Találatok a következő kifejezésre: Hova menjünk nyaralni (102 db)

Fertõ-tó és környéke ill. Orfû, Pécs, Villány és a környék.
Na pont a legjobbat felejtettem ki: Õrség. http://vadasapanzio.hu/_old/index.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hova menjünk nyaralni egy 3, 5 évessel? Hiányzik a tenger, a homokos tengerpart. Van olyan ötletetek, amire nem megy rá a gatyánk?

Legjobb válasz: Én már rájöttem, hogy amíg a hitelt fizetjük, addig esélytelen a külföldi nyaralás :( Egyszerûen akárhogy osztok-szorzok, 200 alatt nem állna meg a dolog, még önellátással sem, márpedig azt csak nagyon végszükség esetén vállalnám be (mármint a fõzést és a vele járó hercehurcát, elvégre én is pihenni mennék). Nekünk csak a legfõfõszezonban lenne jó, mert akkor zár be pont az ovi és azt az 5 hetet is nagyon necces megoldani, nemhogy ha még elõtte mennénk nyaralni. És pont abban az 5 hétben a legdrágább a szállás mindenhol, van ahol akár 50e Ft-al is többe kerül az az 1 hét! A sógoromék tavaly Horvátországban voltak 4-en 1 hetet, all inc. ellátással 320e volt. Idén Olaszországba mennek, 150 lesz ellátás nélkül csak a szállás, úgyhogy az is min. 300 lesz mindennel együtt. Mi maradunk itthon, szerencsére Szép-kártyára kaptam majdnem 300e Ft-ot, abból telik majd.

Én már rájöttem, hogy amíg a hitelt fizetjük, addig esélytelen a külföldi nyaralás :( Egyszerûen akárhogy osztok-szorzok, 200 alatt nem állna meg a dolog, még önellátással sem, márpedig azt csak nagyon végszükség esetén vállalnám be (mármint a fõzést és a vele járó hercehurcát, elvégre én is pihenni mennék). Nekünk csak a legfõfõszezonban lenne jó, mert akkor zár be pont az ovi és azt az 5 hetet is nagyon necces megoldani, nemhogy ha még elõtte mennénk nyaralni. És pont abban az 5 hétben a legdrágább a szállás mindenhol, van ahol akár 50e Ft-al is többe kerül az az 1 hét! A sógoromék tavaly Horvátországban voltak 4-en 1 hetet, all inc. ellátással 320e volt. Idén Olaszországba mennek, 150 lesz ellátás nélkül csak a szállás, úgyhogy az is min. 300 lesz mindennel együtt. Mi maradunk itthon, szerencsére Szép-kártyára kaptam majdnem 300e Ft-ot, abból telik majd.
A kérdező hozzászólása: Itt én is voltam :) 8 éve... Hogy bírják a kicsik vajon a 20 órás buszozást? :)
Hát szerintem nem biztos, hogy jól...mi felnõttek is nehezen bírtuk, bár mi 23 óra alatt értünk oda.
A kérdező hozzászólása: ... igen, még az is ugye meggondolandó, hogy olyankor fõmûsoridõben bazi meleg van a szigeteken, ahol annyira nincs meleg, oda meg 20 órát buszoznánk. Ellátással lenne a legjobb, de akkor már benne vagyunk bõõõven a 350-ben hármunkra, szóval még elfilozofálgatok magamban. Tavaly is maradt a Balaton, de akkor jól megszívtuk, mert nem volt annyira jó idõ :)
Olaszország, pl Bibione? Nincs olyan messze, homok is van, ki lehet fogni szállást jó áron.
Mi tavaly nyáron voltunk a 1, 5 évessel Novigradban. Porec a kedvencünk, de az kiemelten tuti hely, az olcsóbb szomszédos várost céloztuk meg. Semmi utazási iroda, semi kötöttség, önellátásra hajtottunk. Szállás sem volt elõre. Az út 6 óra volt, sajnos a picikém sokat hányt, alig evett, és ezt úgy próbálta elnyomni magában, h félóránként elaludt az ülésben másfél órákra. Odaértünk a városba, bementünk a központba, mondanom sem kell, egymást érték a zimmer ferik. Szinte minden 2. háznál ki volt írva. (Az irodában egyetlen szálláslehetõséget ajánlott a katalógus, amire augusztusig várnunk kellett volna.) Találtunk is egy nénit, akivel megbeszéltük az árakat (40 Euro, az irodai 85-tel szemben). Bevittük a csomagjainkat, fizettünk volna, erre jött az õ variációjával, h mégiscsak 45-öt kér. Páromat felpaprikázta, kihurcolkodtunk. A központban amúgy is totál nagy volt a tömeg és a házak ontották a forróságot. Elkocsikáztunk a város szélére, a tengerpartra, egy szálloda mellet állt egy 3 szintes családi ház, ott kaptunk 35-ért a 3 emeleten egy tágas, mappali-konyha egyben szobát. A levegõ átjárta a szobát, a tenger 100 m-re látszott, nyugalom volt, csak a vizet hallottad... Imádom! A kislányunk remekül érezte magát, sokat fürdött (a Balcsiban készítettük fel:) ), megmutattuk neki, hogyan köpje ki a sós vizet :) , Porecbe is átjártunk, ott pedig a strand végénél van kialakítva a babaterület játszótérrel, homokozóval. A picim itt tanult meg homokozni, lapáttal a vödrör püfölni.

