Találatok a következő kifejezésre: Hova menjek pihenni (5 db)

Hová menjünk pihenni? Várandós vagyok

Olyan helyet keresünk elsősorban a Dunántúlon, Balaton vonalától északra, ahol szép természeti környezetben pihenhetünk. Nem kell "hegyeket" mászni, de jókat lehet kirándulni.

Legjobb válasz: Kõszeg környéke jó lehet. Kõszegen lehet szállást találni (illetve pár faluval arrébb Velem, ott falusi turizmus). A város is szép, a környék is. Ha autóval vagytok, akkor fel lehet menni több helyre, ahonnét kis (1-2 km) sétákat lehet tenni, erdei környezetben, ami nem megerõltetõ, pl. Szt. Vid, Hétforrás, esetleg Írottkõ (ez olyan 3-4 km a parkolótól, picit jobban emelkedik, de meg lehet próbálni, legrosszabb esetben visszafordultok). A környezõ falvak közül Cák (pincesor), és Bozsok (ma is mûködõ vízimalom) ami érdekes lehet.

Kõszeg környéke jó lehet. Kõszegen lehet szállást találni (illetve pár faluval arrébb Velem, ott falusi turizmus). A város is szép, a környék is. Ha autóval vagytok, akkor fel lehet menni több helyre, ahonnét kis (1-2 km) sétákat lehet tenni, erdei környezetben, ami nem megerõltetõ, pl. Szt. Vid, Hétforrás, esetleg Írottkõ (ez olyan 3-4 km a parkolótól, picit jobban emelkedik, de meg lehet próbálni, legrosszabb esetben visszafordultok). A környezõ falvak közül Cák (pincesor), és Bozsok (ma is mûködõ vízimalom) ami érdekes lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi! itt voltunk nyaralni tavaly :) nagyon tetszett, de most más környéket keresünk
Akkor talán Sopron:-) Hasonló módon szervezhetõ: a város szép, talán a szállás drágább. A hegyekben lehet kirándulgatni (Lövérek, TV-torony), autóval pedig a fertõdi kastély vagy a fertõrákosi kõfejtõ is elérhetõ. :-)

Hova menjünk pihenni másfél éves kislányunkkal? Ti merre jártatok?

Legjobb válasz: Mi tavaly nyáron Sümegen voltunk a Hotel Kapitányban, nagyon jó volt. Mindennel meg voltunk elégedve, nagyon kedves volt mindenki, minden tiszta volt, és mindig volt direkt gyerek menü az ételek között. A medencék is tiszták, állandóan ellenõrzik napközben is a vízminõségét, úgyhogy én csak ajánlani tudom. A kislányunk 1 éves volt, és nagyon jól érezte magát. http://www.hotelkapitany.hu/

Mi tavaly nyáron Sümegen voltunk a Hotel Kapitányban, nagyon jó volt. Mindennel meg voltunk elégedve, nagyon kedves volt mindenki, minden tiszta volt, és mindig volt direkt gyerek menü az ételek között. A medencék is tiszták, állandóan ellenõrzik napközben is a vízminõségét, úgyhogy én csak ajánlani tudom. A kislányunk 1 éves volt, és nagyon jól érezte magát. http://www.hotelkapitany.hu/
Mi Balatonföldváron voltunk a kisfiunkkal, a Hotel Del Porto-ban tavaly. Bababarát szálloda, nem olcsó, de aki nem szeretne még nyaralás alatt is fõzõcskézni meg ami a "háztartással" együtt jár, nekik ideális. Ki lehet egyébként venni ott apartmanokat is, azok is tartoznak a szállóhoz, ha valaki jobban szereti. Egy nyugodt, kedves kis balatoni település, ahol azért van élet is, szép központja van, tehát nem csak egy utca és kész.
Egerszalók, Shiraz Hotel. Lassan már visszajárónak számitunk. Minden évben pár napot elmegyünk ide nyaralás cimén. Nagyon bababarát szálloda.
http://www.szallas.hu itt értékeléseket is találsz a szálodákról hotelekrõl.Beírod a keresés szûkítésébe mit szeretnél és ki is adja ami neked kell.Mi 9.6-os értékelésû helyre mentünk akkor még baba nélkül és nem csalódtunk.

Hova menjek pihenni?

Több fronton is hadban állok az élettel, és szeretnék elmenni pár napra valahova pihenni. Külföld, belföld bármi jöhet. De egyedül még nem voltam sehol, most viszont menni akarok!

Legjobb válasz: Hello! Nalam is volt egy ilyen " elegem van " idoszak, igy rakerestem kis, eldugott falvakra, és rabukkantam Bakonybélre. Harom napot toltottem ott par éve, egy valodi kis vilagvégi telepulés, isteni szimpatikus emberekkel, nyugi van, jo levego, senki nem zavar ( nem is tudna, alig van térero sokszor), eskuszom nem tudom mi van abban a falucskaban, de egy honappal késobb visszatértem oda baratokkal, jovo nyaron pedig a csaladommal akarok odamenni. Megbabonaz az a falu,nagy programlehetoség nincs, csak a sétak, az erdok, a vadak, van egypar sorozo, szukség esetére :)

