Találatok a következő kifejezésre: Hova kell és mi a (120 db)

Hol lehet ilyet leszedni? Én tudnám telepíteni, csak nemtalálok hozzá ilyeneket.

Kifizettem a hitelt az autómon. A bank kültött mindenféle papírt, de hogy mit kell vele csinálni azt nem tudom. A forgalmiba be lett írva a bank opciós joga. Hova kell menni, mit kell csinálni és mennyibe kerül mindez?

Legjobb válasz: az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.

az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.
Én mondhatok akármit, azt kell csinálni, amit a bank mondd. /A forgalmiba az okmányiroda "jegyez". Ha van a papírok között olyan, ami arról szól, hogy adósság kifizetve, akkor ezzel az okmányirodába./ Õket kérdezd!
Igy jártam én is az idén... kifizettem az utolsó részletet megkaptam a banktól az iratokat melyen az állt menjek az okmányirodába. Ott nevemre irták a kocsit uj forgalmit kaptam miután kifizettem az átirási illetéket./ 4o ezer körül volt l, 6-os kocsira/Ha valamelyik családtagod nevére akarod iratni akkor plussz eredetvizsgálat.... ki van találva!!Mindenesetre az illetékre vigyél pénzt

Tud e valaki segíteni abban hogy a XXI. kerületben hogyan juthatnánk bérlakáshoz! Hova kell mennem és mik a feltételek?

Legjobb válasz: Az Önkormányzathoz kell bemenni, kitölteni egy kérelmet, ráírni, most milyen körülmények között laktok, miért akartok bérlakást és türelmesen kell várni néhány évet, amíg eljutnak Hozzád a listában. Nagyon sokan várnak, kevés a lakás, rászorultsági alapon adják és azt is figyelembe szokták venni, hogy most a kerületben laksz-e, tehát érdemes legalább ideiglenes lakcímre bejelentkezni.

Az Önkormányzathoz kell bemenni, kitölteni egy kérelmet, ráírni, most milyen körülmények között laktok, miért akartok bérlakást és türelmesen kell várni néhány évet, amíg eljutnak Hozzád a listában. Nagyon sokan várnak, kevés a lakás, rászorultsági alapon adják és azt is figyelembe szokták venni, hogy most a kerületben laksz-e, tehát érdemes legalább ideiglenes lakcímre bejelentkezni.
Ez a kérdés rossz kategóriában van. Javaslat: Otthon.


Hova kell fordulnom és mi a módja ha házon belül akarom vezetni a gázt? Kell ezt is engedélyeztetni?

2 szobában bent van a gáz konvektorral, de a harmadik helységben nincsen, és a konyhába is kellene a gázt?zhelyhez plusz a f?rd?szobába. Ha kell engedélyeztetni hol kell, és mibe kerül és mennyi id????

Mi kell csinálnom ahoz hogy nevet tudjak változtatni hova kell menem apropo a nevem ez lenne:soarin (szorin) és hány éves kortol lehet nevet változtatni?

Hogyan_lehet_nevet_változtatni(a_valóságban)

Legjobb válasz: Mindenképpen oda, ahol kiállították a keresztleveledet, szerintem. A furcsa és provokatív vezetéknevûeknek ajánlanám ezt leginkább. Õt is kérdezheted :-P: http://hu.wikipedia.org/wiki/Vujity_Tvrtko

