Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes babával (29 db)

5-6 hós babával hova érdemes menni "nyaralni" Magyarországon, október-november tájékán?

Legjobb válasz: Leginkább sehová. Õsz végén nálunk legfeljebb wellnessezni lehet, de oda ilyen pici babát semmiképp nem érdemes vinni. Ráadásul ez általában pont az õszi náthás, influenzás idõszak, jobb nem cipelni a kicsit idegen emberek közé.

Leginkább sehová. Õsz végén nálunk legfeljebb wellnessezni lehet, de oda ilyen pici babát semmiképp nem érdemes vinni. Ráadásul ez általában pont az õszi náthás, influenzás idõszak, jobb nem cipelni a kicsit idegen emberek közé.
Tényleg pici lesz még a baba, de ha mindenképp szeretnétek kikapcsolódni, én valami erdõ melletti vendégházra gondolnék, ahol csend van és nyugalom, lehet sétálni a színes erdõben (akkor nagyon szép!), na nem babakocsival, hanem kenguruval (4 hónapost mi már vittük), vagy ki lehet ülni vele az udvarra levegõzni. Azért ne a világ végére menjetek, alapvetõ szolgáltatások legyenek a közelben! Szállodába én se vinném még. Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Kaptunk üdülési csekket nem kis összegben, de csak dec. 1-ig használhatjuk fel. Úgy néz ki, találtunk egy kedves kis helyet Visegrádon, van hotel és apartman része is, talán októberben még tudunk sétákat is tenni. Április végére várjuk amúgy a babát.:)
Hévízen van egy jó kis apartmanház (napfény apartman hévíz) Megéri rákukkantani a neten... Családszeretõ az üzemeltetõ, van 2 féle szauna, szoli, játszószoba....sokan nem is gondolnák mennyi mindent lehet csinálni a környéken õsszel is! Szép az õszi Balaton...Keszthelyi part kb 7 km-re....tök jó....nyáron is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon hasznosakat írtatok! Úgy néz ki, Visegrád lesz a választottunk, árban is nagyon jó és nincs is olyan messze Pesttõl. Persze, majd elsõ körben meglátjuk, hogyan viseli a baba a kisebb kimozdulásokat, nem fogunk erõltetni semmit.
Ha nagyon nem jön össze a dolog, akkor viszont az üdülési csekket meg lehet hosszabbítani még egy évvel. A hosszabbítást viszont még érvényességi idõn belül kell elvégezni és 10%+ÁFA a költsége. (a semmitõl azért jobb)

Hova érdemes menni egy 14 hós babával ilyen rossz időben? A csodák palotája zárva

Legjobb válasz: Egy ekkorával bárhova! Neki olyan mindegy, hoyg csodák palotája, vagy vegyesbolt, neki minden érdekes! Villamosozzatok, ha nem szoktatok! Menjetek ki az állomásra, nézzétek a vonatokat! Menjetek el egy kisállat-kereskedésbe, és nézzétek meg a halakat! Menjetek plázába, és mozgólépcsõzzetek, vagy nézzétek a játékokat! Bemehettek az állatkertbe is, ott vannak fedett részek. Vidd cukiba, és vegyél neki sütit, vagy egy pohár tejszínhabot! Vagy az Ikea gyerekmegõrzõjébe, azzt negyon szeretik, a színes labdákat. Nagyon pici, mindegy hova viszed, csak lemehessen, szaladhasson, meg legyen valami színes vagy hangos!

