Találatok a következő kifejezésre: Hova lett a (266 db)

Hová tűntek az élvezetes játékok? Hová lett a tartalom?

Manapság tényleg fos game-ket csinálnak, vagy csak én fogok ki mindig szánalmasat?

Legjobb válasz: "Manapság tényleg fos game-ket csinálnak, vagy csak én fogok ki mindig szánalmasat? " Ebben az évben jelenik meg a Mass Effect 3 és az Elder Scrolls 5. A Mass Effect 2 is szerintem rendkívül élvezetesre sikerült. Akkor ott lesz az új Deus Ex, az Amnesia: The Dark Descent pedig minden idõk egyik legjobban sikerült horrorjátéka. Az Assassin's Creed szerintem egy nagyon jól sikerült sorozat, bár a Brotherhooddal még nem játszottam, de a második rész nagyon el lett találva (az elsõ rész is majdnem jó volt, de pár dolog idegesítõ benne).

"Manapság tényleg fos game-ket csinálnak, vagy csak én fogok ki mindig szánalmasat? " Ebben az évben jelenik meg a Mass Effect 3 és az Elder Scrolls 5. A Mass Effect 2 is szerintem rendkívül élvezetesre sikerült. Akkor ott lesz az új Deus Ex, az Amnesia: The Dark Descent pedig minden idõk egyik legjobban sikerült horrorjátéka. Az Assassin's Creed szerintem egy nagyon jól sikerült sorozat, bár a Brotherhooddal még nem játszottam, de a második rész nagyon el lett találva (az elsõ rész is majdnem jó volt, de pár dolog idegesítõ benne).
Igen ezt a jelenséget nagyon sok játékfejlesztõ cég át éli. És már nagyon sok játékot így lebutítanak mert "állítólag ez kell a népnek".Én is így vagyok vele hogy ezek a játékok úgymond üresek nincs bennük élvezet, hamar megunom õket. De szerintem a Valve egész jó játékokat ad ki.PL: pár napja jelent meg a Portal 2 én végigtoltam és olyan történet vezetése van hogy nagyon....
az assassins creed 1 re azt modnják szar. a kettõ szerintem jó, a játék tesztelõk is ezen a véleményen vannak, a brotherhoodra meg azt mondják még jobb. a elder scrolls 5 skyrim meg az oblivion folytatása.
A kérdező hozzászólása: folytatás* túlzással*
A kérdező hozzászólása: A fable, meg a STALER nagyon jó game-k voltak, minddel játszottam, viszont ez nem mondható el az Assassin's Creed-rõl, igaz csak az 1-et próbáltam, de kb 2 óra alatt meg lehet unni monoton, és a sztori is gagyi. Amit nagyon várta a diabo3 meg a Witcher2 de mire kijönnek már ott fogunk tartani, hogy a gépem nem lesz elég. Elder Scrolls 5 az Oblivion fojtatása? Amnesia: The Dark Descent ennek majd utána nézek. Mass Effect -et megnézem lehet. COD-ból a 4 még tetszett, de az 5, 6 az nem jó. Igen a Pro Street még jó volt, ott nem az volt, hogy tökig gázzal végig lehetett meni egy pályán kis túzással. Ui.: Pl most olvastam egy leírást, miszerint a Test drive 2 is nagy csalódás volt. Megeshet hogy én vagyok olyan, hogy csak azzal játszok, aminek az elõzõ részérõl tudok valamit, és ezért csalódom midíg a gamek-ban. A kéz ment mindenkinek.
elõzõ vok... asszem félreértelmeztelek... :D a PROS STREET még tetszett akkor ok :D bocsiii... :D
NFS Pro Street jó játék volt... bár akiknek baj az ha fékezni kell... a bioshock is jó játék lett.... ami szánalmas de nem említetted az a COD széria... de jönnek jó játékok és vannak is! pl.: STALKER részei és még.: World of Tanks CABAL 2 és még sorolhatnám... tényleg vannak nagyon gyenge alkotások...de lesznek még jó játékok! pl.: BF3
FABLE THE LOST CHAPTERS. szerintem egyik legjobb kaland játék, és itt egyedül mész, meg szerintem a sztori is hatalmas. kb 16 óra játékidõ alatt kilehet játszani, ha nagyából mindent megszeretnél szerezni.nem sokára jön a fable 3, május 17.én, ajnálommajd próbáld ki, én már nagyon várom, remélem nem fogok benne csalódni.
A Dragon Age-re: igazából nem többszereplõs, egyszerûen van egy csapatod, aki felett ha akarod, át tudod venni az irányítást (mint a Baldur's Gate-ben), de az könnyû-normál szintig teljesen lehet hanyagolni, legfeljebb egy kicsit szórakozni kell a taktikai képernyõn (de ezt is csak normálon), magyarul, elég csak egy embert pesztrálni (aki pl. a saját karaktered). A többi nehézségi szinthez már kell egy kevés taktikai érzék is, itt már nem árt kiadni pár parancsot a többi csapattagnak is. Na de ennyit a DA-ról. Az elõzõ válaszát annyival szeretném még kiegészíteni, hogy a Mass Effect 1 is bõven jó játék, ha esetleg ki akarnád próbálni a 2-õt, az 1-el erõsen javallott játszani.
És arról ne is beszéljünk hogy jól megtornáztatja az agyad (Portal 2) De ha minden igaz az Elder Scrolls 5 Skyrim is nagyon jó lessz.