Mindenképpen oda, ahol kiállították a keresztleveledet, szerintem. A furcsa és provokatív vezetéknevûeknek ajánlanám ezt leginkább. Õt is kérdezheted :-P: http://hu.wikipedia.org/wiki/Vujity_Tvrtko
Ilyen nevet (remelem) nem engedelyez a hatosag.
Én nevet változtattam úgy két éve A párommal nem is igazán emlékszünk pontosan mit is kellett csinálni, nem túl bonyolult a dolog. Nálunk Kaposváron a városházára kellett menni, ahol volt egy folyosó végén a kanyarban valahol egy szoba, azt hiszem az az anyakönyvi hivatal. De ha nálatok bemész az önkormányzatra, ott pontosan el tudják mondani hova kell menned. nekem összesen mindennel együtt olyan 15.000 forintba került a változtatás. Tök egyszerû folyamat különben mindenhová pontosan elirányítanak. Csak drága:S Annyi, hogy írnak neked egy kérvényt, amiben meg kell indokolnod a névváltoztatás okát, és a valaki majd elbírálja.("magyar állampolgár születési családi és utónevét - kérelmére - az anyakönyvi ügyekért felelõs miniszter megváltoztathatja.")
Na és miért reméled, hogy nem engedi a "hatóság" neki? miért vagy ilyen rosszindulatú kis patkány? Ha neki egyszerûen ez tetszik...nem tudom, téged ez miben gátol, vagy sért. -különben meg igen, városházára kell bemenni, és nagyjából 10ezer Ft, és megkell írásban indokolni miért szeretnéd, ezt a nevet.
Zavar es kesz. Nem akarok tobb Dzsoki, meg Nintendo, meg Songoku, meg hasonlo neveket. Egyreszt van eleg nevunk, hasznaljuk/orrizuk meg azokat. Masreszt, meg majd amikor 10 ev mulva beadja a jelentkezeset egy allasra, es eleve be sem hivjak a neve miatti eloiteletek miatt, akkor majd o is banni fogja.
EZ egy román név, vagy tévedek? Anyakönyvvezetõhöz kell fordulnod névváltoztatási ügyekben. Én úgy tudom, hogy magyar nemzetiségûnek csak magyar nevet engedélyeznek.
Ha jól tudom, nagykorúnak kell lenned, ellenkezõ esetben kell a szülõk beleegyezése. Viszont csak olyan nevet lehet választani, ami anyakönyvezhetõ (lista a neten). Amit te szeretnél, csak magyar helyesírással lenne engedélyezve (ha engedélyezik), vagyis Szorinnak lenne leírva. Hacsak valamelyik szülõd nem más nemzetiségû, mert akkor lehet külföldi név is (ha jól tudom)
A kérdező hozzászólása: Hát mivel kettös állampolgár vagyok vagyis apám amerikai

Hova kell mennem, és mi a külömbség a pszhiológus és pstichiáter között?

Na szóval nem tudom hogy ez meik ághoz tartozik de én ilyesmi munkát szeretnék: Hogy mondjuk intézetekbe hívnak el ahol lelkileg beteg gyerekek vannak vagy majd szeretnék rendel?t ahova jöhetnek kicsik és nagyok is egyaránt és bármi bajuk van önbizalom hiány vágdosák magukat. Én tanácsot tudok nekik adni.

Legjobb válasz: Hát, elõször is mindkettõhöz kellene egy minimális fogalmazási készség, hogy legalább két értelmes mondatot ki tudj nyögni. Ezután a pszichiáteri végzettséghez orvosi egyetemere kell járni, a pszichológusihoz pedig bölcsésztudományira.

Hát, elõször is mindkettõhöz kellene egy minimális fogalmazási készség, hogy legalább két értelmes mondatot ki tudj nyögni. Ezután a pszichiáteri végzettséghez orvosi egyetemere kell járni, a pszichológusihoz pedig bölcsésztudományira.
Ahogy elnézem a helyesírásod, nagyon húzz bele a tanulásba.Magasak a ponthatárok, de ha tényleg elhivatott vagy, talán fel tudsz zárkózni a többi jelentkezõhöz. A pszichiáter orvos, 6 év orvosi egyetem, majd szakosodás.A pszichológus bölcsész, pszichológia alapszakra kell jelentkezni (Debrecenben, Szegeden, Pécsen, illetve Budapesten és környékén az ELTE-n, Pázmányon, Károlin van képzés). pszichológus hallgató

Én a csonti tenyésztést szeretném tökéletesen elsajátítani. Addig megvan hogy kikeltek a kukacok és esznek és nőnek de ha megvan a megfelelő méret hová tegyem és mibe és kell e neki enni adni ha megvan a megfelelő méret?

KöccE ElÖrE iS

Legjobb válasz: Hát mikor boltba veszünk azt betesszük a hûtõbe, meg szórnak be nekik fûrészport h kicsit fellazítsa õket és ne fulladjanak meg. Sok ideig nem tudod õket tárolni max ha lefagyasztod de akk meg is döglenek.

Hát mikor boltba veszünk azt betesszük a hûtõbe, meg szórnak be nekik fûrészport h kicsit fellazítsa õket és ne fulladjanak meg. Sok ideig nem tudod õket tárolni max ha lefagyasztod de akk meg is döglenek.

Ha megindul a szülés és bementünk a kórházba hova kell először menni? A betegfelvételihez vagy egyből a szülőszobára? Utána mi történik?

Legjobb válasz: Debrecenben egybõl a szülõszobára kell menni, ott történik a felvétel is. Érdeklõdd meg ahol szülni fogsz hogy mi a szokás.