Egy ekkorával bárhova! Neki olyan mindegy, hoyg csodák palotája, vagy vegyesbolt, neki minden érdekes! Villamosozzatok, ha nem szoktatok! Menjetek ki az állomásra, nézzétek a vonatokat! Menjetek el egy kisállat-kereskedésbe, és nézzétek meg a halakat! Menjetek plázába, és mozgólépcsõzzetek, vagy nézzétek a játékokat! Bemehettek az állatkertbe is, ott vannak fedett részek. Vidd cukiba, és vegyél neki sütit, vagy egy pohár tejszínhabot! Vagy az Ikea gyerekmegõrzõjébe, azzt negyon szeretik, a színes labdákat. Nagyon pici, mindegy hova viszed, csak lemehessen, szaladhasson, meg legyen valami színes vagy hangos!
Gyõrben süt a nap! :)
Nyugi! Fehérváron már szikrázóan süt a nap kék az ég, dél körül szerintem már Pesten is ilyen lesz! :)
már itt is süt a nap, Gyöngyösön.
látod, idöjárásjelentésnek beillö válaszokat kapsz a kérdésedre...még egy-két hasonló válasz és nekivághattok akár egész Magyaro-nak

Horvátországba hova érdemes menni babával?

Ti melyik részén jártatok? Szempont lenne hogy ne legyen a lehet? legmesszebb :)

Legjobb válasz: Kisgyerekkel Rab-szigetet (Lopar) ajánlom, nagyon szép és sekély, homokos partja van, úgyhogy ott babával is kellemesen érezhetitek magatokat. Ahol még voltunk az Senj városa, ez nincs messze, az elsõ horvát tengerparti városok egyike, amit Magyarországról "egyenesen" meg tudsz közelíteni autóval. Ez is klassz hely, de sziklás a partja, és gyorsan mélyül a víz.

Kisgyerekkel Rab-szigetet (Lopar) ajánlom, nagyon szép és sekély, homokos partja van, úgyhogy ott babával is kellemesen érezhetitek magatokat. Ahol még voltunk az Senj városa, ez nincs messze, az elsõ horvát tengerparti városok egyike, amit Magyarországról "egyenesen" meg tudsz közelíteni autóval. Ez is klassz hely, de sziklás a partja, és gyorsan mélyül a víz.
Engem is érdekelne a kérdés.
Mi voltunk a 8 hós fiammal Porecben a Mediterran hotelben, szuper volt. Fõleg a félpanzió szuper! aztán voltunk a 3 hós lányommal és az akkor 20 hós fiammal Umagban a Sol Amforában, egy apartmanban voltunk, szuper volt az is.


Bababőrgyógyászat tapasztalatok? Soron kívül behívják a pár hónapos babákat? Hova érdemes menni?

Heim Pál? Ide ha jól tudom, nem kell beutaló sem. Madarász?

Legjobb válasz: Kb. 2 éve voltunk a Heim Pálban a fiammal. Ott 6 hónapos korig "sürgõsre" veszik a gyerekeket, de mellette próbálják követni az érkezési sorrendet is. Szóval, mi is vártunk így is legalább 1 órát, hogy bekerüljünk, pedig egyszerre 3-an vannak bent. Míg egy babát vagy kisgyereket vizsgálnak, a másik kettõ vetkõzik. Most 2,5 éves a fiam, nem szivesen vinném oda, mert nagyon sokan vannak.

Kb. 2 éve voltunk a Heim Pálban a fiammal. Ott 6 hónapos korig "sürgõsre" veszik a gyerekeket, de mellette próbálják követni az érkezési sorrendet is. Szóval, mi is vártunk így is legalább 1 órát, hogy bekerüljünk, pedig egyszerre 3-an vannak bent. Míg egy babát vagy kisgyereket vizsgálnak, a másik kettõ vetkõzik. Most 2, 5 éves a fiam, nem szivesen vinném oda, mert nagyon sokan vannak.
Elõzõ vagyok. Nem tudom, mi a problémátok, mi ekcémával mentünk. Nagyon jó zsírozó testápolót (ott keverik ki) kaptunk a Heim Pálban, és szintén általuk kikevert, minimális szteroidot tartalmazó krémet a foltjaira. Mindkettõt fel tudja írni a gyerekorvos is, de szerencsére a fiamnak most már elég a testápoló használata. Úgyhogy ezért a krémért visszajárunk az ottani gyógyszertárba.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nekünk van pár kis foltunk, amirõl nem tudjuk, mi, ezért szeretnénk elvinni. Hát, nem tudom, hova vigyük.

