Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes ha (99 db)

Egy elég kövér, (150kg) embernek hová érdemes tetováltatnia ahhoz, hogy ha lefogy, akkor ne ráncosodjon, ne változzon a tetoválás?

Legjobb válasz: Hát, ha kicsi tetkót szeretnél, akkor esetleg mehet csuklóra, bokára, nyakra, ott nem lenne baja fogyás után szerintem. Ha nagyobbat szeretnél, akkor várj amíg sikerül fogyni, és utána meglátod hogy hová érdemes.

Hát, ha kicsi tetkót szeretnél, akkor esetleg mehet csuklóra, bokára, nyakra, ott nem lenne baja fogyás után szerintem. Ha nagyobbat szeretnél, akkor várj amíg sikerül fogyni, és utána meglátod hogy hová érdemes.
Egy violinkulcs vagy hangjegy a csuklódon nagyon jól mutatna szerintem, én azt javaslom. :)
lapockára szerintem, vagy vádlira. Mit tetoválnak?
Sértegetés helyett inkább nézz magadba. Tetováltathatsz akárhova, de ha lefogysz, akkor nagyon ocsmány tetkó lesz.
sehova
A kérdező hozzászólása: Nagyon intelligens ember lehetsz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Pont azért kérdeztem, hogy hova, mert vannak helyek, ahová lehet, és vannak, ahová nem. Csak kicsi tetoválást szeretnék, kb. 5cm-et, violinkulcsot, vagy hangjegyet, ilyesmit, még nincs megtervezve.

Budapestre mikor és hova érdemes menni ha Ferrarikat, Bentleyt, Porschét, vagy netán még jobbb drága luxusautókat akarok látni?

Úgy értem, milyen napon, esetleg mely hónapban, és melyik részekre? 4seasons? Rakpart? Zrínyi utca? Várnegyed? Kempinski? Deák tér? Örs vezér? Margitsziget? Hol vannak nagyon jó kocsik?

Legjobb válasz: "Budapestre mikor és hova érdemes menni ha Ferrarikat, Bentleyt, Porschét... akarok látni?" Hát amikor vége van a munkaidõnek és mennek haza a melósok a gyárakból...

"Budapestre mikor és hova érdemes menni ha Ferrarikat, Bentleyt, Porschét... akarok látni?" Hát amikor vége van a munkaidõnek és mennek haza a melósok a gyárakból...
A Duna Plaza mellet van egy Ferrari és Maserati kereskedés. Amúgy a körúton és azon belül szoktak leginkább feltûnni.
V. kerület, és bármikor. (hétvégén általában több minden fordul elõ)
Ruzvelt tér, Lánchíd, Andrássy út.
Korinthia szálló parkolóház, Hársfa utca (Bp VII)


Ha Mosonmagyaróvárra megyek, mit érdemes megnézni? Hova érdemes beülni?

Étterem, színvonalasabb kocsma, egyéb szórakozási lehetőségek érdekelnek.

Legjobb válasz: Vár és környékét érdemes megnézni, vannak múzeumok, érdemes elmenni a sétálóutcára, ott van jópár étterem,kávézó és kocsma is. Malomszer(üzletek) és Termálfürdõ, annak a közelében is van étterem (Hársfa) és kocsma (Kör büfé), amit ajánlani tudok. Duna-part, Itató büfé, ott bulik is szoktak lenni. M-Club, a legújabb disco a Vár mellett, nyáron Beach Club (disco) a Duna parton."Kocsmasor" több kocsmával a Városközpontban, oda is be lehet ülni. San Siro-bulizós hely fiataloknak...nem egy nyüzsgõ nagyváros, de azért vannak lehetõségek! :)

Vár és környékét érdemes megnézni, vannak múzeumok, érdemes elmenni a sétálóutcára, ott van jópár étterem, kávézó és kocsma is. Malomszer(üzletek) és Termálfürdõ, annak a közelében is van étterem (Hársfa) és kocsma (Kör büfé), amit ajánlani tudok. Duna-part, Itató büfé, ott bulik is szoktak lenni. M-Club, a legújabb disco a Vár mellett, nyáron Beach Club (disco) a Duna parton."Kocsmasor" több kocsmával a Városközpontban, oda is be lehet ülni. San Siro-bulizós hely fiataloknak...nem egy nyüzsgõ nagyváros, de azért vannak lehetõségek! :)
Megnézni a várat, meg a sétálóutcát, ott van elég étterem/kocsma is emlékeim szerint.

