Találatok a következő kifejezésre: Hozzá lehet a veréshez (3 db)

Hozzá lehet szokni a veréshez? Korábban az élettársam gyakran vert, aztán ha sírtam akkor nagyon kedves volt és szeretkeztünk. De ma már nem ver és hányzik. Lehet hogy mazócista lettem?

Legjobb válasz: Két érzõ lény közt bármilyen interakció kötõdést hozhat létre. Lásd a kutyát, akit vernek, mégis ragaszkodik a végsõkig a gazdájához. Alapvetõ pszichológia.

Két érzõ lény közt bármilyen interakció kötõdést hozhat létre. Lásd a kutyát, akit vernek, mégis ragaszkodik a végsõkig a gazdájához. Alapvetõ pszichológia.
Szerintem neked nem maga a verés hiányzik, hanem az utána következõ kedvesség, szeretkezés, stb. Beláthatod, ehhez azért verés nélkül is hozzá lehet jutni...
http://www.anasztazia.hu/content/view/114/65/ ez egy mese, ami illik valamellyest a helyzetedre. A tanulsága amellet, hogy szeretni kell egymást, azaz az alapvetõ emberi tulajdonság, hogy azt szeretnénk, inkább rúgjanak belénk, minthogy átlépjenek. Nem mazohizmus amit érzel, hanem valószínüleg szerlmes vagy a párodba. De azt tudnod kell, hogy ha egy családban elõfordult egyszer az erõszak, akkor rendkívül nagy az esélye, hogy ez újból megtörténik. Továbbá tudnod kell, hogy a bántalmazásoknak egy egy ciklikus jellege. 1) Frusztráció felhalmozódása 2) Erõszak megnyilvánulása 3) Nászút idõszak: bocsánatért könyörgés, mérhetettlen kedvesség, ígérgetés, hogy többet nem fordul elõ. Idõvel a ciklus gyre gyorsabb lesz, egyre sûrûbbek lesznek a bántalmazások, és idõvel elmarad a nászutas idõszak. Ahogy az idõ telik egyre nehezebb kilépni az ilyen kapcsolatokból. A bántalmazott fél igényszintje egyre lejjebb csúszik, a végén úgy gondolja, hogy neki ezt szánta a sors, ennél jobb úgy sem lehet. "Mi lenne velem nélküle?" Azt tanácsolom bármennyire is szereted, bármennyire is hiányzik, hogy megverjen, mérlegeld amit írtam, és döntsd el, hogy számodra mi lenne a legjobb.
Próbálj sírni, azt írod ha sírsz akkor vigasztal és szeretkeztek. Sírjál hátha bejön.
Persze a boxolók azért fáradnek el a meccs végére, mert a végére a sok veréstõl sok orgazmusuk lesz. Ehhez hozzá lehet szokni.
Szerintem minél elõbb beszélned kellene orvossal.
Ha kemény lett volna a székleted az egy kicsi sérülést okozhatott volna amitõl lehetne véres. De így hogy hasmenésed volt én is beszélnék orvossal.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm.
Nekünk törpenyulunk volt, sajnos már nem él, pontosabban tesómé volt, de én is gyakran simogattam meg foglalkoztam vele, bak volt, de szintén mindig nekem támadt, volt, hogy tiszta erõbõl nekiment a kezemnek és csúnyán megharapott, különösebb ok nélkül. Sosem néztem volna ki ilyet egy nyusziból, elég nagy erõ volt benne. Akkor azt mondtam, talán, mert egyedül tartottuk és nem volt ivartalanítva, meg nem volt másik nyúl a közelében, azért agresszív, aztán végül nem derült ki, miért is volt ilyen.
szoktad racson at etetni? Mert ha igen, akkor kajanak nezi a kezed!
A kérdező hozzászólása: nem soha nem etetem úgy, mindig a tányérjába kap enni.
Ilyenkor nyomd le a fejét és a vállát a földre, nem erõsen, ne fájjon neki és csak akkor engedd el, ha lenyugszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!