Találatok a következő kifejezésre: Hova és kell berakni a (6 db)

A minecraft 1.6.2-n egy hamachis szerveren hogyan lehet berakni a spawn-t pluginnal és hova kell berakni a mappák közül?

Legjobb válasz: Hívj skypon és ott elmondom. ha nem vagyo ka gepnel akkor csak fut a szerverem!

Hívj skypon és ott elmondom. ha nem vagyo ka gepnel akkor csak fut a szerverem!
szalaiors

Hova és hogyan kell berakni a firewire-t a számítógépbe?

Ezzel a kütyüvel a videokameráról át lehet vinni a mozgóképet és a hangot is a szg-be.

Legjobb válasz: A firewire-t a megfelelõ firewire csatlakozóban kell beledugni. Ez olyasmi mint az USB csatlakozó, de mégsem az. Amennyiben nincs ilyen bemenet a számítógépeden, akkor szükséges egy firewire kártya (2-3000 Ft, bárhol kapható, ahol vannak számítástechnikai eszközök), melyet a számítógép egyik PCI bõvítõhelyére bele kell dugni, majd abba már csatlakoztatható a kamera.

A firewire-t a megfelelõ firewire csatlakozóban kell beledugni. Ez olyasmi mint az USB csatlakozó, de mégsem az. Amennyiben nincs ilyen bemenet a számítógépeden, akkor szükséges egy firewire kártya (2-3000 Ft, bárhol kapható, ahol vannak számítástechnikai eszközök), melyet a számítógép egyik PCI bõvítõhelyére bele kell dugni, majd abba már csatlakoztatható a kamera.


Farming Simulator 2013-ban a módokat hogy kell megcsinálni? Mert addig eljutok, hogy hova meg mit kell berakni, de nem tudom milyen formátumban. És azt hogy csináljam meg.

Legjobb válasz: mikor letoltod a modot utanna az a lenyeg h amit bemasolsz a mydoc fs2013 mods mappaba a formatuma zip legyen(tomoritett, alltalaban alapbol zip formatumba vannak feltoltve a dolgok...) csak ezt a formatumot kezeli a game. es a lenyeg az az h ha megnyitod a zipet azon belul ne legyen mas tomoritett file. ha van vedd ki azt is. es legyenek kulon kulon....

mikor letoltod a modot utanna az a lenyeg h amit bemasolsz a mydoc fs2013 mods mappaba a formatuma zip legyen(tomoritett, alltalaban alapbol zip formatumba vannak feltoltve a dolgok...) csak ezt a formatumot kezeli a game. es a lenyeg az az h ha megnyitod a zipet azon belul ne legyen mas tomoritett file. ha van vedd ki azt is. es legyenek kulon kulon....
A kérdező hozzászólása: Köszi

Honnan lehet letölteni a minecrafthoz pluginokat és hova kell berakni?

Legjobb válasz: innen: http://www.minecraftforum.net/forum/51-released-mods/ ha leszedted, ami neked kell, szedd le a MOD Loadert, rakd bele a minecraft.jar file-ba, megtalálhatod ezt a filet a %appdata% mappában, csak írd be a futtatáshoz. ha megvan a file, akkor nyisd meg WinRar-ral, majd töröld a Meta mappát belõle, és rakd bele a Mod Loadert, ugyanide tudod rakni a modokat (biztonsági másolatot mindíg csinálj!)

innen: http://www.minecraftforum.net/forum/51-released-mods/ ha leszedted, ami neked kell, szedd le a MOD Loadert, rakd bele a minecraft.jar file-ba, megtalálhatod ezt a filet a %appdata% mappában, csak írd be a futtatáshoz. ha megvan a file, akkor nyisd meg WinRar-ral, majd töröld a Meta mappát belõle, és rakd bele a Mod Loadert, ugyanide tudod rakni a modokat (biztonsági másolatot mindíg csinálj!)
A kérdező hozzászólása: wáá köszi szépen !! :D
A kérdező hozzászólása: és multiplayerbe hogyan? úgy értem hogy lehessen belerakni parancsokat meg ilyenek ..
vannak külön serverhez valók ugyanott


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!