Thesszaloniki kornyeken melyik a legszebb es a igazi gorogos hellyek? Mi ajnalottok hova menjunk nyaralni?

Eldo Gorogorszagi utunk lesz merre induljunk?Thessazlonikibol,hogy jutunk el Santorinire olcson???

Legjobb válasz: Ajánlom a Halkidiki félszigetet, azon belül is Sithoniát. A Halkidiki félszigetnek van 3 nyúlványa, egy-egy kisebb félsziget, ebbõl az egyik Sithonia. A másikon pedig az Athos hegy van a kolostorokkal. A harmadik pedig Cassandra, szintén üdülõhely, de kisebb mint Sithonia. Nagyon szép hely, közel van Szalonikihez, kisebb falvak vannak arrafelé ahol nyaralni lehet, meg sok szálloda. Érdemes körbeutazni az egészet mert sok változatos partszakasz van, és erdõs vidék. Akár kirándulni, akár strandolni szeret valaki megtalálja amit akar. A magyarok között az egyik legnépszerûbb falu Sarti, de Neos Marmaras-ba is megy magyar turistabusz, és van magyar apartmanház.

Ajánlom a Halkidiki félszigetet, azon belül is Sithoniát. A Halkidiki félszigetnek van 3 nyúlványa, egy-egy kisebb félsziget, ebbõl az egyik Sithonia. A másikon pedig az Athos hegy van a kolostorokkal. A harmadik pedig Cassandra, szintén üdülõhely, de kisebb mint Sithonia. Nagyon szép hely, közel van Szalonikihez, kisebb falvak vannak arrafelé ahol nyaralni lehet, meg sok szálloda. Érdemes körbeutazni az egészet mert sok változatos partszakasz van, és erdõs vidék. Akár kirándulni, akár strandolni szeret valaki megtalálja amit akar. A magyarok között az egyik legnépszerûbb falu Sarti, de Neos Marmaras-ba is megy magyar turistabusz, és van magyar apartmanház.


Hova menjünk nyaralni kevés pénzből?

Párommal szeretnénk nyaralni menni. Ez lenne az els? nyaralásunk. Tudnátok linkelni jó helyeket, ahol lehet mit csinálni, és viszonylag olcsó is? Vas megyeiek vagyunk!

