Találatok a következő kifejezésre: Hp deskjet nyomtatóm (92 db)

Windows 7-re nem tudom telepíteni a nyomtatót. Melyik program kéne? (HP Deskjet nyomtató)

Már kerestem illesztőprogramot, frissítést de egyik se jó. Vagy csak én töltöm le a rosszat.. A CD-t továbbra se engedi telepíteni.

Legjobb válasz: HP Deskjet ( ide kéne írnod a típusát ) + ( windows7 ) + ( driver ) ( ide kéne írnod a típusát ) = van vagy 100 típus melyik is kellene ??? PL : HP Deskjet sfr-260 windows7 driver ( az adat nem valós , csak tájékoztató jelegû , mit is kellene beírnod a böngészõd keresõjébe !!! ) Mivel nem írtad le pontosan az összes adatot , így mi se tudunk keresni neked drivert . A cd nem tartalmazza a windows 7 drivert azért nem engedi telepíteni ! Fontos hogy csak is kizárólag "WINDOWS 7" drivert szedj le és próbáld telepíteni !

HP Deskjet ( ide kéne írnod a típusát ) + ( windows7 ) + ( driver ) ( ide kéne írnod a típusát ) = van vagy 100 típus melyik is kellene ??? PL : HP Deskjet sfr-260 windows7 driver ( az adat nem valós , csak tájékoztató jelegû , mit is kellene beírnod a böngészõd keresõjébe !!! ) Mivel nem írtad le pontosan az összes adatot , így mi se tudunk keresni neked drivert . A cd nem tartalmazza a windows 7 drivert azért nem engedi telepíteni ! Fontos hogy csak is kizárólag "WINDOWS 7" drivert szedj le és próbáld telepíteni !
A kérdező hozzászólása: Deskjet F2180 a nyomtató Letöltöm a programot és aztán elindítja majd nem hoz be semmit..és nincs semmi ikon se utána. Keresem de semmit nem mentett le. Nem tudom mi baja
Hewlett-Packard Deskjet F2180 All-in-One Driver Windows 7 Hewlett-Packard HP Deskjet ( All-in-One Printer ) teljes szoftver és illesztõprogramok http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?sof.. famouswhy HP Deskjet F2180 All-in-One Driver for Windows 7 13.1.0 Download http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

HP deskjet nyomtatóm miért nem működik fotópapírral?

A fotópapírok elakadnak, ill. be sem tudja húzni. Csak normál papírra tudok képet nyomtatni, azt gond nélkül kezeli.

Legjobb válasz: Nézd meg milyen a papír "súlya". Hordozóanyag súlya, ajánlott: A4, HP borítékok: 75-90 g/m2; HP kártyák: max. 200 g/m2; HP 10 x 15 cm méretû fotópapír: max. 280 g/m2 Esetleg szedd szét és takarítsd ki a továbbító gumigörgõket, hátha koszosak.

Nézd meg milyen a papír "súlya". Hordozóanyag súlya, ajánlott: A4, HP borítékok: 75-90 g/m2; HP kártyák: max. 200 g/m2; HP 10 x 15 cm méretû fotópapír: max. 280 g/m2 Esetleg szedd szét és takarítsd ki a továbbító gumigörgõket, hátha koszosak.

Ez a nyomtató mikori modell? HP Deskjet 2054A? Melyik lenne a jobb HP Deskjet 2054A vagy Epson SX130?

http://www.hpshop.hu/?sku=CQ200B

Legjobb válasz: Ez komoly kérdés, hogy egy kéttoneres (fekete és színes) nyomtató és egy színenként cserélhetõ toneres nyomtató közül melyiket válasszad? Emellett a HP nyomtatóhoz a nyomtatófestékbõl az UTÁNGYÁRTOTT kerül: fekete: 5000 Ft, színes: 4800 Ft Míg az Epson Sx130-hoz egy teljes garnitúra (4 db) kerül 2500 Ft-ba... Emellett ha a HP-bõl kifogy a sárga, akkor a ciánt és a magentát is "kidobod", mert egyben vannak a színek...

Ez komoly kérdés, hogy egy kéttoneres (fekete és színes) nyomtató és egy színenként cserélhetõ toneres nyomtató közül melyiket válasszad? Emellett a HP nyomtatóhoz a nyomtatófestékbõl az UTÁNGYÁRTOTT kerül: fekete: 5000 Ft, színes: 4800 Ft Míg az Epson Sx130-hoz egy teljes garnitúra (4 db) kerül 2500 Ft-ba... Emellett ha a HP-bõl kifogy a sárga, akkor a ciánt és a magentát is "kidobod", mert egyben vannak a színek...


HP Deskjet F2420 nyomtatóm van, a patron kifogyott, újratöltettem, most feltelepített gyári HP program, nem hagyja nyomtatni a nyomtatót. Mit lehet tenni? Van valami program, ami meg van kicsit buherálva ilyen téren?

A patron nem hibás,mert 1-2 oldalt tökéletesen kinyomtat, majd utána leáll, és kiírja a program, hogy patronhiba, és felajánlja a vásárlást.

