Találatok a következő kifejezésre: Hova lehet a (640 db)

Pesti anyukák! Ilyen jó időben hova lehet a gyerkőcökkel kimenni?

Mi most költöztünk ide és nem ismertük még ki magunkat! Segítenétek ti hova jártok? Persze a játszótér az oké,de egyéb ötletekre lennék kíváncsi!? Köszönöm

Legjobb válasz: Melyik kerület?

Melyik kerület?
Soroksáron születtem, ott nõttem fel, nem igazán van semmi különös lehetõség arra. Max a Molnár szigete lehetne átmenni, ha már járnak a kompok. Wekerle közel van, ott van egy nagyon nagy és színvonalas játszópark minden korosztály számára, oda el lehet menni.
Normafa :) mondjuk nektek messze van sajnos... a 23-ban van valami botanikus kert, én azt tutira megnézném, ha megoldható. Ott van mellette a 20-ban az Újtelepi parkerdõ, azt is. Nézegesd a térképet az utcakereso.hu -n a környéketeken és keresd a zöld foltokat :)
Nem tudom, hogy melyik részén laktok a kerületnek, esetleg ha Pestimre is közel van, akkor oda is el lehet menni csavarogni, ott is van nagyobb játszótér. Orczy kertet is szépen felújították. Nem tudom mekkorák a gyerekek, de szép a Budai vár is. Ha esetleg van autótok akkor egy hétvégi délutáni program lehet akár Szentendre is (bár az kicsit messzebb van, de nagyon hangulatos és szép hely) A Kopaszi gátra is érdemes kilátogatni, mondjuk egy hátránya szokott lenni, hogy néha nagyon sokan vannak. (most hirtelen ennyi jutott eszembe, de még írok ha beugrik valami :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak a tippekre vagyok kíváncsi persze mindet megnézem a nete merre van mivel tudunk menni! Nagyon köszi! Az állatkertre már én is gondoltam! Oda tuti megyünk!:) Az még nekem is tetszeni fog!:) Ja és nem tudom ki kérdezte de már írtam, hogy 23. kerület!
Én is csak azokat tudom mondani amitt a többiek illetve gellért hegyi séta, is jó program.
Attól is függ merre laksz :) Pest elég nagy :) Mondanám a Városligetet, akár a Margitszigetet ott még kisállatkert is van, de nem tudom merre laktok és azért lehet nem utaznál egy órát, hogy sétáljatok a városligetben.
Sajnos a 23. kerület nekem teljesen ismeretlen.
...attól függ, melyik van közel. ingyenesek: Városliget, Orczy-kert, Margitsziget fizetõs: Állatkert, Füvészkert
Sokan a Városligetbe, Margitszigetre, Római partra járnak jó idõben.
A kérdező hozzászólása: Hát 23. De a messzebb lévõ helyek is érdekelnek hova lehet, érdemes majd elmenni!
Ahogy az elötem szolo írta kispesten 19. Kerületben van wekerle telep anak a közepén van egy nagy park felujitott játszotérel.


Zappra hova lehet a napernyőt szerelni, és milyen való rá? Az általánossal nem boldogulok.

Saját márkát nem szeretnék piszok drágán venni,vettem egy mindenre jó típust,de nem tudom feltenni....

Hova lehet a VIVA Interaktívba rajzot küldeni?

Mi a postacíme?

Legjobb válasz: Postacím: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.

Postacím: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Igazán nincs mit!:)

Hova lehet a haon-nak emailt küldeni?

A haon mindig kiteszi az állatkínzásos híreket és mindig segítenek kideríteni ki tette. Ha nem is sikerül nekik, eljuttatják az infót másoknak is. Most újabb kínzás került ki az oldalakra. Ezt szeretném beküldeni a haon-nak. Én nem találtam semmi címet ahova lehetne... Aki tud segíteni annak nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: hülyevagy elsõ? részletesen leirta ogy miaz, csak olvasni kéne meganulni

hülyevagy elsõ? részletesen leirta ogy miaz, csak olvasni kéne meganulni
Mi az a haon?
Francokat írta le, hogy Hajdú Online meg ilyenek, csak írta, hogy oda kiteszik az állatkínzásos híreket. Csak olvasni kellene megtanulni. elsõ
te azt kérdezted hogy az micsoda, amit pnotosan leirt nem azt, hogy mi az oldal neve, vagy hogy hollehet megnézni..
A kérdező hozzászólása: 09-10 13:45 !!!! Köszönöm szépen!

Hová lehet a JOY-nak levelet írni?

Akárhogy keresem nem találom pedig biztos kiszúrja a szemem:(

Legjobb válasz: [email protected] 1300 Budapest, Pf. 278

[email protected] 1300 Budapest, Pf. 278
A kérdező hozzászólása: köszönöm:D közben még aznap megtaláltam, csak elfelejtettem írni:)

Hova lehet a myvip-nél panasz levelet küldeni?

A képeimhez a myvip-en nem lehet hozzászólást írni. Pedig engedélyezve van!

Legjobb válasz: Nálam is ugyanez van

Nálam is ugyanez van
nekem is ez a probléma :S kíváncis lennék miért
Amikor kapsz szülinapi/nõnapi/húsvéti/akármilyen köszöntõt, akkor azt vagy Myvip Péter vagy Myvip Petra írja. Nekik tudsz írni.