Legjobb válasz: Gorogorszagba! Most, hogy eleg rosszul allnak anyagilag lehet nagyon olcson nyaralast talalni. En szeretek oda jarni nyaralni amugy is. Az orszag ugyanolyan szep akkor is amikor dragabb meg most is. :) Egyik ismerosomek talaltak szallast+buszos utat 10 ezer Ft/fo aron. Ennyiert itthon sem mesz sehova. De fejenkent 20-ert mar tuti talalsz egy hetre (szallas + busz)akkor is ha nem fogsz ki valami kulonlegesen akocios utat. A kajazast meg meg lehet oldani attol fuggoen, hogy mennyi penzetek van. lehet fozni, de egy gyros-ert 2-2,5 euro mondjuk nem sok.

Gorogorszagba! Most, hogy eleg rosszul allnak anyagilag lehet nagyon olcson nyaralast talalni. En szeretek oda jarni nyaralni amugy is. Az orszag ugyanolyan szep akkor is amikor dragabb meg most is. :) Egyik ismerosomek talaltak szallast+buszos utat 10 ezer Ft/fo aron. Ennyiert itthon sem mesz sehova. De fejenkent 20-ert mar tuti talalsz egy hetre (szallas + busz)akkor is ha nem fogsz ki valami kulonlegesen akocios utat. A kajazast meg meg lehet oldani attol fuggoen, hogy mennyi penzetek van. lehet fozni, de egy gyros-ert 2-2, 5 euro mondjuk nem sok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkét segítséget. Körül fogok nézni! :D

Hová menjünk nyaralni másfél éves gyerkőccel?

Sziasztok! Most még csak 14 hós lesz. Horvátországban gondolkodom, mert nincs messze, nem is túl drága, de a legtöbb helyen kavicsos-sziklás a tengerpart. Tudtok "olcsó" homokos tengerpartot javasolni? Esetleg konkrét szállást? (még sosem aludt máshol a kisfiam, kicsit tartok is t?le, mi lesz, de nyárig öregszik még kicsit:)) Köszi!

Legjobb válasz: Szállást nem tudok. De ki voltunk nyaralni amikor 5,5 hónapos, és tavaly is (1,5 éves volt) kisfiam. Nagyon jól aludt. Pedig minden ottani volt, a takaró is. Annyi az új élmény, hogy nem ér rá azon gondolkodni este, hogy nem a saját ágyikójában alszik. Nagyon gyorsan elalszanak.

Szállást nem tudok. De ki voltunk nyaralni amikor 5, 5 hónapos, és tavaly is (1, 5 éves volt) kisfiam. Nagyon jól aludt. Pedig minden ottani volt, a takaró is. Annyi az új élmény, hogy nem ér rá azon gondolkodni este, hogy nem a saját ágyikójában alszik. Nagyon gyorsan elalszanak.
Szia, mi Horvátországban voltunk, akkor 9 hós volt. Most megint készülünk, 21 hós lesz, meg visszük az addigra 3 hós kistesót. Porec, Hotel Mediterran, sokszor voltunk ott, nagyon klassz. Igaz, hogy fõként sziklás part, de pont ennek a hotelnek van egy kicsi kavicsos partja is, a gyerkõc imádta.
Elõzõ vagyok, és mi sem vittünk ágyat, ott kértünk kiságyat és min a bunda, úgy aludt. Itthon sem alszik rosszul. Szóval ne aggódj, én is nagyon aggódtam. A kocsiút nehéz, de a gyerkõcöd már most nagyon nagy, mire nyár lesz már az út sem lesz olyan szörnyû, 6-7 óra alatt lent vagytok, közben 2-3 szor meg lehet állni mozogni. Mi így csináltuk.
Mi tavaly 8 hónapos volt, amikor nyaralni voltunk, akkor aludt elõször teljesen idegen helyen. Semmi gond nem volt vele. Horvátországban mi Biograd környékén voltunk, nekünk nagyon tetszett az a hely. Igaz nem annyira homokos, de a környékén nagyon szép helyek vannak.
Bol Horvátországban van és homokos a part.
Portoroz, Szlovénia
nekem 11 hónapos a lányom nyáron amikor Horvátországba megyünk.Rab szigetre gondoltunk mert ott sok homokos part van és nagyon sokára mélyül a víz.messze sincs nagyon 560km.apartmanok is vannak elfogadható áron.nézz körül az adrialin.hu-n

Hova menjek nyaralni vele? Jó ötlet ez?

megismertem egy lányt. msn-n beszélgetünk egy ideje és megbeszéltük hogy találkozunk, mármint elmegyünk együtt nyaralni.

