Találatok a következő kifejezésre: Hp deskjet nyomtatóm van (35 db)

HP Deskjet F2420 nyomtatóm van, a patron kifogyott, újratöltettem, most feltelepített gyári HP program, nem hagyja nyomtatni a nyomtatót. Mit lehet tenni? Van valami program, ami meg van kicsit buherálva ilyen téren?

A patron nem hibás,mert 1-2 oldalt tökéletesen kinyomtat, majd utána leáll, és kiírja a program, hogy patronhiba, és felajánlja a vásárlást.

Legjobb válasz: Az enyém is HP Deskjet, de régebbi. Telepitésnél élbõl töröltem a gyártóval való kapcsolatot. Engem már egy éve nem zaklatnak ezzel a vásárlással, a nyomtató tökéletesen mûködik.

Az enyém is HP Deskjet, de régebbi. Telepitésnél élbõl töröltem a gyártóval való kapcsolatot. Engem már egy éve nem zaklatnak ezzel a vásárlással, a nyomtató tökéletesen mûködik.

HP Deskjet F2480 Seieses nyomtató nem nyomtat? ! Ekete patronba van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?

Már tisztítottam a patront, már mindent csináltam és mégsem nyomtat. Lécci mondjatok valamit, ez nem az els? alkalom:(

Legjobb válasz: Szóval még egyszer...HP Deskjet F2480 Series nyomtató nem nyomtat?! Fkete patronom van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?????

A kérdező hozzászólása: Szóval még egyszer...HP Deskjet F2480 Series nyomtató nem nyomtat?! Fkete patronom van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?????

Nyomtatóval van problémám: HP Deskjet 3420. Telepítettem a gépre, csatlakoztattam, kiválasztottam alapértelmezettnek, de nem nyomtat. Se tesztoldalt, se semmit, viszont azt jelzi, hogy üzemkész. Már a portokat is átböngésztem. Mi lehet a probléma?

Aki tud, segítsen! Köszönöm szépen.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs jelentõsége, pontosabban úgy csináltad, ahogy kell, de a HP-knél megvan a telepítés sorrendje, szóval elõbb a szoftvert kell telepíteni úgy, hogy az USB-re egyáltalán nincs rákötve a nyomtató, aztán majd mikor a szoftver erre felhívja a figyelmed, akkor csatlakoztasd. Továbbá esetleg nincs letiltva a hardver? Vagy ha rákattintasz a nyomtató ikonjára jobb gombbal, akkor ott van olyan, hogy Nyomtatás felfüggesztése/Engedélyezése (Folytatása). Itt nincs gubanc?

Lehet, hogy nincs jelentõsége, pontosabban úgy csináltad, ahogy kell, de a HP-knél megvan a telepítés sorrendje, szóval elõbb a szoftvert kell telepíteni úgy, hogy az USB-re egyáltalán nincs rákötve a nyomtató, aztán majd mikor a szoftver erre felhívja a figyelmed, akkor csatlakoztasd. Továbbá esetleg nincs letiltva a hardver? Vagy ha rákattintasz a nyomtató ikonjára jobb gombbal, akkor ott van olyan, hogy Nyomtatás felfüggesztése/Engedélyezése (Folytatása). Itt nincs gubanc?


Van egy HP Deskjet F2180-as nyomtatóm. A telepítője Win Xp, Vista és 2000-re jó, nekem Win7-em van. Hogy telepítsem fel?

Nem fogadja el a telepítő Cd-t a gépem. Annyira nem vagyok otthon ezekben. Tudna nekem valaki segíteni? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Innen tudod letölteni a win 7 drivert hozzá. http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..

Szia! Innen tudod letölteni a win 7 drivert hozzá. http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, remélem sikerül!
Win 7-hez van a driver, szerintem biztos. Nincs mit.

Van egy hp deskjet 2050A típusú nyomtatóm de nincs meg hozzá a telepítő cd-m hogyan tudom feltelepíteni a gépre?

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?sof.. ezt próbáltam de valamiért nem telepíti fel

Legjobb válasz: Valamit nem jól csinálsz. Nekem nem ilyen nyomtatóm van, de kíváncsiságból letöltöttem a fájlt és feltelepítettem. http://kepfeltoltes.hu/120206/HP_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/120206/HP001_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/120206/HP002_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/120206/HP003_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/120206/HP005_www.kepfeltoltes.hu_.gif http://kepfeltoltes.hu/120206/HP006_www.kepfeltoltes.hu_.gif

A kérdező hozzászólása: igen az utolsó pontig énis eljutottam de mégsem tudok nyomtatni!
Amikor telepítés közben odaér, hogy "Csatlakoztassa az USB kábelt", akkor sikerül a csatlakozás? Ha igen, akkor a telepítés befejeztével tudni kéne nyomtatni. Amikor a telepítõ a HP003 képen látható részhez ér, akkor kövesd az ott leírtakat, mert a beállításokat még el kell végezni.
A kérdező hozzászólása: nem engedi csatlakozni és azt írja, hogy nem lehet telepíteni ezt a hardvert...

HP Deskjet F2480 Series multifunkcionális nyomtatóm van. A lapolvasóhoz- Scan_ milyen programot telepítsek hogy működjön? A beállítási sugó Hp Photosmart szoftver telepítésér írja. De melyiket telepítsem, hogy használni tudjam a Scan-t?

