Találatok a következő kifejezésre: Hova kell és (615 db)

Feltelepítettem a gta vice city-t és hova kell és hogy kell crackelni?

Legjobb válasz: A virtuális lemezen lévõ telepítõlemez (feltehetõleg) crack mappájának tartalmát kell a telepítési mappába átmásolni, és ott felülírni vele a már meglévõ fájlokat.

A virtuális lemezen lévõ telepítõlemez (feltehetõleg) crack mappájának tartalmát kell a telepítési mappába átmásolni, és ott felülírni vele a már meglévõ fájlokat.
A kérdező hozzászólása: és felülírni hogy tudom?
Mivel ugyanaz a név és kiterjesztés, a beillesztéskor a rendszer rákérdez hogy felülírod-e, akarod-e cserélni. Ha igent nyomsz, engedélyezed, meg is történik a felülírás.

Iphone 5Sben elsõ kamera cserekor, hova kell és hogyan ragasztani a kijelzõ mögötti lemezen lévõ réz tapaszt? HELP! Többi lennt

Megrendeltem az új kamerát, a tapasz nem épp a legjobb állapotú, de ahogy néztem megoldható lenne vele, de nem tudom hova kell ragasztanom.
Te vagy az Viktor ? ;)
Mit akarsz beadni???
Majd beadom én neked!Nincs még elég??
Van, csak egyik nem ér egy fabatkát sem, Tényleg jó lenne, ha valaki létrehozna egy normálisat.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
A kérdező hozzászólása: 2.- nak! Nem.Nincs még elég olyan , aki valamit tényleg megpróbált volna.Nincs még elég olyan , aki nem lopni akart volna a gyönyörû és (ezekhez) nem méltó Parlamentünkben!
Szoktam magamat idézni: " Ha összejön három német, az már alakít egy dalárdát. Ha összejön két magyar, alakít három pártot: egyet nekem, egyet neked, egyet meg kettõnknek - és mind a három ÖLI!!! egymást... nem borzasztó? - És te még egyet akarsz? Az is sok, ami van...
A kérdező hozzászólása: Arab vagyok és 93 -ban születtem.(Debrecenben) Sahraoui Abdel - Kader a becsületes nevem és ... mindenki lecigányoz ... pedig végzõs gimnazista vagyok. Erre varjál gombot.
Sorry for you ilyenek a magyar emberek
Ez egy nagyszerû ötlet! És mi lesz a párt neve? Ne Cigányozzák az Arabokat Párt? Gondold át, hogy érdemes-e ezért pártot alapítani és hogy szavaznának-e rátok egyáltalán? Az érdekeidet másképp is képviselheted!


Gps memoria kártyáján hová kell és hogyan berakni új hangot?

Legjobb válasz: Attól függ milyen navigációs program fut rajta? Így nem tudjuk megmondani, Program neve versziószáma, akkor ki tudjuk találni, ennyi info amit megadtál kevés.

Attól függ milyen navigációs program fut rajta? Így nem tudjuk megmondani, Program neve versziószáma, akkor ki tudjuk találni, ennyi info amit megadtál kevés.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! IGO 8 azt hiszem Elméletileg a legújabb IGO
igo8/content/voice
PNA-nak : mobilenavigator/content/voice PDA-nak : igo8/content/voice Amigo: amigo/content/voice

Hova kell küldeni a családi pótlékos és a gyes kérelmes nyomtatványt?

Legjobb válasz: Az államkincstár honlapján a családtámogatásnál találsz olyat, hogy mit hol intézzek, oda beírod, hogy hol laksz és kiadja, mit hova kell küldeni, vagy hova kell személyesen menni!

Az államkincstár honlapján a családtámogatásnál találsz olyat, hogy mit hol intézzek, oda beírod, hogy hol laksz és kiadja, mit hova kell küldeni, vagy hova kell személyesen menni!
Magyar Államkincstár

Hova kell fordulnom, milyen hivatalba, ha külföldre szeretnék menni dolgozni családostul (én, apa, lányaim; ovis korú, és 3 éven aluli)? Többi lent.

Szóval, a nagyobbik 5 éves lányom elõzõ kapcsolatomból szültem, hamarosan lesz a gyermek elhelyezési per, kizárólagos felügyeleti jogot kértem, apja láthatást kapna -ha ez nem gátolná a külföldre utazást) Másik lányom pocaklakó, szeptemberbe szülök, és kb. 1,5-2 év múlva szeretnénk kimenni.

