Találatok a következő kifejezésre: Hova érkezik az AFP (2 db)

Hova érkezik vissza az AFP eredmény?

Kórház?Véd?n??Orvos?Lakcím?

Legjobb válasz: Szia! AZ AFP eredményét legalábbis nekem a védõnõhöz küldték.De szerintem máshol is így mûködik.Kérdezd meg a védõnõt, hogy megérkezett- e már, bár 2 hét míg megküldik.A vérvétel laborját pedig a házi orvos kapja.Remélem segítettem. (37 hetes kismama)

Szia! AZ AFP eredményét legalábbis nekem a védõnõhöz küldték.De szerintem máshol is így mûködik.Kérdezd meg a védõnõt, hogy megérkezett- e már, bár 2 hét míg megküldik.A vérvétel laborját pedig a házi orvos kapja.Remélem segítettem. (37 hetes kismama)
Nekem akkor kellett visszamennem ultrahangra, mikor kész lett. Így én magsm vittel el a nõdokimhoz.
Nekem a kórházba érkezik vissza(ott is vették le a vért), 1 hét múlva kell érdeklõdnöm az eredményért telefonon.És akkor mondják meg a genetikai uh idõpontját is.Szerintem érdeklõdj ott ahol levették a vért.
nálunk is a védõnõhöz küldik, én is nagyon várom, 2hetet mondtak, és 10 nap telt el, de telefonon kérdeztem a védõnõt, még nem küldték
Nekem a laborba kellett visszamenni érte, de nekem mondták is meg azt is ami nem odajön vissza, hogy azért hova menjek.Szerintem ez mindenhol másképp van.
Én a terhesgondózóba mentem érte, ahol leadtam a vérmintát, és én vittem a dokihoz (nála már megvolt gépben). Érdeklõdj a laborodban!
Szerintem ez változó. Egy ismerõsömnek a lakcímére érkezett, de nem ez a jellemzõ. Nekem azt mondták, a védõnõknél érdeklõdjek. Ha úgy vesszük igazuk volt, mert a doki, amikor jött át hozzájuk, áthozta (a dokihoz érkezett ugyanis az eredmény), így én személyesen a doktortól kaptam meg, õ mondott elõször véleményt is róla.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!