Hello! Nalam is volt egy ilyen " elegem van " idoszak, igy rakerestem kis, eldugott falvakra, és rabukkantam Bakonybélre. Harom napot toltottem ott par éve, egy valodi kis vilagvégi telepulés, isteni szimpatikus emberekkel, nyugi van, jo levego, senki nem zavar ( nem is tudna, alig van térero sokszor), eskuszom nem tudom mi van abban a falucskaban, de egy honappal késobb visszatértem oda baratokkal, jovo nyaron pedig a csaladommal akarok odamenni. Megbabonaz az a falu, nagy programlehetoség nincs, csak a sétak, az erdok, a vadak, van egypar sorozo, szukség esetére :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Falusi vagyok, de hasonló tippekre gondoltam én is... Erdõ, a semmi... egy könyv... és ha még lennének lovak is...:) Köszönöm, és várok még azért tippeket :) Egyébként bárcsak ott járnék már ahol te..:)
http://www.mathias.hu/ Ez egy lovaspanzió a világ végén, a Börzsönyben Diósjenõ és Kemence között az erdõ közepén. Én ugyan már kb. 3 éve nem jártam ott, de elõtte évekig rendszeresen vendégeskedtem és lovagoltam, kirándultam. Ha ilyesmire vágysz, akkor ideális, de jó ha van autód, mert máshogy elég nehéz megközelíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi Neked is:) Kemencén voltam már..:) gyönyörû... Autóm nincs:( de gondolom azért megoldható valahogy autó nélkül is, majd utána nézek:)
Diósjenõig megy vonat, (vagy Kemencére Volán busz) és a panzióssal meg lehet beszélni, hogy valaki menjen le érted a vasútállomásra.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Répáshuta :) Eger és Miskolc között félúton, ha kell szállást is tudok :)
szilvásvárad. ott a lipicai ménes. guglizz rá ;) nagyon szép hely


Hová menjünk így utónyárban gyerekekkel egy hétvégére pihenni, pancsolni?

Kérdeztem az alsópáhoki Kolpingot,2 éjszakára 2 gyerekkel 86 ezer.Tudtok olcsóbb,de jó helyet másfél és 6 évessel?Pancsolni(medencés helyre), világot látni?Csak 1 hétvége.Köszi.

Legjobb válasz: Nézz körbe a www.szallas.hu oldalon.Ott te is tudod szûkíteni a keresést. Mi ott találtuk a zalakarosi Art hotelt 4 felnõtt 1 10 hós gyerek teljes ellátással 100Eft.Jó messze nem nyújt annyit mint a Kolping de szerintem nagyon jó.Kedvesek az alkalmazottak és segítõkészek.

Nézz körbe a http://www.szallas.hu oldalon.Ott te is tudod szûkíteni a keresést. Mi ott találtuk a zalakarosi Art hotelt 4 felnõtt 1 10 hós gyerek teljes ellátással 100Eft.Jó messze nem nyújt annyit mint a Kolping de szerintem nagyon jó.Kedvesek az alkalmazottak és segítõkészek.
Bambara Hotel, a leg-leg-leg hely!!!

Hova menjek nyaralni, pihenni az utolsó hónapokban, ha szeptember közepén jön a baba?

Nyáron szeretnék még elmenni a férjemmel kettecskén pihenni. Nektek van olyan hely, ami nagyon bejött nagy pocival? Elindult valaki a 7. hónapban Horvátországba kocsival? Mi a tapasztalat? El?re is köszi a tapasztalatokat!

Legjobb válasz: Én az erõs napfényt kerülném akkora pocival.Én augusztus végén lettem babás és májusban szülök,így nálam nem kérdés,de ha pocival kellene mennem,mindenképpen belföldön maradnék,ki tudja,hogy mikor kell egyszercsak dokihoz rohanni,és hogyan magyarázzam el egy külföldöi orvosnak angolul,mikor épp halálra vagyok rémülve,hogy mi lesz a picivel,magyarul is nehezen menne.Én az árnyas hegyvidéki pihit választanám kisebb sétákkal,mert azért a hetedi hónap nem hegymászásra való.

Én az erõs napfényt kerülném akkora pocival.Én augusztus végén lettem babás és májusban szülök, így nálam nem kérdés, de ha pocival kellene mennem, mindenképpen belföldön maradnék, ki tudja, hogy mikor kell egyszercsak dokihoz rohanni, és hogyan magyarázzam el egy külföldöi orvosnak angolul, mikor épp halálra vagyok rémülve, hogy mi lesz a picivel, magyarul is nehezen menne.Én az árnyas hegyvidéki pihit választanám kisebb sétákkal, mert azért a hetedi hónap nem hegymászásra való.
Hévíz, Gyula, Hszoboszló, Kehidakustány, Zalakaros, Mátra, Szombethely, Tokaj, Eger.
Én is szept. szülök de az idei nyaralás elmarad! Mondjuk én ikreket várok, tehát már ez is megkomplikálja a dolgot, de én ezen nem is gondolkodtam hogy menjünk vagy ne. Most Õk a legfontosabbak értük bármiért lemondanék. Tudom most jó pár évig nem megyünk majd sehová, de sokat vártunk rájuk és így nem hiányzik a nyaralás. Mondjuk én kertes házban lakom, bármikor kiülhetek ha levegõzni szeretnék. (igaz nem tengerpart). Szerintem inkább a hosszú autó út ami megviselne, meghát bármi közbe jöhet és akkor hová szaladsz? Ezt mérlegeld. 20 hetes kismama
Szia!Én is Horvátországon gondolkodtam.Elméletben pár óra alatt itthon vagyunk ha valami probléma van.Csak ugye ott vannak a dugók, torlódások a kapuk elött, egy véletlen baleset, stb..Máris ott ragadnánk.No meg a doki azt mondta ne nagyon napozzak, mert vérbõséget okoz és koraszülés lehet belõle.Így lemondtam róla.:(A napozás is olyasmi, mint a forró fürdõ sajnos.Bár a hasat elfedve rövid ideig szabad, de kint mindig napon lennénk szinte.Így nem tudom megyünk-e valahova.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!