Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes ultrahangra menni (13 db)

Hova érdemes 4D ultrahang vizsgálatra menni Debrecenben?

Legjobb válasz: A NAGYERDEI NÕGYÓGYÁSZATI ÉS 4D ULTRAHANG CENTRUMBAN nagyon profi, korrekt és kedves az ultrahangos (Török Kára). Õket nyugodt szívvel ajánlhatom, akivel beszéltem csak jó tapasztalatai voltak. SOK SIKERT MINDENKINEK! Bejelentkezés: 30/403-1763 Cím: 4028-Debrecen, Weszprémy u.22.

A NAGYERDEI NÕGYÓGYÁSZATI ÉS 4D ULTRAHANG CENTRUMBAN nagyon profi, korrekt és kedves az ultrahangos (Török Kára). Õket nyugodt szívvel ajánlhatom, akivel beszéltem csak jó tapasztalatai voltak. SOK SIKERT MINDENKINEK! Bejelentkezés: 30/403-1763 Cím: 4028-Debrecen, Weszprémy u.22.
Szia! http://www.4dultrahang.info.hu/ Mi itt voltunk a Bajcsyn, nagyon meg voltunk elégedve, hétvégén is tudtok menni elõzetes bejelentkezéssel:)
A kérdező hozzászólása: Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum Debrecen, Weszprémy u.22. http://www.nnc.hu

Hova érdemes menni Budapesten 4D ultrahangra? (28. héten)

A belváros körül lenne jó, vagy tömegközlekedéssel jól elérhet? helyen.

Legjobb válasz: szia :) én a 6. kerületben a Szondi utca 51-ben voltam 4D-n, nagyon jó volt és most akciós is :) a hõsök terétõl kb. 10 percre van, 72es trolival 3 megállót kell menni és utána lesétálsz egy utcát, vagy le is lehet sétálni a távot, nem sok :) 0630-3088900as telefonszámon lehet bejelentkezni és szombati napon is rendelnek. fél órás a vizsgálat, 1 dvd és egy kép jár, ezt tartalmazza az ár, de többet is kérhetsz de akkor többe kerül. elég nagy hely van benn, kb. 10 ülöhely van, tehát pár rokon is befér :)

szia :) én a 6. kerületben a Szondi utca 51-ben voltam 4D-n, nagyon jó volt és most akciós is :) a hõsök terétõl kb. 10 percre van, 72es trolival 3 megállót kell menni és utána lesétálsz egy utcát, vagy le is lehet sétálni a távot, nem sok :) 0630-3088900as telefonszámon lehet bejelentkezni és szombati napon is rendelnek. fél órás a vizsgálat, 1 dvd és egy kép jár, ezt tartalmazza az ár, de többet is kérhetsz de akkor többe kerül. elég nagy hely van benn, kb. 10 ülöhely van, tehát pár rokon is befér :)
Mi az v. kerületbe megyünk, az akadémia utcába, de nem tudom, hogy milyen, még nem voltunk. 12 rugó, ami szerintem kicsit sok, de hát ha jól csinálják, nyilván megéri.
A kérdező hozzászólása: Köszi a részletes leírást!! :)
4d Genesis! Kedvesek. Alaposak, korrektek, kényelmes, modern a rendelõ! :)

Debrecenbe hová érdemes menni 4D ultrahangra? És mennyibe kerül? Mennyi időn belül adnak időpontot? Most vagyok 26hetes, mikor lenne a legjobb menni?

