Találatok a következő kifejezésre: Hova hívjam és mi (11 db)

Mit csináljak? Van egy lány akit fel vettem msn-re most ismerkedek vele. Miről beszélgessek vele? Vmi jó ötlet? Mikor hívjam el randizni? És hova vigyem vagyis mi ilyenkor egy ideális hely? 1. randin csak puszi? Vagy csók is belefér?

Válaszokat el?re is kössz!

Legjobb válasz: Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.

Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.
Általános témákról mint pl hobbi, suli, szórakozás. Ha úgy látod h érdekled bármikor elhívhatod, és sztem egyszerûen sétálgassatok vagy üljetek be forró csokizni. És ne támad le egybõl csókkal, de szájra puszi belefér.

Te srác! Ha egy csaj talizni akar veled, hogy hívjon el? Mikor nem mondtok nemet és hova hívjon?

Régi ismerősök vagytok, de nem vagytok olyan jóban, csak néha beszélgettek, akkor is csak pár szót váltotok egymással. A csaj meg szeretne ismerni jobban. Hogy hívjon el? A fenti kérdések érdekelnek. Azt gondolom nem kell megkérdeznem,h személyesen v facebookon?! 20/L

Legjobb válasz: "nincs kedved egy picit többet beszélgetni? Gyere menjünk el valamerre sétálni, hiszen amúgy is jó idõ van" és menjetek el egy parkba :) csinálj szendvicseket :) mintha piknikeznétek :) engem így hívtak el és szörnyen jól alakult :) sok sikert ! :)

"nincs kedved egy picit többet beszélgetni? Gyere menjünk el valamerre sétálni, hiszen amúgy is jó idõ van" és menjetek el egy parkba :) csinálj szendvicseket :) mintha piknikeznétek :) engem így hívtak el és szörnyen jól alakult :) sok sikert ! :)
Nyugodtan írhat nekem, "szia, van kedved találkozni?" Ha egyébként már ismerõsöm, és amúgy is szoktam vele beszélgetni, akkor ebben semmi gáz nincsen. Üdv, 22F
"szia, olyan régen beszéltünk, lenne kedved valamikor beülni valahova egy teára?" hasonló
Sehogy. Ha találkozni akarok vele, majd én elhívom õt.
igazából egyszerûbb a dolog mint gondolnád! ha tetszel a srácnak és nincs csaja akkor az is elég ha ráírsz a sz*raos facebookon! ha meg nem tetszel neki akkor teljesen mindegy!
mond neki FB-n: Szánduccsi, ugorjunk privibe :P nah.. igazából, ha rutinos vagy, akkor tök mindegy, h hogy hívod. jönni fog, ha érdekled. Kérd ki vmivel kapcsolatban a véleményét. Vagy igyatok meg valamit/ egyetek.. vagy menjetek el moziba.. tökmindegy:) a lényeg az, hogy randi végén mondhatod neki, hogy jól érezted vele magad, vmikor összefuthatnátok. És beszéljetek meg egy konkrét idõpontot. ezt párszor ellehet játszani, de azért a 2. után már illõ lenne lépni :) Szóval ha tehetitek; JÓ sok idõt legyetek együtt. Az sem ártana, ha koknrét elképzeléseid lennének, hogyan/milyen oldalról akarod kismerni, igy általános kérdések legyenek azért! De óvatosan tedd fel, nem szabad tolakvónak lenni :) ha segitettem ZöldMancs :)
"Nem lenne kedved valahol találkozni, mert szeretnélek komolyabban megismerni"
Ne hívd olyan helyre, ahova drága a belépõ, esetleg drága étterembe, és vigyázz, nehogy utálja a dolgot. Én egyszer strandra hívtam a pasit, és bebuktam, mert kiderült, hogy utálja. (ez tényleg így van, megbizonyosodtam róla, hogy nem csak lekoptatni akart, fõleg mert kedvel engem)
Ha mellékel egy pucér képet magáról, de minimum egy fürdõruhásat! :D
Bárhogy, ha nincs barátnõm és bejön a csaj akkor szívesen fogadom az ilyen hívásokat/facebook üzeneteket.
Hívd el moziba sétálni bringázni, mindegy. Nem olyan nagy dolog
Telefonszám bepögyög, hívás gomb megérint, vár a válaszra. "Szia, Xy-on vagyok -Szia -Mit csinálsz péntek, szombat (x nap) délután este(amikor ráérsz) -Semmit, miért? - Megehetnénk valakit, rég dumáltunk. -Oké, ráérek 15:00 oké, xy helyen találkozunk. -Pá -Szia." egy példa a sok közül. nem tudom ilyet miért kell túlbonyolítani.

