Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes Miskolcon 4D (2 db)

Miskolcon hova érdemes menni 4d ultrahangra? (18 kismama) És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mi az Arany Corvin üzletház emeletén voltunk, (http://www.4diagnosztika.hu/). Szerintem az ár korrekt. Biri Zsuzsánál voltunk, õ meg egy szenzációs nõ!!!!

Mi az Arany Corvin üzletház emeletén voltunk, (http://www.4diagnosztika.hu/). Szerintem az ár korrekt. Biri Zsuzsánál voltunk, õ meg egy szenzációs nõ!!!!
Szia. Mi a Bató Házban voltunk 4D UH-on, nagyon jó volt.22 percig nézik a babát, kapsz 5 db kinyomtatott képet és a 22 percet megkapod dvd-n..és mindez 6000 ft. 13 hetesen voltunk elõször, és majd 2 hét múlva megyünk megint, már nagyon várjuk.Egy nagyon kedves szonográfus nõ csinálja, és tényleg mindent elmond az Uh közben, hogy mikor mijét látjátok a babának.Ja és a végén kaptok egy papírt is a baba adataival. Mi úgy jelentkeztünk be, hogy felhívtuk a Semmelweis kórházat és mondtuk, hogy szeretnénk menni Uh-ra és ott ajánlották fel a 4D lehetõségét..a Bató házban ebben a magánrendelõben talán a semmelweis kórház orvosai-szonográfusai rendelnek.Így áll összeköttetésben a kórházzal. 24+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Én is az Aranycorvint ajánlom ugyanúgy Bíri Zsuzsánál voltam 20perces DVD, 1db nyomtatott kép, 24db kép Cd-n került 8300FT-ba és egy lelet...A képek fantasztikus minõségûek ajánlani tudom csak.
Szintén Arany Corvin. Mi a 45 percesen voltunk, kiírták dvd-re a mozit, 40 képet cd-re, 1 képet nyomtattak, 5% kedvezményt adtak EP-i kártyára, így fizettünk 11.000 Ft-ot. Biri Zsuzsánál voltunk mi is. Õt is, és a helyet is ajánlom. Szerintem ez jobb, mint a Batós. Barátnõmnek ott fekete-fehér képet adtak, itt színeset.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek.

Hova érdemes menni Miskolcon 4D UH-ra?

Legjobb válasz: Nem írtad ,hogy CD-t szeretnél,vagy képet. A Semmelweis kórházban csak CD-t készítenek 12000 ft-ért,kép nincs.A belgyógyászat épületében van a földszinten. A Megyei kórházba 1 db kép 1000 ft-ba , 4 db kép 3000 ft-ba kerül , a CD-t nem tudom. Azt,hogy kórházon kívül hol van még sajnos nem tdom. Remélem tudtam segíteni egy kicsit.

Nem írtad , hogy CD-t szeretnél, vagy képet. A Semmelweis kórházban csak CD-t készítenek 12000 ft-ért, kép nincs.A belgyógyászat épületében van a földszinten. A Megyei kórházba 1 db kép 1000 ft-ba , 4 db kép 3000 ft-ba kerül , a CD-t nem tudom. Azt, hogy kórházon kívül hol van még sajnos nem tdom. Remélem tudtam segíteni egy kicsit.
Sziasztok! Én az Aranycorvin üzletházban voltam egy 4d magánrendelõben, ahol nagyon kedves és készséges mindenki. 9 ezer forintba kerül 45 perc babamozi amit megkapsz dvd-n plussz kapsz egy fotót is. Ráadásul mi úgy jártunk hogy aludt a bébink és a pofija a gerincem felé nézett ezért nem volt valami élvezhetõ, de a szonográfus mondta hogy így csak a felét fizessük ki. Egyeztettünk egy újabb idõpontot és a másik felét csak akkor kell kifizetni, és a dvd-t igy is megkaptuk. Nagyon jó a gép ez egy új fajta, eddig csak debrecenben volt ilyen, de ott 12 ezerbe kerül.
Én lementem Kazincbarcikára ott nagyon kedvesek voltak és olcsóbb is.
Szia!Mi 24 hetesen voltunk decemberben(AA-Med), jól sikerült, elég jól láttuk a kislányt.Ez is ott derült ki, elég egyértelmûen látszott a neme.Mi is 26 percnyi dvd-t kaptunk, és egy 3 képbõl álló sorozatot(fekete-fehér), és kedvesek volt. Nyugodtan próbáljátok meg, ha lesz még rá pénzetek. 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat. 27 hetes vagyok, lehet hogy kipróbáljuk a Semmelweist, bár ma akkorát csalódtunk, hogy nem térünk magunkhoz. Köszi mégegyszer!!!
Nos valakivel pont egyszerre ajánlottunk neked valamit! Talán nem véletlen.....
Szia! Mi a feleségemmel 2 hét mulva ide megyünk: http://www.aa-med.hu/index.php?c=2
Mi a semmelweisbe voltunk, 12 000ért kaptunk 30percnyi anyagot +fényképet.Ráadásul úgy van ha a baba háttal van vagy nem nagyon látszik semmi belõle mert épp alszik vagy stb akkor az elsõt nem kell kifizetni és csinálnak pár nap múlva újat.A miénk nagyon jó lett.És nem látszódott h kislány vagy fiú és visszahívott a nõci pár nappal késõbb a sima rendelésre h akkor már bizti h nem abban a pozícióban fekszik és meglessük h micsoda, de sajna akkor sem látszódott, de õ megpróbálta.Nagyon rendesek voltak.Nem tudom hány hetes vagy de ha van még idõtök és pénzetek hívd fel. AA-MED Orvosi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Miskolc, Csabai kapu 9-11. Tel:06-46-555-671 Egy 33hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Most voltunk a Megyeiben, és egy hatalmas csalódás volt, alig láttunk valamit, és kaptunk egy kb. 15 másodpercnyi anyagot CD-n (10000 ft-ért). Ezért szerettem volna tudni, hogy máshol milyen... Köszi a választ!!!
A barátnõmék Miskolcon az Arany Corvinban voltak. Ott 9 ezer. Adnak képet és cd-t is. Ha elsõre nem sikerül addig lehet menni amig nem sikerûl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!