Legjobb válasz: Szia! Mi itt voltunk 18 hetesen. Szerintem nézd meg az oldalt,mi hamar kaptunk idõpontot,szombaton is rendelnek,10.000 ft volt. http://www.nobilismaganrendelo.hu/

Szia! Mi itt voltunk 18 hetesen. Szerintem nézd meg az oldalt, mi hamar kaptunk idõpontot, szombaton is rendelnek, 10.000 ft volt. http://www.nobilismaganrendelo.hu/
Szent Anna utca.én õket nagyon szeretem.sztem most a 26.hét környéke a legjobb.itt megtalálsz mindent http://www.4dultrahang.info.hu


Hova érdemes menni Budapest ill. környékén 4 D -ultrahang vizsgálatra? 22hkm

Ha lehet ne legyen túl drága és olyan kellene ahol nem kellett heteket várnotok az id?pontra .:)

Legjobb válasz: Én a Praxisban voltam, kimondottan Hajdú Krisztina genetikus, doktornõhöz szerettem volna menni. 1 hetet kellett várnom, mert nekem nem voltak jók a többi idõpontok. 14 e ft a genetikai-4d-s uh. A sima 4D jóval olcsóbb. De nem tudom, hogy az mennyi. 11. kerület Bartók Béla úton van.

Én a Praxisban voltam, kimondottan Hajdú Krisztina genetikus, doktornõhöz szerettem volna menni. 1 hetet kellett várnom, mert nekem nem voltak jók a többi idõpontok. 14 e ft a genetikai-4d-s uh. A sima 4D jóval olcsóbb. De nem tudom, hogy az mennyi. 11. kerület Bartók Béla úton van.
G1 intézet. fantasztikus felvételeket kaptunk. http://www.babavizio.hu
Szia! Én a Szt. Margit kórházban, egyetlen dologgal voltam megelégedve, az pedig az Ultra hang.(a kórházban volt a terhesgondozásom egyébként) Na szóval, a 4D-s Uh-t is ott csináltattam, úgy emlékszem 10ezer volt, ezért adtak 1 DVD-t és egy CD-t tele képekkel és egy kinyomtatott képet.Nagyon kedvesek voltak velem, és meg voltam elégedve, mert bármit kérdeztem bármikor rendesen válaszoltak. Most 2. terhességemmel a Mester utcai szakrendelõbe mentem 4D-re...na azt felejtsd el!!!Ott is 10ezer, de bunkó a nõ eléggé...konkrétan nem ért az emberekhez.Na mindegy! Boldog baba várást! :)

Győrben 4D ultrahangra hova érdemes menni?

a kórházba, vagy a Corvin utába?

Legjobb válasz: Mi a Bem téren voltunk, képzett szonográfus is van, és még fogunk is ismét menni:) türelmesek, és legalább fél óráig tartott.

Mi a Bem téren voltunk, képzett szonográfus is van, és még fogunk is ismét menni:) türelmesek, és legalább fél óráig tartott.
Szia, én a kórházban voltam, csak azt ajánlom, nagyon képzettek az ultrahangos lányok, addig nézték míg ki nem derült milyen nemû lesz 21 hetesen. A Bem tériõl hallottam már rosszakat.

Hova és mikor érdemes 4D-s ultrahangra menni Budapesten? Esetleg ezzel a fejlődési rendellenességek is kimutathatóak?

Legjobb válasz: Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni. Ha fejlõdési rendellenességeket is ki akarsz szûrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.

Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni. Ha fejlõdési rendellenességeket is ki akarsz szûrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.
Szia! Ajánlom neked a 4Dgenesist, a 2. kerületben vannak, és csak jót tudok róluk mondani! :) 26. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. A babánk aludt, de addig ügyeskedett a szonográfus, amíg felébredt, és nagyon jó képek-videó sikeredett :) 1 órát vizsgált, és nagyon alapos volt, mindent lemért, megnézett, elmagyarázott :) És ha van babamamatudakozós kártyád 10% kedvezményt adnak! :) Nem mindegy, hogy 12000 vagy 10800 :) ) Ilyen lett az egyik kép a bébinkrõl :) http://kepfeltoltes.hu/100712/user_8490064_1276771976332_box..
http://www.4dultrahang.hu/ Én itt voltam a 20.héten, kértem genetikai szûrést is.Nagyon meg voltam elégedve.És azt is megtudtam, hogy lánykánk lesz amit a sima uh-n nem tudott megmondani a dokim.
Én a 4D Genesist tudom neked nagyon ajánlani. Elsõ terhességemmel kétszer voltunk ott, most a másodikkal is már kétszer, és majd megyünk még egyszer. Két nagyon kedves szonográfus hölgy dolgozik ott. Nem sajnálják az idõt és a mosolyt a kismamától. Pl az elsõ babám nem akarta megmutatni magát, hogy fiú vagy lány, másfél órán át vizsgált a nõ! Most a másodiknál volt egy kis probléma az afp-vel, emiatt sos akartam menni 4D-re, egybõl fogadtak rendelési idõn kívül! Ráadásul ajándékba kaptam ekkor a fotókat is a babámról! Ha rendes genetikai vizsgálatot akarsz, akkor menj el a 20.hétig 4D-re, de ha igazi jó babamozit akarsz dundi babácskával, akkor inkább a 25-28.héten menj.
a kárpát utcai 4D ultrahangnál nem kell jobb!
Mi is a 4D Genesisben voltunk és nagyon aranyosak voltak! Csak ajánlani tudom neked!
Az elsõ gyerkõccel két helyen is voltunk, az elsõ nagy csalódás volt, pedig a fogadott dokim csinálta. A második a 4dgenesis-ben volt, és nagyon-nagyon ajánlom! Kedvesek, szakszerûek. A gyerkõc gerincét, veséjét, szívét, agyát, ... mindenét megnézték, sõt, még az én vesémet is! Rengeteg képet kaptunk cd-n, meg egy hosszú dvd-t, aminek a hátterében kellemes zene szól. Most ismét babát várunk, és újra a 4dgenesis-hez megyünk majd.

Eger környékén hová érdemes 4D ultrahangra menni?

(Debrecen, Gyöngyös Miskolc)?

Legjobb válasz: Szia én Gyöngyösre fogok menni a korházba épp ost néztem a korház honlapján a 4d -és képeket szerintem egész jók és az ár is jó 8000ft videokazira +2000dvdés 800ft egy kép szerintem ha nincs Egerbe akor Gyöngyös neked is közelebb van mint a többi város amiket felsoroltál jó döntést:)

Szia én Gyöngyösre fogok menni a korházba épp ost néztem a korház honlapján a 4d -és képeket szerintem egész jók és az ár is jó 8000ft videokazira +2000dvdés 800ft egy kép szerintem ha nincs Egerbe akor Gyöngyös neked is közelebb van mint a többi város amiket felsoroltál jó döntést:)
Én salgótarjánba voltam . 10000 a dvd+kép
Szia! Én úgy tudom Gyöngyösön van. A Bugát Pál kórházba. Telefonon elõre be kell jelentkezni. A kartonozóban kérd a nõgyógyászatot, vagy egyszerûen kérdezd meg. 10ezer párszáz forint. Debrecenben is ugyanennyi, csak az kissé messzebb van.jó egészséget neketek!
Gyöngyöst ajánlom. Én is ott voltam. Nagyon szép dvd-t csínáltak. Ja és nagyon rendesek ami jó. Mindent elmagyaráznak éppen mit látsz!!!

Miskolcon hova érdemes menni 4d ultrahangra? (18 kismama) És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mi az Arany Corvin üzletház emeletén voltunk, (http://www.4diagnosztika.hu/). Szerintem az ár korrekt. Biri Zsuzsánál voltunk, õ meg egy szenzációs nõ!!!!