Legjobb válasz: Gyámhivatalhoz kell fordulnod, és tõlük kell engedélyt kérned. Õk elég komolyan utána néznek, hogy hova viszed a gyermekeket, milyen életkörülményeket biztosítasz számukra. Van -e kint munkád stb. Ha valaminek nem felelsz meg, akkor nem kapod meg az engedélyt, hogy a gyermekeidet kividd végleg az országból. Ha minden feltételnek megfelelsz akkor megadják az engedélyt, de az apa láthatási jogát nem akadályozhatod. Ez azt jelenti, hogy neked kell állnod az apuka repülõjegyét ha az apuka kimegy látogatóba, vagy ha nagyobb a gyermek akkor az õ repülõjegyét, hogy haza tudjon repülni. Természetesen itt nem arról van szó, hogy minden második héten köteles vagy állni a költségeket..

Gyámhivatalhoz kell fordulnod, és tõlük kell engedélyt kérned. Õk elég komolyan utána néznek, hogy hova viszed a gyermekeket, milyen életkörülményeket biztosítasz számukra. Van -e kint munkád stb. Ha valaminek nem felelsz meg, akkor nem kapod meg az engedélyt, hogy a gyermekeidet kividd végleg az országból. Ha minden feltételnek megfelelsz akkor megadják az engedélyt, de az apa láthatási jogát nem akadályozhatod. Ez azt jelenti, hogy neked kell állnod az apuka repülõjegyét ha az apuka kimegy látogatóba, vagy ha nagyobb a gyermek akkor az õ repülõjegyét, hogy haza tudjon repülni. Természetesen itt nem arról van szó, hogy minden második héten köteles vagy állni a költségeket..
Az elsõt kiegészítve: az apa beleegyzése is kell, hogy kivihesd a gyereket külföldre.
Az apa beleegyezése nélkül nem viheted külföldre a gyereket. És ez: "kizárólagos felügyeleti jogot kértem, apja láthatást kapna -ha ez nem gátolná a külföldre utazást" elég vicces kijelentés, mintha csak a te döntésed lenne, és lennél olyan jó, hogy - amennyiben nem akadályozza a terveidet, akkor engeded az apának, hogy lássa a gyerekét... Ez nem így megy!!!!
elsõ vagyok. Nem jól írod kettes válaszadó. Apa belegyezése nem kell. Csak az útlevél elkészítéséhez kell a beleegyezése ha a szülõk elváltak, és a gyermek kiskorú. Az ország végleges elhagyásához nem kell az apa beleegyezése, hiszen a gyámügyi hivatal dönt. Tudom, végig csináltam. Az én esetemben a gyámhatóság megadta az engedélyt.
hozzá kell tennem, hogy a gyámhivatal, ilyen esetben felkeresi az apát is, és elbeszélgetnek vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! A gyámhivatalt sejtettem, már olvastam róla. Viszont, egyidõben kéne intéznem a gyámügyet és ha engedélyt adnának, akkor hipersebesség alatt oldjam meg, hogy kint legyen ovi meg suli a piciknek? Vagy még ha engedélyt sem adtak, intéznem kell elõre, hogy kint legyen befogadó ovi, suli? Kettes: ha tudnád az elõzõ kapcsolatom hátterét, szétválásunk okait (nem voltunk házasok, se bejelentett élettársak) akkor még túl jófejnek is tartanál, hogy nem 'megengedem' a láthatást, hanem éppenhogy én kérleltem õt, hogy ne hanyagolja el lányunkat. De egy ponton belefáradtam a kérlelésbe. Egész idáig csak kifogásai tömkelegét hallgattam! Most meg, hirtelen még is látni akarja. De érdekes...
Na megtaláltam a kérdésedet, gondoltam elküldöm neked az új törvényt ami 2014. március 15-tõl lépett érvénybe. Ettõl a naptól kezdve nem kell a gyámhatóság engedélye. [link]
Ahogy az elozo irta mar nem kell a gyamugy engedelye. Nekem irt az apa egy nyilatkozatot hogy beleegyezik iskolaibeiratas stb-be, de sehol sem kertek itt.

Hová kell útlevél és hány éveseknek kell útlevél? És hova elég csak a személyi?

Legjobb válasz: Uniós országokba már nem kell útlevél,elég csak a személyi! Ha a tengeren túlra készülsz,akkor oda az útlevél mellé vizum,és tartózkodási engedély is kell!