Legjobb válasz: nyaralni együtt? elsõre nem korai? elõbb szerintem ismerjétek meg egymást egy pár randi alkalmával... utána jöhet a nyaralás szerintem :) korotok?

nyaralni együtt? elsõre nem korai? elõbb szerintem ismerjétek meg egymást egy pár randi alkalmával... utána jöhet a nyaralás szerintem :) korotok?
A kérdező hozzászólása: 20l, 26f
mennyetek a balatonra , és béreljetek egy hétvégére ki egy kis faházat. szinte már túl romantikus :P biztos lesz ott vmi ;) :D L//20
A kérdező hozzászólása: megyünk a balatonra. sikerült kitalálni. remélem jólérezzük majd egymást..

Szerintetek hova menjünk nyaralni? (részletek lent )

Olyan helyet keresünk ami 2 f?nek nem jön ki 250.000Ft-nál ( költ?pénz nélkül )többre , nem háborús övezet sem problémás ami nem iszlám ország na és sok a látványossága na és nem : Oroszország Görögország Olaszország és szomszédaink . Ezeken kívül bármi jöhet ! El?re is köszi minden értelmes választ .

Legjobb válasz: Tudsz nekem arra magyarazatot adni hogy egy barmilyen utazasi iroda weboldala helyett miert ide jottel? Tessek: szerintem menj Egyiptomba! Mit fogsz pontosan kezdeni ezzel az informacioval? Keresel egy utazasi irodat es megnezed hogy mennyibe kerul. Nem ertem akkor hogy mi ertelme van itt kerdezgetni, esetleg az orszagokat nem ismered?

Tudsz nekem arra magyarazatot adni hogy egy barmilyen utazasi iroda weboldala helyett miert ide jottel? Tessek: szerintem menj Egyiptomba! Mit fogsz pontosan kezdeni ezzel az informacioval? Keresel egy utazasi irodat es megnezed hogy mennyibe kerul. Nem ertem akkor hogy mi ertelme van itt kerdezgetni, esetleg az orszagokat nem ismered?
Leszarom
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm !
..és olcsó tankolás Svájcban: Samnaunban (Svájc vámmentes területe) kb. 340 Ft/l 95-ös ..és egyéb márkás cuccok - ruházat, parfüm, pia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jóféle válaszokat ! :)
Kanári-szigetek, Tenerife. Szerintem nagyon jó hely, és ennyi pénzbõl könnyedén megoldható ha magadnak szervezed!
A kérdező hozzászólása: Köszi ! Bár már nagyon hajlunk Svájc felé ami viszont kicsit meghaladta azt az összeget amit rá akartunk szánni de azt hiszem az jó lesz ... :)
Szerintem sehová. Mindenhol van valami kaki manapság, így ha ezt nem vállaljátok be, akkor inkább maradjatok otthon. Egyébként helyetekben Máltára vagy Montenegroba mennék.
Ha nyáron szeretnétek menni, akkor Máltát ajánlom. Nem drága hely, teljesen megfizethetõ. Teljesen biztonságos hely. Nyár elején és olcsóbb. A Budavár Tours-nak sok ajánlata van oda.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak : Nyáron !
A kérdező hozzászólása: Drága 1. válaszoló ! Azért itt kérdeztem mert ha speciel te már jártál volna pl. Franciaországba meg tudtad volna mondani személyes tapasztalataidat ahelyett hogy kötözködnél . Na mellesleg meg ugyanannyi jogom van nekem is itt kérdezgetni mint másnak és lehet hogy igazad van azzal , hogy nem ismerem annyira jól a világ országait hogy kapásból megmondjam ez jó , ez szép , ez érdekes , ez rossz ..... Na meg még valami : Mit fogok kezdeni az információddal - ne izgulj semmit !
Mikor szeretnétek utazni? Tavasszal? Nyáron? Õsszel? Jõvõ héten?
Egyiptom kiesik nekik... lakosság 90%-a szunnita muszlim...
Franciaország, Portugália, Málta, Hollandia, Lengyelország, Németország, Spanyolország, UK, Montenegro
Én Spanyolországot választanám. Életem elsõ külföldi utazása oda kötõdik. Fantasztikus a spanyol mentalitás, a gasztronómia. Esetleg a cote d'azur Franciaországban.Nizza-Monaco-kristálytiszta víz:)

