Találatok a következő kifejezésre: Hova hívjam és (32 db)

Hova hívjam és van-e esélyem nála?

Na szóval van egy csaj akivel reggelente dumálok a szekrénynél, de napközbe nem tudunk. Láthatóan jól érzi magát, nem unatkozik reggelente, viszont mesélt valami fitness edz?jér?l, akivel jóba vannak, kávéznak edzés el?tt , de nem utalt volna rá hogy járnak, egyébként sincs sehol erre utaló jel. Most akkor megpróbáljam elkérni a számát, és utána hova hívjam el, vagy már ?k túlságosan is jóba vannak?

Legjobb válasz: Ha azt veszed észre, hogy szívesen beszélget veled, és jól érzi magát a társaságodban, akkor nyugi, egy próbát megér ;) Biztosan szimpatikus vagy neki :) Ha pedig még sem jönne össze, azt jobb tudnod, nem igaz?!

Ha azt veszed észre, hogy szívesen beszélget veled, és jól érzi magát a társaságodban, akkor nyugi, egy próbát megér ;) Biztosan szimpatikus vagy neki :) Ha pedig még sem jönne össze, azt jobb tudnod, nem igaz?!
Hívd be a szerkénybe kefélni!
A kérdező hozzászólása: kicsit feltûnõ lenne :D de most komolyan válaszoljatok
A kérdező hozzászólása: igazad van, csak ha nem , akkor ilyen "foszlányok" helyett máshogy is mondhatná
a lányoktól ne várj egész választ , mert én még soha nem kaptam csak foszlányokban , de ha tudud melyik mit jelent nyert ügyed vagy.

Te srác! Ha egy csaj talizni akar veled, hogy hívjon el? Mikor nem mondtok nemet és hova hívjon?

Régi ismerősök vagytok, de nem vagytok olyan jóban, csak néha beszélgettek, akkor is csak pár szót váltotok egymással. A csaj meg szeretne ismerni jobban. Hogy hívjon el? A fenti kérdések érdekelnek. Azt gondolom nem kell megkérdeznem,h személyesen v facebookon?! 20/L

Legjobb válasz: "nincs kedved egy picit többet beszélgetni? Gyere menjünk el valamerre sétálni, hiszen amúgy is jó idõ van" és menjetek el egy parkba :) csinálj szendvicseket :) mintha piknikeznétek :) engem így hívtak el és szörnyen jól alakult :) sok sikert ! :)

