Találatok a következő kifejezésre: Humana ha tápszerre lehet (9 db)

Tápszert (Humana HA 1) lehet recept nélkül kapni a gyógyszertárba?

Legjobb válasz: Sajnos tudomásom szerint nem lehet, semmilyen HA tápszert nem adnak ki recept nélkül. Késõbb már a nagyobb babáknak való tászereket meg lehet venni pl. a Dm-ben is. Bár én most láttam a Dm-ben új Dm-es HA újszülötteknek való tápszert, elméletileg ugyanaz van benne, mint a többi receptköteles tápszerekben. És persze olcsóbb is. Meg kell kérdezni a dokit mi a véleménye.

Sajnos tudomásom szerint nem lehet, semmilyen HA tápszert nem adnak ki recept nélkül. Késõbb már a nagyobb babáknak való tászereket meg lehet venni pl. a Dm-ben is. Bár én most láttam a Dm-ben új Dm-es HA újszülötteknek való tápszert, elméletileg ugyanaz van benne, mint a többi receptköteles tápszerekben. És persze olcsóbb is. Meg kell kérdezni a dokit mi a véleménye.
Az orvosnak kell eldönteni, melyiket kaphatja a baba, ezért vényköteles. A 2-es már nem.
Csak receptre van , és nincs is minden gyógyszertárban.Mi is ezt esszük és ahol lakunk 6 gyógyszertárból csak egybe lehet kapni.
Szia! Lehet recept nélkül kapni, 2600 ft egy doboz!2200 ft receptre!

Kérdésem a következő:babám 10 hetes elég sokat nyög erőlködik nyügös. Anyatejes de kevés a tejem igy potolni kell neki. Orvos irt fel humana ha 1-es tápszert de bukós babáknak ezért olyan grizszerü a kész tápszer. Lehet ettöl nyög?

Legjobb válasz: Kedves Anyuka! Nem valószínû, hogy a tápszer "sûrûsége" miatt nyög a baba, bár lehet, hogy furcsa neki a jólill. könnyen folyó anyatej után. Egyébként, ha megfigyeli, akkor szopás közben is szoktak nyögni a babák. Az erõlködés és a nyûg pedig sajnos attól adódhat, hogy fáj a pici hasa. Ami baba korban elég gyakori. Tévhittel elletétben lányoknál is elõfordul nem csak kisfiúknál. Én három gyerekes most más 4 unokás nagyi vagyok. De ha úgy gondolja, hogy zavaró az állapota, akkor nyugodtan mondja el az orvosnak, aki felírta a tápszert, vagy a védõnõnek. Hát ha jobb tanácsot tudnak adni. Jóegészséget kívánok és szép Boldog Ünnepeket az egész családnak.!

Kedves Anyuka! Nem valószínû, hogy a tápszer "sûrûsége" miatt nyög a baba, bár lehet, hogy furcsa neki a jólill. könnyen folyó anyatej után. Egyébként, ha megfigyeli, akkor szopás közben is szoktak nyögni a babák. Az erõlködés és a nyûg pedig sajnos attól adódhat, hogy fáj a pici hasa. Ami baba korban elég gyakori. Tévhittel elletétben lányoknál is elõfordul nem csak kisfiúknál. Én három gyerekes most más 4 unokás nagyi vagyok. De ha úgy gondolja, hogy zavaró az állapota, akkor nyugodtan mondja el az orvosnak, aki felírta a tápszert, vagy a védõnõnek. Hát ha jobb tanácsot tudnak adni. Jóegészséget kívánok és szép Boldog Ünnepeket az egész családnak.!

2 hetes a bébim, humana ha 1-es tápszert kap. ettől fájhat a pocija, lehet tőle székrekedése?

Legjobb válasz: A tápszertõl fájhat a pocija, és ha csak tápszert eszik, kevesebb a széklete, mint az anyatejes babának. Nem tudom, mit jelent pontosan a székrekedés, de ha esetleg több napja nincs, beszélj az orvossal, fõleg ilyen kis korban. Ha régóta nincs kaki, attól is fájhat a hasa. Mi is egyébként ezt a tápszert vesszük, nekünk nincs problémánk vele, de ez nem jelent semmit. Kérdezz rá, és ha az orvos is úgy gondolja, válts tápszert!