Ha van itt esetleg pszichológus vagy aki annak tanul/t. általános, vagy középsuli után hova érdemes menni továbbtanulni, ha pszichológus akarok lenni?

Legjobb válasz: Természetesen egyetemre. a felvi.hu-n utána tudsz nézni az egyetemeknek, hova mennyi pont kell, milyen érettségi stb.

Természetesen egyetemre. a felvi.hu-n utána tudsz nézni az egyetemeknek, hova mennyi pont kell, milyen érettségi stb.
Az érettségi után egyetemen lehet pszichológiát tanulni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Nyaralás alkalmával találkoztatok vki nagyobb külföldi sztárral? Ha igen hol? Hova érdemes menni, ahova a sztárok is járnak?

Legjobb válasz: Hahaha. Nem. :D Szerintem a sztárok nem olyan helyekre járnak nyaralni, ahova az átlagos emberek, átlag pénztárcával. Persze ha te megengedhetet magadnak, akkor szerintem Hawaii, Seychelle, Maldív-szigetek, ....stb...Görögországban azt hiszem Skiathosra szoktrak járni, Olaszban pedig talán Milano, Roma. De inkább neten nézelõdj, hogy hova járnak, aztán sok sikert. :D

Hahaha. Nem. :D Szerintem a sztárok nem olyan helyekre járnak nyaralni, ahova az átlagos emberek, átlag pénztárcával. Persze ha te megengedhetet magadnak, akkor szerintem Hawaii, Seychelle, Maldív-szigetek, ....stb...Görögországban azt hiszem Skiathosra szoktrak járni, Olaszban pedig talán Milano, Roma. De inkább neten nézelõdj, hogy hova járnak, aztán sok sikert. :D
Los Angeles. tavaly. igen :D
Igen.Voltam egy partin ahol szintén ott volt az egyik Monty Python tag Michael Palin. Nagyon jó fej ember..
Én mindig csak magyar hírességekkel találkozok, Bécsben Torgyánt láttam, Franciaországban meg Batiz Andrást.
Berzsenyi Dániel..Szombathely
az én rajztanárom a Nyíregyházi Fõiskola rajz szakára járt, de lehet, hogy a Tanárképzõbe is..

Ha lehetséges akkor hova érdemes eurót lekötni?

egyéb részletek is érdekelnek :)

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy milyen hosszú távra szeretnéd lekötni, mekkora összegrõl van szó, és mit szeretnél belõle kihozni! Mielõtt beleugrassz valamibe,érdemes csináltatnod magadnak egy ún. pénzügyi tervezést, ahol egy számítógépes program segítségével minden eshetõséget átbeszéltek a tanácsadóval.Itt számszerûsíteni lehet a dolgokat, mennyi idõ után mennyit nyersz, vagy mennyit buksz vele.Így pontosan tudni fogod, hogy mi az, amibe belemész. Jótanács: minden tájékoztatót amit a kezedbe nyomnak, olvass végig és addig semmit se írj alá, amíg nem érzed, hogy mindent tudsz ami téged érdekelt ezzel kapcsolatban! Ha komolyan érdekel a dolog, tudok Neked segíteni, mivel többek között pénzügyi tanácsadóként dolgozom. Ha írsz Nekem privátba, bõvebb infoval tudok szolgálni! További kellemes napot!:)