Legjobb válasz: Ha a HP Photosmart teljes (full) szoftvert telepíted,akkor nem csak az eszköz illesztõprogramja települ, hanem különbözõ alkalmazások is.Ha nem kellenek a programok,csak maga a driver (az eszköz mûködéséhez szükséges illesztõprogram) akor csak azt válaszd ki. Pl. Basic vagy alap Driver. Nem tudom hogy a lemezeden hogy van leírva.Ez itt XP 32 bites rendszerhez van,de értelemszerûen választható más is. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=228&l.. Katt az Illesztõprogramra,letöltés majd telepítés.

Ha a HP Photosmart teljes (full) szoftvert telepíted, akkor nem csak az eszköz illesztõprogramja települ, hanem különbözõ alkalmazások is.Ha nem kellenek a programok, csak maga a driver (az eszköz mûködéséhez szükséges illesztõprogram) akor csak azt válaszd ki. Pl. Basic vagy alap Driver. Nem tudom hogy a lemezeden hogy van leírva.Ez itt XP 32 bites rendszerhez van, de értelemszerûen választható más is. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=228&l.. Katt az Illesztõprogramra, letöltés majd telepítés.
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznos volt a válasz, végre tudom használni a scan-t. Buék!

Most lett cserélve patron a nyomtatóba, ésnagyon rosszul nyomtat így is. Mi lehet a gond? A kicsi képeket normálisan kinyomtatja, de a nagyobbakat teljesen más színekben. Egy HP Deskjet 5150-es nyomtatóról van szó, régebbi, de keveset volt használva.

Legjobb válasz: A nyomtatóhoz kapott szoftverben vagy a nyomtató beállítások közt találsz (valszeg) egy kalibrációs menüt. Azt indítsd el és hajsd végre, amit kér!

A nyomtatóhoz kapott szoftverben vagy a nyomtató beállítások közt találsz (valszeg) egy kalibrációs menüt. Azt indítsd el és hajsd végre, amit kér!
Nem más által gyártottat vettél? Mert akkor szok probléma lenni.Nekem is Hp van és olcsóbbért vettem cseh gyártmányú színes patront és hibákat jelez állandóan.Amúgy nem árt tisztítóprogramot lefuttatni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! megpróbálom, amugy nem más által gyártottat vettem, hanem újra lett töltve, 5-10 perc alatt a helyszínen megvolt 4000 vmennyit kellett érte fizetni:O

Van egy HP Deskjet D2460-as nyomtatóm, de néhány napja nem tudok nyomtatni vele. Mi lehet a nyomtatómmal?

Ráklikkelek hogy nyomtatás, és csak berakja abba a nyomtatásra váró mappábaés aztán semmit nem csinál, még tesztoldalt sem tudok vele nyomtatni. Mi lehet a baja?...hogy tudnám megoldani?

Legjobb válasz: Telepítsd újra a nyomtató drivereket a gyári lemezérõl.

Telepítsd újra a nyomtató drivereket a gyári lemezérõl.
Lehet, hogy amikor nyomtattál, (korábban), és rákattintottál a "felfüggesztés"-re. Ez egy fordítási hiba, ilyenkor a nyomtatóval való kapcsolatát szünteti meg a gép. Ilyenkor vezérlõpultban a nyomtatóknál jobbklikk a nyomtatóra, és ujrainditás.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, újratelepítettem, utána sem volt jó, majd megnésztem a felfüggesztést, és ott tényleg a teljes nyoomtatás ezzel a nyomtatóval fel volt függesztve
Ha van várólista, töröld! Ha egyetlen hibás dokumentum megakasztja a nyomtatást, a többi "nem tudja kikerülni". Tehát addig nem lehet nyomtatni.

Van egy HP deskjet 930C nyomtatóm. Hogyan lehet kitisztítani?

Egy ideig nem volt használva a szines nyomtatás. A patron újra lett töltve a patron alján rendesen jönnek ki a színek de nyomtatni már nem nyomtat. Valószínü beszáradt a nyomtatóba a festék. Ezt a problémát hogyan tudnám megoldani?

Legjobb válasz: A fekete patron töltve van? Egyébként azilyen problémákat a legjobban úgy lehet elkerülni, ha nem használ az ember HP-t. :-(

A fekete patron töltve van? Egyébként azilyen problémákat a legjobban úgy lehet elkerülni, ha nem használ az ember HP-t. :-(
A kérdező hozzászólása: Igen a fekete is töltve van de most már fekete fehéret se nyomtat. Csak kéket de azt is nagyon csíkosan.

Van egy HP deskjet 920c nyomtatóm. Meg lehet csinálni, vagy kidobhatom a szemétbe?

Amikor bekapcsolom, kiírja hogy a patron üres. Kiadom a parancsot a nyomtatáshoz, de nem hajlandó semmit sem csinálni.A parton újra lett töltve benne, és még félig van, mert lötyög benne a tinta.

Legjobb válasz: Nekem is hp van, ue. csinálta töltöttel. Vettem bele eredetit most tökéletesen megy:S

Nekem is hp van, ue. csinálta töltöttel. Vettem bele eredetit most tökéletesen megy:S
Nekünk is ilyenünk van, de mindig "üres" volt a frissen feltöltött patron is. Nem egy mai darab ez a gépecske. De mi újat vettünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!