Találatok a következő kifejezésre: Hova vihetem már (2 db)

Egy hónapos babát hova vihetem már magammal?

Legjobb válasz: Bárhová, ahová mész:) Pont most írtam egy másik kérdésre, hogy 3 napos korától hordtam magammal mindenhová a kislányomat, mert muszáj volt a tesók miatt.

Bárhová, ahová mész:) Pont most írtam egy másik kérdésre, hogy 3 napos korától hordtam magammal mindenhová a kislányomat, mert muszáj volt a tesók miatt.
Hogy érted? Sétálhattok, viheted õt emberek közé is, ha nem félted túlzottan. Sokan félnek egy ekkora babával elindulni bárhová, de ha nincs lehetõséged, hogy amíg elintéézed a dolgodat, rábízd valakire, akiben megbízol, nem tehetsz mást, viszed õt is. Majd, ha lesz egy másik babád is, rájössz, hogy a kicsivel is megoldható minden, el lehet kísérni/ vinni vele is a nagyot oviba, iskolába... még boltba is beugorhatsz. Arra figyelj, hogy ne fogdossák a babát idegenek :) , attól, ha megnézik, megcsodálják, nem lesz baja.
A kérdező hozzászólása: Kicsit lelkiismeret furdalásom kezd lenni, hogy be vagyok sózva, viszem magammal szinte mindenhova, ha nem is rendszeresen és igyekszem rövid idõkre (pld. áruházba), figyelek, hogy légkondi ne érje, autós hordozóban kellõ óvintézkedésekkel, sok ember közé nem... Az iskolás kisfiamért a suli elé stb.
Bárhova nyugodtan, nem kell otthon ülni. Mi is mentünk mindenfelé
szerintem szabad levegõn bárhová, zárt térre csak, ha muszáj.

Hova vihetem a már használaton kívüli (valószínűleg rossz is) régi mosógépet?

Most vettem új mosógépet, és a régit?l szeretnék megszabadulni, de nem tudom hova lehet vinni, vagy esetleg ki vinné el... Kispest közelében

Legjobb válasz: Lomtalanítás napján tedd ki az utcára, fél órán belül hûlt helye lesz... Mélytelepen igazi kincset ér

Lomtalanítás napján tedd ki az utcára, fél órán belül hûlt helye lesz... Mélytelepen igazi kincset ér
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Tedd fel a teszveszre vagy a vaterára lehet, hogy valakinek szüksége volna rá, vagy az alkatrészére!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!