Találatok a következő kifejezésre: Hova lett a kérdés, (13 db)

Hova lett a kérdés, ami a "kövér"anyukákról szólt?

Kb fél órája válaszoltam,én kövér anyuka,és kiváncsi lettem volna milyen válaszok érkeztek,de nem találom.Talán törölték?Elég provokativ kérdés volt.

Legjobb válasz: Igen,törölték mert provokativ volt. Nem kell ahoz felnyomni senkinek,a moderátorok is kiszurják az ilyet. A kérdés egyébként arról szólt hogy miért nem törõdnek magukkal az anyukák,és miért nem tudja magának mindenki megengedni hogy minden másnap 1,5 órát edzen...

Igen, törölték mert provokativ volt. Nem kell ahoz felnyomni senkinek, a moderátorok is kiszurják az ilyet. A kérdés egyébként arról szólt hogy miért nem törõdnek magukkal az anyukák, és miért nem tudja magának mindenki megengedni hogy minden másnap 1, 5 órát edzen...
Nahát, ilyen kérdést törölni... Nagyon cuki lehet a "kedves" kérdezõ:)
Front van. :D Viccen kívül, nagy frontok elõtt sok a provokáló kérdés és válasz. Ráadásul a telihold is közel van, na ezidõben is sok a veszekedés még a legunalmasabb témakörökben is.
ha nem találod a megválaszoltjaid között akkor biztos vkinek bántottaa szemét és felnyomta.....mi volt a kérdés??
ha provokatív volt, akkor biztos törölték. mi volt a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Igen én irtam neki, hogy nem biztos hogy azért vagyunk ilyenek, mert nem foglalkozunk magunkkal, hanem pl én is pajzsmirigyes vagyok, tornázom, és örülök ha már nem hizom.
kedves lehetett a kérdezõ... én sem tudnék még egy órát sem edzésre szakítani (vékonyabb lettem, a mint teherbeesés elõtt, de a mozgás hasznos lenne amúgy is). szó szerint egész nap egyedül vagyunk a kicsivel, apa nagyon sokat dolgozik. örülök, ha az egyéb teendõimmel tudok végezni. sokszor enni sincs idõm - és most nem túloztam.
Úgy látszik ma ilyen nap van. A családi kapcsolatok-nál is volt egy kérdés, nem kismamákra, hanem kövér lányokra vonatkozott, de azt sem találom. Mondjuk nem csoda ha törölték, ott aki kiírta a kérdést, elég fura hangnemben válaszolgatott, az egyik válaszolót egyenesen ledisznózta, csak mert megírta hogy õ nem sovány.

Hova lett a kérdés, amelyben a kismama annyira nem akart kisfiút?

Emlékeztek rá? Sok válasz érkezett rá. Arról szólt, hogy most tudta meg hogy fia lesz, és teljesen ki van emiatt készülve, nem tudja elfogadni. nem tudjátok mi lett a vége? vagy miért törölték?

Legjobb válasz: Hmm, hát elég érdekes az ilyen "anya"... Elhiszem, hogy valaki pl. 2-3 fiú után szeretne egy kislányt, de nem tudom elkézelni, hogy emiatt annyira ki lehet lenni idegileg... Szánalmas.

Hmm, hát elég érdekes az ilyen "anya"... Elhiszem, hogy valaki pl. 2-3 fiú után szeretne egy kislányt, de nem tudom elkézelni, hogy emiatt annyira ki lehet lenni idegileg... Szánalmas.
Emlékezetem szerint nem az anyuka írt személyesen hanem a barátnõje, hogy mégis, hogy nyugtassa meg a barátnõjét aki telejsen ki van akadva mert megtudta, hogy fia lesz, azt hiszem azt is írta, hogy van már neki egy kisfia.Egyébként azt nem tudom, hogy hova lett a kérdés.
Ez pontosan az ellenkezõje, itt kisfiút akart és kislánya lesz, a kérdésben pont fordítva szerepel. Egyébként nem is gondoltam, hogy sokan ennyire ki tudnak akadni azon, hogy nem olyan nemû lezs a gyereke amilyet szeretne. Én mindig is kislányt szerettem volna, aztán most két fiam van, de egyiknél sem borultam ki mikor megtudtam, hogy kisfiú lesz.
Most megint eltûnt amúgy...
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg, és már egyszer azóta eltûnt, nem tudom hogy van ez, de akkor mégsem én voltam a béna :)
Sziasztok, én tettem fel azt a kérdést de töröltettem. Minden rendbejött, már 15 hónapos a kisfiam és õ az életem szerelme, a mindenem :-) El sem tudom képzelni hogy lány legyen! Minden képzeletet felülmúlóan gyönyörû és aranyos. Imádom õt. Sohasem fogom megbocsátani magamnak hogy a születéséig nem szerettem. Sajnos hiába jártam pszichológushoz, nem tudtam elfogadni. De amikor megszületett, egybõl beleszerettem.
Halleluja!Minden jó, ha a vége jó!2 fiú+13 hónapos csajszi anyukája

