Találatok a következő kifejezésre: Hova kell az autósülést a kocsiban (1 db)

Hova kell tenni az autósülést a kocsiban?

A kisbabám három hónapos. Eddig én úgy tudtam, hogy az autósülést el?re kell rakni, mégpedig menetiránnyal fordtottan. Apukám szerint azonban ez nagyon durva, és hátra kellene tennem. Csakhogy akkor nem látom, hogy mi van a babával. Most akkor a KRESZ szerint el?re, vagy hátra kell rakni a babát?

Legjobb válasz: Bárhová teheted, de háttal kell bekötni. És elöl csak akkor lehet, ha nincs légzsák, vagy ha ki lehet kapcsolni. Akkortól kell hátratenni és elõre nem, amikor már a menetiránnyal szemben ül, akkor már nem utazhat gyerek elöl.

Bárhová teheted, de háttal kell bekötni. És elöl csak akkor lehet, ha nincs légzsák, vagy ha ki lehet kapcsolni. Akkortól kell hátratenni és elõre nem, amikor már a menetiránnyal szemben ül, akkor már nem utazhat gyerek elöl.
Pedig a b-m.hu-t rendszeresen frissítik, ugyanis ez a hivatalos honlapjuk. Vagy olyan változás is van amirõl õk nem tudnak?
Tanulj meg olvasni! Ezek szerint neked nem jutott észbõl!
Szia! Nagyon jól tudod, de csak akkor lehet elõre rakni ha ott nincs légzsák, de azt hiszem valamelyiket ki lehet iktatni. Amúgy, akkor hátra kell rakni. Legalábbis én így tudom.
Nem okoskodni akarok, de ha jól tudom, ez már változott.
Annak a hozzászólónak van igaza, aki a KRESZ-t idézte!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket.
Az anyósülést sehova nem rakjátok észlények, az benn van a vezetõ mellett. Ti ugyanis nem az anyósotok akarjátok bekötni, hanem a gyereketek gyerekülésbe.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Direkt találták ki úgy a lámpákat, hogy az egyiken átmegyek még lendülettel sárgán, a másikra meg nem?

Az egyiken máég lendülettel 50el átmegyk sárgán, a másikra mire oda érek már taposhatok a fékbe, mert még a közelébe sem érek, de piros lesz.
Kissé idegesítő...
Miért nem lehet akkor ha tartom az 50et mindegyiken még sárgán átérni?
Nem lépem túl a sebességhatárt, nem sértek szabályt!

7

Minden nap bicajjal áthajtok a piroson igazából már 80%ban piroson mek át szted ez helyes? XD

11

Szerintetek ciki, ha valaki 82 órával vizsgázott le forgalomból ötödjére? Adnátok egy ilyen személy kezébe autót illetve jogosítványt?

9

Az elülső kerékpárváltót hogy kell leszedni?

Eltört mind a 2 váltó a kormányomon, és nem akar lemenni a hátsó racsnin a lánc, mert ugye úgy van beállítva. Az elülső váltót hogy tudnám leszedni? A csavar nagyon erősen tartja.. A hátsó váltót is valahogy meg kell igazítanom úgy, hogy a legalsó "fogaskereken" legyen....

Remélem érthető, köszönöm a válaszokat!

3

Buszsáv lámpa értelmezése?

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem a buszlámpára vonatkozóan:

1. Az alábbi képen látható a lámpa és a buszlámpa is.
Ha én a motoros vagyok és világít a piros valamint a buszlámpa, akkor mehetek előre is és kanyarodhatok is?

2. Ha én egy autós vagyok a motoros helyén, akkor lefordulhatok jobbra ha világít a buszlámpa? Egyenesen nyilván nem mehetek semmilyen esetben, mert azt csak kanyarodás céljából lehet igénybe venni igaz?

3. Ha én a motoros melletti sávban vagyok (baloldalt), akkor rám a piros lámpa vonatkozik, azaz meg kell állnom igaz?


Előre is köszönöm!

8

Magyarországon milyen félefajta utakra nem lehet felmenni quaddal?

3

A többi munkához képest veszélyesnek számít a kamionozás?

9

A szálszakadás a gumi teljesen leeresztett állapotában is látszik?

teljesen leeresztett állapotva észrevettem borsónyi méretű 1-2 mm mély gödröcskét az egyik nyári gumim oldalfalán,jelenleg nincs felnin nem tudom megnézni szálszakadás-e..illetve az is érdekelne h valószínűleg padkázástól szakadt ki a darabka,attól használhatom ?

1

Hogy győzzem le a vezetésfóbiámat?

Van jogosítványom már évek óta. Néhányszor vezettem, nem okoztam balesetet, meg semmilyen szabálytalanságot sem követtem el. De egyszerűen félek a vezetéstől. Sajnos már annyira régen vezettem, hogy most még jobban tartok attól, hogy volán mögé kelljen ülnöm. Amikor csak lehet, kibújok a vezetés alól, amíg van más, aki vezethet.
Már nagyon cikinek is érzem, de egyszerűen nem merek most már azért sem, mert elvesztettem azt a kevés rutint is, ami volt régen.

7

Milyen márkás krossz motoros szemüveg márkák vannak?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!