Találatok a következő kifejezésre: Hova lett a kérdés, ami (4 db)

Hova lett a kérdés, ami a "kövér"anyukákról szólt?

Kb fél órája válaszoltam,én kövér anyuka,és kiváncsi lettem volna milyen válaszok érkeztek,de nem találom.Talán törölték?Elég provokativ kérdés volt.

Legjobb válasz: Igen,törölték mert provokativ volt. Nem kell ahoz felnyomni senkinek,a moderátorok is kiszurják az ilyet. A kérdés egyébként arról szólt hogy miért nem törõdnek magukkal az anyukák,és miért nem tudja magának mindenki megengedni hogy minden másnap 1,5 órát edzen...

Igen, törölték mert provokativ volt. Nem kell ahoz felnyomni senkinek, a moderátorok is kiszurják az ilyet. A kérdés egyébként arról szólt hogy miért nem törõdnek magukkal az anyukák, és miért nem tudja magának mindenki megengedni hogy minden másnap 1, 5 órát edzen...
Nahát, ilyen kérdést törölni... Nagyon cuki lehet a "kedves" kérdezõ:)
Front van. :D Viccen kívül, nagy frontok elõtt sok a provokáló kérdés és válasz. Ráadásul a telihold is közel van, na ezidõben is sok a veszekedés még a legunalmasabb témakörökben is.
ha nem találod a megválaszoltjaid között akkor biztos vkinek bántottaa szemét és felnyomta.....mi volt a kérdés??
ha provokatív volt, akkor biztos törölték. mi volt a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Igen én irtam neki, hogy nem biztos hogy azért vagyunk ilyenek, mert nem foglalkozunk magunkkal, hanem pl én is pajzsmirigyes vagyok, tornázom, és örülök ha már nem hizom.
kedves lehetett a kérdezõ... én sem tudnék még egy órát sem edzésre szakítani (vékonyabb lettem, a mint teherbeesés elõtt, de a mozgás hasznos lenne amúgy is). szó szerint egész nap egyedül vagyunk a kicsivel, apa nagyon sokat dolgozik. örülök, ha az egyéb teendõimmel tudok végezni. sokszor enni sincs idõm - és most nem túloztam.
Úgy látszik ma ilyen nap van. A családi kapcsolatok-nál is volt egy kérdés, nem kismamákra, hanem kövér lányokra vonatkozott, de azt sem találom. Mondjuk nem csoda ha törölték, ott aki kiírta a kérdést, elég fura hangnemben válaszolgatott, az egyik válaszolót egyenesen ledisznózta, csak mert megírta hogy õ nem sovány.

Hova lett az a kérdés, ami a homoszexuálisokat vitatja?

Legjobb válasz: Azokat a kérdéseket, amik nem konkrétak, töröljük. A "Mi a véleményetek a homoszexuálisokról?" kérdésre nem adható helyes válasz, igazából információértéke sincs az ott megjelenõ válaszoknak, és a kérdés nem is ebbõl a célból íródott ki, így nem erre az oldalra való.

Azokat a kérdéseket, amik nem konkrétak, töröljük. A "Mi a véleményetek a homoszexuálisokról?" kérdésre nem adható helyes válasz, igazából információértéke sincs az ott megjelenõ válaszoknak, és a kérdés nem is ebbõl a célból íródott ki, így nem erre az oldalra való.

Hová tûnt az a kérdés, amiben egy 17 éves lány hüvelygyûrû mellett lett terhes és tanácsot kért?

Jött rá vagy 100 válasz, de most nem találom a kérdést.

Legjobb válasz: Szerintem igen, mert a végén már nagyon egymással vitatkoztak a válaszolok, teljesen feleslegesen.

Szerintem igen, mert a végén már nagyon egymással vitatkoztak a válaszolok, teljesen feleslegesen.
A kérdező hozzászólása: Igen, 2 nõ a válaszolót teljesen figyelmen kívül próbálta a saját véleményét a másikra erõltetni. Gondolom az egyik egy hónapok/évek óta gyereket akaró, hõmérõvel a puncijaban élõ nõ, a másik meg egy a gyereknevelesben megzakkant tepsiseggû anyuka. Egyik sem tud magával mit kezdeni, ezért jól szétoffoltak egy olyan témát, amiben végre értelmes módon értelmes dolgot kérdezett egy értelmes ember, akinek úgy érzem volt értelme válaszolnom, mert megfontolta a válaszokat, mielõtt meghozott egy bazi nehéz döntést. Komolyan mondom, örömmel olvastam a válaszait!

Hová lett az a kérdés amiben az anyuka arra panaszkodott, hogy hétvégén nem bír a kislányával, bezzeg hétköznap tök jól elvan a bébiszitterrel?

Törölték? Miért? Meg szerettem volna nézni, hogy mi lett a "történet" vége, de nem találom.

Legjobb válasz: na errõl lemaradtam, pedig jól hangzik:) nem lehet hogy kamu volt?

na errõl lemaradtam, pedig jól hangzik:) nem lehet hogy kamu volt?
Mert kamu, provokatívnak szánt kérdés volt. Egyértelmû volt, hogy azért lett kiírva, hogy a sok anya egymásnak essen, mint mindig. Be is jött..
A kérdező hozzászólása: Óóóó, már legalább 4 éve itt vagyok, de errõl fogalma sem volt. Ilyennel szórakoznak egyesek? Nagyon naív vagyok, nekem igaznak tûnt a kérdés, bár elég vicces volt ez a bébiszitteres történet. És ki törli ilyenkor? A moderátorok mindent végigolvasnak és õk eldöntik, hogy ez biztos kamu kérdés? Ennél pedig szerintem nem is volt olyan egymásnak esés mint a mai csúcsnál, a 7 hónaposan bilin eteti a gyerekét kérdésnél:) )
off... en is most olvasom a bilin etetos anyukat :) ) o sem igazan valogatja meg a szavait. szep estet nektek!
A bilis kérdést linkeljétek be légyszi!! :)
Ez a bilis dolog elég durva...
jó ez a bilis:) )) Engem is ráültetett anyukám bilire kb 8 hónapos koromban, ott is itatott sokszor, meg etetett azt hiszem...mire jött a tesó én 16 hónapos voltam és rám már nem kellett fõzni a pelust:) de talán oda is leírom:)
na, a bilis kérdés is eltûnt.
toroltek a bilis kerdest? delelott lattam jo sokan irtak oda, gondoltam ha lesz kis idom elolvasgatom, de nem talalom :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!