Találatok a következő kifejezésre: Hozzá lehet a (1924 db)

Van egy jó ötletem egy cég indításával kapcsolatban, forrás nincs hozzá, lehet a semmibõl bármit is kezdeni?

Legjobb válasz: Sokan vagyunk így ! Semmi + semmi= nagysemmi! Hitelt nem adnak, oszt semmit nem ér a jó-rossz ötlet!

Sokan vagyunk így ! Semmi + semmi= nagysemmi! Hitelt nem adnak, oszt semmit nem ér a jó-rossz ötlet!
Sok mindenkinek van ötlete, csak az ötletek java része átgondolatlan sületlenség (kivéve ami nem az), megtérülésre meg 0%os az esély. Így pénzt senki sem fog az ötletbe ölni.
Szia ! Nekem is jöhet üzenet :)
Szia! Ha komolyan gondolod, írj egy üzenetet!
Nekem is jöhet az üzenet, de ide is írhatsz részleteket!
A kérdező hozzászólása: Ez bõven nyereséges lenne, nem hülyeség. Dolgoztam is benne.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék itt megosztani dolgokat errõl.
Akkor viszont nem értem, minek írsz ki errõl kérdést... Mellesleg nem munkát kerestem nálad, mikor írtam jöhet az infó!
A kérdező hozzászólása: Nyílvánvaló, hogy a konkrét ötletet ide nem fogom kiírni.
Akkor egy kibontatlan csomagod van és az is marad! Már lehet hogy romlott is és nem ér semmit!
Ha gondolod küldj egy üzenetet és megbeszéljük a dolgokat privátban.

Egy régebbi típusú, nem kerekes Nania hordozóhoz is hozzá lehet csatolni a csak sima kerekes vázat? Lehet egyáltalán magában kerekes vázat kapni?

Legjobb válasz: Elvileg nem lehet külön kapni,gyakorlatilag licitálós oldalon talán,bár igen ritkaság. Én is most ilyen hordózót keresek szettben. Sok sikert hozzá.

Elvileg nem lehet külön kapni, gyakorlatilag licitálós oldalon talán, bár igen ritkaság. Én is most ilyen hordózót keresek szettben. Sok sikert hozzá.
Lehet, hogy nem vonzódik már úgy hozzád, vagy fáradt.
Ha már dolgozik, lehet, hogy fáradt, kimerült, ha vannak családi gondjai, talán lelkileg fáradt, ha vannak esetleg problémáitok, ez is kivetülhet a szexuális életetekre, stb. Beszélgess vele nyíltan és õszintén, de ne támadd le!Ha bántod, még inkább nem fog megnyílni.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek otthon problémái.. Nem fáradt.. Mikor normálisan kezdek vele beszélgetni hogy miért nincs kedve akkor azt mondja hogy van.. pedig látszik rajta hogy nincs kedve hozzá .
lehet a szeretõje lefárasztotta elõtted. ;-)
A kérdező hozzászólása: de rendes vagy :DDD most ezzel teljesen megnyugtattál xxd
hát én erõsködnék EGYSZER, hogy mondja el, hogy mi a baja... ha nem mondaná el én szakítanék. az szerintem régen rossz, ha nem akar veled lefeküdni!


Van w egy androidos tablettem de nincs rajta bluetooth hozzá lehet csatlakoztatni olyan bluetoothos usb ami a pckre van?

Ha nem akkor ogyan tudnám megoldani hogy legyen benne bluetooth?

Legjobb válasz: ha van driver hozzá, amit kétlek, akkor igen. Lehet van valami általános linuxos driver.

ha van driver hozzá, amit kétlek, akkor igen. Lehet van valami általános linuxos driver.

Ehhez a hifi -hez hozzá lehet kötni ilyen hangszórót?

Az lenne a kérdésem hogy van egy nsx-s10 hifi-m aminek az er?sít?je 6ohm-os és azthiszem 80watt-os.És ha vennék egy ilyesmi kétutas hangszórót és beépíteném egy fa dobozba akkor az m?ködne?

Legjobb válasz: Mûanyag dobozos? Mûködhet, de nézd meg hány ohm-os hangszórókat veszel, 6-tól kisebb nem lehet. Viszont tudni kell, hogy az adott hangszórót mekkora ûrtartalmú ládába kell beépíteni és mekkora átmérõjú reflexcsõre lesz szükséged. Ha nem tudod kiszámolni, netán nem értesz hozzá kellõképp, talán érdemesebb lenne készen valami olcsóbb fadobozos hangfalakat venni. Akár használtan is nagy eséllyel találsz.

