Találatok a következő kifejezésre: Hova kell védőnőhöz Csak az állandó (1 db)

Hova kell mennem védőnőhöz? Csak az állandó lakhelyem szerintire mehetek?

Mert nem ott lakom, ahova be vagyok jelentve. Hol lehet megnézni, hogy mely településeken hol van véd?n??

Legjobb válasz: nekem a nõgyógyász mondta meg!!

nekem a nõgyógyász mondta meg!!
Én a 3. kerületbe vagyok bejelentve, és inárcsra járok védõnõhöz, a X. kerbe pedig nõgyógyászhoz! :) Választhatsz! csak legyen közelbe :)
A TÉNYLEGES TARTÓZKODÁSI HELYED szerint illetékes védõnõhöz kell menned! Teljesen mindegy, hogy hova vagy állandóra bejelentve.
szia.oda kell menned védönöhöz ahol éppen laksz.nem a bejelentett lakcímed szerintihez.minnél közelibb védönöt kell nézned mert ha megszületik a babád sürün fog jönni hozzátok az elején.hívd fel a lakhelyed szerinti rendelöintézetet és mond meg neki hogy melyik utcában laksz és ök megadják az illetékes védönö címét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, megnyugodtam!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Leghamarabb mikor lehet intézni az apasági nyilatkozatot?

Van valami szabály, hogy pl.: 3 hónapnál nem lehet régibb vagy ilyesmi?

6

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Mi lehet ma velem?

Reggel amikor felkeltem majd szétszakadt a csípőm,de bejáródott. Most is azt érzem, hogy szétszakadok lenn plusz görcsöl a hasam és fáj a derekam. Sétálától van? Vagy jósló ami pár órája tart de folyamatosan? Holnap hagyom abba a magnézium szedését. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet. Mivel enyhíthetem?

0

Ellenanyag van a véremben. Ez mit jelent?

16. heti vérvétel eredményei most jöttek meg, a háziorvos egyelőre csak üzent, hogy ellenanyag van a véremben, ezért két hét múlva meg kell ismételni a vérvételt.

14

Volt már akit befektetek terhesség alatti epepangással?

Hogy megy a kivizsgálási folyamat?És meddig tart? Be kell feküdni? És ha igen menyi időre? valóban meg indíthatják a szülést a 38 héten? Ilyen esetben hogy zajlik a szülés? Lehet természetesen? Arra a 2 hétre befektetnek? Mire számítsak??

2

Került már más is ilyen helyzetbe párjával? Megoldás?

Igazából nem tudtam melyik témakörbe írjam végül maradtam itt. Bocs ha hosszú leszek..

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!