Találatok a következő kifejezésre: Hova kell és mi (169 db)

Te vagy az Viktor ? ;)
Mit akarsz beadni???
Majd beadom én neked!Nincs még elég??
Van, csak egyik nem ér egy fabatkát sem, Tényleg jó lenne, ha valaki létrehozna egy normálisat.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: 2.- nak! Nem.Nincs még elég olyan , aki valamit tényleg megpróbált volna.Nincs még elég olyan , aki nem lopni akart volna a gyönyörû és (ezekhez) nem méltó Parlamentünkben!
Szoktam magamat idézni: " Ha összejön három német, az már alakít egy dalárdát. Ha összejön két magyar, alakít három pártot: egyet nekem, egyet neked, egyet meg kettõnknek - és mind a három ÖLI!!! egymást... nem borzasztó? - És te még egyet akarsz? Az is sok, ami van...
A kérdező hozzászólása: Arab vagyok és 93 -ban születtem.(Debrecenben) Sahraoui Abdel - Kader a becsületes nevem és ... mindenki lecigányoz ... pedig végzõs gimnazista vagyok. Erre varjál gombot.
Sorry for you ilyenek a magyar emberek
Ez egy nagyszerû ötlet! És mi lesz a párt neve? Ne Cigányozzák az Arabokat Párt? Gondold át, hogy érdemes-e ezért pártot alapítani és hogy szavaznának-e rátok egyáltalán? Az érdekeidet másképp is képviselheted!

Kifizettem a hitelt az autómon. A bank kültött mindenféle papírt, de hogy mit kell vele csinálni azt nem tudom. A forgalmiba be lett írva a bank opciós joga. Hova kell menni, mit kell csinálni és mennyibe kerül mindez?

Legjobb válasz: az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.

az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.
Én mondhatok akármit, azt kell csinálni, amit a bank mondd. /A forgalmiba az okmányiroda "jegyez". Ha van a papírok között olyan, ami arról szól, hogy adósság kifizetve, akkor ezzel az okmányirodába./ Õket kérdezd!
Igy jártam én is az idén... kifizettem az utolsó részletet megkaptam a banktól az iratokat melyen az állt menjek az okmányirodába. Ott nevemre irták a kocsit uj forgalmit kaptam miután kifizettem az átirási illetéket./ 4o ezer körül volt l, 6-os kocsira/Ha valamelyik családtagod nevére akarod iratni akkor plussz eredetvizsgálat.... ki van találva!!Mindenesetre az illetékre vigyél pénzt


Én a csonti tenyésztést szeretném tökéletesen elsajátítani. Addig megvan hogy kikeltek a kukacok és esznek és nőnek de ha megvan a megfelelő méret hová tegyem és mibe és kell e neki enni adni ha megvan a megfelelő méret?

KöccE ElÖrE iS

Legjobb válasz: Hát mikor boltba veszünk azt betesszük a hûtõbe, meg szórnak be nekik fûrészport h kicsit fellazítsa õket és ne fulladjanak meg. Sok ideig nem tudod õket tárolni max ha lefagyasztod de akk meg is döglenek.

Hát mikor boltba veszünk azt betesszük a hûtõbe, meg szórnak be nekik fûrészport h kicsit fellazítsa õket és ne fulladjanak meg. Sok ideig nem tudod õket tárolni max ha lefagyasztod de akk meg is döglenek.

Export után hova fizetek és mit, milyen papírok kellenek? Bővebben lent

Valaki erősítse meg, javítsa ki, egészítse ki légyszíves a gondolatmenetemet. Ha (tegyük fel)vállalkozásom Ausztriába akar rézurnákat exportálni, akkor az Eu miatt vámot nem kell fizetnem, viszont az ottani adórendszer szerint kell kiállítanom a számlát, ÁFA-t számolni, aztán később az ÁFA-t az osztrák hatóságoknak kell befizetnem. Nem olvastam utána, csak feltételezem. Így van? Ha valakinek van tapasztalata Ausztriába történő exporttal kérem segítsen. Van valami egyéb tudnivaló?

Legjobb válasz: A számlát magyar adórendszer szerint állítod ki, közösségen belüli értékesítésként 0% áfával. Neked azt kell igazolnod, hogy elhagyta az áru elhagyta az országot. Az áfa a vevõ gondja. Persze ha mindketten rendelkeztek közösségi adószámmal.

A számlát magyar adórendszer szerint állítod ki, közösségen belüli értékesítésként 0% áfával. Neked azt kell igazolnod, hogy elhagyta az áru elhagyta az országot. Az áfa a vevõ gondja. Persze ha mindketten rendelkeztek közösségi adószámmal.

Farmeramában ismerőstől kaptam valamilyen kódókat a játékhoz de azt hova kell beirni, mire jó, és hogy tudom használni? Még nem hallotam semmi féle kódról!

SEGÍTSETEK!!!

Legjobb válasz: Fent bal oldalon kattints a hírekre és ott lesz egy vonalkód.Arra is kattints,aztán oda lehet beírni.De most minden nap lesznek ajándékkódok azt a fórumban találod meg.A mai ajándék kód:present2 :)

Fent bal oldalon kattints a hírekre és ott lesz egy vonalkód.Arra is kattints, aztán oda lehet beírni.De most minden nap lesznek ajándékkódok azt a fórumban találod meg.A mai ajándék kód:present2 :)
A kérdező hozzászólása: köszke!! :9
Szívesen!:)

A vercsoport megállapításra ki ad beutalót, mikor es hová kell menni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a házi orvos ad,aki a beutalóra ráírja,hogy mit kell vizsgálni.(te esetedbe vércsop.).Hova kell menni?Nekem az SZTKba kellett.Gondolom attól függ hol laksz..