Pesten hova érdemes elmenni genetikára? Babát szeretnénk, és előtte nem ártana elmennünk valahova, mert az előző baba nem maradt meg.

Nem tudták megállapítani, mi volt ott a gond. Ezért szeretnénk mindketten kivizsgáltatni magunkat miel?tt újra megpróbálnánk. Mennyi id? alatt kapunk kb. id?pontot? (remélem 4 hónapon belül, mert akkor telik le a 6 ajánlott várakozási id?). El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Bolgárkerék u, Czeizel Endre. Nekem õk váltak be, amikor amásodik babám elõtt genetikust kerestem. a kisfiam achrondroplasiás, miatta kellett avizsgálat. bár az eredmény, véletlen mutáció lett, mégis elégedett vagyok velük. késõbb terhesen is hozzájuk mentema szûrésekre

Bolgárkerék u, Czeizel Endre. Nekem õk váltak be, amikor amásodik babám elõtt genetikust kerestem. a kisfiam achrondroplasiás, miatta kellett avizsgálat. bár az eredmény, véletlen mutáció lett, mégis elégedett vagyok velük. késõbb terhesen is hozzájuk mentema szûrésekre
Istenhegyi úton lévõ Géndiagnosztikai Központot tudom ajánlani.
Elég sûrû sajnos a vetélés és a terhesség elhalása is, nekem a 9. héten volt. Én nem mentem, bár a korom miatt meg küldtek aztán, de a terhesség elõtt nem mentünk el. A terhesség alatt csináltattuk meg az amniocentézist, hogy tuti egészséges legyen a baba. Igazán elõre nem tudnak szerintem mit mondani, kb. hogy szedd a terhesvitamint és a folsavat. Mennyi idõs volt a terhességed, ha nem vagyok tolakodó?
A kérdező hozzászólása: 22 hetesek voltunk a kislányommal.
Szintén Bolgárkerék utca. Érdemes mielõbb idõpontot kérni, úgy emlékszem, egy vagy két napon rendel ott Czeizel Endre. Vannak olyan genetikai vizsgálatok, amiket igenis a terhesség elõtt ajánlatos elvégeztetni. Én a különbözõ plussz vizsgálatokat végeztettem ott, miután kiderült, hogy az elsõ kicsi fiúnkat egy nagyon ritka fejlõdési rendellenesség következtében veszítettük el. Mindig idõpontra mentem, és sosem kellett várnom. Nem volt olcsó, de az elsõ ott végzett vizsgálat után a többinél kaptam némi kedvezményt. Nagyszerû szakemberekkel találkoztam, akik egyébként a többi budapesti magánklinikán is elérhetõek, azért rendelnek mindenhol csak egy-egy napot.

Budapesten hova érdemes elmenni 1 éves babával? Főleg a szabadtéri programok érdekelnének .

Milyen programok vannak most a nyáron? Konkrétan a mai nap és a hétvége érdekelne.

Legjobb válasz: Allatkertbe mindig erdemes menni, bar nagy melegben nem ajanlom. Közlekedesi muzeum(bar nem szabadteri, de a kisfiam nagyon imadta nezni a terepasztalon vagtazo sihukat:D

Allatkertbe mindig erdemes menni, bar nagy melegben nem ajanlom. Közlekedesi muzeum(bar nem szabadteri, de a kisfiam nagyon imadta nezni a terepasztalon vagtazo sihukat:D
Itt nézz körül, én mindig innen szervezem a 7végéinket:) )) http://www.elevengyerekek.hu/

Hova érdemes kirándulni menni egy 3 hónapos babával?

húsvét napján ha jó az id? kirándulni mennénk.

Legjobb válasz: Ahol Ti jól érziztek magatokat egy 3 hónapos babával. Mivel õ még nem fog fel semmit belõle, így a ti kényelmetek számít csak ebben az esetben.