Uniós országokba már nem kell útlevél, elég csak a személyi! Ha a tengeren túlra készülsz, akkor oda az útlevél mellé vizum, és tartózkodási engedély is kell!
útlevél születéskor kezdve kell mindenkinek! gyerekeknél (asszem 18 év alatt) csak mindkét szülõ beleegyezésével lehet útlevelet csináltatni. nézz utána a neten hogy ahová mész oda kell-e vízum vagy tartózkodási engedély..
Pl Horvátországgal, Boszniával is van szerzõdés, mi szerint hiába nem Uniós országok, mégis lehet menni személyigazolvánnyal. Átkelõn dolgozom, kérdezz, konkrétan hova mennétek!
Sajnos Amerikába nem elég a személyi, oda már útlevelet kell csináltatnod! Üdv: az átkelõs
Útlevelet okmányirodában lehet csináltatni, igényelni. Üdv: átkelõs (bocsi, de privát emailekre nem válaszolok, itt szívesen segítek, amiben tudok)
A kérdező hozzászólása: oké. nem baj :) mennyiért??mennyi idõ alatt csinálják meg?
Ez már nem az én munkámhoz tartozik, így nem tudhatom, de ha jól emlékszem egy hét minimum és attól függ, hány évre adják.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszokat :)

Hova kell fordulni, ha válni szeretnék, mennyibe kerül és milyen papirok szükségesek? Vidéken?

A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Azt nem tudom pontosan mennyibe kerül, de azt tudom, hogy hova kell elõször fordulnod. A helyi bíroságon minden héten van olyan, hogy panasznap. Na oda kell bemenned. Ott segítenek neked megírni a kereset levelet és elmondják, hogy mi a dolgok menete és kb. mekkora lesz a költség. Persze õk csak az alap válás összegét tudják megmondani, szóval, ha nincs galiba, megegyeztetek és nem kell ügyvéd.

Szia! Azt nem tudom pontosan mennyibe kerül, de azt tudom, hogy hova kell elõször fordulnod. A helyi bíroságon minden héten van olyan, hogy panasznap. Na oda kell bemenned. Ott segítenek neked megírni a kereset levelet és elmondják, hogy mi a dolgok menete és kb. mekkora lesz a költség. Persze õk csak az alap válás összegét tudják megmondani, szóval, ha nincs galiba, megegyeztetek és nem kell ügyvéd.
Vidéken pont úgy megy mit Pesten. 12 ezer forintos illetékbélyeg kell http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/csalad/felbont2..
Szia! Elsõ vagyok! Nem kell idõpontot kérni, megadják, hogy meddig van ügyfélfogadás és addig kell bemenni. Érkezési sorrendben hívnak be. És ne félj mindent megkérdezni, azért vannak ott, hogy segítsenek.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm!Elolvastam!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a tájékoztatást!És be kell jelentkezni idõpontra vagy bármikor fogadnak?

A vercsoport megállapításra ki ad beutalót, mikor es hová kell menni?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a házi orvos ad,aki a beutalóra ráírja,hogy mit kell vizsgálni.(te esetedbe vércsop.).Hova kell menni?Nekem az SZTKba kellett.Gondolom attól függ hol laksz..

Én úgy tudom, hogy a házi orvos ad, aki a beutalóra ráírja, hogy mit kell vizsgálni.(te esetedbe vércsop.).Hova kell menni?Nekem az SZTKba kellett.Gondolom attól függ hol laksz..
nekem minden vérvételes beutalót a védõnõ ad. gyõr, 16hkm
Nálunk minden beutalót a terhesgondozóba adnak. -Tatabánya-
Nálunk is a védõnõ ad minden ilyen beutalót.35hkm
Nekem is a védõnõ adta a beutalót. Csak nekem egy másik városba kellett átmenni megcsináltatni. Nem tudom miért.
hát elvileg nálunk is a védõnõ adna, de háziorvostól kaptam, nekem az elsõ vérvételen lesz vércsoport megállapítás is. oda kell menni, ahol végzik, kérdezz rá, vagy hívd fel a közeledben lévõ laborokat, csak említsd meg pontosan, neked mi kell.

Szeretnék oldalamra beszúrni egy youtube videót blog bejegyzésbe mégis, hogy tudok? értem hogy youtube megosztás beágyazás, de a kódót hová kell beilleszteni és miaz a html? Hóvá kell beillesztenem pl. : írom blog bejegyzést videót

:S :/ köszi el?re

Legjobb válasz: Köszi a választ igen ezt olvastam még ha meg is tudom a jelentését akkor sem tudom,hogy mit jelent vagy hogy kell csinálni továbbra se tudok többet de azért nagyon köszönöm hogy utána néztél a válasznak :) ^^

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ igen ezt olvastam még ha meg is tudom a jelentését akkor sem tudom, hogy mit jelent vagy hogy kell csinálni továbbra se tudok többet de azért nagyon köszönöm hogy utána néztél a válasznak :) ^^
Kérdésed egy részére itt a válasz: :) )) A HTML (angolul: HyperText Markup Language=hiperszöveges jelölõnyelv) egy leíró nyelv, melyet weboldalak készítéséhez fejlesztettek ki, és mára már internetes szabvánnyá vált a W3C (World Wide Web Consortium) támogatásával. Forrás: Wikipedia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!