Találatok a következő kifejezésre: Hova tudok fordulni, (44 db)

semmit, lehúztak... csak abban reménykedhetsz hogy megjön amit rendeltél mert hogy a pénzt nem fogod látni az biztos.
Nyugodtan csapkodhatod az asztalt...valószínûleg átvertek. Milyen oldalról, mennyi értékben vásároltál?
A kérdező hozzászólása: Ékszershop, onnan ne vásároljatok mert átvernek!Nem nagy összeg 4000ft de most jól jönne mert kifogyott a kassza
És mikorra kellene megjöjjön a cucc?

Ha valakit nem enged be egy szórakozó hely ( face kontrollra) hivatkozva, de utána saját hazugságába belebonyolódik a kidobó, akkor mit tudok tenni, hova tudok fordulni?

Először dress codra hivatkozott, de mivel kabát volt rajtam nem láthatta. Másod sorban már a lapos cipőre hivatkozott, hogy ezen a helyen 15 cm alatt nem lehet bemenni. De volt egy pár lány előttünk és ők úgy mentek be. Kétségbe esésébe már azt mondta hogy csak mert így döntöttem. A kollégája meg megjegyezte ahogy kinézek. ( nem 36-os ruhát hordok, hanem 48-asat ) Melyik szervhez tudok fordulni?

Legjobb válasz: Ne haragudj,de meg kell kérdeznem,cigány vagy?

Ne haragudj, de meg kell kérdeznem, cigány vagy?
A kérdező hozzászólása: Szia, Nem, nem vagyok az..
Semmit. Törõdj bele!
ezt hívják face kontrollnak. semmit nem tehetsz hivatalos szerveknél. max. fogyni tudsz. a kidobó meg még jófej volt - már bocsánat - mert nem csúnyán az igazat megmondva küldött el hogy a "fõnök azt mondta dagadék csajok kizárva" hanem megpróbált valami kedvesebb indokkal elküldeni és nem megszégyeníteni a bulizók elõtt... ha ilyen face kontrollos helyekre szeretnél járni akkor csak annyit tudok mondani hogy fogyj le... ennyit tudsz tenni. hivatalos szervek nem foglalkoznak ilyenekkel, fõleg h alapból meg is mondták face kontrollos buli...
A kérdező hozzászólása: Szia, Eddig is volt ott face kontroll és 3 évig nem volt gond. Mert mondhatni hogy ez volt a törzs helyünk. Három hetente jártunk oda, tele van a képeinkkel a fotóalbuma a helynek. A fogyásba meg ne menjünk bele, ez egyéni szoc probléma... De eddig a szépségversenyeken sem volt gond, mert mindig az elsõ 5-ben benne voltam. Tehát nem vagyok egy csúnyaság...
Elotted irtam. Hat sajnalom h a torzshelyeden tortent. Van ismerosom akinek eleg elit szorakozohelyei vannak es igen, a kidobok azt csinaljak amit o mond. Lehet h a hely tulaja mosg adta ki h kik jarhatnak oda es kik nem... Fogyasra ajanlom Dr Toth Tamas obezitologust. Az x-factorosokat, sztarokat stb. fogyaszt egyenre szabott dietaval. En is hozza jarok. Betegseg miatt hiztam meg es az o modszerevel 1, 5 honap alatt 64-rol 57-nel tartok! Pluszba a vizsgalatoknak hala jo sokminden kiderult az egeszsegemmel kapcsolatban amit ugy tunik idoben sikerult megcsipni :) Ha van kerdesed irj privatot!


20 hetesen egyedül maradtam munkahelyem nincs hova tudok fordulni segitségért? Albérletben lakom, anyagilag senkire nem számithatok.

Legjobb válasz: Ez nagyon szomorú!SAJNÁLOM!Vannak anyaotthonok ahova mehetnél.Ha a google-be beírod sok helyet kidob.Vannak olyan helyek ahol keveset kell fizetni.(3000Ft/hó)De csak max. egy éves koráig tudsz ott maradni a babóval én úgy tudom.