Ahol Ti jól érziztek magatokat egy 3 hónapos babával. Mivel õ még nem fog fel semmit belõle, így a ti kényelmetek számít csak ebben az esetben.
Nemtudom, hogy hol laktok, de mi már 2 hónapos korától rendszeresen lemegyünk vele a Duna-partra. Most tervezzük a Margit-szigetet. Egyébként a mi babánk folyamatosan nézeget, figyel - már nem alussza át a sétákat. Olyan a babakocsink, hogy kilát belõle - a lábzsákot is leszedtük és ici-picit megemeltük a támláját.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok......nem arra gondoltam h mi hol érezzük magunkat jól......tippeket vártam h hol lehet kényelmesen babástol lenni. A sziget közelében lakunk....inább vmi vidék jönne szóba.
A Normafa környékén vannak babakocsival járható utak, az új 2008-as kiadású térképen külön jelölve is van. Vidéken Velecét javaslom még, egész hosszan van babakocsival járható út (a vasútállomástól öreg Velencéig), de az egész Velecei-tó partja jól járható.
mátrába kékes elött sástó után szuper kaland park van jó lehet tologatni most voltunk! De vigyázzatok mert tömeg van mindenhol húsvétkor még dugok is vannak az utakon!!!!! (vidéken is) Mi már nem merünk menni húsvétkor föleg babával!

Hova érdemes menni babával nyaralni? (Magyarországon vagy külföldön, mindegy)

Legjobb válasz: Érdemes bárhová, ha van rá lehetõség, de a baba szempontjából szerintem mindegy...viszont probléma esetén könyebb itthon orvost találni (ha nincs nyelvi probléma akkor ez külföldön is könnyen mehet), de nagyobb gond esetén könnyebb hazajutni is..De nem erre a félelemre kell megalapozni a nyaralást, csak jobban kell felkészülni. Ezért én itthon mennék bababarát környezetbe, de elõszeretettel választjuk a balatont..a vadkempinget nem javaslom..mindenképp legyen fürdõszoba és megfelelõ alvóhelye..ez a fontos.

Érdemes bárhová, ha van rá lehetõség, de a baba szempontjából szerintem mindegy...viszont probléma esetén könyebb itthon orvost találni (ha nincs nyelvi probléma akkor ez külföldön is könnyen mehet), de nagyobb gond esetén könnyebb hazajutni is..De nem erre a félelemre kell megalapozni a nyaralást, csak jobban kell felkészülni. Ezért én itthon mennék bababarát környezetbe, de elõszeretettel választjuk a balatont..a vadkempinget nem javaslom..mindenképp legyen fürdõszoba és megfelelõ alvóhelye..ez a fontos.
http://www.goszolagyongye.hu. Mi évek óta oda járunk gyeremekbarát, csodás környzet, közelben strand, stb...
Alsópáhok, Kolping hotel Ódákat zengenek róla a babások.
Mi a hegyekbe mentünk, amikor 6 hetes volt a lány.Jövõ nyárra tervezzük a Balatont.

Hova erdemes naralni menni egy 9 honapos babaval?

A lanyom a nyaron lesz 9 honapos es szeretnenk nyaralni menni. Nem tudom hova lenne erdemes, meg nappal ketszer alszik. Nem igazan alszik el babakosiba es idegen helyen.Volta valaki babaval a Roman tengerparton? Szalaoda vagy kemping??