A tápszertõl fájhat a pocija, és ha csak tápszert eszik, kevesebb a széklete, mint az anyatejes babának. Nem tudom, mit jelent pontosan a székrekedés, de ha esetleg több napja nincs, beszélj az orvossal, fõleg ilyen kis korban. Ha régóta nincs kaki, attól is fájhat a hasa. Mi is egyébként ezt a tápszert vesszük, nekünk nincs problémánk vele, de ez nem jelent semmit. Kérdezz rá, és ha az orvos is úgy gondolja, válts tápszert!
Bálintka napi 2-3szor kakil.Így nem lehet székrekedése.Had erölködjön, ha neki az jól esik.Nincs semmi baja, nem is lesz
Szia! Mi a Humana HA START LC-PUFA tápszerét használjuk. Ettõl nem fáj a pici pocija, naponta 1-2szer kakil. Elõtte a Milupa Milumil HA Start volt a kaja, de mivel egy ideig hiánycikk volt, áttértünk a Humanára. A Milupától sárgább, és picit hígabb volt a kakija, a Humanától pedig zöldes, és nem híg.


HA-t csak gyogyszertárban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!DM-ben nincs!Most voltam, megyek a Rossmannba megnézem!
A kérdező hozzászólása: Ez sajnos nem így van!Milupa van DM-ben, Hipp a Brendonban!
dm, rossman.
DM Teszvesz, Vatera, érdemes ott is szétnézni!!! :)

Mit lehet tudni a beba ha 1-ről? Eddig humana ha 1-t ette a babócám, de nem tudott tőle kakilni. Melyik a legjobb tápszer? Adok sok folyadékot, de az sem segít, segítség nélkül nem tud kakilni.

Legjobb válasz: Az én fiam a Beba1-et ette idáig. Õ szerette, nem csinált neki szorulást, hasmenése se volt tõle soha. A HA tápszerekrõl semmit nem tudok viszont, mert mi olyat sose kaptunk. Nem is igazán értem, mostanában sokszor ok nélkül is már elsõre azt írják fel. Persze van, amikor kell.

Az én fiam a Beba1-et ette idáig. Õ szerette, nem csinált neki szorulást, hasmenése se volt tõle soha. A HA tápszerekrõl semmit nem tudok viszont, mert mi olyat sose kaptunk. Nem is igazán értem, mostanában sokszor ok nélkül is már elsõre azt írják fel. Persze van, amikor kell.
mennyi idõs a baba?
Szia! Szerintem jó!Amíg adtam a lányomnak nem volt semmi gond a székletével. Próbáld nyugodtam. Bár én édesköményes babamosoly teát adtam mellé. Lehet az is segít. Szegény picurkád. De ha ez sem megy, próbálj anyatejcsit venni, az biztos nem okoz székrekedést. Nem tudom ez a dolog hogy megy, de hátha van a környezetedben olyan anyuka, akinek van felesleg. Minden jót nektek!
Szia!Nõvérem babája (3 hónapos)és õ is beba-t kapott elõször.és neki is ez volt a problémája, már mildibét ad a fiának, de az sem nagyon segített, espumisan cseppeket ad neki, ami könnyíti a kakilást.kérdezd meg a gyerekorvost.
Igazán jól, "sajnos" csak az anyatejtõl tudna, ha nem szoptatsz már, akkor szerintem a bifiduszos tápszert ki lehetne próbálni, mert az szokott segíteni. Barátnõm adta elválasztó tápszerként, és segített a babán.
Kiütések a kis arcán, majd a fejen.
Mivel sajnos minden nem kifejezetten allergiásoknak készült tápszer tehéntej alapú, mindenképpen okozhat allergiát. Sok tünet lehet, többek között, kiütések akár testszerte is, hasfájás, légúti betegségek. Ezek a leggyakoribbak. Az lenne a legideálisabb, ha kizárólag anyatejjel tudnád táplálni! Ha még nem telt el 40 nap szoptatás nélkül és nincsenek szervi akadálya, próbálj segítséget kérni szoptatási tanácsadótól. A L.L.Ligának országszerte vannak tanácsadói, akár telefonon is tudsz segítséget kérni. Sajnos a védõnõk sokszor nagyon elavult nézetek szerint próbálnak segíteni (tisztelet a kivételnek). Sikeres szopit kívánok! Majorné Zsuzsa dúla

Humana Baby -Fit tápszer újszülött kortól banános ízű mi a véleményetek jó fajta tápszer? Illetve ezt receptre lehet íratni ha igen mennyibe kerül azzal és a nélkül?

Legjobb válasz: Pont most írta fel nekünk a doktornénink, ha jól emlékszem 1400.-Ft volt receptre, és nekünk úgy tûnik, hogy beválik, pedig az én fiam elég válogatós lett e téren. Ez kicsit édeskés ízû, nem olyan keserû, mint a legtöbb tápszer, így szívesebben issza. Viszont a Tesco-ban láttam a hétvégén, 1900.-Ft-ért lehet venni, szóval szerintem érdemes íratni.

