Találatok a következő kifejezésre: Hova kell és mi (174 db)

Te vagy az Viktor ? ;)
Mit akarsz beadni???
Majd beadom én neked!Nincs még elég??
Van, csak egyik nem ér egy fabatkát sem, Tényleg jó lenne, ha valaki létrehozna egy normálisat.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: 2.- nak! Nem.Nincs még elég olyan , aki valamit tényleg megpróbált volna.Nincs még elég olyan , aki nem lopni akart volna a gyönyörû és (ezekhez) nem méltó Parlamentünkben!
Szoktam magamat idézni: " Ha összejön három német, az már alakít egy dalárdát. Ha összejön két magyar, alakít három pártot: egyet nekem, egyet neked, egyet meg kettõnknek - és mind a három ÖLI!!! egymást... nem borzasztó? - És te még egyet akarsz? Az is sok, ami van...
A kérdező hozzászólása: Arab vagyok és 93 -ban születtem.(Debrecenben) Sahraoui Abdel - Kader a becsületes nevem és ... mindenki lecigányoz ... pedig végzõs gimnazista vagyok. Erre varjál gombot.
Sorry for you ilyenek a magyar emberek
Ez egy nagyszerû ötlet! És mi lesz a párt neve? Ne Cigányozzák az Arabokat Párt? Gondold át, hogy érdemes-e ezért pártot alapítani és hogy szavaznának-e rátok egyáltalán? Az érdekeidet másképp is képviselheted!

Hogyan mûködik a beíratás? Honnan tudom meg, hogy hova tartozunk és mikor kell beíratni a gyereket?

Ne nézzetek hülyének, de fogalmam sincs, hogy a most 2 éves lányomat hova kell beíratnom óvodába és mikor..Nekem kell bemennem a környéken az összes óvodába ezt megkérdezni? Meg egyáltalán egy óvodába bármikor csak úgy bárkinek be lehet menni?

Legjobb válasz: Azt, hogy hova tartozunk, én a környékbeli anyukáktól tudtam meg, de ha felhívod a legközelebbi óvodát, vagy bemész, ott is tuti megmondják neked. Esetleg az önkori honlapján is szét lehet nézni. Telefonon vagy személyesen egyúttal azt is meg tudod kérdezni, mikor kell beíratkozni.