Első randira hova menjünk? És hogyan hívjam el, mit mondjak?

Legjobb válasz: Eufrozina, lenne kedved ma agy holnap kicsit sétálni a parkban/tónál/ligetben (stb..)? Étterem/kávézó/GYROS-os/fagyizó elsõre nem a legjobb szerintem.. (Ugye ott már feljön ki/mit fizet, és amíg nem vagy bisztos a dolgodban, ne költs rá pénzt..)

Eufrozina, lenne kedved ma agy holnap kicsit sétálni a parkban/tónál/ligetben (stb..)? Étterem/kávézó/GYROS-os/fagyizó elsõre nem a legjobb szerintem.. (Ugye ott már feljön ki/mit fizet, és amíg nem vagy bisztos a dolgodban, ne költs rá pénzt..)
Írd le fiú vagy-e vagy lány, mennyire, honnan ismeritek egymást, hány éves vagy...úgy egyszerûbb segíteni :) 20/L
A kérdező hozzászólása: 17/f
Ha 17éves vagy már akkor szerintem vagy annyira kreatív, hogy kitalálj valamit. Egyébként a lányok azt szeretik, ha különlegesnek érzik maguk, tehát nem a sablondolgokat. Elsõ randira jó a sima séta, meg a kávézó, de szerintem ezeket mindenki unja. Vagy dobd fel valamivel(tehát egy olyan kávézóba viszed, ami valamiért "különleges"/más) vagy vidd olyan helyre ahol biztos a nevetés/szórakozás. (vidámpark stb.) -bár utóbbiakat nem 1. randira ajánlom. Legyél kreatív találj ki TE valamit. Én a barátnõmmel néha olyat csinálok, hogy erdõbe megyünk, nem viszünk magunkkal semmi mobilt, se hasonlót, és hagyjuk hogy eltévedjünk. :D Nem érdekel merre megyünk, meg semmi, csak szórakozunk. -Általában koszosan térünk haza meg fáradtan, de én mindig úgy érzem "ez életem legjobb napja".
A kérdező hozzászólása: direkt eltévedtek az erdõbe XD

Hova hívjam el és mi számít a lányoknál nyomulásnak?

Van egy lány, aki eléggé tetszik nekem. Említette, hogy a szeret biliárdozni. Szerintetek jó ötlet lenne, ha elhívnám oda? Vagy ez így gáz lenne?

Legjobb válasz: Szerintem félig már nyert ügyed is van. Mármint el fog menni veled, ha nem utál valamiért. Az, hogy ott mi lesz (a játékon kívül), az mindkettõtökön múlik. Szerintem ott még ne fogd meg a kezét - de kifelé, ahogy kíséred, vagy a búcsúzásnál már nyugodtan. Elõtte azért beszélgess is kicsit vele, ha lehet. Akkor talán kiderül, hogy egyáltalán gondolt-e már rád - és mi a véleménye rólad.

