Találatok a következő kifejezésre: Hova kell és mi a módja (3 db)

Hova kell fordulnom és mi a módja ha házon belül akarom vezetni a gázt? Kell ezt is engedélyeztetni?

2 szobában bent van a gáz konvektorral, de a harmadik helységben nincsen, és a konyhába is kellene a gázt?zhelyhez plusz a f?rd?szobába. Ha kell engedélyeztetni hol kell, és mibe kerül és mennyi id????

Hivatalos bírálatra csak tk. Es kutya csípőröntgenét lehet elküldeni? Ha nem, mi a módja, hová kell küldeni, vagy az állatorvos intézi ezeket?

Legjobb válasz: Nem csak tk-s kutyákét lehet elküldeni, de ha nincs törzskönyve a kutyának, akkor nem értem mi szükség van a hivatalos bírálatra. Az állatorvos is megmondja az elkészült röntgenfelvételrõl, hogy milyen az a csípõ, ha nem is hajszálpontosan, de ha gáz van, akkor az azért látszik rendesen.

Nem csak tk-s kutyákét lehet elküldeni, de ha nincs törzskönyve a kutyának, akkor nem értem mi szükség van a hivatalos bírálatra. Az állatorvos is megmondja az elkészült röntgenfelvételrõl, hogy milyen az a csípõ, ha nem is hajszálpontosan, de ha gáz van, akkor az azért látszik rendesen.
Na, az nj-vel most gondban leszel. Van az MNJK, akinek saját orvosai vannak felvételhez és bírálathoz. ha nem vagy tag, be kell lépned, és ha nem MNJK-s törzskönyved van, honosíttatnod kell a kutyát. A Meoe-s Hunnia klub per pillanat szünetel mûködni, mint sok más MEOE-s egyesület. Viszont idáig ott is meghatározott orvosok röntgenjeit fogadták el, és el kellett küldeni bírálatra a röntgent. Csak így tették rá a pecsétet a tk-re. Az MKOE nem elfogadott bíráló a német juhászoknál.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm.
A németjuhászokat is a Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület bírálja? Ha igen, akkor hívd fel õket és kérdezd meg, hogy mehet-e így a dolog: http://www.kisallatortopedia.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Német juhászom van, tk-es és nem tk-es is, és szeretném, ha ugyanolyan feltételekkel lenne elbírálva, ezért kérdeztem, hogy van-e rá mód.
Hivatalos bírálat ebben az esetben teljesen felesleges. A tenyésztésre szánt kutyáknál azért kell, hogy egységes formában, egységes feltételrendszer alapján történjen az összesnek a dp szûrése és ne kelljen még azt is nézni, hogy vajon melyik állatorvos mondta rá hasraütésszerûen az eredményt. Van amelyiknek még egy jól beállított rötntgenkép elkészítése is problémát jelent. Ahogy Theia is mondta, neked tökmindegy, hogy A vagy B, de megkockáztatom hogy az is mindegy ha C. Ha meg nem bízól a dokiban, akkor tedd fel ide a képet, és mi is mondunk rá valamit, hogy jó vagy nem jó. Azt hiszem páran láttunk már jónéhány ilyen felvételt.
A törzskönyves kutyáknál azért van rá szükség, mert a tenyésztéshez elengedhetetlen a hivatalos papír a csípõszûrésrõl. Amelyik kutyának nincsen törzskönyve, az eleve nem tenyészthetõ, vagyis semmi szüksége papírra errõl, az teljesen mindegy, hogy most A-s vagy B-s a csípõje, a kutya életminõségét ez nem befolyásolja, ha rosszabb az meg rögtön látszik.
A kérdező hozzászólása: Tk-eseknél is megmondja, mégsem elég. Ebbõl gondoltam, hogy ahová õk küldik, ott profin bírálják el. Nem így van?
Most kicsit káosz van a törzskönyves kutyáknál. A fajta klubodat keresd meg és ott megtudhatod, mik a feltételeik. Milyen kutyád van?
Kivárod a helyzet rendezõdését. Addig elmész a kutyáiddal egy nevesebb orthopéd orvoshoz. Megcsinálja a röntgent és ott neked ki is fogja értékelni. A tk nélküli felvételét amúgy sem tudod elküldeni egyik értékelésre sem.

Farming Simulator 2013-ban a módokat hogy kell megcsinálni? Mert addig eljutok, hogy hova meg mit kell berakni, de nem tudom milyen formátumban. És azt hogy csináljam meg.

Legjobb válasz: mikor letoltod a modot utanna az a lenyeg h amit bemasolsz a mydoc fs2013 mods mappaba a formatuma zip legyen(tomoritett, alltalaban alapbol zip formatumba vannak feltoltve a dolgok...) csak ezt a formatumot kezeli a game. es a lenyeg az az h ha megnyitod a zipet azon belul ne legyen mas tomoritett file. ha van vedd ki azt is. es legyenek kulon kulon....

mikor letoltod a modot utanna az a lenyeg h amit bemasolsz a mydoc fs2013 mods mappaba a formatuma zip legyen(tomoritett, alltalaban alapbol zip formatumba vannak feltoltve a dolgok...) csak ezt a formatumot kezeli a game. es a lenyeg az az h ha megnyitod a zipet azon belul ne legyen mas tomoritett file. ha van vedd ki azt is. es legyenek kulon kulon....
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!