Hová lett a pénzem? Miért nem annyit kaptam mint mások?

Tavaly év elején a munkahelyemen kérdezték, h igénylem e az adójóváírást, nem kértem.

Legjobb válasz: Ebbõl nem lehet megmondani, hogy hova lett. Tudni kellene mennyi volt a bruttó, mennyi adóelõleget vontak le; a te béredbõl és a munkatársadéból; esetleg neki van-e valamilyen adókedvezményre jogosultsága.

Ebbõl nem lehet megmondani, hogy hova lett. Tudni kellene mennyi volt a bruttó, mennyi adóelõleget vontak le; a te béredbõl és a munkatársadéból; esetleg neki van-e valamilyen adókedvezményre jogosultsága.
Lehet, hogy a munkatársad alapkeresete magasabb, vagy van gyereke és a családi adókedvezményt is igénybe vette.
Tanulság: legközelebb kérj. Ne mások fizetésével foglalkozz!

Hova lett a Nickelodeon?

Sehol sem találom, pedig az összes csatornát megnéztem, és most ez a Boomerang van helyette. :(

Legjobb válasz: hova tartozol? t-home,upc,digi stb :)

hova tartozol? t-home, upc, digi stb :)
A kérdező hozzászólása: digi
elment kirándulni-.-


Hova lett a Carphatians.hu?

Legjobb válasz: http://mycarpathians.net--->>>ez lett

Hová lett a kislányom étvágya?

Kislányom idén november 15én volt 2 hónapos. Kb. olyan október vége felé vettem észre, hogy valami történt az étkezési szokásával. Abszolút nem hajlandó enni (Nestlé Beba Pro Start HA-t kap), ha eszik is, azt is épphogy, forgatja a fejét, prüszköl, minden baja van, rágcsikálja a cumisüveg cumiját, és van, hogy ordít is közben. Valamikor persze szó nélkül lehúzza a 150 ml, de ez ritka volt az elmúlt 4 hétben. El?tte nem volt ilyesmivel gond, szépen evett, eddig a gyarapodásával sem volt gond, 3370 g-mal született, és most a mérésen a véd?n? 5690 g-mot mért. Szegény állandóan a teával akar jóllakni, és a végére annyira elfárad, hogy elalszik magától.

Legjobb válasz: Mondjuk én szoptatok, de bizony 2,5 hónaposan már kezdõdhet fogzás is. Korai, de kezdõdhet. Harmadik gyerekemmel jártam így, épp 4 hónapos lett, amikor az elsõ két foga áttört. Az mondjuk furcsa, hogy a teát elfogadja. Ugyanaz a cumisüveg, amibõl adod? Én lehet hogy nem adnék teát, max. egy kis vizet, lehet hogy akkor jobban enne.

