Találatok a következő kifejezésre: Hova kell az autósülést a kocsiban (1 db)

Hova kell tenni az autósülést a kocsiban?

A kisbabám három hónapos. Eddig én úgy tudtam, hogy az autósülést el?re kell rakni, mégpedig menetiránnyal fordtottan. Apukám szerint azonban ez nagyon durva, és hátra kellene tennem. Csakhogy akkor nem látom, hogy mi van a babával. Most akkor a KRESZ szerint el?re, vagy hátra kell rakni a babát?

Legjobb válasz: Bárhová teheted, de háttal kell bekötni. És elöl csak akkor lehet, ha nincs légzsák, vagy ha ki lehet kapcsolni. Akkortól kell hátratenni és elõre nem, amikor már a menetiránnyal szemben ül, akkor már nem utazhat gyerek elöl.

Bárhová teheted, de háttal kell bekötni. És elöl csak akkor lehet, ha nincs légzsák, vagy ha ki lehet kapcsolni. Akkortól kell hátratenni és elõre nem, amikor már a menetiránnyal szemben ül, akkor már nem utazhat gyerek elöl.
Pedig a b-m.hu-t rendszeresen frissítik, ugyanis ez a hivatalos honlapjuk. Vagy olyan változás is van amirõl õk nem tudnak?
Tanulj meg olvasni! Ezek szerint neked nem jutott észbõl!
Szia! Nagyon jól tudod, de csak akkor lehet elõre rakni ha ott nincs légzsák, de azt hiszem valamelyiket ki lehet iktatni. Amúgy, akkor hátra kell rakni. Legalábbis én így tudom.
Nem okoskodni akarok, de ha jól tudom, ez már változott.
Annak a hozzászólónak van igaza, aki a KRESZ-t idézte!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket.
Az anyósülést sehova nem rakjátok észlények, az benn van a vezetõ mellett. Ti ugyanis nem az anyósotok akarjátok bekötni, hanem a gyereketek gyerekülésbe.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

"Gyermekek" veszélyt jelző táblánál, minden esetben 30-ra kell lassítani?

Minden egyes ilyen táblánál érvényes a sebességkorlátozás (ha csak önmagában van), vagy csak azoknál, ahol kiegészítő tábla van a veszélyt jelző tábla alatt?

2

Tapasztalta ezt más is? Biciklis a gyalogátkelőhely előtt nem fékez, hanem az utolsó pillanatban félrekapja a kormányt a gyalogos előtt.

Én értem, hogy nem akarja elveszíteni a lendületét, de a gyalogos azt hiszi, hogy nekimegy. Ma egy bringás emiatt esett el, mert én meg voltam győződve, hogy nekem jön és el akartam engedni magam előtt, ő pedig mögöttem akart elmenni, de én ezt nem láttam. Õ elesett, nekem meg kiszakadt a gatyám.

6

A gyerekülésünk eu szabványos?

Van egy autós gyerekülésünk.kaptuk,olyan fajta aminek a háttámláját le lehet venni és ülésmagasítóként használható tovább.a huzata kopott,így nehezen olvasható rajta a felirat.valahonnan kideríthető hogy szabványos e?illetve igazoltatáskor a rendőrök nézik?

3

Megoldható így az ivás, és a vezetés? Vagy ne kockáztassak?

Lesz egy buli haveroméknál, és elég messze lakik, busszal 1,5 óra oda, és megint 1,5 vissza, ráadásul hétvégén ritkábban jár a busz... :S Fuvarozni meg senki nem tud, mert mindenki iszik. És inni akarok. De az megoldható, hogy kocsival lemegyek hozzá délután, akkor iszogatok 10-11ig, utána abba hagyom, akkor reggelre 8-9 re vezethetek már?
Oké, hogy nem kéne ittasan vezetni, de ha abba hagyom az alkohol ivást vezetés előtt 6-7 órával akkor már nem lesz olyan veszélyes a helyzet?

8

Valamilyen szabály utal-e arra, hogy a gyerek meddig használhatja kocsiban elhelyezett ülésmagasítót? Gyakorlatilag már nem kéne, de a becsatolt biztonsági öv (legalsó állásában is) az álla alatt van.

3

Elsősegély vizsga Veszprém megyén belül hol?

sziasztok! Végre sikerült a forgalmi vizsga, már csak ez van hátra. Tanfolyamon voltam már Pécsett, csak az EÜ vizsga van hátra, amit nyáron meg szeretnék csinálni. Lehetőleg Ajkán, Veszprémben vagy Balatonfüreden. Keresgéltem a vöröskereszt honlapján időpontokat, meg a googleban, de csak 2012-es dátumú időpontokat találtam. Ötlet, hogy hol tudnám megnézni?

2

Halad egy miniszteri konvoj egy kereszteződés felé, azonban az útjukat keresztezi egy szirénázó mentőautó, a miniszteri konvoj ilyenkor megáll, és elengedi a mentőt, avagy a mentő áll meg amíg elmegy a konvoj?

7

A hátulról belefutásos balesetnél semelyik autót nem fogja meg a fék?

Arra gondolok, hogy a videókban amikor valai áll a pirosnál, és nyomja a féket(látszik hogy ég az összes féklámpa) és mondjuk nem gyorsan, de bele rohannak hátulról, akkor az összes ilyen autó előre gurul egy csomót.

Az azért van,. mert a fék nem tudja megfogni a hirtelen lökést?

6

Műszaki vizsgán a Mozikban kérik-e a láthatósági mellényt?

2

Ti át szoktatok menni a piroson gyalog?

Van nálunk egy kereszteződés, ilyen négyes, vagy nem tudom hogy mondják. A legkisebb utcában nincs is lámpa csak ugye a gyalogosoknak. Ott szoktunk átmenni. Van olyan, hogy két piros alatt nem jön semmi, abban az utcában szinte csak célforgalom van. Mindig megnézem, hogy az utcából jön-e valami, elég messzire lehet látni. Aztán megnézem, nem indexel-e arra valaki, vagy hogy szemből jöhet-e valaki, és ha nem, megyek. Nagy felelőtlenség?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!