Találatok a következő kifejezésre: Hova kell a (1468 db)

Hova kell HTML-zt írni? Kezdő vagyok, és nem tudom hogy mibe vagy hova kell a HTML-t írni

Legjobb válasz: Vanank erre külön szerkesztõk olyan kb mint egy szövegszerkesztõ, .htm vagy .html kiterjesztéssel mentsd el a fájlt amit írsz, és akkor böngészõvel megnyitható lesz.

Vanank erre külön szerkesztõk olyan kb mint egy szövegszerkesztõ, .htm vagy .html kiterjesztéssel mentsd el a fájlt amit írsz, és akkor böngészõvel megnyitható lesz.
Notepad++
EditPlus 3
én jegyzettömben írom a honlapokat...
papírra is lehet
notepad , ha kell segiteni irj nekem privatba , szivesen segitek, .
kompozer.sourcefourge.net --- a program neve KompoZer angol, tanuláshoz, ha tudsz angolt akkor w3schools.com ot böngészd!
ha meg akarja tanulni, akkor tudjon angolul annyira, hogy megértse, és ne nyúljon ilyen kompózerhez meg hasonlóhoz.

Hová kell a html kódot beilleszteni? (többii lent ^^)

Van egy blogger.hu oldalam még nincs rajta semmi csak blog bejegyzések szeretnék chatet, meg látógató számlálót, de nem tudom hogy a html kódot hová illeszteni a profil bemutatkozásnál nem ír html-t de ha új blog bejegyzést írok ott írja blog bejegyzésbe sikerült is beillesztenem egy látógatószámlálót, de nem számólja a látógatókat pedig van mert a statisztikában írja mit csináljak? Hová rakjam?

Legjobb válasz: ha azt kitörlöd elveszlik a blogod sablonja. ezt így nem tudom megmondani ,hogy hová is kell neked beilleszened , de <body> Közzé. </body>

ha azt kitörlöd elveszlik a blogod sablonja. ezt így nem tudom megmondani , hogy hová is kell neked beilleszened , de <body> Közzé. </body>
A kérdező hozzászólása: bocsi még valami sikerült írtamentés sikerült de a látógatószámláló az oldalon sehol ilyenkor mit csináljak?????? köszi elõre
A kérdező hozzászólása: #body-wrapper { background:url("http://css.imgsrv.blogger.hu/00/00/53/background.jpg") no-repeat scroll 0 0 #000000; position:relative; overflow:hidden; width:100%;<img src="http://freeweb.hu/counter?username=Mioo&type=1"> <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<?php echo(urlencode(get_permalink()));?>&layout=standar ide beillesztem a facebook like html kódot és beilleszettem elõtte a látógatószámlálót de egyiket sem mutatja ilyenkor mi a teendõ pedig azt írta mentés sikerült de az oldalon egyiket sem mutatja mit csináljak most??????valaki segítsen lécci :(
hát, blognál nagy valszeg, sehová, de amúgy "Forráskód"
én ha akarnák egy blogot írni valami olyan FTP-t keresnék ahol nincs ilyen hogy sablon meg hasonlók , hanem az oldalat azt tartalmazza amit te feltöltöl rá . de a te esetedbe a blogger.hu-nál . Belépsz a vezérlõpultba és ott "Megjelenés" azonbelül -> HTML forráskód szerkesztése .oda illeszted be .
A kérdező hozzászólása: köszia a válaszokat:) 2.:és itt hová?kitöröljem azokat ami benne van?beillesztettem de nem engedi menteni mitcsináljak hogy ssegíts valaki O.o
elõttem szóló jól mondja, de annyit hozzáfûznék , hogy <body> sok-sok kód te scripted, kódod </body> (csakhogy ne a kellõs közepébe tedd, mert úgy nem megy :P ) UI:lehet igy is lesz benne furcsaság :P :D
A kérdező hozzászólása: köszi most megpróbálom :) tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget ^^
A bloggernek alapból van látogatószámlálója (Adj hozzá egy új modult és ott "blogom statisztikája")

Hova kell a sims 3 kiegészítő játékot menteni?

letöltöttem és az alapjáték is letöltve van(nem eredeti egyik sem)

Legjobb válasz: Ezt a kérdést nem értem! Úgy érted hová kell telepíteni?

Ezt a kérdést nem értem! Úgy érted hová kell telepíteni?
A kérdező hozzászólása: igen bocsi ha rosszul fogalmaztam meg :)
A kérdező hozzászólása: és kérlek hamar válaszoljatok mert már nagyon szeretnék játszani :)
mindegy, hogy hová telepíted, csak legyen a partíción legalább 7 GB hely, és MÉG VÉLETLENÜL SE TELEPÍTSD A SIMS 3 MAPPÁJÁBA!
A kérdező hozzászólása: de az electronic arts-ba kell?
A kérdező hozzászólása: kicsit részletesebben kérlek :-D
Mikor megjelenik az a rész, hogy ki kell választani hogy hova telepítsd, akkor azt hagyhatod úgy is, de meg is változtathatod akármire, tehát nem fontos az Electronic Arts mappába telepíteni! Tehát még egyszer írom, mindegy hogy hová telepíted, csak ne oda, ahová az alapjátékot telepítetted...
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm :)


Mi a cime a megasztar haznak? Hova kell a rajongoi leveleket kuldeni?

Legjobb válasz: Megaház a neve,de nem tudom hogy hova kell küldeni

Megaház a neve, de nem tudom hogy hova kell küldeni

Hova kell a fuggetlenítökódot beírni függetleníteskor a sony ericsson k770i-be?