Mondjuk én szoptatok, de bizony 2, 5 hónaposan már kezdõdhet fogzás is. Korai, de kezdõdhet. Harmadik gyerekemmel jártam így, épp 4 hónapos lett, amikor az elsõ két foga áttört. Az mondjuk furcsa, hogy a teát elfogadja. Ugyanaz a cumisüveg, amibõl adod? Én lehet hogy nem adnék teát, max. egy kis vizet, lehet hogy akkor jobban enne.
Muszáj HA tápszert, gondolom. Csak mert elég keserûek. A tea nem cukros, ugye?
Szia. Próbáld meg akkor megetetni amikor lefekteted. Én lányom mindig túlpörgött és mindent akart csinálni csak enni nem:S Mikor láttam, hogy beálmosodik, lefektettem a kiságyába, megcsináltam a tápszerét, és kb 3-4 perc múlva bementem, és mindig megette a teljes adagot. Szerintem 1 próbát megér, bár minden baba más nekünk ez bejött:)
Az én kisfiam 5 hónapos, pont ezzel küzdök én is. Megõrülök. Kb. 2 hete kezdõdött, elõször csak kevesebbet evett (lefejt anyatejet kap újszülött korától), aztán 3 napig egyátalán semmit. Még 2 héttel ezelõtt félálomban meg lehetett etetni, aztán már azt sem. Mi is voltunk kórházban, szervi baja nincs. Kaptunk tápszert, már az 5.-nél tartunk, de nem eszi. Azt mondták adjak neki fõzeléket (én legalább adhatok egy 5 hónapos babának, de Te még azt sem). A fõzeléket örömmel fogadja, de a tápszerre vagy anyatejre fintorog és löki ki a cumit. Próbáltunk cumit cserélni, lehûtve adni, melegen adni, langyosan adni, tejpéppel keverni, az eredmény mindig ugyanaz. 1-2 napig egyébként nekünk az bevált, hogy teával kevertük az anyatejet, de aztán már azzal sem lehet kicselezni. És mindenki azzal nyugtat, hogy jó súlyban van. Ezt én is látom, mert eddig jól evett, de engem azért aggaszt, hogy nem eszik sem anyatejet, se tápszert. Bocsi, tudom, hogy nem erre voltál kiváncsi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Persze, nem rakok a teába cukrot, isten mentsen tõle!Egyébként úgy néz ki, talán, le is kopogom, hogy megoldódni látszik a probléma. Valószínû, hogy a H.A.-s tápszerrel volt a gond...remélem. Még egyszer köszönöm, hogy kedvesek voltatok, és írtatok!
A HA tápszerek tényleg nem jó ízûek. Az én lányom is azt kapott (Humana), és amikor már nem ízlett neki áttértünk a Hipp 1-es nem HA tápszerre, ezt szereti.

Hová lett a tejem? Eddig 1 cici is elég volt, most néha 2 sem. Iszom vödörszám a Laktoherbet.10 hetes a fiam.

Legjobb válasz: Nekem nem használt a laktoherb. Nem idegeskedsz? Eszel, iszol eleget? Pihensz eleget? Sokmindentõl függ, lehet, csak spontán kevesebb lett. Tedd gyakrabban cicire. Azért vigyázz ne éhezzen a baba, ha úgy érzed inkább irass neki tpszert.

Nekem nem használt a laktoherb. Nem idegeskedsz? Eszel, iszol eleget? Pihensz eleget? Sokmindentõl függ, lehet, csak spontán kevesebb lett. Tedd gyakrabban cicire. Azért vigyázz ne éhezzen a baba, ha úgy érzed inkább irass neki tpszert.
Alkoholmentes sör, tuti recept, nálunk tele a fagyasztó tejjel.
Lehet, hogy növekedési ugrása van. Rakd gyakrabban cicire, és pár nap alatt hozzáidomul a tejtermelésed!

Hova lett a mai lányok méltósága?

TISZTELET A KIVÉTELNEK! :)

Legjobb válasz: Rejtegetik.

