Találatok a következő kifejezésre: Hova kell amikor (130 db)

Amikor Megkaptam a Samsung Galaxy Ace-t kaptunk hozzá 2 sd kártyát. A pict beletettük. A nagyot meg nem tudom hova kell tenni. Hova kell tenni?

Legjobb válasz: Nem 2 sd kártyát kaptál, hanem egy micro sd-t és hozzá egy átalakítót.

Nem 2 sd kártyát kaptál, hanem egy micro sd-t és hozzá egy átalakítót.
A kérdező hozzászólása: és azzal mit tudok csinálni?
Az csak egy adapter, ebbe beledugva a microSD-t, olyan eszközöknél is használhatod, amik nem microSD-t, hanem a normál nagy méretû SD kártyát használnak , pl. laptop, sdkártya olvasó, stb.

Van egy androidos tabletem és letöltöttem rá egy játékot amihez lehet venni plusz pályákat de nekem megvan a fájl, hova kell rakni hogy hogy tudjam használni?

err?l lenne szó:

Legjobb válasz: illetve még ezt is letöltöttem de nem indul el: http://android-core.com/hu/android_games/1153-need-for-speed.. hova kell cache-t rakni és milyen formátumba és az alkalmazás telepítése elõtt vagy után?

A kérdező hozzászólása: illetve még ezt is letöltöttem de nem indul el: http://android-core.com/hu/android_games/1153-need-for-speed.. hova kell cache-t rakni és milyen formátumba és az alkalmazás telepítése elõtt vagy után?


Vizsga és mûbizonylat kötelezõ a vonóhoroghoz. http://www.vonohorog.hu/Index/dugaljak
A kérdező hozzászólása: Az autó angol rendszám alatt fut, ezért nem kell a mûszaki és a mûbizonylat, de köszönöm a linket

Számhordozás? 70 -> 30 Mi kell hozzá? Ingyenes? Hova kell bemenni? Valaki le tudná írni részletesen amit tudni kell? Köszi : )

Legjobb válasz: Vagy az új vagy a régi szolgáltatónál kezdeményezni kell, õk lerendezik egymás közt. A régi számlát persze rendezni kell. A szám megtartásának van egy kis költsége, nem emlékszem mennyi. Mondanak egy idõpontot (kb. 2-4 órás intervallumot) amikor nem tudsz telefonálni és azalatt megtörténik az átadás.

Vagy az új vagy a régi szolgáltatónál kezdeményezni kell, õk lerendezik egymás közt. A régi számlát persze rendezni kell. A szám megtartásának van egy kis költsége, nem emlékszem mennyi. Mondanak egy idõpontot (kb. 2-4 órás intervallumot) amikor nem tudsz telefonálni és azalatt megtörténik az átadás.

Megítélt gyermektartásdíj nem fizetése esetén mi az első lépés? Hova kell fordulni ez ügyben? Mennyire behajtható az elmaradt összeg? A munkanélküli segélyből vonható tartásdíj? Minden érdekel ami ezzel a témával kapcsolatos.

Legjobb válasz: végrehajtási lapot kell kiállíttatni a helyi bíróságon. a vh lap letölthetõ a fõvárosi bíróság honlapjáról vagy a helyi bíróságon lehet kérni. 6 pld-t kell benyújtani és hivatkozni kell arra a jogerõs végzésre ami megállapította a gyt-t. visszamenõleg 6 hónapra lehet kérni max. az eljárás ingyenes (pontosabban az állam elõlegzi és az adóst terheli) egyébként kukk mindegy h miért nem fizet ill. h van-e jövedelme vagy sem, annyit kell fizetni amennyi meg van állapítva. ha csak százalékosan lett meghatározva akkor persze lehet ez nagyon kevés is, de munkanélküli után is kell fizetni. a gyt alapja minden rendszeres jövedelem vagy jövedelemnek számító bevétel,

végrehajtási lapot kell kiállíttatni a helyi bíróságon. a vh lap letölthetõ a fõvárosi bíróság honlapjáról vagy a helyi bíróságon lehet kérni. 6 pld-t kell benyújtani és hivatkozni kell arra a jogerõs végzésre ami megállapította a gyt-t. visszamenõleg 6 hónapra lehet kérni max. az eljárás ingyenes (pontosabban az állam elõlegzi és az adóst terheli) egyébként kukk mindegy h miért nem fizet ill. h van-e jövedelme vagy sem, annyit kell fizetni amennyi meg van állapítva. ha csak százalékosan lett meghatározva akkor persze lehet ez nagyon kevés is, de munkanélküli után is kell fizetni. a gyt alapja minden rendszeres jövedelem vagy jövedelemnek számító bevétel,
Mégmielõtt teljesen elítéljük apukát, meg kéne nézni, hogy mielõtt munkanélküli lett, fizette-e rendesen. Mert nagyon könnyen mondjuk, hogy hulljon a feje, de sajnos sok esetet ismerek, amikor aput kirúgják, és még a lakhatását sem tudja fizetni, pedig becsületes, dolgos ember. Meg sokan elfelejtik, hogy nem pusztán apuka dolga eltartani a gyereket, anyukának is van elvileg jövedelme. A kettõ együtt kellene.hogy kielégítse a gyerek szükségleteit. A kérdésre válaszolva, jól írta valaki, menj be a helyi bíróságra, ahol minden héten van panasznap, ott segítenek ingyen, és ha úgy látják felveszik a keresetet.
Irány a Bíróság!Hétközben fogadóóra is ingyen, kérdezz csak utána!
Dombon élõ vadászkutyát nem érdekli, hogy nincs mibõl.A gyereknek akkor is enni kell, ha õ nem eszik.
> valószínû azért nem fizet mert nincs mibõl. Igen, valószínûleg...úristen, ember. A gyereknek nem kell enni, vagy mi? Ha munkanélküli, akkor is adhatna valamennyit, nem? Szertinem az uriember cseszik a gyerekre, ennyi.
Már bocs de ha munkanélküli lett az ex mit akkarsz haljon éhen, valószínû azért nem fizet mert nincs mibõl.