"nincs kedved egy picit többet beszélgetni? Gyere menjünk el valamerre sétálni, hiszen amúgy is jó idõ van" és menjetek el egy parkba :) csinálj szendvicseket :) mintha piknikeznétek :) engem így hívtak el és szörnyen jól alakult :) sok sikert ! :)
Nyugodtan írhat nekem, "szia, van kedved találkozni?" Ha egyébként már ismerõsöm, és amúgy is szoktam vele beszélgetni, akkor ebben semmi gáz nincsen. Üdv, 22F
"szia, olyan régen beszéltünk, lenne kedved valamikor beülni valahova egy teára?" hasonló
Sehogy. Ha találkozni akarok vele, majd én elhívom õt.
igazából egyszerûbb a dolog mint gondolnád! ha tetszel a srácnak és nincs csaja akkor az is elég ha ráírsz a sz*raos facebookon! ha meg nem tetszel neki akkor teljesen mindegy!
mond neki FB-n: Szánduccsi, ugorjunk privibe :P nah.. igazából, ha rutinos vagy, akkor tök mindegy, h hogy hívod. jönni fog, ha érdekled. Kérd ki vmivel kapcsolatban a véleményét. Vagy igyatok meg valamit/ egyetek.. vagy menjetek el moziba.. tökmindegy:) a lényeg az, hogy randi végén mondhatod neki, hogy jól érezted vele magad, vmikor összefuthatnátok. És beszéljetek meg egy konkrét idõpontot. ezt párszor ellehet játszani, de azért a 2. után már illõ lenne lépni :) Szóval ha tehetitek; JÓ sok idõt legyetek együtt. Az sem ártana, ha koknrét elképzeléseid lennének, hogyan/milyen oldalról akarod kismerni, igy általános kérdések legyenek azért! De óvatosan tedd fel, nem szabad tolakvónak lenni :) ha segitettem ZöldMancs :)
"Nem lenne kedved valahol találkozni, mert szeretnélek komolyabban megismerni"
Ne hívd olyan helyre, ahova drága a belépõ, esetleg drága étterembe, és vigyázz, nehogy utálja a dolgot. Én egyszer strandra hívtam a pasit, és bebuktam, mert kiderült, hogy utálja. (ez tényleg így van, megbizonyosodtam róla, hogy nem csak lekoptatni akart, fõleg mert kedvel engem)
Ha mellékel egy pucér képet magáról, de minimum egy fürdõruhásat! :D
Bárhogy, ha nincs barátnõm és bejön a csaj akkor szívesen fogadom az ilyen hívásokat/facebook üzeneteket.
Hívd el moziba sétálni bringázni, mindegy. Nem olyan nagy dolog
Telefonszám bepögyög, hívás gomb megérint, vár a válaszra. "Szia, Xy-on vagyok -Szia -Mit csinálsz péntek, szombat (x nap) délután este(amikor ráérsz) -Semmit, miért? - Megehetnénk valakit, rég dumáltunk. -Oké, ráérek 15:00 oké, xy helyen találkozunk. -Pá -Szia." egy példa a sok közül. nem tudom ilyet miért kell túlbonyolítani.

Kreatív válaszokat kérnék! Mennyi idõ után és hová hívjam el a csajt akivel kezd alakulni valami?

A csajjal 3 éve baráti kapcsolatban voltunk de mondta nekem barátnõje, hogy belém van esve és ugyan nem mondtam de ez kölcsönös.

Legjobb válasz: Én elvinném a csajt bobozni, vagy gokartozni valahová. Ha bob, akkor eléd üljön és átölelve száguldjatok, ha gokart, akkor meg hagyd nyerni és a végén játszd meg a szomorút, hogy nem bírtál vele a pályán. A megvígasztalás során elcsattanhat a csók is. :D Sorry, nem valami kreatív ötlet.

Én elvinném a csajt bobozni, vagy gokartozni valahová. Ha bob, akkor eléd üljön és átölelve száguldjatok, ha gokart, akkor meg hagyd nyerni és a végén játszd meg a szomorút, hogy nem bírtál vele a pályán. A megvígasztalás során elcsattanhat a csók is. :D Sorry, nem valami kreatív ötlet.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kommentnek tökéletes! És van is benne valami... kösz az ötletet ;)
Nekem mindegy lenne, már annak örülnék ha elhívnak de szerintem minél hamarabb
Menjetek el sétálni este és nézzétek a csillagokat!
Nincs romantikusabb egy õsi gepida temetõnél...


Hogyan és hova hívjak el randizni egy olyan lányt akit már régebb óta ismerek és sokszor találkozok vele?

Fontos!!

Legjobb válasz: Moziba egy vígjátékra,amin sokat lehet nevetni és akkor egy vidám napot tudtok együtt tölteni

Moziba egy vígjátékra, amin sokat lehet nevetni és akkor egy vidám napot tudtok együtt tölteni
Hívd el moziba, kirándulni, vagy meghivhatod ebédre is, és mondjuk te fõzöl valami finomat.

Ha elhívok egy lányt "találkozni" akkor hova hívjam el, miről beszélgessek vele, és a legfontosabb: mire figyeljek a reakcióiból?

ezt úgy értem hogy ha mondjuk csavargatja a haját akkor állítólag bejövök neki. (ez csak egy példa)

Legjobb válasz: Hívd el a parkba sétálni, fagyizni, ilyesmi. Mozi lehet mondjuk a második vagy harmadik alkalom. Jelek és reakciók? Erre nehéz tanácsot adni, mert embertõl függ. A hajcsavargatós szerintem inkább tudatos szokott lenni, mintsem tudatalatti, úgyhogy ne vedd készpénznek, hogy ha nem csinálja, nem kedvel. Legegyszerûbben úgy derül ki, ha miután hazamentetek és elhívod megint akkor szívesen fogadja. Ha azt mondja, hogy nem ér rá, akkor legyen gyanús.

