Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes ultrahangra (15 db)

Hova érdemes 4D ultrahang vizsgálatra menni Debrecenben?

Legjobb válasz: A NAGYERDEI NÕGYÓGYÁSZATI ÉS 4D ULTRAHANG CENTRUMBAN nagyon profi, korrekt és kedves az ultrahangos (Török Kára). Õket nyugodt szívvel ajánlhatom, akivel beszéltem csak jó tapasztalatai voltak. SOK SIKERT MINDENKINEK! Bejelentkezés: 30/403-1763 Cím: 4028-Debrecen, Weszprémy u.22.

A NAGYERDEI NÕGYÓGYÁSZATI ÉS 4D ULTRAHANG CENTRUMBAN nagyon profi, korrekt és kedves az ultrahangos (Török Kára). Õket nyugodt szívvel ajánlhatom, akivel beszéltem csak jó tapasztalatai voltak. SOK SIKERT MINDENKINEK! Bejelentkezés: 30/403-1763 Cím: 4028-Debrecen, Weszprémy u.22.
Szia! http://www.4dultrahang.info.hu/ Mi itt voltunk a Bajcsyn, nagyon meg voltunk elégedve, hétvégén is tudtok menni elõzetes bejelentkezéssel:)
A kérdező hozzászólása: Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum Debrecen, Weszprémy u.22. http://www.nnc.hu

Pesten hova érdemes elmenni 4 dimenziós ultrahangra? Ki melyik helyet ajánlja és miért?

Legjobb válasz: Istenhegyi Klinika-Dr. Hajdú Krisztina-szülész,nõgy. genetikus! Õ a legjobb,szuper! Sztem érdemes rá áldozni,mert tapasztaltabb,mint egy sima szül.-nõdoki,persze itt nem lenézem a többit,hanem Õ tényleg meglátja idejében a jót és a rosszat is!Én csak ajánlani tudom! :)

Istenhegyi Klinika-Dr. Hajdú Krisztina-szülész, nõgy. genetikus! Õ a legjobb, szuper! Sztem érdemes rá áldozni, mert tapasztaltabb, mint egy sima szül.-nõdoki, persze itt nem lenézem a többit, hanem Õ tényleg meglátja idejében a jót és a rosszat is!Én csak ajánlani tudom! :)
XIV.Bolgárkerék u.3 Magzati Diagnosztikai Központ.Profi dokikkal(Ceizel doktor az alapító, aki még most is ott rendel).A UH-os vizsgálat legalább 20-25 perc, a legmodernebb géppel végzik.A dokik profik, türelmesek, és kedvesek.
Istenhegyi géndiagnosztikai központ. Dr Bátorfi, szinte minden kerületben ismerik nagyon jó szonográfus.
4D Genesis. Itt nézik a babát a legtöbb ideig, 1 órán át. Ez is szempont, hogy mennyi ideig tartó uh-ért adsz ki 12ezret. És szerintem nagyon alaposak, tetõtõl-talpig átnézik a babát, és Te is kérdezhetsz. Én ott tudtam meg a méhlepényem pontos helyzetét (mélyen fekvõ), a kórházban ilyeneket nem mondanak el, mint azt sem, hogy ciszta volt a babám agyában (felszívódott késõbb). Tényleg bármire válaszolnak, ami csak érdekel. 39hetes pocis
Szia! Ide ne menj: Minimanó 4D !! Felesleges pénzkidobás oda menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azért aki még tud jó helyet az írhat! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Miskolcon hova érdemes menni 4d ultrahangra? (18 kismama) És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mi az Arany Corvin üzletház emeletén voltunk, (http://www.4diagnosztika.hu/). Szerintem az ár korrekt. Biri Zsuzsánál voltunk, õ meg egy szenzációs nõ!!!!

Mi az Arany Corvin üzletház emeletén voltunk, (http://www.4diagnosztika.hu/). Szerintem az ár korrekt. Biri Zsuzsánál voltunk, õ meg egy szenzációs nõ!!!!
Szia. Mi a Bató Házban voltunk 4D UH-on, nagyon jó volt.22 percig nézik a babát, kapsz 5 db kinyomtatott képet és a 22 percet megkapod dvd-n..és mindez 6000 ft. 13 hetesen voltunk elõször, és majd 2 hét múlva megyünk megint, már nagyon várjuk.Egy nagyon kedves szonográfus nõ csinálja, és tényleg mindent elmond az Uh közben, hogy mikor mijét látjátok a babának.Ja és a végén kaptok egy papírt is a baba adataival. Mi úgy jelentkeztünk be, hogy felhívtuk a Semmelweis kórházat és mondtuk, hogy szeretnénk menni Uh-ra és ott ajánlották fel a 4D lehetõségét..a Bató házban ebben a magánrendelõben talán a semmelweis kórház orvosai-szonográfusai rendelnek.Így áll összeköttetésben a kórházzal. 24+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Én is az Aranycorvint ajánlom ugyanúgy Bíri Zsuzsánál voltam 20perces DVD, 1db nyomtatott kép, 24db kép Cd-n került 8300FT-ba és egy lelet...A képek fantasztikus minõségûek ajánlani tudom csak.
Szintén Arany Corvin. Mi a 45 percesen voltunk, kiírták dvd-re a mozit, 40 képet cd-re, 1 képet nyomtattak, 5% kedvezményt adtak EP-i kártyára, így fizettünk 11.000 Ft-ot. Biri Zsuzsánál voltunk mi is. Õt is, és a helyet is ajánlom. Szerintem ez jobb, mint a Batós. Barátnõmnek ott fekete-fehér képet adtak, itt színeset.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek.