Hova menjunk nyaralni? Karib terseg vagy Indiai ocean?

Jovo nyaron szeretnenk elutazni egy egzotikus helyre, mint feher homok palmafak stb.

Legjobb válasz: menj a Bahamákra, ott fehér a homok, úszhatsz a delfinekkel és van sok program. unokatesóm ott volt és nem bánta meg..

menj a Bahamákra, ott fehér a homok, úszhatsz a delfinekkel és van sok program. unokatesóm ott volt és nem bánta meg..
nem Kanári szigeteknél van jamaica, az a Karibi-szigetek Mi Mauritiuson voltunk nászútón 10 napig, nekem az is megfelelt, volt sok program.
Ha így állsz, legfeljebb azt döntsd el, melyik helyre mégy ELÕBB! Ebben ne várj segítséget.
Csak magyar, de nem Mo-n él. Máshol jobb a helyzet. Nincs akkora gáz.
Egyébként kedves kérdezõ mit vártál a mostani helyzetben? Igen, igaza van annak, aki negatív, mert az emberek napi megélhetésérõl van szó napjainkban, neked meg az a legnagyobb problémád, hogy kicsi a sziget, és veszélyben a szabadidõd eltöltése. Delfinekkel szeretnél úszkálni, akkor old meg magad a problémád, de ne kérdezz a csóró emberektõl, mert bizony ilyen válaszokat kaphatsz.
Én Zanzibárt javaslom. :) 6 csodálatos napot töltöttem ott, életem legszebb óceánpartjait láttam, és delfinekkel úszkáltam, a delfinek önszántából. :) Hány napra mennél? És mennyi pénzed van? Mert mondjuk Zanzibár gyönyörû, de 7-8 napot még el lehet ott tölteni tartalmasan, de aztán már csak a napozás marad. :) A másik, Kuba. Ott nagyobb hangsúly kerülne a kultúrára, a táncra, és a mojitokra. És ott két hét se elég, Havannától Santiagoig vagy egy hónap kell :) Tudom nem sokat segítettem, de a kérdésedre csak úgy lehet választ adni, ha tudjuk hány napot akarsz ott tölteni, mennyi pénzed van rá, és pihenõs, vagy aktív napokat szeretnétek?
18:42 Én meg pont fordítva gondolom. Az ember addig utazzon távoli célpontokra, amíg fiatal és megteheti. Idõsebb korban már megterhelõek a tízórás repülõutak, akkor jöhet Európa felfedezése. Vagy elég, ha családja lesz, és már 4 ember utaztatásával kell számolni, akkor úgyis csak Európa fog beleférni. Én Mexikót választanám, ott jó kis programot lehet összeállítani, amibe az azték és maja kultúrától kezdve az álomszép tengerpartokig minden belefér. Bár akik sokfelé jártak, mondják, hogy valóban hófehér homok csak a Maldív-szigeteken van.
Ha viszont még nem utaztál sehova Görögországon kívûl, elõbb Európát kellene megismerned. Hidd el, érdemes. Utána pedig jöhetnek a messzebb levõ helyek. És legalább nem kell 10 órákat repkedni:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat. A Kanari-szigeteket tenyleg elirtam (Karib akart lenni). Aki bunko irigy, annak tenyleg nem kene valaszolnia, de nem baj. Nem haragszom, volt, hogy nekem sem volt penzem, bar en attol meg nem szoltam be masoknak, mert attol nekem nem lett konnyebb. Azert kerdeztem, mert gondoltam, leirhatnatok, milyen tapasztalatatok vannak, en meg sosem utaztam ilyen tavol, igazabol meg sehova, egyszer Gorogorszag eszaki reszebe. Nem fogom azert rosszul erezni magam, mert most vegre megtehetem (egyebkent, nem tudom, ki irta, de tenyleg igaz, magyar vagyok, de nem Magyarorszagon elek, es ezert engedhetjuk ezt most meg magunknak, mert sokkal jobban keresunk).
Karibi térségbe, gyönyörû. Az elsõ miért válaszol? Nem kell irigykedni. Nekem sem lenne pénzem jelenleg egy ilyen utazásra, pár éve még volt és én is szeretek utazni, a kérdezõnek van jó neki, nem kell féltékenykedni. Szerencsés. Én legszívesebb egy luxus hajó útra mennék, az minden vágyam és álmom.
Én Mexico-ba mennék :)
Még egy, ha neked sok program, és homokos part is kell, akkor Ibizát ajánlom:) Tuti jó hely.:)
Én biztos Mexikóba mennék, ott nagyon sok program ígérkezik, mi nem szeretjük se a meleget se a vízpartbámulását, itt viszont nagyon sok program lenne. Ilyen megfontolásból szigetre biztos nem mennék. Ott tényleg semmi nincs csak lesni a végtelen vizet.
Én írtam, hogy magyar vagy. Nem használsz ékezeteket csak onnan gondoltam, mert a kinti billentyûzeteken nincs. Sok sikert a nyaraláshoz! Remélem sok szépet látsz majd.Mi is kint élünk, de a csak a gyerekek gépe német és azon nem szoktam írni. Remélem szeptemberbe nekünk is össze jön Spanyolország.