Ez nagyon szomorú!SAJNÁLOM!Vannak anyaotthonok ahova mehetnél.Ha a google-be beírod sok helyet kidob.Vannak olyan helyek ahol keveset kell fizetni.(3000Ft/hó)De csak max. egy éves koráig tudsz ott maradni a babóval én úgy tudom.
Esetleg köthetsz eltartási szerzõdést valakivel.
Elõször is próbálj arra gondolni, hogy nem maradtál egyedül! Hiszen már ketten vagytok :-) Írok pár segélyszervezetet és telefonszámot, azokat próbáld megkérdezni. Menhely Alapítvány: 138-41-86. Nõk Háza: 209-23-27. Nõvonal: 266-90-07. A lakóhelyed szerint illetékes Családsegítõ szolgálatot is hasznos lehet felkeresni. SOS Krízisalapítvány: 240-32-66. Remélem, valamelyik szervezet tud segítséget nyújtani! Sok-sok erõt kívánok!
A családok átmeneti otthonában (ált. minden városban van, nagy városban több is, a Máltának is van voltam is és szép hely) ott anyukák vannak általában gyermekkel, vagy várandós édesanyák. Egy évig lehet ott élni, minimális pár ezer forintos költségtérítés ellenében. Ha nagy a baj feltétlen járj utána vész esetén merre indulhatsz!
A kérdező hozzászólása: Családsegitö?..Merthogy én azt hallottam hogy ilyen helyzetben nagyon nehezen segitenek..., , csak ha vér folyik, , meg ilyenek...
Ha meg esetleg a parod nem akar majd fizetni gyerektartast, akkor az allam megelolegezi neked a gyerektartast. Ezt is kerdezd meg biztonsag kedveert, hogy hogyan mukodik. Mert az elso pillanattol kezdve azt is kerd, nehogy mar a kocsmaba hordja a penzt, te meg kuszkodsz a kicsiddel.
A baba 6 hónapos kora után elmehetsz dolgozni és akkor bölcsibe is felveszik a gyereket, fõleg, hogy egyedülálló leszel. A babád a legfontosabb, az õ lelki békéje, jobb lesz neki is külön az apjától és napközben bölcsiben, este pedig egy nyugodt anyukával! A szüeidhez is mehetsz, munka ott is van és ha esetleg valamelyikõjük nem dolgozik, akkor még bölcsibe sem kell adni a babát. Ettõl, lehet, hogy észhez tér a férjed és felhagy az ivással, ha ettõl sem, akkor már nincs remény.
A kérdező hozzászólása: Ja, a férjem iszik, sokat beszélgettünk már, de mindig ugyanaz lett a vége.ez már kibirhatatlan.Egy év alatt legalább öt évet öregedtem...
családsegítõhöz kéne bejelentkezned, õk rengeteget tudnak segíteni, pl. anyagiakban is!
A kicsivel csaladok atmeneti otthonaba is bevesznek, nem tudom, hogy hova valosi vagy. A Csaladsegito Szolgalathoz is menjel el, es mondd el a problemadat, nemcsak akkor segitenek amikor ver folyik. 36000 Ft-bol es pofonokkal, 6 honapos babaval szerintem eleg nyomos az indok, hogy segitsenek. Kinek, ha nem neked? Munkat kellene keresned, gyerektartas, csaladi potlek, ez lenne a beveteled. Gyamugy, onkormanyzat, menjel be, es kerdezd meg ott is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos elég nehéz volt rájönnöm, hogy a férjem nem fog megváltozni, egy két honapig szép minden , de aztán kezdödik elöröl...Ragaszkodom hozzá és a pici is szeretei, de tudom, ez igy nem élet...Hétfön a védönövel és a családsegitövel kezedek.Fáj, mert szerelemböl mentem hozzá és a picim is szerelemgyerek, de néhány honapja nagyon elromlott minden...A pia, a munkatársak, az ugynevezett , , barátok, , ...ezeket tartom ezért a helyzetért felelösnek!
a fiad erdekeben is cselekedned kell, gondolj erre. amugy csaladi potlekot nem kapsz? az meg 12 ezer forint. atmenetileg mehetsz anyaotthonba is, és a szuleiddel is beszelhetsz, nemcsak penz ugyileg, de hatha tudnak valamit kesobb rosszabb lesz ha valtok, akkor fogsz kapni gyerektartast is, az is segiteni fog valamit
A kérdező hozzászólása: A családi potlékkal együtt kapok 36-ot...A szüleim, tudom számithatok rájuk, mert egyszer már haza , , szöktem, , a picivel, csak akkor sok igéretet kaptam éstb, de minden változatlan maradt.Hajnalban még vitáztunk egy sort aztán 3kor elmentem lefeküdni, de aludni nem tudtam.Ma már azzal állt elö, hogy ha én elnézném neki ezt a kis ivászatot, akkor nem lenne semmi baj, de nemtudom elnézni.Nekem most a legfontosabb hogy Marcika nyugodt környezetben cseperedjen!Tudom hogy nehéz lesz, de muszály eröt meritenem és belevágni.Már kikerestem néhány telszámot és holnap azzal kezdem a napomat hogy mindet felhivom!A szüleimet meg utoljára szeretném hagyni, tidom nem mondanának nemet, de nem akarok a nyakukra menni mig nem probáltam meg mást is.