Legjobb válasz: nyaralni

A kérdező hozzászólása: nyaralni
Attól függ, hogy merre laktok, és mennyi a keret rá. Nyilván egy gyõri család nem biztos, hogy a román tengerpartot választja, és egy borsodi ember, meg nem biztos, hogy Horvátországba megy. Persze, ez most részletkérdés. Mivel még kicsi a gyerek, én magyarországon belül gondolkodnék. De ha ragaszkodtok a román tengerparthoz akkor én szállodába mennék. Babával még nem voltunk, viszont szerintem mindenképpen homokos tengerpartot válasszatok, pl. Constanta: bármerrõl megyünk be, a város tábla helyett hatalmas régi romos hajók oldalára van a Constanta felírat felfestve. Hatalmas hullámok. Hatalmas tömeg, nem látni a végét. Kissé zavaros volt a víz, a partja homokos, a parttól távolabb befelé sziklás. Horvátországban: Split, Trogir, Rovinj. Esetleg Görögország :) Remélem segítettem!
Nekem 6 hónapos, de mi csak belföldbe gondolkodunk. Megtehetnénk, hogy külföldre megyünk, de ilyen pici gyerekkel csak szenvedés lenne az út is.
Szerintem Bulgária is lehet, pl. Sveti Vlas. Szép, lehet sétálni kis macskaköves utcákon. Nekünk tetszett, csöndes, nagyon jó áron vannak hotelek. :)

Hova érdemes menni 11 hónapos babával nyaralni, tudtok jól bevál helyet ajánlani? Elsősorban Észak-, Észak-Kelet-Magyarország jöhet szóba.

Legjobb válasz: én egri vagyok,Egert ajánlom :-) hangulatos macskaköves kis utcák,vannak jó szállodák,strand,közel a bükk(Lillafüred a kedvencünk kb 40 perc autózás az erdõn át)vagy Szilvásvárad.Ha wellness szállodát szeretnétek mindenképp,akkor Egerszalók,5 percre Egertõl.nem tudom mikor utaznátok,de nyáron minden nap vmi program.bornapok,táncbemutatók,rendezvények...

én egri vagyok, Egert ajánlom :-) hangulatos macskaköves kis utcák, vannak jó szállodák, strand, közel a bükk(Lillafüred a kedvencünk kb 40 perc autózás az erdõn át)vagy Szilvásvárad.Ha wellness szállodát szeretnétek mindenképp, akkor Egerszalók, 5 percre Egertõl.nem tudom mikor utaznátok, de nyáron minden nap vmi program.bornapok, táncbemutatók, rendezvények...
Én Hajdúszoboszlót ajánlom. Igaz az már inkább kelet, de egyszerûen szuper hely.Mi imádjuk.Szuper strandkomplexum és aquapark van ott.Csendes hangulatos kisváros.Rengeteg jobbnál jobb szálloda.Bár utóbbiban nem tudok segíteni, mert mi apartmanozni szoktunk.Mi ezt szeretjük.:)
Hát ez inkább dél-kelet, de csak ajánlani tudom:Gyula. Mi november elején voltunk a 15hónapos lányunkkal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Jó ötleteket adtatok. Gyerek nélkül Egerszalók kivételével voltunk már mindenhol, bár Hajdúszoboszlón nagyon régen. Valószínûleg Eger, Egerszalók, vagy Hajdúszoboszló lesz a befutó. Gyulán is nagyon jól éreztük magunkat és ott a szálloda is szuper volt, de az most nekünk egy kicsit messze van. Lillafüred meg közel. Miskolciak vagyunk és idén kisbabával olyan helyre szeretnénk menni, ami jó, de nem kell sokat utazni. Szilvásváradot is szeretjük, de oda 1 napos kirándulásra szoktunk menni. Ha esetleg tudnátok konkrét szállást ajánlani az is jó lenne. Szállodába mennénk, ami valamennyire bababarát, van kis medencéje. Az most nem baj, ha nem hiper-szuper a wellness részleg, mert ez a nyaralás nem rólunk fog szólni.
1-es vagyok.mi ide szoktunk menni csak úgy pancsizni: http://www.demjengyogytermal.hu/ esetleg ez: http://www.shiraz.hu/ ez pedig a csúcs: http://www.bambara.hu/ hirtelen ezek jutottak eszembe, de van még a hotel eger, a hotel flóra, villa völgy.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom olvassa-e majd valaki, de megírom, hogy végülis a Bambarában (Felsõtárkány) voltunk. Nagyon jó volt, a kislányunk is nagyon jól érezte magát. Még egyszer köszönöm az ötleteket. Késõbb a többi helyre is el fogunk menni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!