Hova lett a nadrágszíjas kérdés?

Már órák óta fenn volt, jött rá vagy 90 válasz. Provokatívnak lett min?sítve? Mondjuk, örülnék, ha igen. :)

Legjobb válasz: Pedig nem lehet kérdést töröltetni, max indokolt esetben. Hülyeség írása a legtöbb kérdésnél elõfordul, sajnos mégse törlik õket. :)

Pedig nem lehet kérdést töröltetni, max indokolt esetben. Hülyeség írása a legtöbb kérdésnél elõfordul, sajnos mégse törlik õket. :)
Szia!Mi volt benne?Errõl lemaradtam.
Nem lehet, hogy azért törölték le, mert vki kitalációnak jelentette?:D Amúgy én is lemaradtam, meséljetek:D
mi volt a kérdés?
Mi volt az? Mi volt benne? Én is lemaradtam. Meséljetek!
Miért, tegnap volt egy kérdés, hogy a Titok segítségével visszavonzhatja-e valaki az exét. Erre törölték azt is. Most ebben mi volt a rossz?! O.o Ezoterika téma, de nem átrakták, hanem törölték.
Hát ha rámondod hogy provokáció, vagy kitaláció, akkor kitöröltetheted simán. Ez a kérdések 90%ára igaz.
Eléggé h.lye egy nõ volt, az tuti:)
Ezek szerint egymásét XD
Nem egymásét, hanem 1 féleszû törölteti, aki magát a kérdésben szereplõ kérdést is töröltette:)
Hú, akkor nagy rá érhet. Egyébként itt milyen aktívak a modik, bezzeg a Szépség és divat kategóriában most olvastam egy kérdést, hogy: "Rakatnál piercinget az ánuszodra?" :DD
A kérdező hozzászólása: Gondolom, a válaszok fele ki lehet moderálva, de így kb. süketek párbeszéde. :) ))
de kár, hogy eltûnt, most jöttem vissza megnézni, hogy mi lett vele. :D
Na most itt egymás válaszait töröltetitek vagy a modik maguktól?
El sem hiszem hogy tényleg jelentetted, én már sírok a röhögéstõl:)
Többen sápítoztunk. Mellesleg megnézetném az IP címét annak, aki még mindig sápítozik.
Óóó de kár hogy törölték.Imádom az ilyen "nem a férjemtõl vagyok terhes, anyósom megver, éces vagyok, mit tegyek"sztorikat.
Amúgy abból sejtem hogy õ töröltette le, mert õ sápítozott moderátorért az egyik hozzászólásában. Hogy mire föl, rejtély..
A kérdező hozzászólása: Nem volt kamu, mert nem konkrét esetet írt le, csak filozofált.
A kérdező hozzászólása: Miért, ha leoltanak a válaszolók, kitöröltethetem a kérdést? :) A szokásos közhelygyûjtemény volt: milyen szörnyûek a mai tinik, bezzeg az õ idejében rend volt, mert a gyerek már a nadrágszíj látványától is reszketett. Aztán kiderült, hogy rá soha nem emeltek kezet, és hogy kicsi gyereke van, de azt többszöri kérdés után sem sikerült megtudni, hogy õt is nadrágszíjjal tanítja-e rendre.
Bakker, pedig pont megkértem valakit, hogy linkelje már be az egyik kérdést (azt, amelyikben öngyilkos akart lenni valaki egy pohár víz miatt). Amúgy belinkeli valaki? Röhögni akarok.

