Találatok a következő kifejezésre: Hsg után eséllyel (4 db)

HSG után mennyi az esélyem, hogy könnyebben teherbe esek. Van rá példa, hogy könnyebben összejön, vagy túl sokat várok?

Legjobb válasz: Van rá példa, persze. Amikor nekem volt a szobatársnõmnek a HSG utánni hónapban összejött. Nekem nem. Ez attól függ, ha valami olyan akadály volt a petevezetõben ami könnyedén kiürül a vizsgálat során akkor nagy az esélye hogy sikerül, de ha valami komolyabb vagy esetleg más probléma van akkor a HSG nem oszt nem szoroz.

Van rá példa, persze. Amikor nekem volt a szobatársnõmnek a HSG utánni hónapban összejött. Nekem nem. Ez attól függ, ha valami olyan akadály volt a petevezetõben ami könnyedén kiürül a vizsgálat során akkor nagy az esélye hogy sikerül, de ha valami komolyabb vagy esetleg más probléma van akkor a HSG nem oszt nem szoroz.
Egyértelmû.ha eddig ez akadályozta a teherbeesést akkor elméletileg már elsõre sikerülhet. Ha van egyéb gond is akkor valószínû, hogy így se jön össze.
Szia! Én 2 hete voltam és most várom a mensit.:( Legalább is a jelek arra utalnak. A dokim miután vége volt a vizsgálatnak azt mondta hogy 1-2 nap és tüszõrepedés, tehát húzzunk bele, a petevezetõm nem akadály a babának mert szép. És végül is "átmosták". Nem volt probléma, de mégis ez egy tisztító folyamat. Én nagyon bízom az elkövetkezõ hónapokban és úgy érzem 30 éves "koszt" szedtek le a petevezetõimrõl. Hátha. De majd kiderül 2 nap múlva. Szorítok Neked nagyon.
Nekem 5 éve volt hsg-m januárban, aztán februárban megfogant a lányom... a dokim ajánlja, mert diagnosztikus értékû, és egy kis takarítás sem árt odabent. a kontrasztanyag elég síkos kiviszi ami nem kel odabent.. De nekem egy vezetékem van és akkor el volt záródva az az egy is..és ott a rtg alatt feszítette szét a doki addig nyomta a fecsibõl az anyagot..

Hsg után mennyi eséllyel sikerülhet a baba?

Nekem ebben a hónapban lesz és kiváncsi vagyok mennyi sikerrel fog járni!+ éve szeretnénk babát és nagyon remélem hogy ez majd segiteni fog!

Legjobb válasz: 3 éve

A kérdező hozzászólása: 3 éve
akkor nyilván meddöségi kõzponba jársz.nekem febr-ban laporoszkopiással kifujták.szeptemberbe sikerült mégis egy méhenkivüli , de neked sok sikert kivánok hozzá, elvileg az esély nõ utánna a teherbeesésre

HSG vizsgálat után nagyobb az esélyem?

Sziasztok!Aki volt már ilyen vizsgálaton,annak sikerült utána teherbe esni?Én most voltam,-de szerencsére nincs zárodás,meg semmi gond sem-,csak hallottam, hogy utána teherbe lehet esni.Igaz ez?Vagy ne reménykedjek?Kinek milyen tapasztalata van?Köszi elöre is!

Legjobb válasz: Szia! A neten utánna olvastam hogy aki teljesen átjárhato, annak a HSG után 40% esély hogy összejön. (ezt jol megaszontam. BOCSI). Én is HSG után vagyok, már egyszer megjött, de én is nagyon reménykedek. Söt a dokimhoz is másfél honap mulvára kértem idöpontot, hátha. Sok kismamival beszéltem akiknek volt HSG vizsg., de nem sokmindenkinek sikerült. Viszont vaolt aki 2 évig probálkozott, és HSG után semmi gyogyszer semmi segitség, és terhes lett. Szoval ha nincs is nagy esély rá, reménykedi attol még lehet. Én ezt teszem.

Szia! A neten utánna olvastam hogy aki teljesen átjárhato, annak a HSG után 40% esély hogy összejön. (ezt jol megaszontam. BOCSI). Én is HSG után vagyok, már egyszer megjött, de én is nagyon reménykedek. Söt a dokimhoz is másfél honap mulvára kértem idöpontot, hátha. Sok kismamival beszéltem akiknek volt HSG vizsg., de nem sokmindenkinek sikerült. Viszont vaolt aki 2 évig probálkozott, és HSG után semmi gyogyszer semmi segitség, és terhes lett. Szoval ha nincs is nagy esély rá, reménykedi attol még lehet. Én ezt teszem.
Szia nekem 4 nappal ezelõtt volt hsg a 2 számú nõi klinikán nekem azt mondta a doki hogy volt egy pici elzáródás de a hsg segitett ugyhogy most tökéletes minden!Én is nagyon reménykedem hogy sikerülni fog!Én olvastam már akinek sikerült!


A 14. napon végzett hsg vizsgálat után van még esély a a babásodásra?

Van esélyem még ebben a ciklusban?

Legjobb válasz: miert csinaltak olyan kesore a hsg -t , ugy tudom rogton a mensi utan kellene nem ? ( en jovo heten keszulok hsg -re )

miert csinaltak olyan kesore a hsg -t , ugy tudom rogton a mensi utan kellene nem ? ( en jovo heten keszulok hsg -re )
A kérdező hozzászólása: Egy gombás fertõzés miatt hüvelykúpot kellett használnom és a 12. napon fogyott el.
Babásodás? OMG... Miért nem lehet azt mondani, hogy terhesség, várandósság? Na, mindegy... Szerintem végezzetek a következõ ciklusban hsg-t, egybõl mensi után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!