Hova tudok fordulni, ha a Rendorseggel van problemam?

Hazkutatast tartottak nalam teljesen szabalytalan papirokkal (cim/datum nem egyezett), es elvittek szinte mindent (szamitogepek/telefon/ipad/stb.). Arrol nem voltak hajlandoak semmit sem mondani hogy mivel gyanusitanak. Hatosagi tanut nem engedtek, mert 'minek tatsa a szajat itt a szomszed'.

Legjobb válasz: Biztos vagy benne, hogy a rendõrség volt? Igazolványukat ellenõrizted? Ott kellett, hogy hagyjanak valami jegyzõkönyvet, amit te is aláírtál. Inkább tolvajok lehettek. Írásban jelentsd a területi rendõrkapitányságon.

Biztos vagy benne, hogy a rendõrség volt? Igazolványukat ellenõrizted? Ott kellett, hogy hagyjanak valami jegyzõkönyvet, amit te is aláírtál. Inkább tolvajok lehettek. Írásban jelentsd a területi rendõrkapitányságon.
Édes mindegy, hogy volt e parancsuk vagy sem. A magyar törvények alapján un. halaszthatatlan cselekmény miatt tarthatnak házkutatást a rendõrök akinél a keresett dolgot feltételezik. Elvihetnek bármit ami a bûncselekménnyel összefüggésbe hozható. Én inkább attól tartanék, hogy miért is voltak kint, mert ártatlan nem vagy az biztos.
Mindig az kiabál, akinek a háza ég. Annak szerintem ne legyenek kifogásai, akit a törvénnyel szembe megy.
3 eset lehetséges: 1. Nem mondasz el mindent, ferdítesz 2. Azok nem rendõrök voltak, és Téged kirabolt néhány imposztor 3. (És ez a legkevésbé valószínû) Tényleg rendõrök vétettek ilyen szintû hibát, ekkor az ügyészséghez fordulhatsz. De ez kb olyan szintû hiba, mintha egy orvos benned felejtene a mûtétnél egy kis adag sültkrumplit.
A kérdező hozzászólása: Nem azzal van a bajom hogy finomkodtak-e, vagy nem, hanem azzal, hogy mindent elvittek. Ha egyszer tudtak hogy mit keresnek, akkor mi kozuk van a sajat cuccaimhoz, amit ott helyben is probaltam igazolni, hiszen ott volt rola a szamla/blokk/stb. Amikor peldaul a telefonom szamlajat akartam megmutatni, azt mondta hogy oket az nem erdekli. Plusz ha annyira mindent tudnak, ahogy allitottak, akkor miert nem haladnak az uggyel? Meddig tarthatjak bent a dolgaimat ugy hogy azok 100% legalisan az enyemek?
elméletileg fel kell szólítani, hogy add át a keresett bizonyítékokat, ha konkrétan tudják, hogy mit keresnek. Viszont ha meg is bilincseltek, akkor ott más is volt. Pl ha valakit kirabolsz, betörsz meg ilyenek, akkor érthetõ, hogy nemfognak jópofizni veled.
A kérdező hozzászólása: Mondta a nyomozó, hogy mit keres? - Mondani nem mondta, de volt naluk par fenymasolt lap, azon voltak kepek valoszinuleg (legalabbis szerintem) a keresett targyakrol, de ezt nem engedtek hogy megnezzem. Felszólított, hogy add át? - Nem. Mindent elvittek szinte ami arammal mukodik (vagy ugy nez ki), kiveve a hutot es a mikrot.
