Találatok a következő kifejezésre: Hova járjak ahol (2 db)

Hova járjak terhertornára, ahol van szülést könnyítő légzésgyakorlat stb.? (A 15. kerületben lakom)

Kérdeztem a véd?n?t?l, azt mondta ahová akarok. Aki a közelben szokta ezt tartani, az nyári szüneten van.

Legjobb válasz: Elvileg mindenhol van beiktatva légzõgyakorlat a tornába. Ha nem akarsz érte fizetni, akkor valamelyik kórház tornájára járj, ott ingyenes és gyógytornász tartja.

Elvileg mindenhol van beiktatva légzõgyakorlat a tornába. Ha nem akarsz érte fizetni, akkor valamelyik kórház tornájára járj, ott ingyenes és gyógytornász tartja.

Hova járjak táncolni tanulni (kezdő! )? Többféle tánc is érdekel. Ismertek olyan tánciskolát ahol jó a társaság, és fiatalok járnak?

Legjobb válasz: Merre laksz? Hány éves vagy? Nemed? Társas, páros vagy egyéni tánc érdekel inkább? Amúgy az akrobatikus rock and roll, hiphop, showtánc azokat ûzöm, és nagyon szeretem, tudom ajánlani (bár már profi szinten :))

Merre laksz? Hány éves vagy? Nemed? Társas, páros vagy egyéni tánc érdekel inkább? Amúgy az akrobatikus rock and roll, hiphop, showtánc azokat ûzöm, és nagyon szeretem, tudom ajánlani (bár már profi szinten :) )
A kérdező hozzászólása: 18/L, Budapest II. ker


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!