Hova érdemes menni Budapesten 4D ultrahangra? (28. héten)

A belváros körül lenne jó, vagy tömegközlekedéssel jól elérhet? helyen.

Legjobb válasz: szia :) én a 6. kerületben a Szondi utca 51-ben voltam 4D-n, nagyon jó volt és most akciós is :) a hõsök terétõl kb. 10 percre van, 72es trolival 3 megállót kell menni és utána lesétálsz egy utcát, vagy le is lehet sétálni a távot, nem sok :) 0630-3088900as telefonszámon lehet bejelentkezni és szombati napon is rendelnek. fél órás a vizsgálat, 1 dvd és egy kép jár, ezt tartalmazza az ár, de többet is kérhetsz de akkor többe kerül. elég nagy hely van benn, kb. 10 ülöhely van, tehát pár rokon is befér :)

szia :) én a 6. kerületben a Szondi utca 51-ben voltam 4D-n, nagyon jó volt és most akciós is :) a hõsök terétõl kb. 10 percre van, 72es trolival 3 megállót kell menni és utána lesétálsz egy utcát, vagy le is lehet sétálni a távot, nem sok :) 0630-3088900as telefonszámon lehet bejelentkezni és szombati napon is rendelnek. fél órás a vizsgálat, 1 dvd és egy kép jár, ezt tartalmazza az ár, de többet is kérhetsz de akkor többe kerül. elég nagy hely van benn, kb. 10 ülöhely van, tehát pár rokon is befér :)
Mi az v. kerületbe megyünk, az akadémia utcába, de nem tudom, hogy milyen, még nem voltunk. 12 rugó, ami szerintem kicsit sok, de hát ha jól csinálják, nyilván megéri.
A kérdező hozzászólása: Köszi a részletes leírást!! :)
4d Genesis! Kedvesek. Alaposak, korrektek, kényelmes, modern a rendelõ! :)

Debrecenbe hová érdemes menni 4D ultrahangra? És mennyibe kerül? Mennyi időn belül adnak időpontot? Most vagyok 26hetes, mikor lenne a legjobb menni?

Legjobb válasz: Szia! Mi itt voltunk 18 hetesen. Szerintem nézd meg az oldalt,mi hamar kaptunk idõpontot,szombaton is rendelnek,10.000 ft volt. http://www.nobilismaganrendelo.hu/

Szia! Mi itt voltunk 18 hetesen. Szerintem nézd meg az oldalt, mi hamar kaptunk idõpontot, szombaton is rendelnek, 10.000 ft volt. http://www.nobilismaganrendelo.hu/
Szent Anna utca.én õket nagyon szeretem.sztem most a 26.hét környéke a legjobb.itt megtalálsz mindent http://www.4dultrahang.info.hu

Hova érdemes menni Budapest ill. környékén 4 D -ultrahang vizsgálatra? 22hkm

Ha lehet ne legyen túl drága és olyan kellene ahol nem kellett heteket várnotok az id?pontra .:)

Legjobb válasz: Én a Praxisban voltam, kimondottan Hajdú Krisztina genetikus, doktornõhöz szerettem volna menni. 1 hetet kellett várnom, mert nekem nem voltak jók a többi idõpontok. 14 e ft a genetikai-4d-s uh. A sima 4D jóval olcsóbb. De nem tudom, hogy az mennyi. 11. kerület Bartók Béla úton van.

Én a Praxisban voltam, kimondottan Hajdú Krisztina genetikus, doktornõhöz szerettem volna menni. 1 hetet kellett várnom, mert nekem nem voltak jók a többi idõpontok. 14 e ft a genetikai-4d-s uh. A sima 4D jóval olcsóbb. De nem tudom, hogy az mennyi. 11. kerület Bartók Béla úton van.
G1 intézet. fantasztikus felvételeket kaptunk. http://www.babavizio.hu
Szia! Én a Szt. Margit kórházban, egyetlen dologgal voltam megelégedve, az pedig az Ultra hang.(a kórházban volt a terhesgondozásom egyébként) Na szóval, a 4D-s Uh-t is ott csináltattam, úgy emlékszem 10ezer volt, ezért adtak 1 DVD-t és egy CD-t tele képekkel és egy kinyomtatott képet.Nagyon kedvesek voltak velem, és meg voltam elégedve, mert bármit kérdeztem bármikor rendesen válaszoltak. Most 2. terhességemmel a Mester utcai szakrendelõbe mentem 4D-re...na azt felejtsd el!!!Ott is 10ezer, de bunkó a nõ eléggé...konkrétan nem ért az emberekhez.Na mindegy! Boldog baba várást! :)

Győrben 4D ultrahangra hova érdemes menni?

a kórházba, vagy a Corvin utába?