Legjobb válasz: Az enyém is HP Deskjet, de régebbi. Telepitésnél élbõl töröltem a gyártóval való kapcsolatot. Engem már egy éve nem zaklatnak ezzel a vásárlással, a nyomtató tökéletesen mûködik.

Az enyém is HP Deskjet, de régebbi. Telepitésnél élbõl töröltem a gyártóval való kapcsolatot. Engem már egy éve nem zaklatnak ezzel a vásárlással, a nyomtató tökéletesen mûködik.

HP Deskjet F2480 Seieses nyomtató nem nyomtat? ! Ekete patronba van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?

Már tisztítottam a patront, már mindent csináltam és mégsem nyomtat. Lécci mondjatok valamit, ez nem az els? alkalom:(

Legjobb válasz: Szóval még egyszer...HP Deskjet F2480 Series nyomtató nem nyomtat?! Fkete patronom van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?????

A kérdező hozzászólása: Szóval még egyszer...HP Deskjet F2480 Series nyomtató nem nyomtat?! Fkete patronom van, színesem nincs. Üres oldalt nyomtat mindig! Mi a gond?????

HP Deskjet 2050 All-in-One Printer series - J510 nyomtatóhoz hol lehet utángyártott tintapatront beszerezni? Mi a neve? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Bárhol ahol patronokkal foglalkoznak. Az eladónak megmondod a nyomtatód típusát, és hogy utángyártottat kérsz, vagy nem eredi HP-t. Ugyanígy mûködhet a patron típusával is, ami HP 310 Az utángyártott ára kb fele az eredetinek.

Bárhol ahol patronokkal foglalkoznak. Az eladónak megmondod a nyomtatód típusát, és hogy utángyártottat kérsz, vagy nem eredi HP-t. Ugyanígy mûködhet a patron típusával is, ami HP 310 Az utángyártott ára kb fele az eredetinek.
Bocsánat, elgépeltem, a patron típusa HP 301
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ment a zöld kezecske. Szép napot!
Például itt is van. Eredeti és utángyártott is. http://tintapatron-rendeles.com/termek/hp_cr340ee_dual_pack_..

HP Deskjet 3745 nyomtatóm nem nyomtat piros színt, ha tesztoldalt nyomtatok ott sincs piros szín, A patronon mind három szin csík jól látható. Mi lehet a hiba?

Legjobb válasz: Másik patronnal sem jó? Mert akkor SZERINTEM vidd be szervízbe a nyomtatót. Én most a HP fényképezõmet telepítem fel, mert nem tudom lejátszani a videókat ;) :O

Másik patronnal sem jó? Mert akkor SZERINTEM vidd be szervízbe a nyomtatót. Én most a HP fényképezõmet telepítem fel, mert nem tudom lejátszani a videókat ;) :O

Nyomtatóval van problémám: HP Deskjet 3420. Telepítettem a gépre, csatlakoztattam, kiválasztottam alapértelmezettnek, de nem nyomtat. Se tesztoldalt, se semmit, viszont azt jelzi, hogy üzemkész. Már a portokat is átböngésztem. Mi lehet a probléma?

Aki tud, segítsen! Köszönöm szépen.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs jelentõsége, pontosabban úgy csináltad, ahogy kell, de a HP-knél megvan a telepítés sorrendje, szóval elõbb a szoftvert kell telepíteni úgy, hogy az USB-re egyáltalán nincs rákötve a nyomtató, aztán majd mikor a szoftver erre felhívja a figyelmed, akkor csatlakoztasd. Továbbá esetleg nincs letiltva a hardver? Vagy ha rákattintasz a nyomtató ikonjára jobb gombbal, akkor ott van olyan, hogy Nyomtatás felfüggesztése/Engedélyezése (Folytatása). Itt nincs gubanc?

Lehet, hogy nincs jelentõsége, pontosabban úgy csináltad, ahogy kell, de a HP-knél megvan a telepítés sorrendje, szóval elõbb a szoftvert kell telepíteni úgy, hogy az USB-re egyáltalán nincs rákötve a nyomtató, aztán majd mikor a szoftver erre felhívja a figyelmed, akkor csatlakoztasd. Továbbá esetleg nincs letiltva a hardver? Vagy ha rákattintasz a nyomtató ikonjára jobb gombbal, akkor ott van olyan, hogy Nyomtatás felfüggesztése/Engedélyezése (Folytatása). Itt nincs gubanc?

Van egy HP Deskjet F2180-as nyomtatóm. A telepítője Win Xp, Vista és 2000-re jó, nekem Win7-em van. Hogy telepítsem fel?

Nem fogadja el a telepítő Cd-t a gépem. Annyira nem vagyok otthon ezekben. Tudna nekem valaki segíteni? Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Innen tudod letölteni a win 7 drivert hozzá. http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..

Szia! Innen tudod letölteni a win 7 drivert hozzá. http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f2180_all_in_one_dr..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, remélem sikerül!
Win 7-hez van a driver, szerintem biztos. Nincs mit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!