Legjobb válasz: Hehe, szép álom, teljesen mindegy hová írod ...

Hehe, szép álom, teljesen mindegy hová írod ...
Sehova, mert kábellel megy, meg programmal, és nem kóddal, mint a 3310-es nokia.

Illetve hogy. Hova kell a vessző?

Hogy helyes? ...játszani, illetve hogy kék legyen... vagy, ...játszani, illetve, hogy kék legyen... tehát kell-e a hogy elé vessző, ha illetve után kerül? Köszi

Legjobb válasz: Ilyen esetben csak az elsõ elé kell. Tehát: ....játszani, illetve hogy kék legyen...

Ilyen esetben csak az elsõ elé kell. Tehát: ....játszani, illetve hogy kék legyen...
Ez egy úgynevezett kötõszószerû szókapcsolat. Ilyeneknél csak az egyik szó elé teszünk vesszõt. Az "illetve hogy" esetében adott a vesszõ helye: a kifejezés elé tesszük ki, de sok más szókapcsolatnál a kifejezés elé és a két szó közé is tehetjük, ezzel árnyalatnyi jelentésbeli különbséget lehet kifejezni: Belépett, anélkül hogy kopogott volna. Belépett anélkül, hogy kopogott volna.
...játszani, illetve hogy kék legyen... szerintem így a helyes
Egyik sem a legjobb. Pontosan így hangzana: ...játszani, illetve azért, hogy kék legyen... Bár a pontos szövegkörnyezetet nem ismerem.

Hogy kell kanadabol magyarorszagra levelet kuldeni? Hogy kell megcimezni? Hova kell a boritekra irni a nevem es a lakhelyem man mint a kanadait? Nagyon fontos kerlek segitsettek!

Ha tudjatok akkor irjatok mar le nekkem letszives :) koszy elore is:) es ha van valami link azt is belinkelhetitek nagyon fontos oszy :)

Hogy írjátok az önéletrajzba az évszámot? Helyesen hova kell a pont?

Honapot is írtok mellé vagy csak pl. 1980- 1981., 1980. aug.11 - 1981 szept. 13.

Legjobb válasz: Bõven elég az év, pont pedig nem kell mögé. 1980-1981 Pontosabb dátum nem kell, legfeljebb ha van valami, ami a munkád szempontjából kiemelkedõen fontos. Tehát ha fagyit árultál egy hónapig, azt nem is kell egyáltalán beleírni. Ha valami szakmai világkongresszuson adtál elõ, akkor természetesen igen, megjelölve a napot, amikor az elõadásod volt. Egyébként az az általános szabály, hogy az egy évnél régebbi munkaviszonyoknál érdemes feltüntetni a hónapot is. Viszont más kérdés, hogy egy komoly önéletrajzban a pár hónapos munkaviszonyok nem mutatnak jól. Ráadásul elkendõzni is könnyû, ha egyébként csak évet írsz, bõ másfél év még simán észrevehetetlenné tehetõ.

Bõven elég az év, pont pedig nem kell mögé. 1980-1981 Pontosabb dátum nem kell, legfeljebb ha van valami, ami a munkád szempontjából kiemelkedõen fontos. Tehát ha fagyit árultál egy hónapig, azt nem is kell egyáltalán beleírni. Ha valami szakmai világkongresszuson adtál elõ, akkor természetesen igen, megjelölve a napot, amikor az elõadásod volt. Egyébként az az általános szabály, hogy az egy évnél régebbi munkaviszonyoknál érdemes feltüntetni a hónapot is. Viszont más kérdés, hogy egy komoly önéletrajzban a pár hónapos munkaviszonyok nem mutatnak jól. Ráadásul elkendõzni is könnyû, ha egyébként csak évet írsz, bõ másfél év még simán észrevehetetlenné tehetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor elég évszám , de sok egy éves munakviszony van. És sok ugyan olyan munkavégzés csak más cégnél akkor röviditem mert két oldal. Köszönöm.

Hová kell a gondolatjel mellé vesszõ?

Például ebben a mondatban:

Legjobb válasz: Sehova, így tökéletes. Viszont nagykötõjelet kell használni, amit az Alt+0150 billentyûkombinációval tudsz elõállítani. "Amikor odakint szép idõ van – fõként abban az esetben, ha a madarak is csiripelnek – sok gyerek játszik a természetben."

Sehova, így tökéletes. Viszont nagykötõjelet kell használni, amit az Alt+0150 billentyûkombinációval tudsz elõállítani. "Amikor odakint szép idõ van – fõként abban az esetben, ha a madarak is csiripelnek – sok gyerek játszik a természetben."
Nem értek egyet. Azt a vesszõt, amely a közbeékelõdés nélkül is ott lenne, megtartjuk (és a közbeékelt tagmondatnak arra az oldalára tesszük, amelyre a mondat értelme megkívánja): "Amikor odakint szép idõ van, sok gyerek játszik a természetben." –> "Amikor odakint szép idõ van – fõként abban az esetben, ha a madarak is csiripelnek –, sok gyerek játszik a természetben." Példa a másik esetre, vagyis amikor elé kerül a vesszõ: "Amikor odakint szép idõ van, – iskolaidõ után – sok gyerek játszik a természetben." vagy: "Amikor odakint szép idõ van, – bármily meglepõ – sok gyerek játszik a természetben."
És megint jogos a javítás... Megyek aludni. Bocs, kérdezõ, a válaszomat dobd ki a kukába.
Pld. : Éhes vagyok - mondta Julcsi-, te már ettél ? Miután elmegyek a boltba - ami a közelben van -, megcsinálom a házimunkát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!