Az alábbi felfújható, ferti medencéből hogyan és hova lehet a vizet leengedni?

http://www.arukereso.hu/medence-c3222/marimex/tampa-kerek-3-..

Legjobb válasz: Bocs, ferti=kerti

A kérdező hozzászólása: Bocs, ferti=kerti
Szétlocsolod a kertben.
A kérdező hozzászólása: Csak 2 szomszédom is tett a kerítésem mellé, szinte hermetikusan, kb. 2x akkora medencét, annál mint amit belinkeltem. Így a házamtól 3-4 m-re összesen kb. 18-20.000 l vizet fognak leengedni a földbe. Remélem a 3. szomszédom nem vesz kerti medencét :)

Szeretnék Magyarországról kivándorolni minél hamarabb, nincs mi idekössön! 38 évesen hová lehet a leggyorsabban kijutni?

Kanada, Dél-Afrika, Dél-Amerika érdekel els?sorban. Csak messze legyek innen m indent?l és mindenkit?l

Legjobb válasz: Mivel egyidõsek vagyunk,és tapasztaltam ,hogy ennyi idõsen milyen lehetõségeid vannak külföldön így tudok némi infót adni. 38 évesen sokkal nehezebb minden mint fiatalabb korban.Akárhová mész a nagyvilágba a kor ott is kornak számít.Ha van is megfelelõ nyelvtudásod,ha van is megfelelõ anyagi tõkéd,nem biztos ,hogy találsz munkát is.Ugyanis sok helyen nem szívesen alkalmaznak 38 évesen több okból is. 1. Egyes országokban magasabb bért kell fizetni a különbözõ korosztálynak. Vegyük Angliát pl:(én itt vagyok,és ezt tudom) Ha egy 18 éves elmegy takarítani a cég a törvény szerint megadható legkisebb összeget adja 4.60/óra,ugyanezért a munkáért egy idõsebb korosztálynak már 5.60/órát kell fizetnie.Így a cégeknek jobban megéri ha fiatalt alkalmaznak.(tudom,hogy Canadában is van ilyen rendszer) A komolyabb állásoknál meg az a gond,hogy ebben a korban már elvárják,hogy legyen megfelelõ gyakorlata,és referenciája.Sok helyen a fiatalt azért is alkalmazzák szívesebben mert azt hiszik,hogy szívósabbak. Még valamit.Azok a helyek amiket írtál nagyon nehéz bejutni.Mert ha jól tudom vízum kötelesek,és a munkavállaláshoz elvárják a megfelelõ nyelvtudást is. Ha már annyira menekülni akarsz miért nem választasz olyan helyet ami könnyebben elérhetõ? Nem kötelezõ onnan sem hazajárni. üdv

Mivel egyidõsek vagyunk, és tapasztaltam , hogy ennyi idõsen milyen lehetõségeid vannak külföldön így tudok némi infót adni. 38 évesen sokkal nehezebb minden mint fiatalabb korban.Akárhová mész a nagyvilágba a kor ott is kornak számít.Ha van is megfelelõ nyelvtudásod, ha van is megfelelõ anyagi tõkéd, nem biztos , hogy találsz munkát is.Ugyanis sok helyen nem szívesen alkalmaznak 38 évesen több okból is. 1. Egyes országokban magasabb bért kell fizetni a különbözõ korosztálynak. Vegyük Angliát pl:(én itt vagyok, és ezt tudom) Ha egy 18 éves elmegy takarítani a cég a törvény szerint megadható legkisebb összeget adja 4.60/óra, ugyanezért a munkáért egy idõsebb korosztálynak már 5.60/órát kell fizetnie.Így a cégeknek jobban megéri ha fiatalt alkalmaznak.(tudom, hogy Canadában is van ilyen rendszer) A komolyabb állásoknál meg az a gond, hogy ebben a korban már elvárják, hogy legyen megfelelõ gyakorlata, és referenciája.Sok helyen a fiatalt azért is alkalmazzák szívesebben mert azt hiszik, hogy szívósabbak. Még valamit.Azok a helyek amiket írtál nagyon nehéz bejutni.Mert ha jól tudom vízum kötelesek, és a munkavállaláshoz elvárják a megfelelõ nyelvtudást is. Ha már annyira menekülni akarsz miért nem választasz olyan helyet ami könnyebben elérhetõ? Nem kötelezõ onnan sem hazajárni. üdv
Én Kanadába mennék helyedben, vagy Londonba. Persze csak akkor indulj el, ha beszélsz angolul. Kanadában könnyebb, mert sokat segítenek a letelepedésben. Kötelezõ nyelvtanfolyamra kell járnod, kapsz kis lakást, bérletet, pénzt.
ez igazán értelmes hozzászólás volt kedves utolsó, de kifejtenéd nekem hogy hogy lehet egy 38 éves férfi plázap*csa? -.-'
jah bocs nem figyeltem látom már 38 éves vagy családod nincs? van vmi végzettséged? beszélsz nyelveket?
Na igen, menekülni a legkönnyebb. Arra pedig igazán bármelyik hely megfelel.
Jajj és szerinted kit érdekel hogy nincs ami téged isde kössön? :S plázap*csa
Ez engem is érdekelne:)
hány éves vagy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!