Debrecenben egybõl a szülõszobára kell menni, ott történik a felvétel is. Érdeklõdd meg ahol szülni fogsz hogy mi a szokás.
Én barátnõmet befeküdni vittem , indították a szülést másnap, õt osztályon vették fel. De valóban minden kórház más, inkább ott érdeklõdj, de mikor mentek, akkor is el fognak irányozni a megfelelõ helyre.-)
Én Pécsen a szülõszobára mentem, de a portán kérdeztem meg, hová kell menni.
Nalunk a korhaz szervez "turakat" a 30-35.hetben levoknek.Akkor kell regisztralni es akkor mondjak el hova (szuloszobara!!!)kell menni ha elerkezik az ido, es ne panik szeruen rohangaljuk vegig az egesz korhazat , hogy akkor most mi van. Konnyu szulest kivanok!
Szia! ÉN szülõszobára mentem. Annyira magamon kívül voltam az "ijedtségtõl", hogy nem veszõdtem semmivel. Azonnal szülõszobára, nekem aztán mondhattak volna bármit. Este mentünk be és a portás amikor kinyitotta a kaput mosolyogva megkérdezte: "Szülünk?" Kedves volt, de én abban a pillanatban le tudtam volna ütni, annyira izgultam. Szerintem nem fog senki megállítani, vagy elzavarni a szülõszobáról.

15 éves lány vagyok és szeretnék elmenni katonának. Merre próbálkozzak? Vagy hova menjek? És aki a honvédségben van légyszíves írja le, hogy miket kell csinálniuk. Köszi

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû. Rászánod azt az egy percet, és megkeresed neten, hogy melyik hadkiegészítõ iroda van a lakóhelyedhez legközelebb. Felhívod õket, és elmondod, hogy Te érdeklõdsz a katonai pálya iránt, és szeretnél informálódni, hogy milyen lehetõségeid vannak. Milyen alakulatokhoz lehet csatlakozni, stb. Erre õk valószínûleg behívnak egy tájékoztatásra és ott szépen kivesézitek, hogy mirõl is van szó, továbbá kapsz egy csomó prospektust meg nézegetni valót, hogy milyen munkákat tudsz vállalni a Honvédségen belül, illetve egy csomó katonai suliról is kapsz infót. De ha egy ennyire triviális dololgra nem jössz rá magadtól, az tuti, hogy felderítõ nem lehetsz :)

Nagyon egyszerû. Rászánod azt az egy percet, és megkeresed neten, hogy melyik hadkiegészítõ iroda van a lakóhelyedhez legközelebb. Felhívod õket, és elmondod, hogy Te érdeklõdsz a katonai pálya iránt, és szeretnél informálódni, hogy milyen lehetõségeid vannak. Milyen alakulatokhoz lehet csatlakozni, stb. Erre õk valószínûleg behívnak egy tájékoztatásra és ott szépen kivesézitek, hogy mirõl is van szó, továbbá kapsz egy csomó prospektust meg nézegetni valót, hogy milyen munkákat tudsz vállalni a Honvédségen belül, illetve egy csomó katonai suliról is kapsz infót. De ha egy ennyire triviális dololgra nem jössz rá magadtól, az tuti, hogy felderítõ nem lehetsz :)
15 évesen katonának? Túl fiatal vagy hozzá.
töltsd le a Call of Duty-t!!:DD (nem ám csak viccelek)
Talán Kelet-Afrika...
Nos, korodnál fogva neked már a felsõoktatásban kell gondolkodnod (nyilvánvalóan most középiskolába jársz, vagy már beadtad a felvételid oda), így egy lehetõséged van, ez pedig a Nemzeti Kézszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképzõ kara. Az elsõ és egyértelmû dolog az, hogy jól kell tanulnod, hogy elegendõ pontjaid legyenek felvételikor. Ezen a karon belül is több irány van, a ponthatárokat itt találod: http://www.felvi.hu/bin/content/vonal12a/html/szer/szer_844... Én a biztonság- és védelempolitikát ajánlom, rendkívül érdekes, de persze te döntesz. :) A másik, ami fontos az az, hogy készülj a fizikai felvételire, az is van, a követelményrendszert itt találod: http://hhk.uni-nke.hu/index.php/hu/felvetelizoknek-2013/kato.. Ami fontos, hogy az elhatározásod mindenképp legyen komoly, nem egy könnyû pálya és szak, a követelmények magasak, ám ettõl függetlenül teljesíthetõek. A sokadik pontom pedig az, hogy legyél csapatjátékos. A Közszolgálati honlapján rengeteg dolgot olvashatsz, úgy vélem, eléggé átfogó képet kaphatsz. Ha túl soknak érzed a katonai képzést mégis, ám továbbra is érdekelnek az ilyen dolgok, javaslom valamelyik egyetem/fõiskola nemzetközi tanulmányok szakát, azon belül is a biztonságpolitikai szakirányt. 23/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!