Találatok a következő kifejezésre: Hova vihetném barátnőmet, (5 db)

Budapesten a nyugati környékén hova vihetném a barátnőmet?

Azért a nyugati körül, mert nem vagyunk fővárosiak és jól tájékozódók sem... :D Meg most, hogy hideg van, valami olyan hely lenne jó, ahol több időt tudunk tölteni. Csak plázázni moat annyira nem szeretnék. :/

Legjobb válasz: A körúton a nyugati felé van sok hangulatos étterem/bár :-) csak induljatok el valamelyik irányba és ha láttok szimpatikusat (biztos fogtok, mert sok van) üljetek be. Arra fele a Corvinus cafét tudom pl. ajánlani, ha meg elegánsabb, akkor éttermek.

A körúton a nyugati felé van sok hangulatos étterem/bár :-) csak induljatok el valamelyik irányba és ha láttok szimpatikusat (biztos fogtok, mert sok van) üljetek be. Arra fele a Corvinus cafét tudom pl. ajánlani, ha meg elegánsabb, akkor éttermek.

A barátnőmmel lassan 1hónaposak leszünk. Hová vihetném el, vagy mutassam be szüleimnek?

tudom hogy az 1honap még nem sok de valamit akkor is kikellene találnom. Segítsetek légyszi (én 16f ?15l)

Legjobb válasz: ketten együtt már megvagytok egy hónaposak. 16+15=31

ketten együtt már megvagytok egy hónaposak. 16+15=31
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat kérek..
Szerintem a szülõknek még korai bemutatni, én két hónap ismerettség után találkoztam a barátom szüleivel. Szerintem vidd el egy étterembe, nem kell nagyon puccos helynek lennie, de mégis így szerintem különleges lehet. 23/L

Hova vihetném a barátnőmet nyaralni vagy valami szép helyre mit ajánlanátok?

Szeretném elvinni a barátn?m v.mi varázslatos helyre de nemtudom hova ami olcsó is meg szép is. Nagyon szeretnük busszal utazni kettesben el?ny

Legjobb válasz: Mire gondoltál pontosan? Valahova távolabbra, vagy csak szomszédos országba? Esetleg csak országon belül? Kalandos, városnézõs, felfedezõs, vagy pihenõs, vízpartos, semmit nem tevõs nyaralásra gondoltál? :)