Rejtegetik.
18 hát oszt' elég bizarr gondolkodásod van, alapból nem értem miért véded õket ennyire és igen, õk a társadalom legalja, én szóba sem állnék olyan lánnyal aki valaha is hasonlót csinált (persze miútán megtudom) nem fogok veled vitázni mert teljesen máshogy látod a dolgokat mint ahogy én
19 nem ezért nézek át rajtad....
20as, valójában nem akarok védeni senkit, csak egy kicsit szúrja a szemem, hogy általában senki nem közelíti meg ezt a témát a másik oldalról. Amúgy én se szívesen járnék olyan fiúval, aki szokott k^rvázni. Legyen már annyi méltósága egy férfinak, hogy ne fizessen a szexért... :D
22 és szerinted egy nõnek nem kell annyi méltóság mint egy férfinak??
Dehogynem... Csak 6os kezdett el k^rvázni, és gondoltam beszállok, hogy ne legyen olyan egyoldalú a véleménynyilvánítás, mert ha az egyik féltõl elvárják a méltóságot, akkor a másik féltõl is el kéne. Ugye kereslet nélkül nincs prostitúció. :D
A luxusprosti témához kapcsolódva azért azt elmondanám, hogy tény, hogy ebben a gyönyörû országban, még sokszor egy több nyelven beszélõ, diplomásnak sem terem babér és nem mindenkinek vannak gazdag szülei, akik eltartják. Szóval nem azt mondom, hogy ez egy szép megélhetési lehetõség, de azért vegyük már figyelembe azt, hogy milyen helyzetben lehetnek az olyanok, akik ebbõl élnek. Mert nekem az a véleményem, hogy idehaza nagy a kilátástalanság egy fiatal számára. Ennyi.
25 az a nagy büdös helyzet hogy én nõ lennék inkább minimál bérélt dolgoznék (vagy éhen halnék) mint hogy prosti legyek, ennyi a különbség a férfiak és a nõk között nem véletlen halt már meg annyi férfi a történelembe csupán mert nem akart lealacsonyodni, ez már velünk született egy nõ meg védi saját maga és gyereke életét, ez is természetes dolog.
Na, meg annyi, hogy a férfiaknak hatalmas a büszkeségük és inkább megdöglenek, minthogy beismerjék, hogy valami nem megy. Meg szeretnek háborúskodni. Így például a történelemben azok a korszakok voltak békések, amikor nõi uralkodók voltak hatalmon.
27 ilyen idõszak nem is volt de azért jól vagy tájékozódva én a békét szeretem, de háború nélkül nincs béke.
Mi van te töri szakos vagy talán, vagy mi? És igenis voltak. Háború nélkül nincs béke. Annyira bölcs.
Oké, oké, hogy a férfiak nem szeretnek lealacsonyodni, de mi van a férfiprostikkal? A háborúk nagy része meg a kapzsiság miatt tört ki, nem a méltóság miatt.
Hú mennyi látens prosti van itt is! Megy a kifogásgyártás, meg a rinyálás. Tessék elhúzni tanulni, meg dolgozni, nem a legalját kell mosdatni!
29 vicces akarsz lenni de ez inkább gyökérre sikeredet
A múlt homályába veszett méghozzá nagyon. Tisztelet a kivételeknek.
Hiába a méltóságom, ha a korombeli fiúk átnéznek rajtam, csak mert én nem iszom le magam minden hétvégén a sárga földig és nem fekszem le mindenkivel...Pedig semmivel sem vagyok kevesebb a könnyûvérû lányoknál. 17/L
Ójaj, bocsánat, hogy nem magyaráztam el részletesen, hanem a képzelõerõdre bíztam :( "Egyre több helyen hallani, hogy egyetemi hallgatók prostitúcióra adják a fejüket. Nincs pénz a tandíjra, az iskola költségeire, a diákmunkák nem fizetnek elég jól" Nos, ez azt jelenti, hogy egy prostituált nem feltétlenül egy 6 általánost végzett agyatlan, éppen csak vegetáló élõlény, hanem olyan nõ is lehet, aki egy ideig vállalja csak ezt a "munkát", hogy megteremtse magának a kellõ anyagi feltételeket a fejlõdéshez. Mert lehet, hogy másképp nem menne. " egy ku..rva a társadalom legalján van még aki kur..vához jár lehet gazdag[...]" - tudod mennyit keresnek a luxusprostik? :DD "egy használati tárgyat csinál a testébõl" - Miért? mert olyannal fekszik le, akibe nem szerelmes, és nem is ismeri, ráadásul üzletszerûen? Nos, mindez érvényes arra is, aki elmegy a prostihoz :D
16 ezek tények, nem értem melyik részét vonod kétségbe??
Nem tudom. Attól függ, hogy mit értesz a kérdés alatt. Mit értesz méltóságnak. Egyébként a méltóság elvesztése adódhat szeretethiányból, megfelelési kényszerbõl. Most ezek jutottak eszembe. 22/L
Az enyém az utolsó párkapcsolatomnál maradt.
És a fiúké hová lett?
Nézz Rihanna klipeket meg feminista rendezvényeket, aztán megtudod! Kényelmes ám az a [email protected] élet. Dolgoznak helyetted, eltartanak, neked csak a muffod kell tartani. Magyarország Európa éléskamrája prostitúció terén. Gyurcsány nem hazudott, mikor azt mondta, hogy [email protected] ország. De ne tegyél ki ilyen kérdéseket, mert jön a sok öngyûlölõ feminista, aztán megmagyarázza, hogy az ég piros!
6os, miért gázosabb k^rvának lenni, mint FIZETNI egy k^rvának? Ezt sose értettem :D
6 egyet értek ment a plusz, :DD
7 mert aki fizeti, az normálisan méltóságteljesen megdolgozik a pénzéért.
9, A prostituált is eleget dolgozik, gondolj bele, hogy olyan undorító gyökerekkel kellene összefeküdnöd, akik képtelenek rávenni egy nõt, hogy szabad akaratából feküdjön le velük. Akárhogy csûritek-csavarjátok a saját önbecslésetek megóvása miatt, aki k^rvázik, nem jobb a k^rvánál. Nincs abban se semmi méltóság ;)
Akkor most vegyük végig: 1, A pasik szeretnének minél többet szexelni 2, A nõk elvesztik a méltóságukat, ha sokat szexelnek 3, A homoszexualitás ugye nincs rendben Szóval most mi van? A társadalom azt üzeni a pasiknak, hogy [email protected]ák meg magukat? Mert nekem úgy tûnik :DD
10 én se mennék kur..vához, szerintem is a legalja de azért kicsit gondolj már bele, hogy egy kur..vának nem kell semmilyen egyetemet kijárnia, és soha sem fog fejlõdni, olyan lesz a gondolkodása hogy normális kapcsolatra teljesen alkalmatlan lesz, egy használati tárgyat csinál a testébõl, egy ku..rva a társadalom legalján van még aki kur..vához jár lehet gazdag és intelligens is, és az is lehet hogy egyszerûen csak nincs ideje csajozni, vagy perverz :) )
11 nézd meg ezt a videót (a filmkritika elõtti részt) hátha jobban megérted: http://www.youtube.com/watch?v=hHV4f-kI_j8
Hiába van tartásom, rohadt sokra megyek vele. Elkönyvelnek egy frigid libának, mert nem adom be a derekam 1 hét után, nem szeretik, hogy véleményem van, vagy hogy kiállok azért, amiben hiszek. Nem karcolja az orrom a felhõket, de nem adom le az elveimet sem. Erre mondták nekem: "Fogd a méltóságod és a büszkeséged, és vonulj vele végig a fõúton." Összegzés: megéri a korvaság, meg bizony. Csak nem nekem.
14 ez meg már logikai hiba a gondolkodásodban
12, "K^rvából lesz a legjobb feleség" XDDD [link] Köszönöm a nagyon logikus és valósághû elméletedet, de talán végezhetnél egy kis kutatást mielõtt elmondod a véleményedet ;) Amúgy nem értem, a gyakorikérdések másik fele tele van önsajnáltató "férfiakkal" akik sírnak, hogy a nõk nem fekszenek le velük, aztán itt vannak ezek, akik szerint meg túl sok mindenkivel fekszenek le. :D
[link]

