléma. 5 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen szopik még és kipróbálom a tejes dolgoz.
A kérdező hozzászólása: dolgot :)
homeopátia is lehet: Euphrasia 9Ch napi 2x5 golyócska + Oculo Heel homeopátiás szemcsepp
Szerintem vidd el dokihoz és ne kísérletezz. Gyanús, hogy ha huzatot kapott volna, tehát kötõhártya gyulladása lenne, akkor piros is lenne a szeme. Lehet, hogy pl. könnycsatorna gyulladása van, ami ha nem kezelik elég csúnya is lehet. Hívd ki a dokit.
Szia!Nálunk a szülésznõ azt mondta, felforralt, lehûtött vízzel egy vattalap segítségével, kívülrõl befelé töröljem ki párszor.Nagyon örültem mert szinte egy nap alatt elmúlt.Persze biztos a gyulladás mértékétõl is függ.

Huzatot kapott a szemem. Mivel borogathanám, vagy gyógyíthatnám?

A kamillát már próbáltam, de nem sok értelme van. A gyógyszertárba nem adnak gyógyszert, mivel 31hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: kamilla és olyan kenõcs

kamilla és olyan kenõcs
ha elmész egy orvoshoz bisztos ad rá kenõcsöt
Szia! Én Calli teával szoktam borogatni. (ebben nem csak kamilla van, hanem egyéb gyógynövények is.), És Stivia növény kivonatot szoktam cseppenteni bele. Ez az árpára is nagyon jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!