Találatok a következő kifejezésre: Hp deskjet nyomtatóm van és (16 db)

lehet beszáradt a patron
Sajnos nagyon hamar beszárad, õleg az újratöltött patron. Nekem volt, hogy egy hét után a feketém száradt be. Újratöltött patronnál 3-4 naponta nyomtass ki legalább egy tesztoldalt. (legközelebb)
Nekem a HP nyomtatókkal nincs gondom, 2 hetet is kibírt nyomtatás nélkül, de a problémát tényleg az okozhatja hogy beszáradt.
Valószínûleg valóban a színes patron száradt be. Az utángyártott patronok beszáradási ideje attól is függ, hogy milyen minõségû tintával töltötték. A legolcsóbb itt is gyengébb, a jobbak többet bírnak.

HP Deskjet F2280-as nyomtatóm van és nem hajélandó nyomtatni új tintával, miért?

Az új festékre ez volt írva:

Legjobb válasz: igen igen

A kérdező hozzászólása: igen igen
Bocs hogy kérdezem, de az új patronról leválasztottad a védõfóliát ?
Olyannal már volt dolgom, hogy az új patron nem tetszett neki, és pirosan világított. Azt javasolták, hogy [email protected] rá, és azóta is úgy nyomtatok, hogy világít. Na de , hogy nem is akar nyomtatni, ehhez nem tudok semmi okosat hozzátenni. Sorry.
Egyébként a legvalószínübb az, hogy a patron nem teljes mértékben kompatibilis a nyomtatóval.

Van egy HP Deskjet F2180-as nyomtatóm. A telepítője Win Xp, Vista és 2000-re jó, nekem Win7-em van. Hogy telepítsem fel?

Nem fogadja el a telepítő Cd-t a gépem. Annyira nem vagyok otthon ezekben. Tudna nekem valaki segíteni? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Innen tudod letölteni a win 7 drivert hozzá. http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..

Szia! Innen tudod letölteni a win 7 drivert hozzá. http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, remélem sikerül!
Win 7-hez van a driver, szerintem biztos. Nincs mit.


Most lett cserélve patron a nyomtatóba, ésnagyon rosszul nyomtat így is. Mi lehet a gond? A kicsi képeket normálisan kinyomtatja, de a nagyobbakat teljesen más színekben. Egy HP Deskjet 5150-es nyomtatóról van szó, régebbi, de keveset volt használva.

Legjobb válasz: A nyomtatóhoz kapott szoftverben vagy a nyomtató beállítások közt találsz (valszeg) egy kalibrációs menüt. Azt indítsd el és hajsd végre, amit kér!

A nyomtatóhoz kapott szoftverben vagy a nyomtató beállítások közt találsz (valszeg) egy kalibrációs menüt. Azt indítsd el és hajsd végre, amit kér!
Nem más által gyártottat vettél? Mert akkor szok probléma lenni.Nekem is Hp van és olcsóbbért vettem cseh gyártmányú színes patront és hibákat jelez állandóan.Amúgy nem árt tisztítóprogramot lefuttatni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! megpróbálom, amugy nem más által gyártottat vettem, hanem újra lett töltve, 5-10 perc alatt a helyszínen megvolt 4000 vmennyit kellett érte fizetni:O

Van egy HP DESKJET 3650 típusú nyomtatóm. Rég volt használva (kb.1 év), ma vettem bele egy ÚJ fekete nyomtatópatront, és nem nyomtat. Megy a nyomtatás a lap is átmegy, de ugyanolyan fehéren jön ki, semmi nincs rajta. Mi lehet a probléma?

Tisztítással, köztes tisztítással, már próbálkoztam! És szinte mindennel.

Legjobb válasz: nem vagyok nagy printerguru, de hasonlóval találkoztam sok éve a canon nyomtatómnál. ugyanis a régebbi tintasugaras nyomtatókat ha sokáig nem használod, beszáradhat a feje... jó esetben csak a patron nem kap levegõt a tetejérõl, így nem folyik ki a tinta az alján, ha nem szedted le a leszedendõ matricákat (epson tapasztalat)...

nem vagyok nagy printerguru, de hasonlóval találkoztam sok éve a canon nyomtatómnál. ugyanis a régebbi tintasugaras nyomtatókat ha sokáig nem használod, beszáradhat a feje... jó esetben csak a patron nem kap levegõt a tetejérõl, így nem folyik ki a tinta az alján, ha nem szedted le a leszedendõ matricákat (epson tapasztalat)...

Van egy HP Deskjet D1360 tipusu nyomtatom elhagytam a telepitölemezem. Most ujra kéne telepiteni. Honnan és hogyan tudom ezt megteni?

Legjobb válasz: Itt beírod a tipust és letöltöd. Ennyi... http://welcome.hp.com/country/hu/hu/welcome.html#Support

Itt beírod a tipust és letöltöd. Ennyi... http://welcome.hp.com/country/hu/hu/welcome.html#Support
fel kell tenni a drivejét
A kérdező hozzászólása: Nincs hozzá Driver. Azt írja a net hogy a win7 felismeri magától. Közben a win7 mégsem ismeri fel!

Van egy HP Deskjet 2050 J510 nyomtatóm és csíkosan fénymásol. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Nekem akkor csinál ilyet mikor kifogyóban van a tinta belõle.Tintaszint rendben van?

Nekem akkor csinál ilyet mikor kifogyóban van a tinta belõle.Tintaszint rendben van?
Kifogyóban a tinta, vagy a ritka használattól eldugult, akár örökre. Utántöltött patronnál néhány töltés után is elõfordulhat..

Van egy Hp deskjet 2050-es nyomtatóm. Hogy tudom beállítani, hogy minden bekapcsolása után ne csináljon próbanyomtatást?

Legjobb válasz: Addig ne tegyél bele papírt, amíg be nem áll. Jelezni fogja, hogy Error, akkor nyomd ki a piros x-szel. (remélem, érthetõ)Nekem 1410-esem van, így tudom kicselezni.

Addig ne tegyél bele papírt, amíg be nem áll. Jelezni fogja, hogy Error, akkor nyomd ki a piros x-szel. (remélem, érthetõ)Nekem 1410-esem van, így tudom kicselezni.
A kérdező hozzászólása: értem én :) és mindig el kell vele játszani?
A kérdező hozzászólása: mer ugye valami szintesztet nyom be meg hogy hogyan kell scannelni
Egy jó ideig játszani kellett, de pár hónapja újra kellett telepíteni, azóta simán indul. Hogy mitõl, halvány gõzöm sincs. Azért még mindig nem teszem bele rögtön a papírt, mert hátha....
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!