Szerintem félig már nyert ügyed is van. Mármint el fog menni veled, ha nem utál valamiért. Az, hogy ott mi lesz (a játékon kívül), az mindkettõtökön múlik. Szerintem ott még ne fogd meg a kezét - de kifelé, ahogy kíséred, vagy a búcsúzásnál már nyugodtan. Elõtte azért beszélgess is kicsit vele, ha lehet. Akkor talán kiderül, hogy egyáltalán gondolt-e már rád - és mi a véleménye rólad.
Szerintem az is jo ha messzire viszed. Hoszabb lesz az ut visszafele, ha este mentek akkor mar romantikus sotetseg, tokre megnyiltok majd a vegere. Aztan kitudja..lehet o "kezdemenyez majd". Viccelodjetek es az a lenyeg, hogy minnel tobbet nevessen. Az jo pont ha egy fiu vicces. ;) Kezfogast hanyagold, vagyis talalkoztok ne fogdozd le rogton a kezet, ne olelgesd, meg iylesmi:D Olyan helyre menjetek ahol lehet inni vagy enni valamit, ilyen kis beulos feleseg. Sok sikert. ;)
Udvarolj neki.(persze csak finoman)dicsérd meg pl. h szép a felsõje...ezek nem vehetõk nyomulásnak!Ha szeret billiárdozni nyugodtan elhívhatod.Természetesen kisérd haza.
vagy tudnám még azt is ajánlani, hogyha esetleg tudod, hogy hol lakik (címre pontosan) akkor mielött lenne a "randi" akkor menj a házuk elé és együtt menjetek onnan a házuktól. és vmi olyasmi helyre ami neki közel van... aztán kisérd haza ;-) ennyi bõven elég elsõre szerintem :) (elõzõ hozzászóló voltam)
vmi olyasmi helyre ami mind2-tökhöz közel van. szal a két város közé vhova :)
Szerintem is hívd el biliárdozni- lehet, hogy nem is véletlenül említette neked? :) Az elsõ randin szerintem még korai ha megfogod a kezét (vagyis én nem venném jó néven), inkább idõnként csak "véletlenül" érintsd meg :)
sztem hívd el billiárdozni pl egy kocsmába, közben itasd le és már tied is a csaj
A kérdező hozzászólása: Remélem nem gond hogy itt kérdezem: Nem ugyanabban a városban lakunk. Szerintetek hova hívjam, hozzájuk vagy hozzánk?
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak: õ biztos hogy nem venné ezt jó néven. A többi értelmes válaszodtól kérlek kímélj meg.
A kérdező hozzászólása: Csak egy SMS-t írtam neki, õ úgy vette, hogy többen is mennénk. Hogyan írjam meg neki szépen, hogy kettesben gondoltam?
Sztem írd meg neki h "csak ketten mennénk ".
vagy hivd el még egy barátodat aki késöbb majd elöbb lelp, igy többen mentek de a vgén csak ketten maradtok .:D
A kézfogás részét nem értem. Fiú vagyok és randiztam már olyan lánnyal, aki késõbb azt mondta nekem, hogy milyen bunkóság már volt tõlem az, hogy még csak meg se fogtam a kezét meg nem csókoltam meg. Pedig elvileg csak egy baráti találkozónak indult és akkor láttuk egymást elõször..nameg utoljára hál' istennek, szóval ez a kézfogás eléggé érdekes dolog.

Ha elhívok egy lányt "találkozni" akkor hova hívjam el, miről beszélgessek vele, és a legfontosabb: mire figyeljek a reakcióiból?

ezt úgy értem hogy ha mondjuk csavargatja a haját akkor állítólag bejövök neki. (ez csak egy példa)

Legjobb válasz: Hívd el a parkba sétálni, fagyizni, ilyesmi. Mozi lehet mondjuk a második vagy harmadik alkalom. Jelek és reakciók? Erre nehéz tanácsot adni, mert embertõl függ. A hajcsavargatós szerintem inkább tudatos szokott lenni, mintsem tudatalatti, úgyhogy ne vedd készpénznek, hogy ha nem csinálja, nem kedvel. Legegyszerûbben úgy derül ki, ha miután hazamentetek és elhívod megint akkor szívesen fogadja. Ha azt mondja, hogy nem ér rá, akkor legyen gyanús.

Hívd el a parkba sétálni, fagyizni, ilyesmi. Mozi lehet mondjuk a második vagy harmadik alkalom. Jelek és reakciók? Erre nehéz tanácsot adni, mert embertõl függ. A hajcsavargatós szerintem inkább tudatos szokott lenni, mintsem tudatalatti, úgyhogy ne vedd készpénznek, hogy ha nem csinálja, nem kedvel. Legegyszerûbben úgy derül ki, ha miután hazamentetek és elhívod megint akkor szívesen fogadja. Ha azt mondja, hogy nem ér rá, akkor legyen gyanús.
Már egy szimpla séta, vagy pizzázás vagy éppen strandolás is tökéletes "találka hely". A reakciókat alapból észreveszed szerintem..ha sokat mosolyog és zavarban van vagy éppen elpirul akkor tuti tetszel neki.. ;D 15/L

Hogyan és hova hívjak randira egy 18 éves csajt. Mit mondjak ha nemetmond? Hogy csináljam. évekóta nemcsajoztam és nemmerek belevágni nehogy elkúrjam.

