Találatok a következő kifejezésre: Hp deskjet nyomtatóm van és régen (2 db)

lehet beszáradt a patron
Sajnos nagyon hamar beszárad, õleg az újratöltött patron. Nekem volt, hogy egy hét után a feketém száradt be. Újratöltött patronnál 3-4 naponta nyomtass ki legalább egy tesztoldalt. (legközelebb)
Nekem a HP nyomtatókkal nincs gondom, 2 hetet is kibírt nyomtatás nélkül, de a problémát tényleg az okozhatja hogy beszáradt.
Valószínûleg valóban a színes patron száradt be. Az utángyártott patronok beszáradási ideje attól is függ, hogy milyen minõségû tintával töltötték. A legolcsóbb itt is gyengébb, a jobbak többet bírnak.

Van egy HP DESKJET 3650 típusú nyomtatóm. Rég volt használva (kb.1 év), ma vettem bele egy ÚJ fekete nyomtatópatront, és nem nyomtat. Megy a nyomtatás a lap is átmegy, de ugyanolyan fehéren jön ki, semmi nincs rajta. Mi lehet a probléma?

Tisztítással, köztes tisztítással, már próbálkoztam! És szinte mindennel.

Legjobb válasz: nem vagyok nagy printerguru, de hasonlóval találkoztam sok éve a canon nyomtatómnál. ugyanis a régebbi tintasugaras nyomtatókat ha sokáig nem használod, beszáradhat a feje... jó esetben csak a patron nem kap levegõt a tetejérõl, így nem folyik ki a tinta az alján, ha nem szedted le a leszedendõ matricákat (epson tapasztalat)...

nem vagyok nagy printerguru, de hasonlóval találkoztam sok éve a canon nyomtatómnál. ugyanis a régebbi tintasugaras nyomtatókat ha sokáig nem használod, beszáradhat a feje... jó esetben csak a patron nem kap levegõt a tetejérõl, így nem folyik ki a tinta az alján, ha nem szedted le a leszedendõ matricákat (epson tapasztalat)...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!