Találatok a következő kifejezésre: Hova kell a cicanáthával (1 db)

Hova kell fordulni a cicanáthával?

Az egyik cicám cicanáthás most elett és a kiscicák is megfáztak mit tegyek?

Legjobb válasz: Amilyen gyorsan todod vidd allatorvoshoz.Sajnos az en cicam is az volt tavaly, de mivel idoben latta orvos 2injekcioval meguszta.Ez lakasban tartott cica oltva volt mindenevben,csak elozo evben hianyzott az oltas,ez lett az eredmenye tobbet nem kockaztatom az eletet,mivel imadom.

Amilyen gyorsan todod vidd allatorvoshoz.Sajnos az en cicam is az volt tavaly, de mivel idoben latta orvos 2injekcioval meguszta.Ez lakasban tartott cica oltva volt mindenevben, csak elozo evben hianyzott az oltas, ez lett az eredmenye tobbet nem kockaztatom az eletet, mivel imadom.
Hát természetesen nem a körzeti orvoshoz.... Nem tudom, merre laksz, keress a lakóhelyedhez közeli állatorvost, a macskanátha kezelhetõ, annak hiányában viszont súlyosbodhat, a picik nem biztos hogy túlélik. Egyébként ezt nem megfázás okozza, ez egy fertõzõ betegség (emberre nem veszélyes), de gyógyszerrel megoldható a probléma. Irány az állatorvos!
A kérdező hozzászólása: de iszkaszentgyörgy környékén nincs állatorvos
Akkor is el kell vinned orvoshoz, különben tök csúnyává fajulhat ez a betegség. És ténlyeg nem megfázástól van, viszont macskáról macskára terjed. Oldd meg valahogy, hogy orvoshoz kerüljön!!!
Mér nincs ott bucs, vonat??????Elviszed a legközelebbi városba.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szoptatós anyamacskája van valakinek?

2 napos talált kiscicának keresek szoptatós anyát, szeretném megtartani a picit, viszont fontos lenne, hogy anyatejet kapjon az első időkben.

7

Mindig amikor a macskám megeszik egy legyet meghülyül mitöl lehet?

folyton bolod lesz mongyuk azért dankoros a neve de akkoris brutálisan bolond lesz

9

Macska milyen idősen vedli le a kölyökszőrt?

1

A whiskas antihairball-ról mi a véleménytek? Használ?

1

Milyen fajtájú ez a macska? (Kép lent)

http://wdpic.ru/v/130173

12

A cicám 2napra eltűnt itthonról de azóta haza jött, az orrán van egy seb és napi 4-5x csupa nyál a szája! A viselkedése, természete nem változott ugyan olyan bújos cicus, enni ugyan úgy eszik! Mi lehet ez?

1

Félek, hogy az éjszaka ráfekszem a cicámra. Lehetséges ez?

Tehát. A cicát minden éjszaka bezártam az állathordó dobozba, mindig ott aludt. Ma viszont nem tudom bezárni, mert a dobozt kölcsönadtam a nagyszüleimnek, akik macskát szeretnének venni. Attól félek, hogy mikor alszok, felmászik az ágyra és álmomban ráfekszem. Feküdtetek már rá a macskátokra? Nem tudom sehová bezárni. Gondoltam, hogy elalszik az ágyamon, és a vastagtakarómra fektetem. leteszem a földre. De onnan képes felmászni. Szerintetek?

14

Mit kell csinálni kismacskának ha borzasztó vád?

Hogy lehetne megnevelni? Õk nélkül nekiugrik mindenkinek és csupa seb meg vér már mindenem és nem tudom megnevelni...

6

Ügyeleti időben több pénz kér az állatorvos mint rendes rendelési időben?

2

Honnan tudja a macskám, hogy ébren vagyok?

Na szóval előfordul, hogy arra ébredek, hogy a cicám kínkeservesen nyávog a tálkája előtt, mert már két óra hosszája nem kapott enni. Ilyenkor meg se moccanok, ki se nyitom a szemem, úgy csinálok mint aki még alszik, de ez a kis dög megérzi, hogy ébren vagyok, egyszerűen tudja, hogy kamulom az alvást és odamászik az arcomba, és szinte beleordít, hogy ADJ ENNEM!!!!!
De honnan a bánatos fittyfenéből veszi észre, hogy már nem alszok? Még arra is figyelek, hogy lassan vegyem a levegőt, hogy tényleg még csak azt se vegye észre, hogy megváltozott a légzésem. De tudja, mégis tudja! A kérdésem az, hogy honnan?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!