Találatok a következő kifejezésre: Hova érdemes Miskolcon (11 db)

Hová érdemes Miskolcon, vagy a környéken beadni a jelentkezést, önéletrajzot egy 26 éves férfinak?

Boschban dolgozik jelenleg,ha nem is sokkal de vmivel jobb fizetést szeretne,hogy össze tudjunk költözni. Tippeket,tanácsokat várok. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Milyen szakmád van?

Milyen szakmád van?
OFF: Monjuk mehetne esetleg orvosnak, abból most hiány van. :-) ON: Talán le kellene írnod, hogy milyen végzettséggel, nyelvtudással bír a párod és, hogy milyen állást keres és mégis mi az a bruttó jövedelem, amiért már váltana.
A kérdező hozzászólása: Pincér végzettsége van, de ebben gyakorlat nélkül lehetetlen elhelyezkedni. angol középfok, német alapfok.
A kérdező hozzászólása: Ha kb 110-120e. körül kézhez kapna akkor biztosan váltana. Sok mindenhez ért, gipszkartonozás, épületek szigetelése, és hasonló munkák.

A miskolci Pitti szalonban kb. mennyibe kerül egy szemöldöktetoválás? Hová érdemes menni, ha szemöldöktetoválást szeretnék, ki Miskolcon a legjobb?

Legjobb válasz: nem voltam ott a kozmetikusnál de körmösnél igen és én otthon jobban megcsináltam volna és 4 ezret kért el többet oda nem megyek a fodrászok közül is csak kittibe bízok

nem voltam ott a kozmetikusnál de körmösnél igen és én otthon jobban megcsináltam volna és 4 ezret kért el többet oda nem megyek a fodrászok közül is csak kittibe bízok
A kérdező hozzászólása: k
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de a fodrász és a sminktetováló két külön dolog. A hajad kinõ ha elrontják, de a szemöldöktetoválás meg megmarad 3-5 évig.

Miskolcon hova érdemes menni?

A családommal együtt (én 15/L éves vagyok tesóm 13/F) Miskolcra megyünk nyaralni, mit érdemes megnézni, hol érdemes sétálgatni, és vannak e a környéken még más helyek ahol lehet túrázni, vagy esetleg kalandparkok, fürd?k.

Legjobb válasz: Miskolcnak elég szép, hosszú sétáló utcája van, ott lehet sétálgatni, fagyizgatni, és a Szinva teraszon meg lehet állni pihenni. Elmehettek Lillafüredre, bár szerintem Miskolctapolcára érdemesebb menni, mert ott van Barlangfürdõ, bobpálya, kalandtúra park, lehet csónakázni, kacsát, hattyút etetni, meg persze sétánli. :D Akkor bemehettek a vadasparkba, utána meg mehettek sétálni az erdõbe, csak valaki legyen veletek, nehogy eltévedjetek. Hirtelen ennyi jutott eszembe...

Miskolcnak elég szép, hosszú sétáló utcája van, ott lehet sétálgatni, fagyizgatni, és a Szinva teraszon meg lehet állni pihenni. Elmehettek Lillafüredre, bár szerintem Miskolctapolcára érdemesebb menni, mert ott van Barlangfürdõ, bobpálya, kalandtúra park, lehet csónakázni, kacsát, hattyút etetni, meg persze sétánli. :D Akkor bemehettek a vadasparkba, utána meg mehettek sétálni az erdõbe, csak valaki legyen veletek, nehogy eltévedjetek. Hirtelen ennyi jutott eszembe...
*: sétálni
Miskolcról Lillafüreden át Garadnára megy kisvonat, ami majdnem végig az erdõben halad. A lillafüredi állomásépületben van egy kiállítás, azt is meg lehet nézni. A vonatok pontos menetrendjét a http://www.laev.hu oldalon meg tudod nézni. Június elején lesz Operafesztivál, melynek programjai a színház mellett a sétálóutcát és a Szinva-teraszt is érintik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, esetleg ha valaki még tud valami programot, azt nagyon megköszönném (lehet olyan ami a közelbe van)
Kellemes nyáresti programok júliusban és augusztusban szombatonként a város közösségi terén. Zene, tánc, gasztronómia, népek, nemzetek, kultúrája, a város kulturális sokszínûségét reprezentáló mûsorok. Idõpont: július, augusztus Helyszín: Szinva Terasz A Diósgyõri várat is érdemes megnézni, és ha már arra jártok, tõle nem messze található a Vadaspark. Érdemes utánajárni, hogy lesz-e a nyaralásotok idején valamilyen rendezvény, mert nyáron gyakori. Csatlakozva az elõttem szólókhoz, Tapolcára mindenképpen érdemes kimenni, gyönyörû helynek tartom. Ott van sok vendéglátó egység (hotelek, büfék, éttermek stb), hattyúk, sok vadkacsa, meleg forrás, gyönyörû park, bob pálya, játszótér, csónakázótó, hegyek-völgyek :) stb. Lillafüreden ott a Palota szálló, amit nem biztos, hogy belülrõl meg lehet tekinteni, de kívülrõl is csodás. A mellette levõ tavat körbe lehet sétálni (kissé erdõs hely), van több vízesés stb. És ha túrázni akartok, csak el kell indulnotok a fák felé, mert rengeteg hegy vesz minket körbe :) Ott az Avasi kilátótorony, gyönyörû kilátással. Tõle pár percre az Avasi templom. Van Herman Ottó Múzeum, valamint számos más ilyen hely is. De inkább itt ez a link, a legjobban talán itt tudsz tájékozódni :)
Jaj és persze el ne felejtsem Lillafüreden a cseppkõbarlangot, a kisvasutat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mégegyszer. Utolsó említettél egy linket, de nemlátom, hogy leírtad/hova írtad! Megtudnád mégegyszer adni?