Legjobb válasz: aki mer az nyer. amúgy tök mindegy hány éves egy lány. mindíg ugyan úgy lehet meghóditani egyet. mosolyogsz, vicces vagy és aranyok és kedves. ja és udvarias. ha ez meg van akkor a csajok a lábaid elött fognak heverni.

aki mer az nyer. amúgy tök mindegy hány éves egy lány. mindíg ugyan úgy lehet meghóditani egyet. mosolyogsz, vicces vagy és aranyok és kedves. ja és udvarias. ha ez meg van akkor a csajok a lábaid elött fognak heverni.
hát msn-en vagy írj egy sms-t vagy hívd fel hogy blabla bezsélgessetek majd hozd fel hogy tök jó lenne ha találkoznátok vagy mondjuk strandra elmennétek ilyesmi :) és ha a csaj nemet mondd AMI NEM ÖL MEG AZ MEGERÕSÍT! :D egy lány :)
Hát szerintem ez közönbös, elöször csak hivd meg egy reggelire , és ott cseréljetek számot , randira hívod valahogy de ezt mind magabisztosan mond !! ne félénken mert azt látja..
A kérdező hozzászólása: ja és 1. kommentelõ köszi a tanácsot!Am 11 évesen ellehet így hivni?
"hova and meddig" XD ez valami angol-magyar nyelvkeveredés? XD Nem igazán értem a kérdést. Valami olyat veszek ki belõle, hogy "Hogy hívjak el egy csajt és hova és meddig tartson és hogy hívjam el 12 és fél év alatt egy randira?". Kicsit pontosabban is megfogalmazhatnád. Egyébként: odamész hozzá, megkérded nincs-e kedve elmenni valahova. Ha igent mond, mondsz néhány lehetõséget (pl. mozi, fagyi, meki, stb), amit választ, oda mentek (te is választhatsz...). Olyan nincs, hogy egy randi idõre van beosztva. Elmentek kajálni, mondjuk fél-egy óra mire kész vagytok (mert ugye közben beszélgettek is), utána kicsit sétálhattok, utána hazakíséred. ;)
Fuhh..komolyan mondom..lassan 9 évesen kijárjuk a gimit, 13 évesen diplomázunk, közben házasodunk. Nagyszülök, pedig kb 28-30 évesen leszünk. Anyám. Ez fájt. Inkább a maetk könyvet vennéd elõ, minthogy ezt az oldalt böngészed és lányokon jár az eszed. :D
Fiatalok vagytok még nagyon. Szerintem várjál ezzel legalább 2-3 évet. Az öcséd meg még többet xD
egy 11éves és egy 9éves csajt akartok elhívni? szerintem ne is próbálkozzatok..
szerintem ne probálkozzatok, csak szivni lehet :(
A kérdező hozzászólása: egy 11 éves csajt akarok elhivni randira öcsém egy 9 et és én 11 õ 9 érted?na erre kéne válasz:Dh az öcsém meg én nekipróbálkozhatunk e?
most egy 12 éves lányt akarsz randira hívni v mivaaan???
A kérdező hozzászólása: ja és öcsém kérdezi h:"és 9 évesen"?:D
A kérdező hozzászólása: Azt úgy értettem 2. kommentelõ h telefonnal fõhívom te... ja és nem tudtam irni semmi ést vagy hasonlót ezért lett andXD
"Szerintetek hogy, mivel hívjak el egy csajt..." hát bottal ne! remélem segitettem
nem úgy értetted, h 12, 5 éve szeretsz/tetszik egy nõ? Ést õt akarod randira hívni?

Mit tegyek? Szeretnek osszejonni egy sraccal. Nem reg ismerjuk egymast es nagyon ugy tunik, hogy bejovok neki, csak me tapasztalatlan ilyen teren. Hivjam el randizni? Es ha elhivom, akkor hova s hogyan? Javaslatok? 15l

Szeretnek osszejonni egy sraccal.Nem reg ismerjuk egymast es nagyon ugy tunik, hogy bejovok neki,csak me tapasztalatlan ilyen teren.Hivjam el randizni?Es ha elhivom, akkor hova s hogyan?Javaslatok?