Akik az István kórházban szültek! Milyen papírok azok amiket a kórház ad automatikusan a babának, és mi az amit nekünk kell intézni? Hová kell menni esetleg?

Legjobb válasz: A kórház a zárójelentésen kívül nem ad más papírt. :) Egyedül a gyerkõc születési anyakönyvi kivonatának elkészítéséhez szükséges iratokat juttatják el a IX. kerületi anyakönyvi hivatalhoz. Oda kell elmenni érte és azzal már intézhetõ a többi (tb és adó kártya, juttatások stb.). Ezeket az apuka is intézheti, tehát nem kell a picivel rohanni hivatalról hivatalra.

A kórház a zárójelentésen kívül nem ad más papírt. :) Egyedül a gyerkõc születési anyakönyvi kivonatának elkészítéséhez szükséges iratokat juttatják el a IX. kerületi anyakönyvi hivatalhoz. Oda kell elmenni érte és azzal már intézhetõ a többi (tb és adó kártya, juttatások stb.). Ezeket az apuka is intézheti, tehát nem kell a picivel rohanni hivatalról hivatalra.

Digi TV-nél hova kell bekötni kábelt, hogy lássam azt az adást amit jelenleg sugároz?

Mármint úgy szeretném, hogy a lenti tv-nél van a gép, ott váltok csatornát, de szeretném a fenti tv-hez is felvinni az adást, hogy ha lent csatornát váltok akkor fent is lássam ugyan azt.

Legjobb válasz: Egy digis beltérihez(és amúgy az összeshez) egyszerre csak egyvalamit csatlakoztathatsz, a jelet nem lehet szétosztani. Ha fent is szeretnéd a tv-t nézni kell mégegy beltéri amit a lenti loop out kimenetérõl üzemeltethetsz vagy ki kell cserélni a parabola fejet duál fejre és akkor két külön kábelen jön az adás.

Egy digis beltérihez(és amúgy az összeshez) egyszerre csak egyvalamit csatlakoztathatsz, a jelet nem lehet szétosztani. Ha fent is szeretnéd a tv-t nézni kell mégegy beltéri amit a lenti loop out kimenetérõl üzemeltethetsz vagy ki kell cserélni a parabola fejet duál fejre és akkor két külön kábelen jön az adás.
ird le a beltéri tipusát ha 7160 könnyû lesz.
A kérdező hozzászólása: Norberto: Humax a típus, de a típusszámot nem tudom. Melyik adat lehet? Az alján levõ matrica? Elõre is köszönöm a segítségeket.
Akkor lesz rajta hátul kettõ darab olyan csatlakozo mint a tv hátulján a sima antenna bemenet, kerek és egy apa egy anya csatlakozó van a beltéri hátulján, neked kell egy olyan kábelt venni vagy készíttetni aminek egyik fele RF dugó a másik RF aljzat ezzel kösd össze a beltérit és a távoli tv-t. A messzebbi tv-n csatornakeresést kell inditani ha megy a beltéri és meg találj kb a 69 es csatorna körül. Ez akkor teljeseül ha a beltéri melletti tv széles fekete scart kábellel van összekötve jelenleg. Megvannak a csatlakozók hátul?
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam, már az elõtt hogy mondtad, mert emlékeztem, hogy 3-4 éve én is így csináltam, de most nem akart mûködni. De mást kitaláltam: egy audió-videó RCA kábelt kettévágtam, és egy 15 méteres hosszabbítóval összekötöttem. Így mûködik. 1000 hála :D
így van az is ugyanolyan jó megoldás, csak általában többe kerül annak a készítése, de ha neked volt annál jobb. Szoktak olyat csinálni ezek meg a többi beltéri is hogy a külön RF tuner része meghal benne bizonyos kondik idõvel kiszáradnak és az a kimenet nem mûködik, elképzelhetõ hogy nálad is ez történt.

A 20. genetikai uh-ra szegeden a klinikán belül hova kell menni? Kértem időpontot, és amikor mennem kell akkor a klinikán belül be kell jelentkeznem valahol?

Legjobb válasz: Ahogy bemész bal kéz felõl lesz a porta, ott tudnak tájékoztatni. De egyébként a magasföldszintnél jobbra, a folyosó végén lesz egy kis ablak, ott be kell jelentkezni. Általában elég hosszú sor szokott állni, de lehet, hogy szerencséd lesz. Ha bejelentkeztél , akkor, tovább mész és balra lesznek az ultrahang laborok. Ott leülsz,és vársz (ált. elég sokat kell). Esetleg ha ki jön egy asszisztens, akkor odamehetsz a kiskönyveddel, de idõnként ki is jönnek azokat összeszedni.

Ahogy bemész bal kéz felõl lesz a porta, ott tudnak tájékoztatni. De egyébként a magasföldszintnél jobbra, a folyosó végén lesz egy kis ablak, ott be kell jelentkezni. Általában elég hosszú sor szokott állni, de lehet, hogy szerencséd lesz. Ha bejelentkeztél , akkor, tovább mész és balra lesznek az ultrahang laborok. Ott leülsz, és vársz (ált. elég sokat kell). Esetleg ha ki jön egy asszisztens, akkor odamehetsz a kiskönyveddel, de idõnként ki is jönnek azokat összeszedni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!