Találatok a következő kifejezésre: Hova tudnék a (140 db)

Van olyan weboldal, ahol időpont alapján tudom megnézni, hogy épp akkor hova tudnék a legolcsóbban repülni?

Tehát mondjuk mindegy hova megyek, csak az id?pont van meg és a legolcsóbban elérhet? helyre utaznék repül?vel. Nem sok reményt f?zök hozzá, hogy létezik ilyen, de talán mégis?

Legjobb válasz: www.allaflygbiljetter.se

A kérdező hozzászólása: köszi, de nem az lenne a lényeg, hogy bárhonnan induljon a gép, itt a Stockholmot nem is lehet megváltoztatni. + normál olcsórepjegyes oldal, de azért kösz mert nem ismertem.
wizzair.hu, ryanair.com, easyjet.com. A fapadok nem engedik általában, hogy ilyen keresõ oldalakra kerüljenek az áraik, úgyhogy csak a sajátjukon lehet nézelõdni. Ryanair-rel Dublint lehet szerencsével olcsón találni, én kétszer mentem 10EUR-ért oda-vissza :) )
facsé?
Kérdezz ki más állatorvos véleményét is. Van aki olcsóbb. Facebookon kéresd meg a Rex kutyaotthon és kérj segítséget. Max adnak az árba. Vehetsz fel Provident. De kérhetsz részlet fizetési lehetõséget is.
Miért ne lehetne hasznosabb egy olyan válasz, hogy kérjen részletfizetést? Manapság nagyon sok orvos belátta, vagy van bevétele, ha részletre csinálja, vagy jóval kevesebb lesz neki , ha ragaszkodik az egyösszegû fizetéshez.
19:10 vagyok, és nekem már volt ilyen (ínszalag szakadás) fizettem is jó bõven. Amúgy semelyik válasz nem hasznosabb semmivel, ugyan mit lehet erre érdemben írni? Ha nem tudja finanszírozni, akkor nem tudja. Ennyi. Nyomtasson pénzt? Adja el az egyik veséjét? Naponta harmincmillió ilyen kérdést lehetne feltenni, hogy több pénz kéne, mit csináljak... Na vajon mit?
A kérdező hozzászólása: Köszöm a válaszokat!! Megprobálok akkor valamit mert sajnos az utobbi honapokba sok minden összejött.
esetleg érdeklõdd meg a mûtétet végzõ dokival/kórházzal hogy lehet-e részletre fizetni! néhol megengedik, akár azt is hogy több hónapon át fizess. vagy így se férne bele a keretbe?
Kérjél részletfizetést. Sok orvos megadja.
ma 19:10 Köszönjük Emese a jó tanácsot! Kívánok neked is ugyanilyet.
Elszakadt a szalagja? Megröntgenezték? csak kalapozni tudsz facén.
A pápai tanácson a jenõnél.
Szia, Van egy alapítvány, akik rendszeresen segítenek bajba jutott kutyusok gazdáin anyagilag. Nem tudom, mitõl függ a támogatásuk, de szerintem érdemes lehet megkérdezni: [link] Itt találod õket. Remélem sikerül megoldani mielõbb, nehogy maradandó legyen a károsodás.
Ahonnan visitást hallasz ott van.
Engem is érdekel, hol volt. (Fogadjunk, hogy a zoknik között.) :)
Hol volt?:D
A kérdező hozzászólása: jiiiiihhhhá :DD meg van [email protected] :DDD ahh végre jól fogok aludni :DD köszi mindenkinek üdv :DD
Ha nyitva volt az ablak, akkor már a szabadságot élvezi a kertben vagy a parkban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!! de nem lett meg :(((
Szemétledobó van? Oda is lemegy.
Apukámék egyszer az ágynemûtartóban találták meg a kígyójukat egy hét után, érdemes ott is szétnézni.
Nem tudom hol lehet.
szereti a sötétebb zugokat, ha lehet zárdd be az ajtókat, lehet hogy kiszökött, és nem hinném hogy túl fogja élni. Nézz szét a szekrény mögött, fürdõszobában, szõnyeg alatt, ágy alatt stb... A sarkokat és a sötétebb helyen szeret megpihenni.
Én többször jártam így, a terrárium hihetetlenül szûk szellõzõrácsán valahogy kipréselte magát. Ha hûvös van a szobában, idõvel a meleg részeket fogja keresni, és ott szunyókál. Én egyszer a szekrény mögött, egyszer pedig az álmennyezet alatt találtam meg. Nagy kitartás kell a kereséshez! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm !
szekrény mögött, alatt, ruhák között, ágy alatt, asztal, terrárium alatt... szûk és sötét helyek, jah, és jó nagy takarítás mire meglesz, ha nincs szerencséd... és kétszer nézd át mindenhol...
A kérdező hozzászólása: Sose értetem miért jó ez -.-
A kérdező hozzászólása: van egy üveg szekrényem és abba modelleket tartók !és ott volt egy építésben lévõ kastély :DD ott bújt el a huncut :DD


A kerekesszéket használó mozgássérültek hová tudnak menni, nyaralni?