Legjobb válasz: kerd el a tel. szamat. majd beszelgessetek,es kerdezd meg hogy pl. holnap mit csinal,van egy kedve kimenni veled a varosba?

kerd el a tel. szamat. majd beszelgessetek, es kerdezd meg hogy pl. holnap mit csinal, van egy kedve kimenni veled a varosba?
Kérdezõ kussolj neked nem osztottunk lapot. Egy körbõl kimaradsz :D
Te jóóó ég!!!! Mégis hány éves vagy? Miért kell nektek ennyire rohanni? Korai még a pasizáson törni a kis butuska fejedet!!!!! Egy az egyben átugrod a gyerekkorodat.
ennyi idõsen szerettem biciklizni, nyáron az aratást nézni, táborozni
A kérdező hozzászólása: és mi lenne ha letudnátok tekinteni attól hogy 10-14 év között vagyok
Oké! Tekintsünk el a legfõbb információtól, a korodtól! Ebben az esetben azt javaslom, vidd el egy jó kis night klubba! Azt biztosan értékelni fogja!
A kérdező hozzászólása: úgy értettem hogy ne kislányként tekintsetek rám! ha segittetek én is!
De hát az vagy! Látom, nem vagy könnyû eset! Úgy látszik, neked ez az helyes. Gyerek fejjel Jesszus! Anyád lennék, nagyon csúnya bünti lenne!
A kérdező hozzászólása: kislány én?
Ha édesanyád is támogat, akkor miért nem tõle kérsz tanácsot? Már rég túl lennél rajta és anyukád is látná, hogy megbízol benne. Szerintem fordulj hozzá bizalommal!
A kérdező hozzászólása: ez most komoly? magyarázd meg neki hogy foglalkozzon kicsit velem is! kösz!
csak kibújt a szög a zsákból:D az elõbb még azt mondtad h rendes nevelést kapsz, most meg már feléd se néznek?ha hazudsz legalább nézd már meg h mit írtál az elõbb. am meg azt akarod h ne nézzünk kislánynak 10-11-12 évesen?:DDDDD ROFL*rollingonthefloorlaughing* mégis mi a szarnak nézzelek akkor?az elõbb leírtam h mi vagy, az nem tetszett, de most a kislány se tetszik:'D én ilyen idõs koromban kezdtem el komolyabban olvasgatni, egy 150oldalas könyvet elolvastam 2 nap alatt.persze voltam a barátokkal is, de nem úgy mint a mostani kicsik, h "juuj de menõk leszünk ha utánozzuk a nagyokat" gondolom a többiek értik, fociztunk, fára másztunk, meg bickiliztünk meg ilyesmik.. 17L
Ha szigorúan nevelnének, sosem jutna eszedbe ennyi idõsen a fiúzás meg a randizás! Ez természetellenes! Mg GYEREK vagy értsd már meg!
A kérdező hozzászólása: de ez hogy jön ide? (a nevelés) igen nevelt vagyok csak azért mert barátot akarok azért nem vagyok nevelt? anyám is támogat az ilyenben ugyhogy
Ja, 21 évesen még tanultam, ezért a szülõk tartottak el. Õk tették elém az ételt, õk vették és mosták a ruháimat, ezért nem volt mellépofázás! Azt tettem, amit mondtak! És lesült volna a bõr a képemrõl, ha csalódást okozok nekik! Elõbb teljesíteni kell!
Attól függ hány éves vagy....
A kérdező hozzászólása: na annitbszeretnék a válaszolóknak 1. koromat tudod? nem (nem publikus) 2. tudjátok hogy miért kell fiú? nem 3. hát igen veletek ez a baj: imádtok másokat lebeszélni arról hogy barátja legyen mert nektek sincs és másnak se legyen. enyit akartam
Helló.:) kb 12 lehetsz.:D sztem ne fiúz még ráérsz..:)
3/5-ös vagyok. Nem, nem tudjuk a korodat, de aki 10-14 év körüli fiút akar felcsípni, az nyilván nem 20 éves... 32 éves nõ vagyok, dolgozom és boldog házasságban élek! És amikor ennyi idõs voltam, mint te, meg sem fordult a fejemben, hogy bárkit is felszedjek. Inkább tanultam és játszottam a barátaimmal. Szóval ne hisztizz! Te tettél fel kérdést, mi erre reagáltunk. Mindenképpen korai!!!!!!
A kérdező hozzászólása: már más világ van! én is sokat vagyok a barátaimmal és sokat is tanulok!
anyád tudja h a lánya ribanc?:D sajnos mármás világ van, a szülõk képtelenek normálisan fegyelmezni, ezért már ilyenkor nagylánynak érzik magukat a kis szarosok, persze most még csak az, aztán 1 év múlva már többen basztak, mint köszöntek, ezt akarod?gyereket gyerekként?
A kérdező hozzászólása: azért vagyok ribanc mert szerelmes vagyok?
Ne haragudj kislány, de valahol igazat adok a 9esnek! A mai szülõk nem tudják megnevelni a gyereküket! Mi annak idején, ha rosszak voltunk, visszapofáztunk, rossz jegyet kaptunk, stb. fakanállal vertek el minket meg vesszõvel! 21 évesen még könyörögtem apámnak, hogy had menjek el éjfélig a barátommal kikapcsolódni! És ember lett belõlem, aki tiszteli az igazi értékeket és az embereket és a kemény munkát. Mindennek meg van a maga ideje!
Ha tudni akarod mi érdekli : kérdezõsködj Minden fiút más érdekel. Beszélgess vele pl. Hány éves is vagy??