Legjobb válasz: Mi a Bem téren voltunk, képzett szonográfus is van, és még fogunk is ismét menni:) türelmesek, és legalább fél óráig tartott.

Mi a Bem téren voltunk, képzett szonográfus is van, és még fogunk is ismét menni:) türelmesek, és legalább fél óráig tartott.
Szia, én a kórházban voltam, csak azt ajánlom, nagyon képzettek az ultrahangos lányok, addig nézték míg ki nem derült milyen nemû lesz 21 hetesen. A Bem tériõl hallottam már rosszakat.

Szerintetek hova érdemes menni 4D-s ultrahangra?

24 hetes kismama

Legjobb válasz: www.4dgenesis.hu - csak dicsérni tudom. az összes gyerkõccel itt voltunk :-)

http://www.4dgenesis.hu - csak dicsérni tudom. az összes gyerkõccel itt voltunk :-)
Szia!Én a 4d Genesist javasolnaám.Nagyon kedvesek, alaposak én legközelebb is biztos h oda fogok menni.Persze csak ha Pesten keresel.
Ha nemcsak babamozizni szeretnél, hanem jó szakemberektõl orvosi véleményt is, akkor Praxis. (Hajdú Kriszta is rendel itt, semmivel nem drágább, mint máshol, és õ elismert genetikus.)
Szia! Én voltam a Praxis-ban Kb 11 percet voltunk bent :( 4D Genesis: 1 óra, alapos vizsgálat, a világ legkedvesebb szonográfusai! Tapasztaltak, türelmesek! Az összes gyerekkel oda jártunk, Babánként nem is egyszer! Hidd el nem fogsz csalódni!
http://www.ultrahangcenter.hu/ Mi a Pólusban voltunk, Zuglóhoz ez esett közel és ajánlották. Aznapra mindig szokott idõpont lenni, a szonográfus hölgy végtelenül kedves, alapos, velünk ujjongott, amikor megláttuk az eddig látott legszebb 4D-s porcelánbaba pofit (õ nevezte így a lányunkat). Észrevette, hogy picit nyitva a méhszájam, fotót is nyomtatott róla a dokimnak, a lelkemre kötötte, hogy menjek kontrollra. Le a kalappal!!!! (12 hetes uh-on és kombinált teszten az Istenhegyin voltunk Hajdú Krisztinánál, aki szintén nagyon jó, de õ fõleg genetikus, sajnáltam volna rabolni az idejét a babamozival)
Szia! Most voltam 4D-n és annyira kedvesek és alaposak voltak hogy csak ajánlani tudom! Ráadásul Nagyon jó géppel dolgoznak. Egyszerüen imádnivalók ezt komolyan mondom!!! http://www.hepinet.hu

Debrecenben hova érdemes 4d ultrahangra menni és hanyadik héten?

Esetleg van olyan hely aminek egészségpénztárakkal szerz?dése van... Köszönöm a válaszokat. Szeretnénk a nemét is tudni már... Ezért kérdezem a mikort.

Legjobb válasz: http://www.4dultrahang.info.hu/ én itt voltam a 28.héten. 9800 ft és nagyon jó minõségû!

http://www.4dultrahang.info.hu/ én itt voltam a 28.héten. 9800 ft és nagyon jó minõségû!

Debrecenben hova érdemes menni 4D-s ultrahangra?

Legjobb válasz: http://www.deoec.hu/ http://www.ditroi.hu/ Nagyerdei Nõgyógyászati Centrum http://www.naprendelo.hu/ Ezkrõl tudok, remélhetõleg tudtam segíteni.

http://www.deoec.hu/ http://www.ditroi.hu/ Nagyerdei Nõgyógyászati Centrum http://www.naprendelo.hu/ Ezkrõl tudok, remélhetõleg tudtam segíteni.
Lézer Magánrendelõ - Mester u. 3-5. Mi ott voltunk és fantasztikus 4ds- felvételek készültek!
Én nemrég voltam 4D-s ultrahang vizsgálaton a Nagyerdei Nõgyógyászati és 4D Centrumban (Debrecen, Weszprémy u.22.). A Klinikán is dolgozó Tajtiné Török Klára rendel itt (Dr.Sápy Tamás irányításával). Ök csinálják a legrégebben a 4D-t a városban és a legmodernebb gépük is nekik van. MINDENKINEK CSAK AJÁNLHATOM! Bejelentkezés: 30-403-1763
Nagyerdei 4D Ultrahang Centrum, Debrecen Weszprémy u.22. http://www.nnc.hu
Valaki megmondaná nekem, hogy a Nagyerdei rendelõben mennyiért csinálják a 4D-s ultrahangot? Köszi!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!