Mûanyag dobozos? Mûködhet, de nézd meg hány ohm-os hangszórókat veszel, 6-tól kisebb nem lehet. Viszont tudni kell, hogy az adott hangszórót mekkora ûrtartalmú ládába kell beépíteni és mekkora átmérõjú reflexcsõre lesz szükséged. Ha nem tudod kiszámolni, netán nem értesz hozzá kellõképp, talán érdemesebb lenne készen valami olcsóbb fadobozos hangfalakat venni. Akár használtan is nagy eséllyel találsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
Nincs mit. Azért írom, amit írok, mert ha nem megfelelõ méretû ládába építed be a hangszórókat, borzalmas lesz az eredmény. Az eredetibe véletlenül se próbáld meg. Ha viszont a gyári cucc faládás, idõpazarlás az egész. Kétlem, hogy sikerülne jobbat összehozni, mint ami a hifihez van tervezve, fõleg, ha nem valami nagy teljesítményû az erõsítõ. A kétutas hangszórót se díjazom. Jobb, ha külön magas és külön mélyközép hangszórókat veszel, gondolom a jelenlegiben is ilyen a helyzet.
Te mirõl beszélsz?
A plus500-ról én nem sok jót hallottam amúgy, bár nincs személyes tapasztalatom. Gondolom azért találkozik vele kb mindenki, mert ott virít a facebookon a reklám...namind1, szóval ha van demó számlájuk, nyugodtan próbálkozhatsz náluk is, akkor nincs tétje a dolognak, de amúgy nem ajánlanám.
Ja és a linkben említett példa 100-szoros tõkeáttét! Azaz ha 1%-ot megy más irányba az árfolyam mint amire spekulálsz akkor elvesztettél minden pénzt!!(most a margin call-al meg a többivel ne bonyolítsunk)
Vannak Tõzsdei instrumentumok és van a másodlagos piac! Talán erre gondolsz! A CFD-kel meg meghatározott brókeren keresztül tudsz kereskedni! Ezek nem virtuális tõzsdék hanem ÉLESEK(!!) így a kereskedés is pénzért megy! Persze kiprobálhatsz demo számlát elöször amiben valós árak futnak de a megbízásaid nem mennek ki a piacra(vagy a brókerhez ha MT-s)! Ja és tudás ugyan annyi kell mint a rendes tõzsdéhez hisz ugyan úgy tõzsdei termékekre spekulálsz pl CFD-knél!
ezt az utolsó kérdésedet konkrétan nem értem. hogy vehetsz-e otthonról online részvényt, ezt akarod tudni? igen, vehetsz, van rá egy csomó lehetõség. de továbbra se értem mi neked a "rendes" tõzsde és az "online" közötti különbség... egy biztos. nagy összegeket akkor kereshetsz ha nagy összeget is fektetsz be.
A kérdező hozzászólása: arra gondolok h van ennek az otthonról 1 kis programmal részvényt veszek adok dolognak? bocsi a hülye fogalmazás miatt
Vannak még hiányosságok...
A kérdező hozzászólása: mint pl ez http://www.plus500.hu/Help/HelpIntroduction.aspx
milyen online tõzsdék meg rendes tõzsde? minden tõzsde online már manapság
Kezdõknek: eToro.com VAGY bbinary.com

Homeopátiás hashajtóhoz hozzá lehet szokni? Ha az ember abbahagyja, rögtön nincs meg a " kívánt hatás"?

Legjobb válasz: Minden hashajtóhoz hozzá lehet szokni, legyen ez bármilyyen eredetû is.

Minden hashajtóhoz hozzá lehet szokni, legyen ez bármilyyen eredetû is.

Paypal számlához hozzá lehet adni olyan számlaszámot ami nem azon a néven szerepel mint a paypal?

Arra gondolok hogy párom nevén van a paypal de szeretném az én számlaszámomat is hozzá adni. Lehetséges?

Legjobb válasz: Nem lehet. En anyunak hoztam letre egy paypalt es azt a bankszamla szamot adtam hozza, ami igazabol apu neven van es anyunak csak tarskartyaja van hozza. A paypal felismerte, hogy a bankszamla nem anyu neven van. Igy kenytelen voltam anyuet torolni es apu nevere letrehozni egyet (amit persze anyu hasznal ;)

Nem lehet. En anyunak hoztam letre egy paypalt es azt a bankszamla szamot adtam hozza, ami igazabol apu neven van es anyunak csak tarskartyaja van hozza. A paypal felismerte, hogy a bankszamla nem anyu neven van. Igy kenytelen voltam anyuet torolni es apu nevere letrehozni egyet (amit persze anyu hasznal ;)

Vettem egy androidos mini pc-t. (TV stick). Csatlakoztattam hozzá egy külsõ vezetéknélküli billentyûzetet, de egyszerûen nem tudok magyar ékezetes betûket írni. Mi lehet a megoldás?

A belsõ Qwerty (magyar) billentyûzet mûködik, de USB rõl, csak angol kiosztás állítható be. Eleve furcsa, de a táblaPC -mmel (ODYS NOON), gond nélkül mûködik a billentyûzet!A mini pc, bár kezeli a külsõ vezeték nélküli billentyûzetet, de nem jelenik meg a beállításokban, hogy "Fizikai billentyûzet" és nem tudok magyar nyelvet elõcsikarni. A rendszer Android 4.1.1. Jelly Bean, Rockchip RK30.Az Enysoft billentyûzet programot nem engedi telepíteni, az External keyboard pro program sem indul el.

Legjobb válasz: mert megfelelõ appot is telepíteni kell hozzá ;-)

mert megfelelõ appot is telepíteni kell hozzá ;-)
A kérdező hozzászólása: értem, de mire gondoltál "megfelelõ" program alatt?kettõt is próbáltam , aminek mûködnie kellene, de nem futnak az eszközön.Enysoft, external keyboard pro.

Ismertek valami programot telefonra, melynek segítségével hozzá lehet férni a géphez?

Legjobb válasz: Ha leírod, hogy milyen telefonra, és mihez akarsz pontosan hozzá férni, talán tudunk is segíteni. :)

Ha leírod, hogy milyen telefonra, és mihez akarsz pontosan hozzá férni, talán tudunk is segíteni. :)
Ez engem is érdekelne. Nekem xperia x8 és lehetõleg videók, képek, zenék.
teamviewer ha van bluetooth a pc-n akkor bluetooth remote control


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!