Hova lett a fényerõ beállítása?

asus x55vd laptopom van, win 8.1-et használok és valamilyen oknál fogva teljesen eltûnt a fényerõ beállítása az egész rendszerbõl(win7 alatt is történt ilyen, akkor újratelepítés megoldotta, de most nem szeretném újratelepíteni, ha nem muszáj)

Legjobb válasz: Mármint vezérlõpultból tûnt el? Billentyûzettel se megy? (fn + )

Mármint vezérlõpultból tûnt el? Billentyûzettel se megy? (fn + )
A kérdező hozzászólása: nem reagál az fn+f5 és f6-ra. az energiasémánál sincs ott... [link] ha jól emlékszem, itt kéne csúszkának lennie
A kérdező hozzászólása: megtaláltam a problémát: az alapértelmezett monitor elállítódott egy program miatt, miután visszaállítottam, helyrejött. ha valaki ugyan ilyen problémával küzd vagy küzdött, akkor szívesen leírom a mgoldást részletesen.

Hová lett a birodalom torrent oldal?

Legjobb válasz: Használj TPB-t.

Használj TPB-t.
Megszûnt, mivel vadásznak a tori oldalakra

Samsung Galaxy mini 2. Hová lett a legördülõ menüsor?

Ha hívnak csak csörög, nem látom, hogy ki hív és fel sem lehet venni. a legördülõ menüsor is eltûnt. nem látom az akksi szintet,semmit sem. már a gyári beállításokat is visszaállítottam,de semmi változás. Havonta rohangálni kell vele a szervízbe. Szerintetek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!