Találatok a következő kifejezésre: Hova lehet a használt (15 db)

Hova lehet leadni a használt autó gumit? Már mint pénzért?

Legjobb válasz: Szia, szerintem vannak olyan gumiszervízek ahova le lehet... de azt hiszem, nem mindenhova.

Szia, szerintem vannak olyan gumiszervízek ahova le lehet... de azt hiszem, nem mindenhova.

Hova lehet rakni a használt óvszert hogy ne vegyék észre?

Arra gondoltam felpróbálok egy óvszert hogy mégis milyen. Barátnőm nincs ezért fura lenne ha a szülők észrevennék hogy a kukában landolt egy óvszer. El lehet égetni valamennyire hogy ne lehessen felismerhető?

Legjobb válasz: Ásd el, hátha kikel Babszem Jankó XDDDD

Ásd el, hátha kikel Babszem Jankó XDDDD
A kérdező hozzászólása: Falun kevés szemetes van az utcán:D Végülis megoldható
Vizsgáljuk meg a helyzetet. Véleményem szerint két lehetséges dolog állhat fenn. Elsõ, hogy családi házban laktok, második, hogy panelban vagy emeletes stb házban. Ha családi, akkor ugye nincs nagy kuka szóval a következõt kell (javasolt) tenned: Elhasználtad az óvszert, becsomagolod zsepibe, majd belerakod egy nejlonzacskóba és elmész valahova mondjuk bicajozni, boltba sétálni akármi. A hulladékot kidobod egy kukába mintha csak egy csokis papírt dobnál ki és probléma megoldva. Ha panelban laktok feltételezhetõ, hogy van egy kuka a ház elõtt, ahova máskor a szemetest rakjátok. A kotont ugyan így becsomagolod és kidobod. Ha nem akarsz sehova menni akkor csináld azt, hogy éjszaka lelógsz és akkor dobod ki. Bár itt megvan a kockázat, hogy lebuksz amiért megszöktél éjszaka és magyarázkodhatsz, hogy miért hagytad el az éj közepén az ingatlant.
Miért ne lehetne papírzsepibe? összegyûröd max. belerakod 2 be is bedobod a kukába..senki nem fogja szétszedni a te "taknyos" papírzsepidet...
Én volt hogy egy egyéjszakás kalandom után kora reggel hajnalban kullogtam hazafele, de kényelmetlen lett volna leszedni az aktus után, ígyhát rajtahagytam. és úgy mentem haza, hogy az óvszer még rajta lógott.
zoknidba
A kérdező hozzászólása: *ne lehessen felismerni?
családi házban ne húzd le a wc-én eltömítheti a kimenõ csövet!! üres valamilyen doboz pl tejes, fogkrémes, stb
A kérdező hozzászólása: papírzsepibe hogy? kössem át madzaggal?:DDD Utcai szemetesbe esetleg bele tudom rakni mikor kirakjuk üríteni.
megcsomózod, zsebre dugod, és aztán amikor az utcán sétálsz kidobod egy kukába
Utcai szemetesbe.
húzd le a wcn
papírzsepibe becsomagolni utána kukába
bmeg te bunkerben laksz? soha nem jösz ki a házból/lakásból? belerakod egy zsebkendõbe, és amikor mész valahová, kidobod egy kukába. bszki te milyen hülye lehetsz már bocs :D

Használt játékokat a rászoruló gyereket számára elajándékozni hova lehet?

Úgy értem hol foglalkoznak ilyen játékok gyüjtésével, elsősorban Salgótarján vagy Eger környékén érdekelne, hova lehet ezeket a játékokat ajándékozni?

Legjobb válasz: Próbáld meg óvodákban megkérdezni,hogy kik az ilyen gyerekek. Vagy az egyházaknál.

Próbáld meg óvodákban megkérdezni, hogy kik az ilyen gyerekek. Vagy az egyházaknál.

Ki használ hordozható orszívót, elemes, olyan kifli alakú? Hogyan kell tisztítani? Az átlátszó műanyag részt tudom, hogy le lehet szedni azt sikerült is de a törzsét is szét lehet szedni? Vagy ott nincs egy tartály? Vagy hová szívja a cuccot?

(Pl.:Wolf márkájú)Mert a rajz azt mutatja hogy be lehet lógatni a vizbe és bekepcsolni,de félek,hogy így elrontom.Nincs hozzá magyar leírás...

Legjobb válasz: Nem ismerem a márkát de én vettem egy kis kefét az orrszívóhoz és azzal tisztítom. A bababoltokban lehet kapni, õk mutatták. Azelõtt én se tudtam mivel kitisztítani. Nem drága olyan 300Ft-ért vettem.Kimondottan ilyen célra gyártják.

Nem ismerem a márkát de én vettem egy kis kefét az orrszívóhoz és azzal tisztítom. A bababoltokban lehet kapni, õk mutatták. Azelõtt én se tudtam mivel kitisztítani. Nem drága olyan 300Ft-ért vettem.Kimondottan ilyen célra gyártják.

Debrecenben hova lehet vinni/adományozni használt ruhát, amit utána a rászorulóknak adnak?