Hívd el a parkba sétálni, fagyizni, ilyesmi. Mozi lehet mondjuk a második vagy harmadik alkalom. Jelek és reakciók? Erre nehéz tanácsot adni, mert embertõl függ. A hajcsavargatós szerintem inkább tudatos szokott lenni, mintsem tudatalatti, úgyhogy ne vedd készpénznek, hogy ha nem csinálja, nem kedvel. Legegyszerûbben úgy derül ki, ha miután hazamentetek és elhívod megint akkor szívesen fogadja. Ha azt mondja, hogy nem ér rá, akkor legyen gyanús.
Már egy szimpla séta, vagy pizzázás vagy éppen strandolás is tökéletes "találka hely". A reakciókat alapból észreveszed szerintem..ha sokat mosolyog és zavarban van vagy éppen elpirul akkor tuti tetszel neki.. ;D 15/L

Hogyan és hova hívjak randira egy 18 éves csajt. Mit mondjak ha nemetmond? Hogy csináljam. évekóta nemcsajoztam és nemmerek belevágni nehogy elkúrjam.

Legjobb válasz: aki mer az nyer. amúgy tök mindegy hány éves egy lány. mindíg ugyan úgy lehet meghóditani egyet. mosolyogsz, vicces vagy és aranyok és kedves. ja és udvarias. ha ez meg van akkor a csajok a lábaid elött fognak heverni.

aki mer az nyer. amúgy tök mindegy hány éves egy lány. mindíg ugyan úgy lehet meghóditani egyet. mosolyogsz, vicces vagy és aranyok és kedves. ja és udvarias. ha ez meg van akkor a csajok a lábaid elött fognak heverni.
hát msn-en vagy írj egy sms-t vagy hívd fel hogy blabla bezsélgessetek majd hozd fel hogy tök jó lenne ha találkoznátok vagy mondjuk strandra elmennétek ilyesmi :) és ha a csaj nemet mondd AMI NEM ÖL MEG AZ MEGERÕSÍT! :D egy lány :)
Hát szerintem ez közönbös, elöször csak hivd meg egy reggelire , és ott cseréljetek számot , randira hívod valahogy de ezt mind magabisztosan mond !! ne félénken mert azt látja..
Mér , és szerinted én ismertem itt Esztergomban valakit mikor kijöttem ide ?
*hívjak, Pestre, ott, próbálkozzak, ott :D egyébként oké
Csak ki tudsz nézni egy normális éttermet, normális helyen a netrõl ...
A kérdező hozzászólása: 2 köszi hogy kijavítottál!
Mi az, hogy egy faluba hová hívd el randira??? A falun kívül nincs élet? Nincs a közelben egy város vagy valami ahol be tudtok ülni valahová? Ha más nem meg elhívod a 'faludban' egy sétára... nagy kaland...aztán majd lesz valahogy. csak lépj valamit! :)
Én faluban lakunk és ha a párom idelátogat, elmegyünk az egyik cukrászdába, vagy étterembe (kocsma is van, de oda én se mennék). Igen, szûkösebbek a lehetõségek, de ha ki akarunk ruccanni kicsit, akkor busszal vagy vonattal elutazunk valahová:) Meg lehet oldani:)
*lakok (3 kommentet egyszerre elég nehéz gépelni:) )
Helyi cukrászda, kávézó. Ha jó az idõ, akkor elmehettek "piknikezni", hóban szánkózni, az olcsóbb is.
Szerintem egy séta a sötét, havas utcán, vagy egy szánkózás valahol, sokkal jobban összehozhat valakivel, mint egy tipikus városi találka. Több esélyed van a csókra is egy eldugottabb helyen. :) 16L

Első randira hova menjünk? És hogyan hívjam el, mit mondjak?