papírok megvannak? azzal tehetsz panaszt. De nyilván sokat nem érsz vele, max legjobb esetben is annyit, hogy megcseszik azt aki kiállította meg az intézkedõ rendõrt (nyilván nem a legkisebb közrendõrt aki csak parancsot teljesített) A vádat meg eljárást lefolytatják ellene, d a bizonyítékokat pedig felhasználják. Kérdés, kíváncsiság: Mondta a nyomozó, hogy mit keres? Felszólított, hogy add át?
A kérdező hozzászólása: A hazkutatas szabalyossagaval van bajom, nem azzal hogy mit hallgatok el, vagy mit nem.
mit írtál alá? ez a nagy kérdés. ilyen nincs, h börtönben leszel 2 nap múlva, és az se, h bezárnak szökés lehetõsége miatt, de ha most aláírsz egy szaros papírt, akkor mégse zárnak be. Hisz attól, hogy aláírod, még elszökhetsz. Átbaxtak az a szitu. Viszont. Bilincselni nem bilincselnek senkit se ok nélkül. Te elhallgatsz valamit, vagy inkább sok valamit.
A kérdező hozzászólása: Biztosan rendorok voltak, alairattak velem hogy elvittek a cuccaimat, es az is hogy nem teszek panaszt. 6-an jottek, a hazkutatas elott meg is bilincseltek. Ezek utan bevittek es azzal fenyegettek hogyha nem irom ala a papirokat akkor bezarnak 60 napra, mert fennall a szokes veszelye. De azt ekkor nem akartak megmondani hogy mivel gyanusitanak. Kesobb kiengedtek, vallomast nem vettek fel, es nem hallottam feloluk azota semmit. Ez tobb mint ket hete tortent. Mikozben vittek be, az autoban azt mondtak hogy mar mindent tudnak es ha nem mukodok egyutt veluk akkor 3 nap mulva mar a pesti bortonben leszek. Azt nem ertem, hogyha tenyleg ennyire tudtak mindent, akkor hazkutataskor a kedves 'szakerto' miert nem tudta megkulonboztetni az ipad-et egy szamitogep alaplaptop, illetve akkor miert nem halad az ugy?
Számomra több sebbõl is vérzik ez a történet: - a határozat indokolásában benne kellett, hogy legyen, miért tartanak házkutatást - egyáltalán milyen papírt írtál alá (ha aláírtál) - megbilincselnek házkuti elõtt, majd bevisznek, aláíratják a papírokat (ha jól értem), majd elengednek anélkül, hogy kihallgatnának - 60 napra biztos nem zárnak be, mert az elõzetes is csak 30 nap alapvetõen, és azt is a bíróság rendeli el - a házkutatást lefolytatónak nem az a dolga, hogy megkülönböztesse a számítógépet az iPad-tól, ha le kell foglalni, le kell foglalni, pont. - az meg egy dolog, hogy mit keresnek, de ha további, feltehetõleg bûncselekmény elkövetésébõl származó, vagy ahhoz használt tárgyat találnak, azt ugyanúgy elvihetik, és nem fognak mérlegelni, hogy az éppen a sajátod vagy sem - a számla abszolút nem érdekes, mert lehet, hogy nem is az érdekli õket, hogy kié - a cuccaidat akkor adják majd vissza, ha már nem kell nekik Egyébként meg, neked lehet, hogy a házkutatás szabálytalanságával van bajod, nekem (illetve másoknak is) meg azzal, hogy nem mondasz el mindent. Így meg nem tudom, mi a fenét vársz...