Van egy csomó felesleges ruhám,fõleg pólók, pulóverek, kiváló állapotban amiket már nem hordok(vagy éppen sosem hordtam) mert kifogytam, nem tetszik.Kidobni nem szeretném, de pénzt nem igazán érnek.Valakinek szüksége lehet a ruháimra.

Legjobb válasz: a mikulás gyárba énis oda vittem tök kis cukik vtak:):))3 zsákkal vittem volt közte új is....biztos aki kapja hálás lesz

a mikulás gyárba énis oda vittem tök kis cukik vtak:) :) )3 zsákkal vittem volt közte új is....biztos aki kapja hálás lesz
A múltkor a Fórumban hatalmas dobozokat láttam, amikbe használt ruhákat lehetett beledobni. :) De van csokoládé gyûjtõ is, az pedig a Piac utcán található, egy fa bódé mellett a nagy doboz. Tényleg, ruhát ott is lehet most leadni, a Piac utcán. :)
A kérdező hozzászólása: de jó!köszönöm a tippet! :)
A kérdező hozzászólása: kis apróságokat meg a cipõsdoboz akcióba gondoltam :) nekem mindegy amúgy, csak szeretném ha tényleg megkapnák, akiknek szükségük van rá.

Saját magamnak kellett többször is beadnom injekciókat, kérdésem hogy a használt tűket hová lehet kidobni?

Legjobb válasz: veszélyes hulladék ... nem tudom hol laksz, de a hulladékszállítást végzõ cég a legtöbb településen vagy biztosítja a leadás lehetõségét állandóan, vagy akciókat szervez

veszélyes hulladék ... nem tudom hol laksz, de a hulladékszállítást végzõ cég a legtöbb településen vagy biztosítja a leadás lehetõségét állandóan, vagy akciókat szervez
Gyógyszertárba vittük vissza amikor trombózis ellenit kellett injekcióként beadni mûtét után.
Gyógyszertár, rendelõ, kórház biztos van a közeledben, szerintem ezek mind átvennék. Amúgy meg elismerésem, hogy nem dobod csak úgy ki a közönséges háztartási, kommunális hulladékkal.

Nem használjuk a régi számítógépet, hogy lehet mindent törölni róla? Hova lehet leadni, selejtezni?

Legjobb válasz: Töltsél le a netrõl valamilyen liveCD-t, és arról indítsad el a gépet, és le tudod gyalulni vele a merevlemezt. Ha megvagy dobjad fel a vaterára 1 forintért, és még aznap elviszik tõled. :)

Töltsél le a netrõl valamilyen liveCD-t, és arról indítsad el a gépet, és le tudod gyalulni vele a merevlemezt. Ha megvagy dobjad fel a vaterára 1 forintért, és még aznap elviszik tõled. :)
farmer kivételével minden megy a szennyesbe.
A szék támlájára.
És miért ne lehetne a szekrénybe? Én bizony berakom, persze csak ha nem izzadt, vagy nem került rá valami folt, mert akkor természetesen megy a mosásba.
Nekem speciel egy puffon vannak a "félig használt" ruhák, úgy mint nadrágok, kardigán, egy-két felsõ, kendõk-övek. Értelemszerûen nem teszem egy használat után mindet a mosásba, a szekrénybe a tiszták közé meg sajnálnám betenni pl. a nadrágot (aminek az alja poros - de ettõl még hordható).
Ha csak 1-2 órát van rajtam a ruha és nem izzadtam bele, a szekrénybe teszem - ez még nem szennyes ruha. Az alsónemût, ami érintkezik a testtel, azt már nem teszem vissza. Amiben pl. itthon vagyok órák hosszat, takarítok, fõzök nap közben, az megy a szennyesbe nap végén.
Fotelba.
Amit úgy gondolok (felsõt, alsónemû, harisnyát mindig) azt a szennyesbe, a többit pedig az ágyam elé a földre :)
Nekünk van egy szennyestartónk, és oda rakjuk a koszos ruhát! És hétvégén pedig kiválogatjuk, és irány a mosógépbe!
Uoda vissza. Esetleg vércukor vizsgálatot javaslok, mert a cukorbajnak is van/lehet ilyen tünete.

Miskolcon a használt, de nem hordott ruhákat hova lehet leadni? Eljönnek érte?

Legjobb válasz: Nagymamám halála után hívtuk a máltaiakat, hogy van bõven új ruha is, erre azt válaszolták, hogyha nagyon akarjuk, hát bevihetjük. Annyira így nem akartuk.

Nagymamám halála után hívtuk a máltaiakat, hogy van bõven új ruha is, erre azt válaszolták, hogyha nagyon akarjuk, hát bevihetjük. Annyira így nem akartuk.
A kérdező hozzászólása: Na ennyire én sem akarom... Majd elviszik akkor a kuka mellõl... Azért köszi!
A máltaiaknál én is próbáltam leadni ruhákat, azt mondták nem kell, de az adományokat szívesen fogadják. Végül ott hagytam a kukájuk mellett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!