Találatok a következő kifejezésre: Hova és kell berakni (8 db)

A minecraft 1.6.2-n egy hamachis szerveren hogyan lehet berakni a spawn-t pluginnal és hova kell berakni a mappák közül?

Legjobb válasz: Hívj skypon és ott elmondom. ha nem vagyo ka gepnel akkor csak fut a szerverem!

Hívj skypon és ott elmondom. ha nem vagyo ka gepnel akkor csak fut a szerverem!
szalaiors

Hova és hogyan kell berakni a firewire-t a számítógépbe?

Ezzel a kütyüvel a videokameráról át lehet vinni a mozgóképet és a hangot is a szg-be.

Legjobb válasz: A firewire-t a megfelelõ firewire csatlakozóban kell beledugni. Ez olyasmi mint az USB csatlakozó, de mégsem az. Amennyiben nincs ilyen bemenet a számítógépeden, akkor szükséges egy firewire kártya (2-3000 Ft, bárhol kapható, ahol vannak számítástechnikai eszközök), melyet a számítógép egyik PCI bõvítõhelyére bele kell dugni, majd abba már csatlakoztatható a kamera.

A firewire-t a megfelelõ firewire csatlakozóban kell beledugni. Ez olyasmi mint az USB csatlakozó, de mégsem az. Amennyiben nincs ilyen bemenet a számítógépeden, akkor szükséges egy firewire kártya (2-3000 Ft, bárhol kapható, ahol vannak számítástechnikai eszközök), melyet a számítógép egyik PCI bõvítõhelyére bele kell dugni, majd abba már csatlakoztatható a kamera.

Farming Simulator 2013-ban a módokat hogy kell megcsinálni? Mert addig eljutok, hogy hova meg mit kell berakni, de nem tudom milyen formátumban. És azt hogy csináljam meg.

Legjobb válasz: mikor letoltod a modot utanna az a lenyeg h amit bemasolsz a mydoc fs2013 mods mappaba a formatuma zip legyen(tomoritett, alltalaban alapbol zip formatumba vannak feltoltve a dolgok...) csak ezt a formatumot kezeli a game. es a lenyeg az az h ha megnyitod a zipet azon belul ne legyen mas tomoritett file. ha van vedd ki azt is. es legyenek kulon kulon....

mikor letoltod a modot utanna az a lenyeg h amit bemasolsz a mydoc fs2013 mods mappaba a formatuma zip legyen(tomoritett, alltalaban alapbol zip formatumba vannak feltoltve a dolgok...) csak ezt a formatumot kezeli a game. es a lenyeg az az h ha megnyitod a zipet azon belul ne legyen mas tomoritett file. ha van vedd ki azt is. es legyenek kulon kulon....
A kérdező hozzászólása: Köszi


Honnan lehet letölteni a minecrafthoz pluginokat és hova kell berakni?

Legjobb válasz: innen: http://www.minecraftforum.net/forum/51-released-mods/ ha leszedted, ami neked kell, szedd le a MOD Loadert, rakd bele a minecraft.jar file-ba, megtalálhatod ezt a filet a %appdata% mappában, csak írd be a futtatáshoz. ha megvan a file, akkor nyisd meg WinRar-ral, majd töröld a Meta mappát belõle, és rakd bele a Mod Loadert, ugyanide tudod rakni a modokat (biztonsági másolatot mindíg csinálj!)

innen: http://www.minecraftforum.net/forum/51-released-mods/ ha leszedted, ami neked kell, szedd le a MOD Loadert, rakd bele a minecraft.jar file-ba, megtalálhatod ezt a filet a %appdata% mappában, csak írd be a futtatáshoz. ha megvan a file, akkor nyisd meg WinRar-ral, majd töröld a Meta mappát belõle, és rakd bele a Mod Loadert, ugyanide tudod rakni a modokat (biztonsági másolatot mindíg csinálj!)
A kérdező hozzászólása: wáá köszi szépen !! :D
A kérdező hozzászólása: és multiplayerbe hogyan? úgy értem hogy lehessen belerakni parancsokat meg ilyenek ..
vannak külön serverhez valók ugyanott

Gps memoria kártyáján hová kell és hogyan berakni új hangot?

Legjobb válasz: Attól függ milyen navigációs program fut rajta? Így nem tudjuk megmondani, Program neve versziószáma, akkor ki tudjuk találni, ennyi info amit megadtál kevés.

Attól függ milyen navigációs program fut rajta? Így nem tudjuk megmondani, Program neve versziószáma, akkor ki tudjuk találni, ennyi info amit megadtál kevés.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! IGO 8 azt hiszem Elméletileg a legújabb IGO
igo8/content/voice
PNA-nak : mobilenavigator/content/voice PDA-nak : igo8/content/voice Amigo: amigo/content/voice


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!