Találatok a következő kifejezésre: Hova tűnt Margit híd budai (1 db)

Hova tűnt a Margit híd budai hídfőjénél állóhajón volt Nagyi Palacsintázó?

Legjobb válasz: Nem tudni, de az biztos, hogy a Batthyány téren továbbra is üzemel.

Nem tudni, de az biztos, hogy a Batthyány téren továbbra is üzemel.
meg óbudán az aqvincumtól nem messze
Meg a Moszkva téren is van egy azthiszem


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet Győrben biliárdozni?

Normális, jó helyre gondoltam, ahova elvihetek egy lányt randira!

1

Hogy kell több videót fellrakni youtobra?

5

Tudná nekem valaki linkelni az alábbi humoros képet?

szóval van rajta két lány, egy fényképezőgéppel és valami avval kapcsolatos a szöveg, hogy egy csomó képet készítenek de egyiksem jó.

0

Gyűjti valaki a kártyanaptárakat? Esetleg szeretnél cserélni is?

0

3 eves gyereknek kell a szinhazba kulon jegyet venni?

2

Hol lehet ilyen magot venni amiből ilyen kukorica kel ki?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Xbox-ra pendrive?

Xbox-ra hogy lehet pendrivét kötni? Jelen pillanatba nem ismeri fel. Ebbe mit kell csinálni, pendrivét átalakítani, xbox-al csinálni valamit? Van lehetőség? Vagy ez fekete dolog? Pendrive memóriája függ?

0

Milyen cél''szerszámok'' (felszerelések) szükségesek autó tervezőknek?

Meglehet, hogy furcsának tűnik a kérdés, hogy milyen felszerelés szükséges, hogy autót tudjunk tervezni... Érdekel ez a dolog egy jópár ideje. Jelenleg Gimnáziumban tanuluk és szeretnék legalább egy mérnökit kitanulni egyetemen (amelyek az autó tervezőnek pl. Adrian Newey(F1ben) ) Milyen vonalzók meg nem tudom pontosan mik szükségesek, aki tudja az ehez szükséges dolgokat kérem segítsen :D Számitógépes programok is érdekelnek kiszeretném próbálni ezeket a dolgokat eddig csak szabad kézzel rajzoltam így szabad időmben szeretnék ilyenekkel foglalkozni eltellik vele az idő számomra egy jó időtöltés tanulgatni ehez hasonló dolgokat :D Szóval kérem aki tud az segítsen(baromságokat nem kérek :D )

0

Tudtok ehhez a videóhoz hasonlókat?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

1

Hogyan vehetném rá? Ötlet?

A sulinkba indult az SzM-bálra keringő,és lehet jelentkezni,pároknak,akik keringőzni fognak.Gyönyörű szép ruhába lesznek.Én is jelentkeztem,de nincs kivel táncolnom.De van egy oszt.társam,akivel jól mutatnánk,de ő meg fél táncolni.Azt mondta hogy fél,meg öltönybe hülyén fog kinézni,meg nem akarja magát leégetni.-Középiskolába meg mindenkinek kötelező lesz,és neki is.Nem tudom hogy vegyem rá hogy velem táncoljon.Valami ötlet?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!