Legjobb válasz: Eufrozina, lenne kedved ma agy holnap kicsit sétálni a parkban/tónál/ligetben (stb..)? Étterem/kávézó/GYROS-os/fagyizó elsõre nem a legjobb szerintem.. (Ugye ott már feljön ki/mit fizet, és amíg nem vagy bisztos a dolgodban, ne költs rá pénzt..)

Eufrozina, lenne kedved ma agy holnap kicsit sétálni a parkban/tónál/ligetben (stb..)? Étterem/kávézó/GYROS-os/fagyizó elsõre nem a legjobb szerintem.. (Ugye ott már feljön ki/mit fizet, és amíg nem vagy bisztos a dolgodban, ne költs rá pénzt..)
Írd le fiú vagy-e vagy lány, mennyire, honnan ismeritek egymást, hány éves vagy...úgy egyszerûbb segíteni :) 20/L
A kérdező hozzászólása: 17/f
Ha 17éves vagy már akkor szerintem vagy annyira kreatív, hogy kitalálj valamit. Egyébként a lányok azt szeretik, ha különlegesnek érzik maguk, tehát nem a sablondolgokat. Elsõ randira jó a sima séta, meg a kávézó, de szerintem ezeket mindenki unja. Vagy dobd fel valamivel(tehát egy olyan kávézóba viszed, ami valamiért "különleges"/más) vagy vidd olyan helyre ahol biztos a nevetés/szórakozás. (vidámpark stb.) -bár utóbbiakat nem 1. randira ajánlom. Legyél kreatív találj ki TE valamit. Én a barátnõmmel néha olyat csinálok, hogy erdõbe megyünk, nem viszünk magunkkal semmi mobilt, se hasonlót, és hagyjuk hogy eltévedjünk. :D Nem érdekel merre megyünk, meg semmi, csak szórakozunk. -Általában koszosan térünk haza meg fáradtan, de én mindig úgy érzem "ez életem legjobb napja".
A kérdező hozzászólása: direkt eltévedtek az erdõbe XD

Ma discoban megismerkedtem egy aranyos lánnyal (17) és megadta az elérhetőségét, hova hívjam randizni, és mennyit várjak vele? (Budapest)

Legjobb válasz: Itt a hétvége, mire várnál? Legalább kérdezd meg tõle, hogy van-e már valami programja. Ha nincs, akkor hajrá.

Itt a hétvége, mire várnál? Legalább kérdezd meg tõle, hogy van-e már valami programja. Ha nincs, akkor hajrá.
Ne egybõl magadhoz hívd el. Próbáld meg rávenni, hogy menjetek el valahova sétálni, aztán a végén beülhettek valahova. Azt szeretik a lányok, ha meg vannak hívva.
Ja-ja-ja....hétvége, elhívod valamerre sétálni, aztán beültök valahova, dumálgattok....aztán majd alakul tovább..
szerintem menjetek el a margitszigetre sétálni, ha éhesek lesztek hívd meg valahová, ahová õ szeretné persze ilyen török étterem meg ilyenekre gondoltam nem ilyen csicsás éttermekre, és utána meg menjetek haza, nem kell mindent elsõ nap!
elõzõ vagyok.amúgy milyen lenne már ha ez a csaj fennlenne itt gyk-n és neked adna épp tanácsot!!:D
Hívd el azonnal egy presszóba (kocsma), had lássa, hogy iszod le magad taj részegre, mikor már jól [email protected]ál hányd le az arcát és verd meg. Ezt sose fogja elfeledni az tuti :)
azon nyomba hívd el:P te mocskos mákker:P

Hova hívjam el és mi számít a lányoknál nyomulásnak?

Van egy lány, aki eléggé tetszik nekem. Említette, hogy a szeret biliárdozni. Szerintetek jó ötlet lenne, ha elhívnám oda? Vagy ez így gáz lenne?