Azt, hogy hova tartozunk, én a környékbeli anyukáktól tudtam meg, de ha felhívod a legközelebbi óvodát, vagy bemész, ott is tuti megmondják neked. Esetleg az önkori honlapján is szét lehet nézni. Telefonon vagy személyesen egyúttal azt is meg tudod kérdezni, mikor kell beíratkozni.
igen, van idõd :) viszont gondold át jól, mert akár 2014 márciusától is járhatna és 1 év alatt sok minden változik. ha most jelentkezel, akkor lesz esélyed rá, hogy mégis vidd tavasszal. viszont ha nem jelentkezel, csak jövõre, akkor biztosan csak 1, 5 év múlva kezdhet mert év közben nincs beíratás :) szerintem egyébként nem árthat az a 2-3 hónap ismerkedés, délben elhozod, õ gyerek között szocializálódik kicsit, ha nem tetszik neki akkor nem viszed, . viszont k9önnyebb lesz neki szeptemberben úógy bemenni, hogy már jártas ott :)
A kérdező hozzászólása: Nah akkor még van idõm körülnézni. :P :D
Igen, akkor jövõre kell.
A kérdező hozzászólása: Igen? Nah akkor ezt benéztem. :P Az én lányom most lett 2 éves. Én 2015 szeptembertõl szeretném ha járna, mert jövõ év márciusban tölti be a 3at. Akkor korai még jelentkezni? Majd csak jövõre kell?
2015 szeptember? nem, akkor nem tudsz jelentkezni most, áprilisban a 2014-2015-ös tanévre lehet.
A kérdező hozzászólása: Most vettem észre, hogy ez az óvodai jelentkezési idõpont 2013as..pff lemaradtak egy évvel. :D A körzetes óvodánk honlapja nem tölt be. Na mindegy telefonszám van majd felhívom holnap õket. Csak jövõ szeptembertõl szeretném ha járna a lányom akkor is kell már most jelentkeznünk vajon?
Én egyszerûbbet csináltam, szerencsére a mi körzetünkben az összes ovi honlapján fent voltak az információk, így mindegyiknél meg tudtam nézni a körzettérképet, majd kiválasztottam hogy hova tartozunk. A nyílt napok idõpontja is meg volt, így tudtam mikor kell bemenni. A jelentkezési lapot is a netrõl nyomtattam ki, az önkormányzat oldalán le lehetett tölteni, de lehet hogy az ovi honlapján is rajta van. Így hát nem kellett semmi mást tennem csak otthon kitölteni és bevinni. Tanácsolom neked is, hogy elõtte keresd meg az óvodák honlapjait és keresd meg a szükséges információkat, mert a legtöbbnél rajta van.
A kérdező hozzászólása: Utána néztem a városunk honlapján. Április végén lesznek a beíratkozások a városunkban. Azt is megnéztem melyik óvodához tartozunk. Ami még nem világos, hogy ahova mi tartozunk az egy másik városrészben van.Ami itt van hozzánk közel annak is az a neve mint a körzetesnek, gondolom a tagóvodája. Viszont ez a hozzánk közel esõ óvoda sajnos már nem állami hanem egyházi lett. A jelentkezési lapon vajon be lehet jelölni majd attól függetlenül, hogy az egyházé?
nálunk kispesten május elején szokott lenni az oviba iratás , bölcsik ajtajára is kiteszik mikor van az oviba íratás , nálunk nincs központi ovi , a beíratkozás hetébe nálunk ez 5 munkanapot jelent , be mentem a kiválasztott oviba ott kitöltötem a jelentkezési lapot és vitem a szükséges papirokat , és közölték hogy 1 hónap mulva lehet megtudni felveték e lányomat vagy sem .
Szia, Ovis beíratás ált.ban április leginkább május körül van.Az önkormányzat honlapján kiírják, ha van helyi Tv, ott is hirdetik, ha van facebook oldala az ovinak ott is kirakják. Nálunk egy központi ovi van, annak 4 tagintézménye.A beíratás a központi oviban történik, ált.ban 2 napot jelölnek meg.Beíratásnál nem árt tudni az óvónéni nevét akihez adni szeretnéd a lányodat.Ha nincs ilyen, a körzetesbe írják be. Be lehet menni az ovikba körülnézni, vagy szerveznek nyílt napot, vagy betelefonálsz és megkérded mikor lenne alkalmas, hogy bemenjetek körülnézni, ekkor kinézhetsz szimpatikus óvónénit, csoportot, aminek a nevét mondhatod beíratkozáskor.Legalábbis nálunk így van. Ami elõfordulhat:vannak"felkapottabb" csoportok, és ha kevés ballagójuk lesz, nem fér sok új kicsi így érdemes mostanában körülnézni és stipistopizni helyet.Az óvónéni felírja a neveteket, beíratkozáskor hivatkozhatsz erre: )
április-májusban lesznek a beíratások, szóval ideje lenne megtudni, hogy melyik oviba kéne bemenned és mikor. központosítva vannak az óvodák, általában területenként egy oviba van a beíratás, aközpontiban, és ott tudod majd a jelentkezési lapon bejelölni, hogy melyik óvodába szeretnétek jelentkezni, rangsorolni is lehet, hogy melyik a kiszemelt és melyik(ek) a vésztartalékok. legtöbb óvodába nem lehet besétálni, így inkább hívd fel õket és telefonon megmondják melyik a központi és mikor mehetsz be
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Kb. mikor szoktak lenni a beíratkozások?
csk jövö tavaszal kell beíratni , igy van 1 éved gondolkozni.

Kifizettem a hitelt az autómon. A bank kültött mindenféle papírt, de hogy mit kell vele csinálni azt nem tudom. A forgalmiba be lett írva a bank opciós joga. Hova kell menni, mit kell csinálni és mennyibe kerül mindez?

Legjobb válasz: az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.

az összes banktól kapott papírral és persze forgalmival menj be egy okmányirodába (országos hatáskörû), és kérd az opció törlését.
Én mondhatok akármit, azt kell csinálni, amit a bank mondd. /A forgalmiba az okmányiroda "jegyez". Ha van a papírok között olyan, ami arról szól, hogy adósság kifizetve, akkor ezzel az okmányirodába./ Õket kérdezd!
Igy jártam én is az idén... kifizettem az utolsó részletet megkaptam a banktól az iratokat melyen az állt menjek az okmányirodába. Ott nevemre irták a kocsit uj forgalmit kaptam miután kifizettem az átirási illetéket./ 4o ezer körül volt l, 6-os kocsira/Ha valamelyik családtagod nevére akarod iratni akkor plussz eredetvizsgálat.... ki van találva!!Mindenesetre az illetékre vigyél pénzt


Én a csonti tenyésztést szeretném tökéletesen elsajátítani. Addig megvan hogy kikeltek a kukacok és esznek és nőnek de ha megvan a megfelelő méret hová tegyem és mibe és kell e neki enni adni ha megvan a megfelelő méret?

KöccE ElÖrE iS

Legjobb válasz: Hát mikor boltba veszünk azt betesszük a hûtõbe, meg szórnak be nekik fûrészport h kicsit fellazítsa õket és ne fulladjanak meg. Sok ideig nem tudod õket tárolni max ha lefagyasztod de akk meg is döglenek.

Hát mikor boltba veszünk azt betesszük a hûtõbe, meg szórnak be nekik fûrészport h kicsit fellazítsa õket és ne fulladjanak meg. Sok ideig nem tudod õket tárolni max ha lefagyasztod de akk meg is döglenek.