Pont most írta fel nekünk a doktornénink, ha jól emlékszem 1400.-Ft volt receptre, és nekünk úgy tûnik, hogy beválik, pedig az én fiam elég válogatós lett e téren. Ez kicsit édeskés ízû, nem olyan keserû, mint a legtöbb tápszer, így szívesebben issza. Viszont a Tesco-ban láttam a hétvégén, 1900.-Ft-ért lehet venni, szóval szerintem érdemes íratni.
https://www.gyerekkosar.hu/humana-tapszerek/humana-anyatej-h.. nekem az hogy banános ízú, már sok:-((
Kislányom szereti, sokáig ezt itta! Semmi gond nincs vele, és nem is drága receptre. Viszont itt olvastam nemrég, hogy már nem lehet kapni. Azért járj utána!
Nekünk csak ez jött be, anyatejes baba, csak estére kapott tápszert, próbáltuk a Milumilt, hát az nagyon rossz volt. Ezt megitta. Az árára már nem emlékszem, mert már 8 hónapos a fiam és régebben itta.
nem todm egy iylen kicsienk már olyat adni, amiben aroma van?? mert gondolom nem a banántól lesz banáníze

Lehet a babának milupa és humana tápszert adni felváltva? Szóval ha megeszik egy doboz Milupát utána egy doboz Humana-t és megint Milupát?

A doktor nénink Milupa Milumil HA Start tápszert írta ki, nincs is semmi probléma, mert megeszi, de adhatok neki más márkájú tápszert is pl. Humana start-ot, ha azt is be tudom szerezni, mert kimaradt valakinél bontatlan csomagolásban? Nem spórolásból venném meg azt, csak ha nem lesz baja, hogy egyszer Milupa egyszer meg Humana akkor adhatom neki?

Legjobb válasz: Köszönöm a gyors választ. Akkor veszek neki más fajtát is.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Akkor veszek neki más fajtát is.
Semmi baja nem lesz, nyugodtan adhatod, én is így csinálom...

Humana Baby Fit Plus tápszert fel lehet íratni receptre? Ha igen akkor mi az ára?

Legjobb válasz: 3 éves korig felírja ezt a tápszert az orvos!!! Kb. 630ft-ért vettem a múlt héten egy dobozzal.

3 éves korig felírja ezt a tápszert az orvos!!! Kb. 630ft-ért vettem a múlt héten egy dobozzal.
Fel lehet iratni receptre, 50%-os TB támogatás van rajta. Tehát receptre csak féláron van. Recept nélkül gyógyszertáranként eltérõ, ugye lehet 1200-1500 ft 1 doboz. Receptre ennek a fele, akár 600-800 Ft között áron is megveheted.
Azért írják fel ezt a tápszert, mert speciális. Mivel AR tápszer, így támogatott a gyermek 3 éves koráig. Miután fél éves lett a lányunk, ezt írta fel a doktornõ. 2-es tápszert nem írnak fel sehol, ha jól tudom, csak speciálisakat!
Nem tudom, én 2011-ben szültem, mikor a lányom betöltötte a 6. hónapot, a 2-es tápszert már nem írta fel a doki. Ha 1-es tápszert eszik 1 éves korig, akkor gondolom azt felírja, de nekem azt mondta az orvos, hogy mindenképp 2-est kell ennie a gyereknek 6 hónapos kor után .
Én pont ma vettem, 630 Ft 1 dobozzal receptre. Azt mondta a gyerekorvosunk hogy 1 éves korig nem is fog mást adatni a lányunknak, csak ezt, de ahogy olvasom akkor tényleg így van hogy 3 éves korig felírják?!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ!Nem vette meg a lányom 1800-ért, , hisz az elõzõt még 1500-ért vette ugyanott, , holnap felíratja!
Én 650ért veszem receptre.
Ja, meg mindenképp nézzétek meg, hogy gyógyszertárban mennyi , mert 1800-ért sok, én 1500 Ft-nál többért sose vettem, igaz még tavaly. A Tescoban is lehet kapni, legalábbis nálunk.
A gyógyszertárban a rendes ár feléért lehet megvenni receptre. Ha a gyógyszertárban is 1800-ért adják, receptre akkor is csak 900 Ft. Meg kell kérdezni az orvost, hogy receptre felírja-e, nálunk 6 hónapos kor után már sajnos nem írta fel az orvos:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Recept nélküli árát tudtam az utóbbi hetekben ezt ette az unokám, , csak most szólt a lányom, , hogy kérdezzek már rá lehet e receptre kérni, , mert a ROSSMAN-ba 1800 felett lett!!
A kérdező hozzászólása: Nálunk azért kell, mert egyszerüen egyik fajtával sem lakik jól Utoljára MILLUMIL KOMFORT VOLT, , mert nehezen kakilt, , a problémát megoldotta, olyannyira, hogy 1 hónap használat után, túl laza már a széklete, , ráadásul nem tud jól lakni vele, , , Ez a banános viszont tápláló neki:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!