Én úgy tudom, hogy a házi orvos ad, aki a beutalóra ráírja, hogy mit kell vizsgálni.(te esetedbe vércsop.).Hova kell menni?Nekem az SZTKba kellett.Gondolom attól függ hol laksz..
nekem minden vérvételes beutalót a védõnõ ad. gyõr, 16hkm
Nálunk minden beutalót a terhesgondozóba adnak. -Tatabánya-
Nálunk is a védõnõ ad minden ilyen beutalót.35hkm
Nekem is a védõnõ adta a beutalót. Csak nekem egy másik városba kellett átmenni megcsináltatni. Nem tudom miért.
hát elvileg nálunk is a védõnõ adna, de háziorvostól kaptam, nekem az elsõ vérvételen lesz vércsoport megállapítás is. oda kell menni, ahol végzik, kérdezz rá, vagy hívd fel a közeledben lévõ laborokat, csak említsd meg pontosan, neked mi kell.

Ha csomót találok a mellemben és meg akarom orvossal nézetni hova kell menni az SZTK-n? A portásnak aki sorszámot ad. Mit kell mondanom, hogy hova jöttem?

Legjobb válasz: Vagy a háziorvostól kérj beutalót, vagy a nõgyógyászatra menj el és a doki onnan ad beutalót mammográf vizsgálatra.

Vagy a háziorvostól kérj beutalót, vagy a nõgyógyászatra menj el és a doki onnan ad beutalót mammográf vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Hova kell HTML-zt írni? Kezdő vagyok, és nem tudom hogy mibe vagy hova kell a HTML-t írni

Legjobb válasz: Vanank erre külön szerkesztõk olyan kb mint egy szövegszerkesztõ, .htm vagy .html kiterjesztéssel mentsd el a fájlt amit írsz, és akkor böngészõvel megnyitható lesz.

Vanank erre külön szerkesztõk olyan kb mint egy szövegszerkesztõ, .htm vagy .html kiterjesztéssel mentsd el a fájlt amit írsz, és akkor böngészõvel megnyitható lesz.
Notepad++
EditPlus 3
én jegyzettömben írom a honlapokat...
papírra is lehet
notepad , ha kell segiteni irj nekem privatba , szivesen segitek, .
kompozer.sourcefourge.net --- a program neve KompoZer angol, tanuláshoz, ha tudsz angolt akkor w3schools.com ot böngészd!
ha meg akarja tanulni, akkor tudjon angolul annyira, hogy megértse, és ne nyúljon ilyen kompózerhez meg hasonlóhoz.

Ki irányit majd el a védönöhöz? Honnan tudom, hogy mikor és pontosan hova kell menni, hogy hol van a védönö?

5 hetes vagyok

Legjobb válasz: neked kell megtudnod,hova tartozol körzetileg.A dokid megmondja

neked kell megtudnod, hova tartozol körzetileg.A dokid megmondja
a dokid vizsgálat után mondja majd hogy menj el kérj kiskönyvet. az hogy helyileg nálatok hol van, nem tudom, kérdezd meg a dokidat, vagy egy barátnöt. ha már oda eljutsz ott majd elmondja a védö, hogy ki lesz a védönöd és mikor kell menned oda és mi mikor lesz vizsgálatok . én is félétem, hogy nem tudoim majd de elmond mindent, . û36 hetes. ja melyik város?
Szia!Elõször majd a nõgyógyászhoz menj el, de ráér kb olyan 2-3hét múlva.Õ majd kiadja a papírt, ami igazolja a terhességedet.Szerintem õt is megkérdezheted, hogy mégis hol van a védõnõ.Hova valósi vagy?Hátha tudok segíteni.
Bizony, a nõdokid megmondja, õ adja a papírt, amit el kell vinned a védõnõnek azzal a papírral kapsz csak kiskönyvet.
Elõbb mindenképpen a nõgyógyászhoz kell elmenned, tõle megkapod az igazolást a várandósságról és majd azzal kell menned a védõnõhöz aki majd kiállítja a kiskönyvedet.Szerintem legegyszerûbben úgy tudod kideríteni hogy ki a védõnõd hogy megkérdezed a körzetidet vagy a helyi sztk-ban hogy hol van a kerületi védõnõi szolgálat.Oda elmész és ott a lakcímed alapján megmondják hogy kihez tartozol.Õt megkeresed és egyeztettek idõpontot.Mindig a tartózkodási helyeden kell menni függetlenül attól hogy oda vagy e bejelentve. 22+2hkm
Csak a fõoldalt linkeli be ez a hülye, jobb fölsõ sarokban a keresõbe beírod, hogy "védõnõ" , és a "szervezetek, intézmények" résznél nyomsz egyet a "tovább" -ra!
bocs nem gyermekszakrendelõ, hanem sima gyermekrendelõ
A nõgyógyászod ad egy papírt, amin szerepel, hogy terhes vagy élõ embrióval, ezzel a papírral kell felkeresned a védõnõd, aki kiállítja a kiskönyved. Ott ahol laksz, van egy gyermekszakrendelõ, ezt meg kell keresned (neten a legkönnyebb) és bemész vagy odatelefonálsz, lakcímed alapján meg fogkák mondani annak a védõnõnek a nevét, akihez tartozol. Õt megkeresed vagy felhívod, idõpontot egyeztettek és találkoztok. Nézd, itt fel vannak sorolva a védõnõk, ha az egyes körzetekre rámész, akkor ott vannak az utcanevek, amelyek hozzá tartoznak, így rögtön látod ki is lesz a te védõnõd. Van telefonszám és rendelési idõ is! http://www.dunakeszi.hu/index.php
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget. Dunakeszin lakom, de a magán nödokim az Vácon rendel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segitséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!