Export után hova fizetek és mit, milyen papírok kellenek? Bővebben lent

Valaki erősítse meg, javítsa ki, egészítse ki légyszíves a gondolatmenetemet. Ha (tegyük fel)vállalkozásom Ausztriába akar rézurnákat exportálni, akkor az Eu miatt vámot nem kell fizetnem, viszont az ottani adórendszer szerint kell kiállítanom a számlát, ÁFA-t számolni, aztán később az ÁFA-t az osztrák hatóságoknak kell befizetnem. Nem olvastam utána, csak feltételezem. Így van? Ha valakinek van tapasztalata Ausztriába történő exporttal kérem segítsen. Van valami egyéb tudnivaló?

Legjobb válasz: A számlát magyar adórendszer szerint állítod ki, közösségen belüli értékesítésként 0% áfával. Neked azt kell igazolnod, hogy elhagyta az áru elhagyta az országot. Az áfa a vevõ gondja. Persze ha mindketten rendelkeztek közösségi adószámmal.

A számlát magyar adórendszer szerint állítod ki, közösségen belüli értékesítésként 0% áfával. Neked azt kell igazolnod, hogy elhagyta az áru elhagyta az országot. Az áfa a vevõ gondja. Persze ha mindketten rendelkeztek közösségi adószámmal.

Farmeramában ismerőstől kaptam valamilyen kódókat a játékhoz de azt hova kell beirni, mire jó, és hogy tudom használni? Még nem hallotam semmi féle kódról!

SEGÍTSETEK!!!

Legjobb válasz: Fent bal oldalon kattints a hírekre és ott lesz egy vonalkód.Arra is kattints,aztán oda lehet beírni.De most minden nap lesznek ajándékkódok azt a fórumban találod meg.A mai ajándék kód:present2 :)

Fent bal oldalon kattints a hírekre és ott lesz egy vonalkód.Arra is kattints, aztán oda lehet beírni.De most minden nap lesznek ajándékkódok azt a fórumban találod meg.A mai ajándék kód:present2 :)
A kérdező hozzászólása: köszke!! :9
Szívesen!:)

A vercsoport megállapításra ki ad beutalót, mikor es hová kell menni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a házi orvos ad,aki a beutalóra ráírja,hogy mit kell vizsgálni.(te esetedbe vércsop.).Hova kell menni?Nekem az SZTKba kellett.Gondolom attól függ hol laksz..

Én úgy tudom, hogy a házi orvos ad, aki a beutalóra ráírja, hogy mit kell vizsgálni.(te esetedbe vércsop.).Hova kell menni?Nekem az SZTKba kellett.Gondolom attól függ hol laksz..
nekem minden vérvételes beutalót a védõnõ ad. gyõr, 16hkm
Nálunk minden beutalót a terhesgondozóba adnak. -Tatabánya-
Nálunk is a védõnõ ad minden ilyen beutalót.35hkm
Nekem is a védõnõ adta a beutalót. Csak nekem egy másik városba kellett átmenni megcsináltatni. Nem tudom miért.
hát elvileg nálunk is a védõnõ adna, de háziorvostól kaptam, nekem az elsõ vérvételen lesz vércsoport megállapítás is. oda kell menni, ahol végzik, kérdezz rá, vagy hívd fel a közeledben lévõ laborokat, csak említsd meg pontosan, neked mi kell.

Ha csomót találok a mellemben és meg akarom orvossal nézetni hova kell menni az SZTK-n? A portásnak aki sorszámot ad. Mit kell mondanom, hogy hova jöttem?

Legjobb válasz: Vagy a háziorvostól kérj beutalót, vagy a nõgyógyászatra menj el és a doki onnan ad beutalót mammográf vizsgálatra.

Vagy a háziorvostól kérj beutalót, vagy a nõgyógyászatra menj el és a doki onnan ad beutalót mammográf vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Hova kell HTML-zt írni? Kezdő vagyok, és nem tudom hogy mibe vagy hova kell a HTML-t írni

Legjobb válasz: Vanank erre külön szerkesztõk olyan kb mint egy szövegszerkesztõ, .htm vagy .html kiterjesztéssel mentsd el a fájlt amit írsz, és akkor böngészõvel megnyitható lesz.

Vanank erre külön szerkesztõk olyan kb mint egy szövegszerkesztõ, .htm vagy .html kiterjesztéssel mentsd el a fájlt amit írsz, és akkor böngészõvel megnyitható lesz.
Notepad++
EditPlus 3
én jegyzettömben írom a honlapokat...
papírra is lehet
notepad , ha kell segiteni irj nekem privatba , szivesen segitek, .
kompozer.sourcefourge.net --- a program neve KompoZer angol, tanuláshoz, ha tudsz angolt akkor w3schools.com ot böngészd!
ha meg akarja tanulni, akkor tudjon angolul annyira, hogy megértse, és ne nyúljon ilyen kompózerhez meg hasonlóhoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!