Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes elmenni nyaralás céljából Legyen: (1 db)

Hova érdemes Magyarországon elmenni nyaralás céljából? Legyen: strand és környéken lehessen kirándulni szép helyeket megnézni!

Legjobb válasz: Vásárosnamény Szuper aquapark (termálvizes) van és a környéken (50 km-en belül) egy rakat mûemlék.

Vásárosnamény Szuper aquapark (termálvizes) van és a környéken (50 km-en belül) egy rakat mûemlék.
Hévíz..nekünk nagyon tetszett:) Vagy Hajdúszoboszló is nagyon jó, szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszi mi is Hajdúszoboszlóra jutottunk:D
BADACSONY vagy BADACSONYTOMAJ. lehet kirándulni, hegyet megnézni, kirándulni, jó borokat venni :D
Szia én egyet értek az elsö hozzá szoloval! Vásárosnamény Grgelyugornya! Ha még nem voltál probáld ki nagyon király ! Én is sokat hallotam már rola de még csak most nyáron néztem meg milyen hely de a 3 szor is elmenttem mert nagyán bevált a hely!Minden este disco és egy csono fellépö nappal peddig egy király strand lehetöség!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Osztálykirándulás, jó lesz ez így?

(Tavaly nem voltam de én megyek csak azért hogy legalább egyre elmenjek nemtudom hogy jövőre megyek e attól függ ez milyen lesz.)Amitől tartok az az hogy olyanokkal leszek egy szobában akiket igazából nem bírok de ezt ők nem tudják mert hát ha ők kétszínűek másokkal ( szerintem velem is)akkor én miért ne legyek velük az... más osztálytársakhoz is hozzátudok úgymond "csapódni" de az érdekelne hogy ez élvezetes lesz e így?

7

Lemaradtam a reklámjukról de akarok a fürdőbe kupont. Mi a Hagymatikum jelszó a facebook játékukon?

1

Nyugati pályaudvarról metróval mennék a Keleti pályaudvarra. Milyen jegyet kell vennem és kell lyukasztani az átszálláskor? Sima vonaljegy jó vagy van külön átszálló jegy?

4

A kis családommal szeretnénk elmenni egy hosszú hétvégére, kicsit kikapcsolódni. Olyan helyre szeretnénk menni, ahol lehet pici babával is fürdeni, és teljesen bababarát. Tudtok ilyet ajánlani?

4

Hol van Nyékládházán belül a Birsalmás dűlő?

0

Mondtok pár szórakozó helyet hajdúszoboszlón?

1

Megéri váltani?

Jelenleg Szlovákában dolgozok és szuleimnél élek, átszámitva havi 150 ezret keresek nagyábbol de picit unalmas a munka. Barátnom munkanélkuli és a szuleivel lakik de azon gondolkodunk h elkellene koltoznunk Budapestre albérletbe. Mámint h mi kettecskén. Kozépsulis végzettségunk van csak és az lenne a kérdés h érdemes lenne e elkoltoznunk innen, milyen ott a munka piac és h meg e tudnánk élni esetleg jobb munkát tudnánk e találni. Minden választ nagyon szépen koszonok elore is.

2

Hajóval érkezünk Visegrádra. A váron kívül mi lehet még látványosság?

2

A Budavári Sörfesztiválra szeretnék felutazni. Érdekelne, hogy kb. milyen árban mozognak ott a sörök? Milyen a hangulat? Sok ember van? Volt már valaki?

2

Budapest déli - Balatonfüred az hány megálló?

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/uf Gyorsitottal mennék

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!