Hova lett a mai zsidós kérdés, melyben azt kérdezték, miért nem lehet a zsidókkal meg Israellel viccelõdni, miközben minden más dologgal meg igen?

Hazajöttem munkából, gondoltam megnyitom ezt a kérdést, de nem találom. Áttették másik rovatba, vagy eltávolították, és akkor most nincs szólásszabadság?

Legjobb válasz: Gondolom törölték. Gyakran a válaszok miatt törölnek egy kérdést.

Gondolom törölték. Gyakran a válaszok miatt törölnek egy kérdést.
A kérdező hozzászólása: ja, erre is gondoltam. köszi.
Mert gondolom sokan unják már az ilyen kérdéseket. Sok kérdés és válasz pedig bõven túlmutatott a viccelõdésen, inkább ízléstelen és elítélendõ volt.
Megjegyezném, magyarul nem Israelnek, hanem Izraelnek írják! Egyébként rövid válasz ugyanarra a kérdésre: miért ne lehetne? Elég sok helyen viccelõdnek vele, keress csak rá pl. a YouTube-on. Magyarországon még nincs igazán a humornak, meg másnak sem kultúrája, azon pedig nem csodálom, hogy kiakadnak, hogy valamelyik antiszemita hírportálon rasszista viccek jelennek meg. Abban igazuk is van!
A kérdező hozzászólása: az egy dolog, hogy unják a témát de pl naponta tuti azt is megkérdezik 2x, hogy kire fogsz szavazni, vagy ki fog nyerni. Izrael, oké, köszönöm. Mindegy, egyszerûen csak elolvastam volna a válaszokat.
Amelyik kérdésben zsidókról vagy cigókról van szó, azt elõbb-utóbb mindig kitörlik.
A kérdező hozzászólása: igen, pedig elvileg szólásszabadság van.
Általában csak a magyarokat fikázó kérdéseket hagyják fent.
A szólásszabadság manapság azt jelenti, h bármit szólhatsz, amit szabad :)

Hova lett a gazdag kiscsajos kérdés?

Legjobb válasz: Arra gondolsz, amiben panaszkodik, hogy két-három tanár szekálja, amiért tehetõsebbek a szülei?

Arra gondolsz, amiben panaszkodik, hogy két-három tanár szekálja, amiért tehetõsebbek a szülei?
Nyilván törölték
milyen kérdés?
Lemaradtam=)

Kapot egy flopilemezt mely teljesen üres. A címke legyen a jelenleg hónap neve Hozon létre a címkével azonos nevű mapát a lemezen! Hoza létre az előbi mapában a 23 TXT szövegállományt, melyben válaszol a következő kérdésre! És ilyenkor hova mentsem?

Legjobb válasz: Ezt DOS-ban kellene megcsinálni? Ez így nézne ki DOS-ban: label:november md november cd november copy con válaszolsz a kérdésre ctrl+z (ezt lenyomod mert le kell zárni a dokot) és nagyjából ennyi, remélem tudtam segíteni

Ezt DOS-ban kellene megcsinálni? Ez így nézne ki DOS-ban: label:november md november cd november copy con válaszolsz a kérdésre ctrl+z (ezt lenyomod mert le kell zárni a dokot) és nagyjából ennyi, remélem tudtam segíteni
Mit nem lehet ezen érteni? Minden egyes kérdést felteszel itt amik rém könnyûek, csak értelmezni kell az olvasottat. Floppy címke: november Címkével azonos nevû mappát létrehoz. Mi a címke? Még mindig november? Na, mi legyen akkor a mappa neve? Hova kell menteni? Ha már létre hozatta a mappát, nyilván oda.
elõzõ vagyok labelhez nem kell kettõspont!

Volt itt egy kérdés a férjjel hogy bucsu levelet írt hova lett?

Legjobb válasz: Biztos törölték mert kamu kérdés volt.

Biztos törölték mert kamu kérdés volt.
Szerintem is törtölték :D Kár
Hogy jöttek rá, hogy kamu kérdés volt? Mondjuk, ha az volt, nagyon pofátlan volt aki kiirta.. Mi itt izgulunk érte, õ meg röhög a markába. Ez az emberi érzésekkel való játszadozás nem tisztességes dolog. Micsoda emberek vannak. Elcseszik a többi kérdezõ, válaszoló bizalmát. Ha olvassa, szégyellje magát.
Mindenki öngyilkos lett.
Vagy a csaj nem akarta leírni a levél tartalmát miután elolvasta ezért törölte a kérdést

Hova lett az a kérdés, ami a homoszexuálisokat vitatja?