Hova tudok fordulni panasszal, ha nem vagyok elégedett a szervíz válaszával?

A videókártyám megadta magát.Egyre többször ment el a kép két hónap leforgása alatt,a végén már nézhetetlen lett.Van még rá több,mint egy év garancia,ám a szervíz szerint valami ráfolyt a videókártyára és ez okozta a hibát.Az hogy valójában mi ment tönkre rajta nem mondták.Nos ez nem igaz,mert semmi nem folyhatott rá.A gép nem vízhűtéses.A gép oldala pedig csak takarításnál,kifúvatásnál volt leszedve.Szerintem át akarnak verni.Hová tudnék fordulni panasszal,illetve járt-e valaki hasonlóképpen?

Legjobb válasz: fogyasztóvédelemhez. http://www.nfh.hu/

fogyasztóvédelemhez. http://www.nfh.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm:)
Szerintem elõbb érdemes egy másik szervizben is megkérdezni a dolgot. Ha tényleg van rajt valami folyadéknak a nyoma akkor simán rád fogják, hogy nem rendeltetésszerûen használtad. Én alaplappal jártam így. Gyárilag volt rajt egy karcolás, olyan helyen ahol igazából semmi sincs a közelben. Mikor elromlott erre fogták a garanciavesztést. Mivel nem volt drága cucc én hagytam a fenébe. De az biztos, hogy abba a boltba többet nem megyek...
Velem is így volt, említettem nekik a fogyasztóvédelmet és már duzzogva de mégis megcsinálták, mert a fogyasztóvédelem nagyon magas bírságokat szab ki. (sok millió forint)

Hova tudok fordulni segítségért mikor az édesanyja elakarja venni a gyermekem?

Az édesanya kiakarja sajátítani/mielőtt pálcát törnél kérdezz!!!egy apuka aki 59 éves és a kisfiam 7 és fél

Legjobb válasz: Nem értek a jogi dolgokhoz, de szerintem nem nagyon tudsz mást tenni, mint jogilag rámászni az anyára.Mindent összeszedni, ami azt mutatja, hogy te alkalmasabb vagy a gyermek nevelésére, ill. õ mi miatt alkalmatlan. A másik felet is meg kellene hallgatni, így nem korrekt véleményt mondani. De a leírásod alapján morálisan nem egy követendõ példa a gyerek számára. Te az anyagiakat hagyd, a lakást és az autót, mert az nem vet jó fényt rád, hogy ezen acsarkodsz az anyával. Én visszaadnám az autót is, hisz az csak egy tárgy, a fiad többet ér. Az egy jó pont lenne. Emeld ki, hogy anyagilag biztosítottál mindent a gyermekednek, de ne követelj vissza semmit, mert akkor úgy fog tûnni, te is csak bosszúhadjáratot folytatsz! A gyermekelhelyezésre koncentrálj, és add be, amennyiszer szükséges! Elõbb-utóbb az anya pénzét és idegeit felemésztik a jogi hercehurcák, elfárad a védekezésbe, és ha te elég kitartó vagy, nyerni fogsz. A bírók sem akarják majd ezt az ügyet huszadjára tárgyalni, így engedni fognak talán. De azt is tartsd szem elõtt, hogy a gyermek mindenképp megsínyli ezt az idõszakot, meg leszel utáltatva vele, õ tönkre fog menni érzelmileg! Sajnos a magyar jog nem ismer igazságot:( Mindent figyelembe véve, ha a gyerek érdekeit vesszük, akkor õ úgy jár a legjobban, ha nem pereskedtek a feje fölött, megpróbáltok békés kapcsolatban lenni az anyával, a láthatáson törõdsz vele és biztosítod a szeretetérõl. Ez esetben talán, ha nagyobb lesz, és az anyja tényleg nem megfelelõ anya, akkor õ fog hozzád költözni önként, és a legnagyobb diadal az lenne a számodra. Sajnálom, ha vigasztalót nem tudtam írni!