Legjobb válasz: rengeteg nyaralóhely fel van készülve az õ fogadásukra, fõleg külföldön, de egyre inkább itthon is. Ez már nem akkora probléma mint mondjuk 10 évvel ezelõtt. Az utazási irodák tudnak segíteni.

rengeteg nyaralóhely fel van készülve az õ fogadásukra, fõleg külföldön, de egyre inkább itthon is. Ez már nem akkora probléma mint mondjuk 10 évvel ezelõtt. Az utazási irodák tudnak segíteni.
Szerintem is keress fel egy utazási irodát õk biztosan tudnak okosabbat mondani. Esetleg hátha itt olvashatsz vmi hasznosat :http://www.motivacio.hu/turizmus_hu Szép nyarat :D
Tudom, nem magyarul van, de ha az alábbi oldalt megnézed, találsz tippeket: http://www.zonnebloem.nl/index.cfm?fuseaction=tekstpaginas.s..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek! Az az igazság, hogy kereksszékben ülve, a gyakorlati életben azért ez a helyzet még mindig nem egyszerû. Éppen ezért, leginkább mozgássérült emberek tapasztalataira lennék kíváncsi, esetleg még ha kisgyermek is lenne a családban, az lenne az igazi :) Köszönettel!

Hova tudnék továbbmenni, mi lehetnék magyarral és történelemmel? Leginkább ezek mennek, a reál nem és lassan körvonalazódnia kellene hogy hova akarok továbbmenni.

Legjobb válasz: én pl mindig infót akartam tanulni, de lassan ahogy közeledett a felvételi rájöttem h már egyáltalán nem akarom és én se tudtam h mit kezdjek magammal, de volt egy tanárom aki ezidõben egy csomó önismereti-továbbtanulási tesztsort hozott amiket kikellett tölteni és azok segítettek. pl ha regisztálsz a felvi.hu-n akkor vannak ott is tesztek amik hasznosak lehetnek, illetve van ez a 94 kérdéses teszt: http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_94 remélem segít vmennyit :) én végül gazdasági képzésen kötöttem ki, már 3. éve vagyok itt és szeretem (1-2 értelmesincstárgytól eltekintve)

én pl mindig infót akartam tanulni, de lassan ahogy közeledett a felvételi rájöttem h már egyáltalán nem akarom és én se tudtam h mit kezdjek magammal, de volt egy tanárom aki ezidõben egy csomó önismereti-továbbtanulási tesztsort hozott amiket kikellett tölteni és azok segítettek. pl ha regisztálsz a felvi.hu-n akkor vannak ott is tesztek amik hasznosak lehetnek, illetve van ez a 94 kérdéses teszt: http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_94 remélem segít vmennyit :) én végül gazdasági képzésen kötöttem ki, már 3. éve vagyok itt és szeretem (1-2 értelmesincstárgytól eltekintve)

A kocsmánkban minden helység be van kamerázva kivéve a toalett de azon kívül minden. állandóan mennek nem csak zárás után ez szabályos-e? Emellett egy öltöző sincs biztosítva így a toaletten kell átöltözni. Ezzel hova tudnék fordulni?

Legjobb válasz: lehet én vagyok a hülye, de egy szót se értek az egészbõl. tehát nektek van egy bekamerázott kocsmátok (kiv. wc). kik mennek nem csak zárás után és hova? minek akarnak átöltözni a kocsmában (és kik) ?