Legjobb válasz: Azokat a kérdéseket, amik nem konkrétak, töröljük. A "Mi a véleményetek a homoszexuálisokról?" kérdésre nem adható helyes válasz, igazából információértéke sincs az ott megjelenõ válaszoknak, és a kérdés nem is ebbõl a célból íródott ki, így nem erre az oldalra való.

Azokat a kérdéseket, amik nem konkrétak, töröljük. A "Mi a véleményetek a homoszexuálisokról?" kérdésre nem adható helyes válasz, igazából információértéke sincs az ott megjelenõ válaszoknak, és a kérdés nem is ebbõl a célból íródott ki, így nem erre az oldalra való.

Hogy találhatom meg ezt a kérdést még egyszer? De komolyan, nagyon jó volt, de hova lett? (lent)

Vmi olyasmi, h írjunk neki minél több magyarázatot, arra h "miért késtem?" nagyon tetszett és most nem találom

Legjobb válasz: Melyik kategóriában volt? nagyjából fel tudod idézni hogy szólt a kérdés?

Melyik kategóriában volt? nagyjából fel tudod idézni hogy szólt a kérdés?
Lehet, hogy ki lett törölve... Én mindenesetre nem találkoztam még ezzel a kérdéssel, de tetszene xD
Elõzmények---->Minden elõzmény megtekintése--->Ma :)
A kérdező hozzászólása: 5. válaszoló, kösziköszi, megtaláltad! de olvassátok el mert igen jó
kamaszturbálásról szolt, ugy keresd de ne gyakorold

Hová lett az a kérdés, ahol a kisgyerek a patikában tologatja a székeket, és az anyja nem szól rá?

Olvastam, de közben dolgom végeztem, és amikor lapoztam, akkor elt?nt a kérdés. Érdekelt volna, miket írtak.

Legjobb válasz: Pont én is a választ írtam és mire elküldtem eltûnt az egész kérdés.Nem tudom én sem,hogy miért.

Pont én is a választ írtam és mire elküldtem eltûnt az egész kérdés.Nem tudom én sem, hogy miért.
Ez a kérdés kb. hogy hangzott?
Én is ezt a kérdést kerestem, lehet törölték. Én pl. gyerekkórházban dolgozom, rendelõben, itt amik vannak... Most pl. volt 2 gyerek, a saját szavamat nem hallottam, így ordítoztak játék közben.
Nem az volt amit belinkeltél. Én is olvastam, de közben el kellett mennem, most meg nem találom. Pedig nem volt benne semmi sértõ, vagy provokáló. Arra nem is gondolok, hogy valaki magára vette... A múlt héten voltunk a kórházban (sebészeti osztályon) apukámat látogatni, és a nõvérek végül kiküldtek 2 kisgyereket az apjukkal, mert olyan randalírozást csináltak, hogy már a nõvérek sem bírták. Még az apuka volt felháborodva. Egyszer nem szólt volna rájuk, pedig a folyosón rohangáltak, kiabáltak, benyitottak a szobákba, beszaladtak a nõvérszobába.
Nálunk is gyakran csinálják ezt a neveletlenek gyerekek. Vizsgálunk valakit, le van vetkõztetve, erre a kisgyerek simán berohan, nyitva hagyva az ajtót, és a szülõ akad ki, mikor kiküldjük a gyereket.
Azt szerintem törölték. Én éppen olvasgattam és meg akartam volna nyomni a zöld kezet, amikor kiírta, hogy hiba. Amikor ráfrissítettem az oldalra, akkor meg a kérdésekhez dobott egybõl. Megnéztem az általam megválaszoltaknál, mert én is írtam rá, de már nem volt ott. :(
A kérdező hozzászólása: Nem az volt. Arról szólt, hogy némely anyuka nem szól rá a gyerekére a boltban, patikában postán.
A kérdező hozzászólása: Az ilyeneket törlik, de az ötvenedik "Mit csináljak, hogy ne kelljen suliba mennem holnap"-okat nem. :\

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!