Mi az Arany Corvin üzletház emeletén voltunk, (http://www.4diagnosztika.hu/). Szerintem az ár korrekt. Biri Zsuzsánál voltunk, õ meg egy szenzációs nõ!!!!
Szia. Mi a Bató Házban voltunk 4D UH-on, nagyon jó volt.22 percig nézik a babát, kapsz 5 db kinyomtatott képet és a 22 percet megkapod dvd-n..és mindez 6000 ft. 13 hetesen voltunk elõször, és majd 2 hét múlva megyünk megint, már nagyon várjuk.Egy nagyon kedves szonográfus nõ csinálja, és tényleg mindent elmond az Uh közben, hogy mikor mijét látjátok a babának.Ja és a végén kaptok egy papírt is a baba adataival. Mi úgy jelentkeztünk be, hogy felhívtuk a Semmelweis kórházat és mondtuk, hogy szeretnénk menni Uh-ra és ott ajánlották fel a 4D lehetõségét..a Bató házban ebben a magánrendelõben talán a semmelweis kórház orvosai-szonográfusai rendelnek.Így áll összeköttetésben a kórházzal. 24+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Én is az Aranycorvint ajánlom ugyanúgy Bíri Zsuzsánál voltam 20perces DVD, 1db nyomtatott kép, 24db kép Cd-n került 8300FT-ba és egy lelet...A képek fantasztikus minõségûek ajánlani tudom csak.
Szintén Arany Corvin. Mi a 45 percesen voltunk, kiírták dvd-re a mozit, 40 képet cd-re, 1 képet nyomtattak, 5% kedvezményt adtak EP-i kártyára, így fizettünk 11.000 Ft-ot. Biri Zsuzsánál voltunk mi is. Õt is, és a helyet is ajánlom. Szerintem ez jobb, mint a Batós. Barátnõmnek ott fekete-fehér képet adtak, itt színeset.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek.

Szerintetek hova érdemes menni 4D-s ultrahangra?

24 hetes kismama

Legjobb válasz: www.4dgenesis.hu - csak dicsérni tudom. az összes gyerkõccel itt voltunk :-)

http://www.4dgenesis.hu - csak dicsérni tudom. az összes gyerkõccel itt voltunk :-)
Szia!Én a 4d Genesist javasolnaám.Nagyon kedvesek, alaposak én legközelebb is biztos h oda fogok menni.Persze csak ha Pesten keresel.
Ha nemcsak babamozizni szeretnél, hanem jó szakemberektõl orvosi véleményt is, akkor Praxis. (Hajdú Kriszta is rendel itt, semmivel nem drágább, mint máshol, és õ elismert genetikus.)
Szia! Én voltam a Praxis-ban Kb 11 percet voltunk bent :( 4D Genesis: 1 óra, alapos vizsgálat, a világ legkedvesebb szonográfusai! Tapasztaltak, türelmesek! Az összes gyerekkel oda jártunk, Babánként nem is egyszer! Hidd el nem fogsz csalódni!
http://www.ultrahangcenter.hu/ Mi a Pólusban voltunk, Zuglóhoz ez esett közel és ajánlották. Aznapra mindig szokott idõpont lenni, a szonográfus hölgy végtelenül kedves, alapos, velünk ujjongott, amikor megláttuk az eddig látott legszebb 4D-s porcelánbaba pofit (õ nevezte így a lányunkat). Észrevette, hogy picit nyitva a méhszájam, fotót is nyomtatott róla a dokimnak, a lelkemre kötötte, hogy menjek kontrollra. Le a kalappal!!!! (12 hetes uh-on és kombinált teszten az Istenhegyin voltunk Hajdú Krisztinánál, aki szintén nagyon jó, de õ fõleg genetikus, sajnáltam volna rabolni az idejét a babamozival)
Szia! Most voltam 4D-n és annyira kedvesek és alaposak voltak hogy csak ajánlani tudom! Ráadásul Nagyon jó géppel dolgoznak. Egyszerüen imádnivalók ezt komolyan mondom!!! http://www.hepinet.hu

Debrecenben hova érdemes 4d ultrahangra menni és hanyadik héten?

Esetleg van olyan hely aminek egészségpénztárakkal szerz?dése van... Köszönöm a válaszokat. Szeretnénk a nemét is tudni már... Ezért kérdezem a mikort.

Legjobb válasz: http://www.4dultrahang.info.hu/ én itt voltam a 28.héten. 9800 ft és nagyon jó minõségû!

http://www.4dultrahang.info.hu/ én itt voltam a 28.héten. 9800 ft és nagyon jó minõségû!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!