Találatok a következő kifejezésre: Hp nyomtatóm nyomtat (33 db)

Azt kérdezném, miért nem nyomtat Word dokumentumot HP nyomtatóm? Internetröl kiválo a nyomtatás.

Legjobb válasz: Biztos vagy abban, hogy nem állítottad el a Wordben a nyomtatót? File/Nyomtatásnál a HP nyomtatód van felül kiválasztva?

Biztos vagy abban, hogy nem állítottad el a Wordben a nyomtatót? File/Nyomtatásnál a HP nyomtatód van felül kiválasztva?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Nyomtató kiválasztása jó, fekete patron új, szinesben nyomtat és internetröl is tökéletesen nyomtat szöveget. Mi lehet még a hiba?
valaki esetleg írt már neked privátba mert nekem ugyanez a gondom szóról szóra... Hp nyomtatóval..

HP nyomtató csíkosan nyomtat, elvégeztem a nyomtatófej tisztítást, a beállítást is, cseréltem patront, de ugyanolyan rossz. Maga a nyomtató romlott el vagy mit lehet még kipróbálni?

Legjobb válasz: Ha patron csere után is rossz, akkor valszeg a fej és a patron külön van és a fej tömõdött el. Spec. eljárással tisztítható, de csak nagyon ritkán éri meg.

Ha patron csere után is rossz, akkor valszeg a fej és a patron külön van és a fej tömõdött el. Spec. eljárással tisztítható, de csak nagyon ritkán éri meg.

Hp nyomtatóm visszafelé nyomtat. Először nyomtatja az utolsó oldalt és visszafelé halad. Miért csinálja ezt vagy ez normális?

Legjobb válasz: Tök normális. Legalábbis az enyém is ezt csinálja, vagy lehet, hogy mindketten "betegek". :D Szerintem normális, nyugi ;)

Tök normális. Legalábbis az enyém is ezt csinálja, vagy lehet, hogy mindketten "betegek". :D Szerintem normális, nyugi ;)
Amikor a nyomtatásra küldöd a dokumentumot, be tudod állítani, hogy honnan kezdje a nyomtatást, illetve azt is, hogy ha több példányt nyomtatsz, leválogassa-e a nyomatokat. (Azaz be tudod állítani, hogy elõbb az elsõ vagy az utolsó oldalt nyomtassa, valamint be tudod állítani, hogy ha pl. egy 10 oldalas doksiból két példányt nyomtatsz, akkor úgy nyomtassa, hogy elõször az egyik tíz oldalas doksit, majd a másik tíz oldalas doksit, vagy pedig nyomtasson minden oldalból egymás után kettõt.)
Nemrég vettem a nyomtatómat és sokszor én is csodálkozom amikor nem azt és úgy csinálja ahogy elvárnám tõle.De biztos vagyok benne hogy egy idõ múlva beletanulok és te is.Szerintem csak meg kell keresni a megfelelõ beállítást ami egy hozzáértõnek pofon egyszerûnek tûnik.
Szerintem így logikus. Gondolj bele, ha 30 oldalt akarsz nyomtatni, nem jobb ha az olvasást az elsõ oldallal kezded, nem a 30-al?
Ez azért van, mert így helyes sorrendbe tudod elvenni a lapokat. Pl. elindítod, és 60as szakdolit kell kinyomtatni, otthagyod, és mikor visszmész már készen is van, nem kell átrendezni, hogy az 1 oldal az 1 legyen, ne az utolsó. Így logikus.


Hp nyomtató (patron 301-es) miért nem nyomtat?

Amikor vettük a nyomtatót, volt hozzá ugyebár patron, az mikor kifogyott utána lett töltve, fekete-színes. 1-2alkalommal jó volt, utána már nem, nem nyomtatott. Annyiba is maradt. Vettünk egy normális hp 301es fekete patront a papírboltban 4ezerért, hiába beleteszem nem jó. Nem nyomtat.. A becsült tintaszintekben jelzi is hogy tele van, és ki is van pipálva, mellette a színes ugyebár üres teljesen, és X van mellette. A nyomtatón is van két pötty, értelem szerűen ahogy a nyomtatók vannak gondolom betéve, és ahol a fekete patron van, jobboldalt, a a jobboldali pötty nem villog, a másik igen. Ez azért van mert akkor működik csak ha mindkét patron van benne?? vagy mi a gond? Az utántöltési patron elrontotta volna a nyomtatót? Nem értem.... Válaszokat köszönöm !!!!

Legjobb válasz: Igen lehet a gond, hogy csak egy patron van benn.

Igen lehet a gond, hogy csak egy patron van benn.

HP nyomtató magától nyomtat, mi lehet az oka?

