Találatok a következő kifejezésre: Hova kell az autósülést a (1 db)

Hova kell tenni az autósülést a kocsiban?

A kisbabám három hónapos. Eddig én úgy tudtam, hogy az autósülést el?re kell rakni, mégpedig menetiránnyal fordtottan. Apukám szerint azonban ez nagyon durva, és hátra kellene tennem. Csakhogy akkor nem látom, hogy mi van a babával. Most akkor a KRESZ szerint el?re, vagy hátra kell rakni a babát?

Legjobb válasz: Bárhová teheted, de háttal kell bekötni. És elöl csak akkor lehet, ha nincs légzsák, vagy ha ki lehet kapcsolni. Akkortól kell hátratenni és elõre nem, amikor már a menetiránnyal szemben ül, akkor már nem utazhat gyerek elöl.

Bárhová teheted, de háttal kell bekötni. És elöl csak akkor lehet, ha nincs légzsák, vagy ha ki lehet kapcsolni. Akkortól kell hátratenni és elõre nem, amikor már a menetiránnyal szemben ül, akkor már nem utazhat gyerek elöl.
Pedig a b-m.hu-t rendszeresen frissítik, ugyanis ez a hivatalos honlapjuk. Vagy olyan változás is van amirõl õk nem tudnak?
Tanulj meg olvasni! Ezek szerint neked nem jutott észbõl!
Szia! Nagyon jól tudod, de csak akkor lehet elõre rakni ha ott nincs légzsák, de azt hiszem valamelyiket ki lehet iktatni. Amúgy, akkor hátra kell rakni. Legalábbis én így tudom.
Nem okoskodni akarok, de ha jól tudom, ez már változott.
Annak a hozzászólónak van igaza, aki a KRESZ-t idézte!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket.
Az anyósülést sehova nem rakjátok észlények, az benn van a vezetõ mellett. Ti ugyanis nem az anyósotok akarjátok bekötni, hanem a gyereketek gyerekülésbe.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a tábla, meg ami alatta van mit jelent? Mit akar jelezni az egész?

a href="http://kepfeltoltes.hu/view/130813/226682279n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/view/130813/226682279n_vtelen_www.kep..

2

Akkor is én leszek a hibás, ha olyan helyen jönnek velem szemben, ahol nem láthatom?

Kanyarodtam be jobbra, és egy roboigós szembe a sor mellett jött el.
Ha pont úgy kanyarodok be, hogy Õ előre akar menni a piroshoz, és neki megyek, akkor is az én felelősségem?
Másik eset: kanyarodok el vasút után balra, van kis kanyar, akkor lett zöld, megyek, erre egyenesbe fordulok, és biciglis jött szembe a sor mellett.
Ha most elütöm, akkor is az én hibám?
Vagy ha a busz megül kisétálnak elém.
Elvileg számítanom kell rá, de nem lehet átlátni a buszokon...

2

Van olyan oldal, ami felsorolja a SMK-ra vonatkozó közlekedési szabályokat?

(autósoktól való különbségeket)

2

A Hegyalja és a Jagelló utca sarkán lévő kamera csak a buszsávot illetve a forgalmat figyeli?

Sajnos belecsúsztam egy piroson áthaladásba. Esetleg büntettek meg ott már valakit? (Pest felé haladtam).

1

Pestiek! Ezen az útvonalon szabad kerékpárral közlekedni?

https://maps.google.hu/maps?saddr=Budapest-D%C3%A9li&daddr=B..

8

Két autó tükre menet közben összeér. Rettenetesen sietsz ezért megállás nélkül továbbhajtasz. Mire számíthatsz?

13

Rémlik valakinek olyasmi, hogy ha az úttestnek csak az egyik oldalán van összefüggően beépített terület, akkor az nem minősül lakott területnek?

7

Ha minden szabályt betartva elhaladok egy rendőrautó mellett és rájuk nyújtom a nyelvemet, utánam jöhetnek és lenne következménye ennek?

Legrosszabb esetben, ha kicsit bemutatnék nekik, középső újjammal.
Nem készülök semmire, csak kiváncsi vagyok, ha ez büntethető.
Gondolom igen, mert hivatalos személyek megsértése.

11

Büntetnek a sárga lámpán való áthajtásért?

Áthajtottam egy sárga lámpán épp az m3-ról a ligetbe vezető szakaszon ahol ha jól tudom vannak ilyen figyelő lámpák hogy ki megy át a piroson. Mikor átváltott sárgára márcsak erőteljes fékezéssel tudtam volnaa megállni éppen viszont akkor váltott pirosra mikor túlértem a lámpán. Ezt rögzítik ezek a kamerák?

6

Mi történik, ha vonaton lesz valaki rosszul?

Sajnos gyakran vagyok kénytelen vonaton utazni, és a múltkor hallottam egy amolyan rémtörténetet egy hölgytől. Egy külföldi utas lett rosszul az egyik magyar vonaton, gyakorlatilag semmi és senki nem volt a vonaton aki tudott volna rajta segíteni, a vasutasok gyakorlatilag csak röhögtek a haldokló szerencsétlenen. Abban most nem vagyok biztos, hogy van-e elsősegély doboz a kocsikon, de talán nem megfontolatlanság kijelenteni, hogy a személyzetnek valószínűleg gőze sincs arról, miképp kéne segíteni, ha baj van. A semmi közepére ugye nem tud kijönni értem a mentő, esetleg a legközelebbi állomáson raknak ki, ami 15-20 perc is lehet. Szóval mi történik, ha mondjuk vonaton lesz szívrohamom? Autóban vagy buszon utasként azért túlélhetőbbnek hangzik a dolog, mint vonaton...

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!