Mire gondoltál pontosan? Valahova távolabbra, vagy csak szomszédos országba? Esetleg csak országon belül? Kalandos, városnézõs, felfedezõs, vagy pihenõs, vízpartos, semmit nem tevõs nyaralásra gondoltál? :)
Ami viszonylag olcsó és szép, buszos külföldi kirándulás az Görögország lesz. Meleg van, tengerpart van, az éjszakai élet varázslatos. Ajánlom Paraliat. Én már voltam, viszonylag jó áron ki lehet fogni.
Én Montenegrót tudom ajánlani. Nagyon szépek a tengerparti részek, és minden nagyon olcsó, a szállás, a kaja, az ékszerek is. Itt is nagyon jó az éjszakai élet, eleve a montenegróiak elég heves temperamentumuak, minden éjjel buliznak egy jót. A városok is nagyon érdekesek, õrzik a régies hangulatukat. A tengerpartól annyit kell tudni, hogy a legtöbb helyen köves, de Ulnicban van homokos part is. Ha kirándulni szerettek, akkor rengeteg nemzeti park van, ráadásul a legtöbb megtekintése ingyenes. Az árak meg tényleg mindenki számára megfizethetõk. Egy ebéd pl valami roston sûlt, krumlival, salátával, plusz az ital egy fõre kb 7-8 euró. A strandok a legtöbb helyen ingyenesek. Ékszereket, ruhákat is nagyon olcsón lehet venni Én tavaly nyáron voltam Montenegróban, nagyon érdekes volt, viszont azt tanácsolom ne nyáron menjetek a meleg miatt, inkább valamikor tavasszal.
Én szintén Görögországot ajánlanám, Sartit.Szép homokos tengerpartja van, külföldhöz képest egyáltalán nem drága, busszal azállással utószezonban 27 ezer Ft-ba került.Ez gondolom elõszezonban is ilyen árban lehet, és nagyon jó idõ van még/már akkor. Ezen felül kell fizetned persze az ételt, és amit még költötök.De szállás és az út sztem elég olcsó volt:)
Szia! Mi Sartin(Gorogorszag) voltunk! Csodalatos hely! Imadom! Sirtunk amikor haza kellett jonni a nyaralasbol 24 oras volt a busz ut(sikerelmeny: megtanultam kartyazni:) Eloszezonban voltunk igy kettonknek kijott 50 e ft-bol(szallas es oda-vissza ut) +kaja penz. Nagyon romantikus hely Sarti! egy kedves kis halasz falu nincs nagy nyuzsi. Lehet buvarkodni, szamaragolni es a hegyekben sutogetni stb Ja forgotravel volt az utazasi irodank. Ha gondolod tudok kepeket kuldeni a szigetrol :)
menj erdélybe jó hely
Szerintem mindig az a varázslatos, ahol éppen vagyunk. Egy utazási irodát vezetek, és nagyon szívesen adok tanácsot, ill. foglalok számotokra valamit, amit kiválasztasz. Tudunk nyaralóprogramokat, vagy rövidebb körutas, esetleg városnézõ programokat ajánlani. Ahogy a többiek is írták, talán a legolcsóbb nyaralás még mindig Görögország, de annak is igaza van, aki Montenegrot, vagy Erdélyt ajánlotta. Én hozzáteszem még Horvátországot, Olaszországot, Spanyolországot. Bár ez utóbbiakat 30-ból még busszal sem lehet megúszni, de ez is a palettán van. Ha varázslatos helyre vágysz a közelben (és termézsetesen szeretitek a természeti csodákat), akkor Plitvicét, a Krk-a vízesést, a Tátrát és hasonlókat ajánlok. Ezek viszont csak 1-2-3 napos buszos kirándulások. De! Elmondanám, hogy kishazánkban is rengeteg szépség, rengeteg romantikus és varázslatos hely van, csak szét kell nézni! Nem muszáj csak és kizárólag a Balatonban gondolkozni.
A kérdező hozzászólása: Létzi küldenél képet az e-mail címemere [email protected] elõre is kösz
Én a Paralias vagyok. Tavasszal még nem lesz meleg, de ha olcsóbban akartok eljutni május végén érdemes menni vagy inkább augusztus vége, szeptember eleje körül és akkor még meleg is van. Én pár évvel ezelõtt voltam. Szerintem utószezonba, egy apartman busszal kijön úgy 50.000-60.000.- Ft-ból/fõ/hét. Annyi, hogy önellátó, tehát kaját magatoknak kell venni.
A kérdező hozzászólása: miért nagyon meleg van ott nyáron vagy már ott tavasszal is meleg van nem ?
A kérdező hozzászólása: ohh hát az jó lenne mennyi volt az az olcsó neked?
A kérdező hozzászólása: hát v.mi külföldre gondoltam nem itt Magyarországon az biztos hát mindefelé programm legyen benne romantikus legyen élménydús
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszadonak irnék köszönöm szépen ha tudnál v.mit ajánlani vagy részletesen leírni azt megköszönömm ott az e-mail címem Plitvice az nagyon szép azt tudom elõre is köszönöm


Hova vihetném el a barátnőmet?

Lassan 2 hónaposak leszünk és szeretném elvinni valahova de nem tudom hova:( Mozi az nem jó. Ha van valami jó ötletetek azt szivesen fogadom:)