Nem értek a jogi dolgokhoz, de szerintem nem nagyon tudsz mást tenni, mint jogilag rámászni az anyára.Mindent összeszedni, ami azt mutatja, hogy te alkalmasabb vagy a gyermek nevelésére, ill. õ mi miatt alkalmatlan. A másik felet is meg kellene hallgatni, így nem korrekt véleményt mondani. De a leírásod alapján morálisan nem egy követendõ példa a gyerek számára. Te az anyagiakat hagyd, a lakást és az autót, mert az nem vet jó fényt rád, hogy ezen acsarkodsz az anyával. Én visszaadnám az autót is, hisz az csak egy tárgy, a fiad többet ér. Az egy jó pont lenne. Emeld ki, hogy anyagilag biztosítottál mindent a gyermekednek, de ne követelj vissza semmit, mert akkor úgy fog tûnni, te is csak bosszúhadjáratot folytatsz! A gyermekelhelyezésre koncentrálj, és add be, amennyiszer szükséges! Elõbb-utóbb az anya pénzét és idegeit felemésztik a jogi hercehurcák, elfárad a védekezésbe, és ha te elég kitartó vagy, nyerni fogsz. A bírók sem akarják majd ezt az ügyet huszadjára tárgyalni, így engedni fognak talán. De azt is tartsd szem elõtt, hogy a gyermek mindenképp megsínyli ezt az idõszakot, meg leszel utáltatva vele, õ tönkre fog menni érzelmileg! Sajnos a magyar jog nem ismer igazságot:( Mindent figyelembe véve, ha a gyerek érdekeit vesszük, akkor õ úgy jár a legjobban, ha nem pereskedtek a feje fölött, megpróbáltok békés kapcsolatban lenni az anyával, a láthatáson törõdsz vele és biztosítod a szeretetérõl. Ez esetben talán, ha nagyobb lesz, és az anyja tényleg nem megfelelõ anya, akkor õ fog hozzád költözni önként, és a legnagyobb diadal az lenne a számodra. Sajnálom, ha vigasztalót nem tudtam írni!
egy JÓ ügyvédhez
Ügyvédhez, elsõsorban. A beadványokat semmiképpen se te írd meg, ha jó benyomást akarsz tenni a bíróságra. Ebbõl gyerekelhelyezési per lesz, bizonyítanod kell, hogy jó helyen van a gyerek nálad, el tudod látni, stb. Az anyának ugyanezt kell bizonyítania. Ahol a bíróság megítélése szerint jobb helye van, oda ítéli. És könyörgöm, a helyesírásodon javíts, mert az biztos nem jó pont, ha a 7 és fél éves gyerek jobban ír nálad... (márpedig remélem, hogy jobban ír...)
Ha ilyen érzésed van, gyermekjóléti szolgálat, gyámügy elsõ körben, aztán ügyvéd.
Kérjetek fel közvetítõt, mediátort.Jobb megpróbálni rendezni, mint bíróságra vinni mert az lassú , nehézkes és egymás között is az érzelmek , indulatok miatt sokkal nehezebb dûlõre jutni.Ezért jó egy hivatásos mediátor.
A kérdező hozzászólása: Van ügyvédem---már zajlik a per több mint 1 éve/nem ajándékba vettem a lakást én a felét fizettem, de most nem a lakás a lényeg/ezt csak azért írtam, hogy igenis azon voltam, hogy normális körülményeket biztosítsak a gyereknek és az édesanyjának DE A GYEREKEN VAN A HANGSÚLY!!! Köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal
Keress egy sokkal jobb ügyvédet, ha kell a legjobbat. Úgy tûnt ki, hogy anyagiakban nem szenvedsz hiányt, tudnád fizetni. Egy jó ügyvéd el tudná venni az anyától a gyereket (lopás, amihez a gyereket használta fel plusz az okirathamisítás jó alap, hogy erkölcsileg nem tudja a megfelelõ nevelést nyújtani) mindemellett minél hamarabb kellene, mert még jöhettek azzal is, hogy sac/kb ugyanannyi isõt töltöttetek a gyerekkel, mintha közös felügyelet lett volna... Megmondom õszintén biztosan ez az ügy sem fekete és fehér, meghallgatnám az édesanyát is, de most ezezk az információk alapján ezt tudom tanácsolni. Egy szuper ügyvéd mindent megold.....
A bíró ellen elfogultság gyanúja miatt nem lehet kifogást emelni, és másikat kérni? Ezt kérdezd meg az ügyvédet. Ha az anyuka párja Jehova, õmögöttük komoly jogi háttér van, talán ez lehet a magyarázat a tárgyalás furcsaságára....
Ez egy bonyolult ügy, fordulj ügyvédhez. Ugye van ügyvéded? Sajnos túl sok jót nem jósolok. Ha az édesanyánál helyezik el a gyereket, akkor tényleg csak kéthetente egy hétvégét fognak neked engedélyezni. Az, hogy kié a lakás, most mellékes, azt ne keverd bele az ügybe, mert rosszul fogsz kijönni a bíróságon. Egyébként a lakást is lehet esélyed visszaperelni tõle. Ha bizonyítottan te vetted, saját pénzedbõl, akkor létezik egy olyan törvény, hogy valaki érdemtelenné válik az ajándékra. Emiatt is egyeztess egy ügyvéddel. Tehát ebben az esetben csak egy jó tanács van: fordulj mielõbb ügyvédhez.
Szerintem veled van a hiba és nem tudsz olvasni.
A kérdező hozzászólása: Nevemen van a gyermekem/ mert fél éves korában csináltattam dns és a nevemre vettem./ Köszönöm az õszinte kritikád.
Az elsõ két sornál nem bírtam tovább olvasni, ne haragudj, de se írni, se fogalmazni nem tudsz. Annyiból az jött le, hogy hivatalosan nem te vagy az apja a gyereknek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az õszinte válaszod.
Elõször is nem értem a gyereket miért nem kérdezik meg soha, hogy kinél szeretne inkább lenne. Másodszor: ez tényleg nagyon kevés információ, válóper esetén pedig csak az ügyvéd segíthet. Ha esetleg arra gyanakszol, hogy az anya bántja a gyereket vagy más gond van, akkor lehet kérni egy független orvosszakértõ (pszichológus) véleményét.
Kevés infó. Közös felügyeletben vagy hogy van a gyerek Nálad? Van-e munkád? Exnejednek van-e? Iszik-e vagy folytat-e olyan életmódot? Te?
Mióta van veled a gyerek, van-e errõl bírósági határozat? Egyáltalán nálad van-e a fiad elhelyezve hivatalosan. Sokal több információt légyszíves.
A kérdező hozzászólása: Nem Jehova/ bpa.hu Én is gondoltam már elfogultságra....