Van egy HP nyomtatóm, most először tettem bele nem eredeti HP patront, és azóta ha bekapcsolom, kinyomtat egy lapot, ahol a HP nyomtatópatronok előnyeit demonstrálja egy színes képpel. Pár óra alatt 5 ilyen lapot kinyomtat...Az új patron miatt lehet? Hogy lehet leállítani? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szellemek költöztek bele.

Szellemek költöztek bele.
A kérdező hozzászólása: Hm, gondoltam ám rá...
Ja, printer poltergeist!
De hisz leírtad miért nyomtat ilyet ("HP nyomtatópatronok elõnyeit demonstrálja egy színes képpel"). XD Ha win7 van gépeden, és nincs kártyaolvasó a nyomtatóban, akkor töröld le a picsbe a gyári drivert. Update-eli magát a nyomtató driver, és kilövi hogy utángyártott patronod van, és ezzel szopat, és kifogyasztja a patronod. Win7 felismeri a nyomtatód, és wines drivert letölt hozzá, nálam bevált azóta megy mindenféle szar kínai patronnal.

Régi típusú HP nyomtatóm nem nyomtat, csak üresen nyomja a papírokat. Mit lehet tenni?

Fekete-fehér patron nem rég lett benne cserélve és nem is jelezné, hogy kifogyott volna...

Legjobb válasz: Köszi!! Sikerült! :)

A kérdező hozzászólása: Köszi!! Sikerült! :)
tipusa oprendszer ??
A kérdező hozzászólása: hp deskjet 920c oprendszer: vista
A kérdező hozzászólása: * win 7
Nincs beszáradva a patron? Utángyártottat én is vettem úgy, hogy be volt száradva... de a gyárival is elõfordulhat, ha régen volt gyártva és sokáig rohadt a polcon. Vizes zsepivel óvatosan itatgasd az alját, ahol köpi a tintát a kis mocsok :D A zsepi tintás lesz majd, szóval ne kend magadra :D Vagy b) verzió, sz*r a belsõ légnyomás a patronban. Ekkor a tetején lévõ szelepre helyezd (nyomd erõsen) egy fecskendõ száját (tû nélkül) - a fecsi legyen benyomva - és húzd a karját.

Hp Laserjet 4 Plus nyomtatóm nyomtat, de elég gyakran 41.2 error-t ad. Mi lehet a gond?

ERROR 41.2 Control Panel message 41.2 ERROR Description Beam Detect Error Troubleshooting Steps Reseat connections on Laser Scanner, DC Controller Szétszedtem a nyomtatót, kipucoltam a portól és mégis. Hogyan tudnám megjavítani?

Hp nyomtatóm nem nyomtat színeset, úgy kaptam használtan, még ha ki is fogyott volna belőle a színes tinta, akkor azt kellene kiírnia. Nem, hogy ez legyen h egyszerűen nem hajlandó színes képeket. Mi a teendő?

A képeket vagy egyáltalán nem nyomtatja ki, vagy fekete fehér lesz. A színes patron is úgyanúgy passzol, mint a fekete.

Legjobb válasz: Lehet, hogy be van száradva a színes patron.

Lehet, hogy be van száradva a színes patron.

HP Deskjet F2480 Seieses nyomtató nem nyomtat? ! Ekete patronba van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?

Már tisztítottam a patront, már mindent csináltam és mégsem nyomtat. Lécci mondjatok valamit, ez nem az els? alkalom:(

Legjobb válasz: Szóval még egyszer...HP Deskjet F2480 Series nyomtató nem nyomtat?! Fkete patronom van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?????

A kérdező hozzászólása: Szóval még egyszer...HP Deskjet F2480 Series nyomtató nem nyomtat?! Fkete patronom van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?????

Nem nyomtat a nyomtatóm. (HP Deskjet 2050 J510) Fénymásolni fénymásol de nyomtatni nem nyomtat. Mi lehet a baja?

Nem tudom mi van vele mert rendesen hozzákötöttem a gépemhez de nem nyomtat fénymásol de nyomtatni nem nyomtat. Megnyitottam a nyomtatók és faxok mappát és azt írta az ikon alá hogy nincs összeköttetés. Mit csináljak? Vegyek egy másik zsinórt és hátha jobb lesz vagy mit? El?re is köszi:)

Legjobb válasz: Mûködött egyáltalán elõtte a nyomtató? A géphez kapott cd-rõl feltelepítetted rendesen a programot? (telepítés közben kell rácsatlakoztatni a számítógépre a nyomtatót!)

Mûködött egyáltalán elõtte a nyomtató? A géphez kapott cd-rõl feltelepítetted rendesen a programot? (telepítés közben kell rácsatlakoztatni a számítógépre a nyomtatót!)
A kérdező hozzászólása: Persze mûködött rendesen telepítették fel mert egy csávó telepítette fel nekünk szóval tegnap elõtt még nyomtattam vele.
Ha az USB port rendben mûködik, akkor próbáld meg a kábelcserét.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!