Első randin hová érdemes menni Miskolcon?

Legjobb válasz: http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/I310656 Zöld Sárkány teaház, a lila jelzõ jelöli a helyet. Egyébként ha beírod a keresõbe, hogy Miskolc randi nagyon sok találatod lesz mert már sok ilyen kérdés van, és lehet hogy azokban is találsz majd valami jót

http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/I310656 Zöld Sárkány teaház, a lila jelzõ jelöli a helyet. Egyébként ha beírod a keresõbe, hogy Miskolc randi nagyon sok találatod lesz mert már sok ilyen kérdés van, és lehet hogy azokban is találsz majd valami jót
Vidd el briósgyõr meccsre
Mozi, Tapolca, Lillafüred. )
A kérdező hozzászólása: ez mind jó, d emeg akarjuk ismerni egymást, és lehet mikolcn? szóval nem akarok elsõ talunk pl. buszozni.. :/
sétáljatok sokat, aztán üljetek be egy kávéra, aztán megint séta. séta közben beszélgetés és így megismeritek egymást is:)
A kérdező hozzászólása: erre lennék kiváncsi h hova :D
cigánytelepre
Népkert, Szinva terasz, Fõ utcán séta, Erzsébet térnél megihattok valamit megpihenhettek Egyébként ha sétálni akartok bármerre elindulhattok, felfedezhetitek együtt Miskolcot :)

Miskolcon Hova érdemes Felvételizni Gimibe?

Legjobb válasz: Hát nézd... Én idén érettségiztem a Zrínyiben, most az ELTE-re járok jogra...errõl tudok nyilatkozni. Én nagyon szerettem, szerintem jó az oktatás. Sokak támadták hogy így roszz meg úgy rossz, de ezt általában azok mondták akiknek az átlaga 3,00 alatt volt. Aki komolyan vette, annak nem volt problámája a Zrínyivel, bár az is igaz hogy ez inkább humán beállítottságú gimi. Ha ilyen pályára készülsz ezt ajánlom. Arról nem is beszélve hogy a közösségi élete nagyon szuper. Amúgy nálam a Herman O. Gimié az abszolút elsõ hely. Szerintem ez a legjobb és legszínvonalasabb miskolci gimi. Ezen kívül az Avasi és a Földes az, ami még megéri, mert van esélyed olyan oktatást kapni, hogy késõbb bármelyik felsõoktatási intézménybe felvegyenek. Ez persze csak az én véleményem... Sok sikert!

Hát nézd... Én idén érettségiztem a Zrínyiben, most az ELTE-re járok jogra...errõl tudok nyilatkozni. Én nagyon szerettem, szerintem jó az oktatás. Sokak támadták hogy így roszz meg úgy rossz, de ezt általában azok mondták akiknek az átlaga 3, 00 alatt volt. Aki komolyan vette, annak nem volt problámája a Zrínyivel, bár az is igaz hogy ez inkább humán beállítottságú gimi. Ha ilyen pályára készülsz ezt ajánlom. Arról nem is beszélve hogy a közösségi élete nagyon szuper. Amúgy nálam a Herman O. Gimié az abszolút elsõ hely. Szerintem ez a legjobb és legszínvonalasabb miskolci gimi. Ezen kívül az Avasi és a Földes az, ami még megéri, mert van esélyed olyan oktatást kapni, hogy késõbb bármelyik felsõoktatási intézménybe felvegyenek. Ez persze csak az én véleményem... Sok sikert!
Én nem mennék a legjobb nevû, legerõsebb gimibe. Az a baj ezekkel, hogy nagy a követelmény, többet is elvárnak az ott tanulóktók, és aki nem olyan képességû, annak nagyon leronthatja az átlagát.Ha egy ilyen képességû diák gyengébb gimibe járt volna, akkor ugyan úgy megmarad a jó átlag, és a fõiskolai/egyetemi felvételin senki nem kérdezi, hogy mennyire volt erõs az iskola, mennyi + dolgot kértek a 4 év alatt. Én a Kossuth gimibe jártam.20-an voltunk az osztályba, és a volt osztálytársaim kb 80 %-a továbbtanult, és nem csak felsõfokú szakképzésen.Volt, aki felvettek az orvosira, volt aki a Miskolci Egyetem jogi karára ment, és már ügyvédi irodája van.Mikor én jártam oda a Kossuth gimi az egyik leggyengébb sulinak számított.Ettõl függetlenül engem is simán felvettek a fõiskolába, és semmi + problémám nem volt a "gyengébb" gimi miatt.Én nagyon szerettem, nagyon jó volt a közösségi élet stbstb.
A kérdező hozzászólása: Nagyon Köszönöm :) :) :) :)

Hová érdemes mostanában menni, ha egy kis kikapcsolódásra vágyom, fürdőzésre? Tiszaújvárosra, Zsórira, vagy a Miskolc-tapolcai barlangfürdőre gondoltam.

