Találatok a következő kifejezésre: Hova menjünk évfordulónkon (6 db)

Házassági évfordulónk alkalmából hová menjek egy napra (reggeltől délutánig) ahol párokat kényeztetnek, masszázs, fűrdők, ebéd. Stb? Tudtok Budapest és környékén ajánlani valami jó helyet?

Legjobb válasz: Mivel 'menjek' volt akérdésben, gondolom egyedül mennél. Ez esetben thai masszázs szalont ajánlanék neked happy finishel. :-)

Mivel 'menjek' volt akérdésben, gondolom egyedül mennél. Ez esetben thai masszázs szalont ajánlanék neked happy finishel. :-)

Hova menjünk sétálni az évfordulónkón?

Régebben sokat sétáltunk, voltunk már a Várban, a Gellért-hegyen, a János-hegyi kilátónál, a Duna parton, parlamentnél, a karácsonyi vásárban, a nemzeti színháznál, h?sök terén és sok más szép helyen Budapesten, de most valami új helyre szeretnék menni a párommal sétálni Budapesten. Mit javasoltok? Valami romantikus jól jönne. :)

Legjobb válasz: Margitsziget, Városliget, Római part, Városmajor, Feneketlen-tó

Margitsziget, Városliget, Római part, Városmajor, Feneketlen-tó
Mi ma voltunk a Normfánál. Délután fél5 körül értünk oda és senki más nem volt ott csak mi. Minden sötét volt és havas. Nagyon jó volt.
Népliget
Nagyvárad tér.
A kérdező hozzászólása: Ezek nem gettósok? :)
Népligetbe sincs sok érdekesség, Nagyvárad téren meg pláne... Mit szólnátok a Normafához? :)
Ne haragudj, de nekem olyan "snassz", hogy sétálni szeretnél az évfordulótokon.Hideg is van, meg sötét is...esetleg egy romantikus vacsora?Nem kell ahhoz étterem(pláne, ha anyagilag nem engedheted/engedhetitek meg magatoknak), otthon is tökéletesen meg lehet rendezni.
Évfordulóra nem kéne valami különlegesebbet és kényelmesebbet kitalálni egy sétánál? Oké, jó sétálni meg minden, de mi pl kb minden nap sétálunk. Elmehetnétek egy jó kis helyre vacsizni vagy iszogatni, forralt borozni vagy egy színház, koncert. Egy sima séta olyan semmilyen.
Javaslom Szentendrét, gyönyörû. Tudom, hogy Budapesten kértél tippeket, de talán ez még határeset.

Hova menjünk a 3. évfordulónkon?

Legjobb válasz: egy hetvegere egy tengerpartra:X:X

egy hetvegere egy tengerpartra:X:X
Attól függ, hogy mire vàgytok.
PARIZS


Hova menjünk az évfordulónkon?

2 évesek leszünk prommal és meg szeretném lepni!Szeretnék elmenni vele valahova. Tudnátok ötleteket ilyenkor miket lehet? Tavaj csak vacsiztunk egyet és sétáltunk a balcsiparton. De az ideit még emlékezetesebbé akarom tenni.

Legjobb válasz: Attól függ , hogy hány évesek vagytok és mennyit tudsz rááldozni . Nekünk az elég emlékezetes este lett amikor csak ráböktünk a GPS -re valahova hogy ide megyünk :) Érdekes volt csak úgy menni a "semmibe" lesz ami lesz alapon .

Attól függ , hogy hány évesek vagytok és mennyit tudsz rááldozni . Nekünk az elég emlékezetes este lett amikor csak ráböktünk a GPS -re valahova hogy ide megyünk :) Érdekes volt csak úgy menni a "semmibe" lesz ami lesz alapon .
Ágyba! XD Oda ahova összejötettek!!!

Hova menjünk nyaralni? Májusban lesz az ötödik házassági évfordulónk és akkor lesz hat hónapos a babánk. Vigyük vagy hagyjuk itthon? 4-5napra mennénk csak.

Gondoltunk tengerpartra, de májusban még elég hideg a víz. Európán kívülre most nem telik. Vagy esetleg válasszak valami hegyvidéki kis osztrák falut jó leveg?vel stb? A baba imádja a vizet, ezért gondoltam vmi itthoni vagy külföldi wellnessre is.

Legjobb válasz: szia, Ha mindent tudsz neki biztosítani amit otthon is, akkor vigyétek nyugodtan. Csak ne fejtsd el neki az útlevelet meg a biztosítást...:)) A tenger még tényleg hideg májusban, de kirándulni már lehet nagyokat a friss levegõn...

szia, Ha mindent tudsz neki biztosítani amit otthon is, akkor vigyétek nyugodtan. Csak ne fejtsd el neki az útlevelet meg a biztosítást...:) ) A tenger még tényleg hideg májusban, de kirándulni már lehet nagyokat a friss levegõn...
Én az alsópáhoki Kolping Hotelre szavazok. Közel van, babával tökéletes hely, pláne, ha imádja a vizet. Ott Ti is nyugodtan tudtok pihenni és a baba is veletek lehet. 4-5 napig itt hagyni... hát én belehalnék az biztos, mégha jó helyen is van.

Hova menjünk féléves évfordulónkon? Milyen programot találhatnék ki?

Legjobb válasz: Mi elmentünk a párommal egy nagyobb városba. Sétáltunk, fagyiztunk, sétáltunk a Tiszába. A lényeg hogy együtt voltunk, és jól éreztük magunkat. 4 éve telt el azóta, már nem vagyunk együttt, de jóba vagyunk, és ez a nap felejthetetlen maradt számunkra így négy év után is :)

Mi elmentünk a párommal egy nagyobb városba. Sétáltunk, fagyiztunk, sétáltunk a Tiszába. A lényeg hogy együtt voltunk, és jól éreztük magunkat. 4 éve telt el azóta, már nem vagyunk együttt, de jóba vagyunk, és ez a nap felejthetetlen maradt számunkra így négy év után is :)
Séta a Tiszában? Az tényleg felejthetetlen lehetett. :) Szex mindenképp legyen a programban. :)
Vagy csinálhatsz is neki meglepi vacsorát, ha van rá lehetõséged, aztán szexelhettek egy különösen jót :) Sztem is az a lényeg, hogy együtt legyetek és rólatok szóljon a napnak annyi része, amennyit erre szántok. Senki és semmi másról.
Mi is most leszünk a barátommal félévesek.Nem rossz ötletek...mi együtt töltjük az egész napot és sztem ez már önmagában is egy fantasztikus dolog bármit is csinálunk.:) elsö hozzászolo.melyik városba mentetek?
Szeged :) (elsõ válaszadó voltam)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!