Legjobb válasz: hát egy jobb éttterembe? egy vacsira? az ízlésvilágát, azért jó ha tudod. de ezért az is jó, ha egy hagyományos színvonalas étterembe viszed. te is legyél csinos, és neki is szólj, hogy picit csinosabb ruhát húzzon. neked kell tudni milyen a stílusa. megnézhetnétek valami musicalt, opera is jó ötlet, bár azt kevesen szeretik szerintem, de egy romantikus színházi darab is jó ötlet lehet. a széchenyi fürdõben szokott olyan lenni, hogy éjszaka is nyitva vannak, nem tudom mikor van ez. az pl. elég izgi lehet, én is ki akarom próbálni egyszer:) ha tudsz fõzni, fõzhetnél otthon neki és akkor lehet peszgõ, virág. Nem tudom honnan írsz, de Pest környékén vannak szép helyek. szentendre-ide hajóval meenni a legjobb. Visegrád-gyönyörû kirándulóhely, Gödöllõn a kastély...ha nem pesti vagy bocsi. de egy kis városnézés szerintem jó ötlet lehet.

hát egy jobb éttterembe? egy vacsira? az ízlésvilágát, azért jó ha tudod. de ezért az is jó, ha egy hagyományos színvonalas étterembe viszed. te is legyél csinos, és neki is szólj, hogy picit csinosabb ruhát húzzon. neked kell tudni milyen a stílusa. megnézhetnétek valami musicalt, opera is jó ötlet, bár azt kevesen szeretik szerintem, de egy romantikus színházi darab is jó ötlet lehet. a széchenyi fürdõben szokott olyan lenni, hogy éjszaka is nyitva vannak, nem tudom mikor van ez. az pl. elég izgi lehet, én is ki akarom próbálni egyszer:) ha tudsz fõzni, fõzhetnél otthon neki és akkor lehet peszgõ, virág. Nem tudom honnan írsz, de Pest környékén vannak szép helyek. szentendre-ide hajóval meenni a legjobb. Visegrád-gyönyörû kirándulóhely, Gödöllõn a kastély...ha nem pesti vagy bocsi. de egy kis városnézés szerintem jó ötlet lehet.
termálfürdõ????
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket:) Az opera vagy ilyesmi kilõve:) Nem a mi világunk. Pesttõl csupán 50km-re lakom tehát nem gond! Mégegyszer köszönöm a tippeket:) Aki tud még valami jót az írjon nyugodtan.
Menejtek el kirándulni.
én a helyedben a csúcsra vinném el utána pedig egy bécsi hangulatú cukrászdába hogy cappuchinókrémes legyen az orra amit letörölnék

Hova vihetném a barátnőmet, ha esetleg rossz idő van? A mozi elég sablonos.

Hova vihetném azt a lányt, aki nagyon érdekl?d?, még sport iránt is, és intelektuális dolgok iránt is.

Legjobb válasz: hm. táncház? színház? koncert? teaház? (zöld TEknõst ajánlhatom, Oktogonnál van:)fedeles lovardával rendelkezõ lovardába?:P rengeteg más hely van! :)

hm. táncház? színház? koncert? teaház? (zöld TEknõst ajánlhatom, Oktogonnál van:) fedeles lovardával rendelkezõ lovardába?:P rengeteg más hely van! :)
Tényleg rengeteg hely van :) A teaházakat én is imádom (mint lány, mellesleg elég sok teaház a pároknak is kedvez :) ) Én speciel a Siriust imádom. Vagyy akár egy színház, kiállítás, sok esti klassz program van. Sõt, ha elkezdesz a neten keresgélni, h aznap épp milyen program van, és hol.. megfogsz lepõdni! Mindig van valami valahol.
De egyébként otthon se rossz ám ;) (elõzõ h.szóló)
Esténként színház, koncert. Nappal múzeum, uszoda, egyéb sportok (pl. tenisz, vagy fallabda, stb). De még rengeteg hely van, szoktak mindenféle elõadásokat meg kiállításokat is rendezni sok érdekes témában.
Siriust én is nagyon szeretem! :) egyébként tényleg nem rossz otthon :)
A zold teknocot csak akkor ajanlom az oktogonnal ha egy jot akartok nevetni :D A felszolgalok ruhaja, iszonyat vicces, mert nem tudjak viselni :D :D :D
Ha Tekiben mentek le a lépcsõn, nézzetek fel! (ahol az az indián áll ágyékkötõben XD )
menjetek az idõsek otthonába! mi is azt szoktuk. már vakok is, rosszul is hallanak. kit zavarnátok???!!! csak a portást.....<><<><><>


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!