Hónapok óta tartó hasfájással hova tudok fordulni?

Pár hónapja fáj a hasam, szerintem valami gyomor probléma. Kihez forduljak? A háziorvos nem küld el sehova, szerinte csak a stressz miatt. Már a fájdalomcsillapító sem hat. Tanácstalan vagyok hogy ezt milyen osztályon kezelik a kórházban? Kell beutaló?

Legjobb válasz: Kérj beutalót belgyógyászatra a háziorvosodtól. Olyan nincs, hogy nem ad, ha kérsz. Ha vizsgál és a hasadhoz ér kezdj ordítani és gönyedj össze, kicsit dramatizálj, ha ilyen.

Kérj beutalót belgyógyászatra a háziorvosodtól. Olyan nincs, hogy nem ad, ha kérsz. Ha vizsgál és a hasadhoz ér kezdj ordítani és gönyedj össze, kicsit dramatizálj, ha ilyen.
Gasztroenterológiára kellene menned, általában ambuláns kivizsgálást végeznek: vérvizsgálat, gyomortükrözés, hasi UH. Kell ide is beutaló.
Tudod, mindenképpen jó, ha hiszel a háziorvosodnak, és követed, amit elõír. Ahhoz, hogy beutaljon bárhova is, legalább valamilyen betegséget kell, hogy felismerjen rajtad, hogy legyen hova küldenie. Az, hogy fáj a hasad, nagyon tág fogalom. Határozd meg rendesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!