Hova menjek nyaralni?

Szeretnék elmenni nyaralni, de ötlenem sincs hová. Van valahol olyan hely ami közel van Nyíregyházához és jó áron van?

Legjobb válasz: hotelscombined.com

hotelscombined.com
A kérdező hozzászólása: Köszi. De azt nem tudom, hogy hová menjek helyileg. Nem tudom hol vannak jó nyaralási feltételek Nyíregyháza közelében.
A kérdező hozzászólása: Ahol van strand, szép a hely stb.
Sopron, vagy Szombathely.

Hová menjünk nyaralni?

Sziasztok! :)

Legjobb válasz: Miskolctapolca (ott a barlangfürdõ), Hajdúszoboszló (ott van egy nagy fürdõkomplexum)

Miskolctapolca (ott a barlangfürdõ), Hajdúszoboszló (ott van egy nagy fürdõkomplexum)
Tisza tó, (Abádszalók) Dunakanyar (Szentendre, Visegrád, Esztergom) Kelet Magyarország (Debrecen) Több gyönyörû hely van Magyarországon, ahováérdemes elmenni. Sopron, Lillafüred, Tata....stb
Eger, Hajdúszoboszló
Debrecenbe ne menjetek, nincs ott semmi.:) Én Kelet-Mo-ot is hanyagolnám, olyan lehangoló. Menjetek inkább Visegrádra, Sopronba, Gyõrbe, (pannonhalmi kitérõvel)!:)
Szeged és környéke (Békéscsaba, Gyula, Szarvas) Pécs és környéke (Mohács, Harkány, a Mecsek) Eger környéke (szállásnak Bogácsot javaslom, a kemping egyben van a stranddal) Gyõr-Sopron-Pannonhalma-Mosonmagyaróvár terület
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors segítséget! Mindenkinek! :) Van mibõl válogatni...:DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!