Találatok a következő kifejezésre: Hova kell Tapolcára (2 db)

Hova kell menni Tapolcára hogy megvizsgálják a páromat is hogy lehet-e babája? Mi az Intézet neve?

Legjobb válasz: szia.Tapolcai Meddõségi Rehabilitációs Intézet.ajánlani tudom dr.csongrádi attila orvost.Veszprémben a Kossuth utcán van egy magánrendelõje.ott keressétek fel és õ már intézi a továbbiakat.õ rendel tapolcán is.nagyon jó doki.szirítok!!!

szia.Tapolcai Meddõségi Rehabilitációs Intézet.ajánlani tudom dr.csongrádi attila orvost.Veszprémben a Kossuth utcán van egy magánrendelõje.ott keressétek fel és õ már intézi a továbbiakat.õ rendel tapolcán is.nagyon jó doki.szirítok!!!

Pécs vagy Tapolca? Hova menjünk, mert sajnos el kell kezdenünk a lombikot de tanácstalan vagyok hova is kéne menni melyik a jobb?

2 és fél éve próbálkozunk eddig sikertelenül szedtem sok fajta gyógyszert de nem segített azt szeretném kérdezni hogy szerintetek hova induljunk?

Legjobb válasz: Szia! Ha a nõdokid nem segít,keress másikat!De mivel már régóta próbálkoztok,meddõségi központba kellene mennetek.Mi Tapolcára járunk.Nektek kell eldönteni hova akartok menni.

Szia! Ha a nõdokid nem segít, keress másikat!De mivel már régóta próbálkoztok, meddõségi központba kellene mennetek.Mi Tapolcára járunk.Nektek kell eldönteni hova akartok menni.
Ebbe a cipõbe léptem, mint te voltál januárban. Hogy döntöttél? Hol tartotok? Sikerült?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!