lehet én vagyok a hülye, de egy szót se értek az egészbõl. tehát nektek van egy bekamerázott kocsmátok (kiv. wc). kik mennek nem csak zárás után és hova? minek akarnak átöltözni a kocsmában (és kik) ?
Gondolom egy olyan kocsmában dolgozik, ami be van kamerázva és nem biztosítanak nekik olyan öltözõhelyiséget, ahol kameramentesen lehet átöltözni. De a kérdésre válaszolni nem tudok.
Ennek mi köze a közoktatáshoz?? http://www.munkaesjog.hu/ Itt van egy telefonszám, amin tudsz idõpontot kérni és segítséget kapni.Én elsõ sorban a fõnökömmel beszélnék a dologról, mert így elég valószínû, hogy elveszíted az állásod ha a háta mögött szervezkedsz.
És minek kell átöltözni? Összehánytad a ruhádat?
A kérdező hozzászólása: Nem bakker beszartam.... gondolom te nem szoktál megizzadni vagy leburítani magad tudod ez egy kocsmában elõferdül de mind1 kösz a segítséget nagyon hasznos volt.. ja és a címet tényleg kösz
Bocsi, kocsmába ugyan nem járok, de még egyetlen vendéglátóhelyen sem találkoztam öltözõvel. Legfeljebb a mosdóba mehetnék, ha véletlen leeszem magam. Bár végül is akár még csereruházatot is biztosíthatnának. A piszkok....

Ezzel a szakkal hová tudnék elhelyezkedni?

Most jön az utolsó évem a gimiben, és már ideje lenne eldöntenem, hogy hová szeretnék menni továbbtanulni. A BGF nemzetközi gazdálkodás(angol nyelven) szakkal, milyen területeken dolgozhatnék, esetleg külföldön?(USA)

Legjobb válasz: Bárhova (USA felejtõs oda mezei ember nemigen kap munkavállalói engedélyt)de dolgozhatsz te is mondjuk élelmiszeripar minõségbiztosítás területen is akár...

Bárhova (USA felejtõs oda mezei ember nemigen kap munkavállalói engedélyt)de dolgozhatsz te is mondjuk élelmiszeripar minõségbiztosítás területen is akár...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! És ha kimondottan az USA lenne a cél, akkor milyen területen? A hiányszakmákat hol tudom megnézni?
Alapvetõen bármilyen gazdasági pozícióba, illetve külföldi partnerekkel/vásárlókkal foglalkozó pozíciókba. Több nyelven érdemes folyékonyan tudnod, ha jó helyen akarsz elhelyezkedni vele.

Mi a meg oldást arra hogy 53 gigát hova tudnék le menteni újra telepítés ellőt?

két pendrivem van az 2x 8 giga minden alternatíva érdekel

Legjobb válasz: másik vinyóra

másik vinyóra
- 6-7 dupla rétegû DVD - kétszer ennyi sima DVD - 6-7-szer ennyi CD - 64GB-os memóriakártya/pendrive - külsõ vinyó (jó befektetés lenne) - felhõtárhely(ek) - kinyomtatod a bájtok értékeit, telepítés után visszagépeled
A felhõ azt jelenti képletesen, hogy valahol az interneten, akár több ezer kilométerre tõled, egy másik gépen fut az adott szolgáltatás. Felhõ szolgáltatás pl. a GMail, a Facebook, meg a Google keresõ is. Felhõtárhely pedig azt jelenti, hogy egy másik gépen, egy jó nagy gépen tárolhatod a fájljaidat. Ilyen szolgáltatás pl. a Dropbox, a Google Drive, SkyDrive, stb.
"kinyomtatod a bájtok értékeit, telepítés után visszagépeled" :D :D :D Bearanyoztad a napom! Amúgy kérdezõ, ha van egy ismerõsöd 53 GB szabad hellyel, akkor menj hozzá és rakd az õ gépére ideiglenesen a cuccaid. G.
A kérdező hozzászólása: Mi az a felhõ tárhely?
A kérdező hozzászólása: Google Drive-ra fel lehet tenni 53 gigát?
A Google Drive 15 GB-ot ad ingyenesen, én ennél nagyobb ingyenes felhõtárhellyel még nem találkoztam. Vannak tárhelyek, amelyek alapból kisebbek, de ha sok embert meghívsz, úgy hízlalhatod, bár 53GB-ot sokáig fog tartani összekaparni. (Ezért írtam korábban többesszámban, hogy felhõtárhelyek.)
így van. vagy a felhõ, vagy én például idáig laptopomra olyankor átrakom a dolgokat. mostmár azt sem tudom, mert a 320 giga nem lenne elég...:D

Hova tudnék Magyarországról írni a Facebooknak? (bővebben lent)

Rátaláltam, hogy az Írországi részhez tartozunk,

Legjobb válasz: Nem nagyon.

Nem nagyon.
Nem lehet visszaállítani. Ha lehetne, akkor meghagyták volna használható funkciónak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!