Legjobb válasz: Szerintem félig már nyert ügyed is van. Mármint el fog menni veled, ha nem utál valamiért. Az, hogy ott mi lesz (a játékon kívül), az mindkettõtökön múlik. Szerintem ott még ne fogd meg a kezét - de kifelé, ahogy kíséred, vagy a búcsúzásnál már nyugodtan. Elõtte azért beszélgess is kicsit vele, ha lehet. Akkor talán kiderül, hogy egyáltalán gondolt-e már rád - és mi a véleménye rólad.

Szerintem félig már nyert ügyed is van. Mármint el fog menni veled, ha nem utál valamiért. Az, hogy ott mi lesz (a játékon kívül), az mindkettõtökön múlik. Szerintem ott még ne fogd meg a kezét - de kifelé, ahogy kíséred, vagy a búcsúzásnál már nyugodtan. Elõtte azért beszélgess is kicsit vele, ha lehet. Akkor talán kiderül, hogy egyáltalán gondolt-e már rád - és mi a véleménye rólad.
Szerintem az is jo ha messzire viszed. Hoszabb lesz az ut visszafele, ha este mentek akkor mar romantikus sotetseg, tokre megnyiltok majd a vegere. Aztan kitudja..lehet o "kezdemenyez majd". Viccelodjetek es az a lenyeg, hogy minnel tobbet nevessen. Az jo pont ha egy fiu vicces. ;) Kezfogast hanyagold, vagyis talalkoztok ne fogdozd le rogton a kezet, ne olelgesd, meg iylesmi:D Olyan helyre menjetek ahol lehet inni vagy enni valamit, ilyen kis beulos feleseg. Sok sikert. ;)
Udvarolj neki.(persze csak finoman)dicsérd meg pl. h szép a felsõje...ezek nem vehetõk nyomulásnak!Ha szeret billiárdozni nyugodtan elhívhatod.Természetesen kisérd haza.
vagy tudnám még azt is ajánlani, hogyha esetleg tudod, hogy hol lakik (címre pontosan) akkor mielött lenne a "randi" akkor menj a házuk elé és együtt menjetek onnan a házuktól. és vmi olyasmi helyre ami neki közel van... aztán kisérd haza ;-) ennyi bõven elég elsõre szerintem :) (elõzõ hozzászóló voltam)
vmi olyasmi helyre ami mind2-tökhöz közel van. szal a két város közé vhova :)
Szerintem is hívd el biliárdozni- lehet, hogy nem is véletlenül említette neked? :) Az elsõ randin szerintem még korai ha megfogod a kezét (vagyis én nem venném jó néven), inkább idõnként csak "véletlenül" érintsd meg :)
sztem hívd el billiárdozni pl egy kocsmába, közben itasd le és már tied is a csaj
A kérdező hozzászólása: Remélem nem gond hogy itt kérdezem: Nem ugyanabban a városban lakunk. Szerintetek hova hívjam, hozzájuk vagy hozzánk?
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak: õ biztos hogy nem venné ezt jó néven. A többi értelmes válaszodtól kérlek kímélj meg.
A kérdező hozzászólása: Csak egy SMS-t írtam neki, õ úgy vette, hogy többen is mennénk. Hogyan írjam meg neki szépen, hogy kettesben gondoltam?
Sztem írd meg neki h "csak ketten mennénk ".
vagy hivd el még egy barátodat aki késöbb majd elöbb lelp, igy többen mentek de a vgén csak ketten maradtok .:D
A kézfogás részét nem értem. Fiú vagyok és randiztam már olyan lánnyal, aki késõbb azt mondta nekem, hogy milyen bunkóság már volt tõlem az, hogy még csak meg se fogtam a kezét meg nem csókoltam meg. Pedig elvileg csak egy baráti találkozónak indult és akkor láttuk egymást elõször..nameg utoljára hál' istennek, szóval ez a kézfogás eléggé érdekes dolog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!