Első randi egy lánnyal.16 éves vagyok. Sulimba jár egy lány akit látásból ismerek. Facebook-on ismerősöm. Hogy hívjam el randizni? Hova mennyünk? Miket mondjak? Én arra gondoltam hogy facebook-on írok neki levelet és sétélás. Ötletek?

Legjobb válasz: Nagyobb hatást gyakorolna, ha nem neten végeznéd el a dolog azon részét,amit jobb személyesen. Mégis csak jobb benyomást teszel, ha elé állsz, és nem egy elektronikus úton küldött levélben célozgatsz valamire.

Nagyobb hatást gyakorolna, ha nem neten végeznéd el a dolog azon részét, amit jobb személyesen. Mégis csak jobb benyomást teszel, ha elé állsz, és nem egy elektronikus úton küldött levélben célozgatsz valamire.
A kérdező hozzászólása: Jó de nem ismerem... még nem beszéltem vele egy szót sem ://
vaazz hát ismerd meg. közös haverok, büfébe, ha évfolyamtárs akkor nyelvórán ülj be mellé, ebédlõbe vagy akármi csak kitalálsz már valamit nem vagy te hülye gyerek. ja és ne izguld el és legyél ápolt, jó megjelenés stb. 1.benyomás a legfontosabb és tényleg élõbe hívd és sétálás helyett elsõnek szerintem ne ilyen hosszú elfoglaltság elég ha csak bekíséred a városba vagy a buszmegállóig vagy nem tudom. Utána már persze séta/kávézó/kaja. De elõször ismerd meg, beszélj vele és ne arról elõször h bejön neked és mondom ne izguld el és megjelenés és duma: tuti siker. Amúgy hány éves a leányzó?
A kérdező hozzászólása: egy évvel fiatalabb
akkor simán jó. használd ki azt hogy " te vagy az idõsebb és ezért csodál" dolgot. menj oda hozzá ha ismered ha nem és beszélgess vele hidd el õ is élvezni fogja. sok sikert és magabiztosan ;) elõzõ.
Tényleg fontos, hogy 1-2 levélváltásnál több ne legyen randi elõtt, mert ha még elõtte egy csomó témát kimerítetek, akkor lehet hogy sok hosszú zavart csend lesz a randi alatt. De viszont ha nincs meg a telefonszáma (jobb lenne az sms aztán felhívni), akkor írd meg neki, hogy mennyire tetszik neked, és ha van kedve akkor szeretnéd elhívni egy fagyira/sétára/moziba, vagy bármi ami eszedbe jut. Nem muszáj kimondanod, hogy randira. Ne is úgy tekints erre az elsõ találkozóra mint egy randira, mert könnyen lámpalázas lehetsz a gondolattól. Kezeld úgy a lányt mint bármelyik kedves ismerõsödet. Lazán. De ne légy vele paraszt ahogy az ember esetleg a haverjaival. Dicsérd meg a ruháját. Laza beszélgetés legyen. Ki mit szeret, bármilyen témában.
u.i.: a mozi jó randihelyszín lehet, ha van pénzed rá: elõre meg lehet beszélni hogy melyik film tetszik neki, neked, közösen kiválasztjátok az idõ/helyszínt. A film alatt nem tudtok ugyan beszélgetni de úgyis lopva egymást fogjátok nézegetni. A film után máris van egy közös témátok/élményetek: a film maga. Ki lehet beszélni egy séta/kaja/fagyizás közben De nem muszáj moziba menni. Ha hideg idõ van vidd teázóba, ha meleg fagyizzatok. Vagy csak simán sétálgathattok is, ahogy írtad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!