Találatok a következő kifejezésre: Hova kell az autósülést a kocsiban (1 db)

Hova kell tenni az autósülést a kocsiban?

A kisbabám három hónapos. Eddig én úgy tudtam, hogy az autósülést el?re kell rakni, mégpedig menetiránnyal fordtottan. Apukám szerint azonban ez nagyon durva, és hátra kellene tennem. Csakhogy akkor nem látom, hogy mi van a babával. Most akkor a KRESZ szerint el?re, vagy hátra kell rakni a babát?

Legjobb válasz: Bárhová teheted, de háttal kell bekötni. És elöl csak akkor lehet, ha nincs légzsák, vagy ha ki lehet kapcsolni. Akkortól kell hátratenni és elõre nem, amikor már a menetiránnyal szemben ül, akkor már nem utazhat gyerek elöl.

Bárhová teheted, de háttal kell bekötni. És elöl csak akkor lehet, ha nincs légzsák, vagy ha ki lehet kapcsolni. Akkortól kell hátratenni és elõre nem, amikor már a menetiránnyal szemben ül, akkor már nem utazhat gyerek elöl.
Pedig a b-m.hu-t rendszeresen frissítik, ugyanis ez a hivatalos honlapjuk. Vagy olyan változás is van amirõl õk nem tudnak?
Tanulj meg olvasni! Ezek szerint neked nem jutott észbõl!
Szia! Nagyon jól tudod, de csak akkor lehet elõre rakni ha ott nincs légzsák, de azt hiszem valamelyiket ki lehet iktatni. Amúgy, akkor hátra kell rakni. Legalábbis én így tudom.
Nem okoskodni akarok, de ha jól tudom, ez már változott.
Annak a hozzászólónak van igaza, aki a KRESZ-t idézte!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket.
Az anyósülést sehova nem rakjátok észlények, az benn van a vezetõ mellett. Ti ugyanis nem az anyósotok akarjátok bekötni, hanem a gyereketek gyerekülésbe.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tényleg kell a jogosítványhoz az alkalmasságihoz ekg meg labor?

Most hívtam a háziorvost, hogy hogyan működik, mehetek-e holnap, és azt mondta, hogy először ezek kellenek és utána ha ezek megvannak, vigyem a papírokat, és csinálják az igazolást.

8

Lehet e részletfizetést kérni ittas vezetés miatti bűncselekmény miatt?

Ittas vezetésért kiszabott 200 000 Ft-os "bűncselekmény" kategóriába eső pénzbírságért lehet e részletfizetést igényelni? Ha igen, mekkora összegre lehet számítani havonta? Van e időtartam, ami alatt mindenképp bevasalják a pénzt? Kamatozik e? Köszi

2

Kinek kell lehúzódnia, ha egy szirénázó mentő és egy szirénázó rendőr tart ugyanarra?

......
x x x x x x x
------ ------>
x R x x M x
......

x - autós
R - rendőr
M - mentős
Természetesen mindegyik siet, de a másik sáv tele van.

6

Van olyan aki nemrég volt elsősegély vizsgán?

Nemsokára megyek elsősegélyre de nem tudok semmit. Segítene valaki? 18L

1

A kérdésem arra irányulna hogy az útkarbantartás mint olyan lakott területen és lakott területen kívül hogyan zajlik?

Tudomásom szerint lakott területen belül (táblától- tábláig) az önkormányzat felelősége az utak rendben és karban tartása. Azon kívül pedig az útkarbantartásé. Kérdésem az lenne hogy ezeket hogyan ellenőrzik? (Út ellenőrzős autón kívül,) illetve hogy a közmunkások minden településen ilyen hanyag munkát végeznek hogy 2 nap alatt kikotorják az autók amit beletesznek (azfaltozásnak nem mondanám mert csak 1-2 lapát kavicsot beledobnak és munka kész)? Ha tudtok valami törvényes oldal linket esetleg azt is szívesen fogadnám, lényegében mindent ami ezzel a dologgal foglalkozik !

3

Átírási költséget és a vagyonszerzési illetéket is fizetni kell? Sok oldalon mindig csak a kettő közül valamelyik egyiket említik hogy azt kell fizetni. Hogy van ez?

3

Most vettem észre h az eü. Mentődobozom (B kat. ) 2003-ban lejárt. Ezért büntethet a rendőr?

5

A motorosoknak nem számít a pénz? Összetörik vagánykodva a motort, vesznek zsebből újat?

Néztem ezeket a bukásos videókat. És sokan egykerekeznek az 1000res Ninjával, meg elsőkerékre állnak meg, felállnak a motorra...
És nem profik, kis pólban, meg rövidgatyában nyomatják a szomszéd parkolóhelyen.
És nélha ripityára törik a motor, mert leesnek, a motor gurul tovább, és telibe vágja a villanyoszlopot.
Szóval nekik dugig van a zsebük pénzzel? Hogy a drága sportmotorjaikat így becsülik?
Nekem lenne ilyen motorom, még az autópályán autók között se mennék vele gyorsan, meg vagányan, még ha tudnék motorozni se...

2

Milyen az út Sárvár környékén?

Rendesen lehet közlekedni, jó az út minősége? Köszönöm a válaszokat! :)

4

Ki felel az autópálya-menti létesítmények útburkolatáért?

Például a benzinkutak útfelületét kinek a feladata télen tisztán tartani? Autópálya-kezelő vagy a benzikút? Ha utóbbi, ők rendelkeznek valamilyen gépparkkal külön erre fenntartva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!