Az attól függ, hogy milyen hosszú távra szeretnéd lekötni, mekkora összegrõl van szó, és mit szeretnél belõle kihozni! Mielõtt beleugrassz valamibe, érdemes csináltatnod magadnak egy ún. pénzügyi tervezést, ahol egy számítógépes program segítségével minden eshetõséget átbeszéltek a tanácsadóval.Itt számszerûsíteni lehet a dolgokat, mennyi idõ után mennyit nyersz, vagy mennyit buksz vele.Így pontosan tudni fogod, hogy mi az, amibe belemész. Jótanács: minden tájékoztatót amit a kezedbe nyomnak, olvass végig és addig semmit se írj alá, amíg nem érzed, hogy mindent tudsz ami téged érdekelt ezzel kapcsolatban! Ha komolyan érdekel a dolog, tudok Neked segíteni, mivel többek között pénzügyi tanácsadóként dolgozom. Ha írsz Nekem privátba, bõvebb infoval tudok szolgálni! További kellemes napot!:)
A CIB-nél most 3, 5% fél vagy 1 évre, de lehet, van máshol jobb ajánlat.
Nem kizárólag a kamat és az árfolyamnyereség számít. Mindenképp nézz utána, hogy az adott pénzintézetnél mennyibe kerül a devizszámla nyitás, milyen havi költsége van, mert lehet, hogy ott kicsivel magasabb a kamat, de a kamatot elviszik a költségek. Fentiek miatt viszonylag kis összeget nem is érdemes lekötni.
Ha nem feltétlenül bankban gondolkozol, akkor én tudok olyan pénzintézetet, ahol 4, 5 az éves hozam az idén is, meg tavaly is!
...és kis összeg is szóba jön (400 eurótól) :) Írj privit

Ha el adom a cégem, irány Európa! De hová érdemes menni? Hol értékelik a pénzem, hol örülnek az adómnak? Szívesen nyitnék éjjel-nappalit mondjuk Londonban!

Sajnos nincs ismeretségem, így segítsegem sem!

Legjobb válasz: A nyelvet beszeled? Elsosorban olyan helyre menj, amelyik orszagnak a nyelvet beszeled. A masik kerdes? Ismered Londont? Olyan helyen vallalkozz, ahol azert van nemi helyismereted. Hogy tudd mire van ott szukseg, mibe erdemes befektetni. Kerdes az is mennyi penzed van. Londonban a berleti dijak nagyon magasak. En inkabb szetneznek a vilagban egy kicsit es csak azutan dontenek.

A nyelvet beszeled? Elsosorban olyan helyre menj, amelyik orszagnak a nyelvet beszeled. A masik kerdes? Ismered Londont? Olyan helyen vallalkozz, ahol azert van nemi helyismereted. Hogy tudd mire van ott szukseg, mibe erdemes befektetni. Kerdes az is mennyi penzed van. Londonban a berleti dijak nagyon magasak. En inkabb szetneznek a vilagban egy kicsit es csak azutan dontenek.
Szerintem ne addj fel mindent. Szanj ra egy fel evet-evet es ismerkedj elobb a kornyezettel. Ez nagyon fontos. Amugy ceget alapitani kb 10 perc es ingyen van, meg rengeteg infoval tamogatjak az embert. De ezeket elobb talald meg, kutasd fel es utana kezd el kolteni a penzed.
Hát ez aztán nagy ötlet..Éjjel nappali Londonban :) Annyi van belõle mint égen a csillag de még annál is több. Értem hogy van pénzed...amit válts át Fontba. Hol az ötlet? Hol az Egyediség? Ha ezek itthon sincsenek meg, akkor egy igazi metropolisban is életképtelen leszel.
A kérdező hozzászólása: A nyelv még talán nem is lenne gond, a pénz sem mert az lenne bõve, csak ismeretség nincs és ez álltal az ügyintézés is nyögvenyelõs lenne. Voltam Londonban 2-szer is és mindent feladnék itt, hogy ott élhessek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!