Csak délután mennénk pár órára,volt valaki mostanában?

Legjobb válasz: Egyértelmmûen miskolc nagyon jó a barlangfûrdõ kinehagyd ilyenkor télen kint is lehet fürdeni bent meg vmi csodálatos ajánlom neked!

Egyértelmmûen miskolc nagyon jó a barlangfûrdõ kinehagyd ilyenkor télen kint is lehet fürdeni bent meg vmi csodálatos ajánlom neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak elég drága, nem? Meg nem tudom, hogy a vize elég meleg-e, mert, "áztatni" is akarnám magam...:)

Ha szemöldöktetoválást szeretnék, Miskolcon hová érdemes menni? És kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: [link] Én õket tudnám ajánlani.Az árakról nem tudok semmit.

[link] Én õket tudnám ajánlani.Az árakról nem tudok semmit.

Miskolcon hova érdemes menni 4d ultrahangra? (18 kismama) És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mi az Arany Corvin üzletház emeletén voltunk, (http://www.4diagnosztika.hu/). Szerintem az ár korrekt. Biri Zsuzsánál voltunk, õ meg egy szenzációs nõ!!!!

Mi az Arany Corvin üzletház emeletén voltunk, (http://www.4diagnosztika.hu/). Szerintem az ár korrekt. Biri Zsuzsánál voltunk, õ meg egy szenzációs nõ!!!!
Szia. Mi a Bató Házban voltunk 4D UH-on, nagyon jó volt.22 percig nézik a babát, kapsz 5 db kinyomtatott képet és a 22 percet megkapod dvd-n..és mindez 6000 ft. 13 hetesen voltunk elõször, és majd 2 hét múlva megyünk megint, már nagyon várjuk.Egy nagyon kedves szonográfus nõ csinálja, és tényleg mindent elmond az Uh közben, hogy mikor mijét látjátok a babának.Ja és a végén kaptok egy papírt is a baba adataival. Mi úgy jelentkeztünk be, hogy felhívtuk a Semmelweis kórházat és mondtuk, hogy szeretnénk menni Uh-ra és ott ajánlották fel a 4D lehetõségét..a Bató házban ebben a magánrendelõben talán a semmelweis kórház orvosai-szonográfusai rendelnek.Így áll összeköttetésben a kórházzal. 24+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Én is az Aranycorvint ajánlom ugyanúgy Bíri Zsuzsánál voltam 20perces DVD, 1db nyomtatott kép, 24db kép Cd-n került 8300FT-ba és egy lelet...A képek fantasztikus minõségûek ajánlani tudom csak.
Szintén Arany Corvin. Mi a 45 percesen voltunk, kiírták dvd-re a mozit, 40 képet cd-re, 1 képet nyomtattak, 5% kedvezményt adtak EP-i kártyára, így fizettünk 11.000 Ft-ot. Biri Zsuzsánál voltunk mi is. Õt is, és a helyet is ajánlom. Szerintem ez jobb, mint a Batós. Barátnõmnek ott fekete-fehér képet adtak, itt színeset.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek.

Hova érdemes elmenni randizni Miskolcon?

Kérlek segítsetek, mert nem régen költöztünk ide és hát nem akarok beégni...:$

Legjobb válasz: attól függ.ha beszélgetõs, beülõs, akkor pl dali a szinház utcáján, cunami a kossuth utcában, cortez, a villanyrendrõsnél, bár az kicsit füstös. ezek mind jobb helyek. ha kajálnátok is, akkor dolce vita szintén a szinház utcáján. ha viszont játékosabb, akkor bowlingozás, vagy a szinvaparkban vagy a plazaban. mig mozi ma már csak a plazaban van.

attól függ.ha beszélgetõs, beülõs, akkor pl dali a szinház utcáján, cunami a kossuth utcában, cortez, a villanyrendrõsnél, bár az kicsit füstös. ezek mind jobb helyek. ha kajálnátok is, akkor dolce vita szintén a szinház utcáján. ha viszont játékosabb, akkor bowlingozás, vagy a szinvaparkban vagy a plazaban. mig mozi ma már csak a plazaban van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál! :) Te amúgy ki vagy? Esetleg beszélgethetnénk, hogy megismerjek minél több embert!
én miskolci lány vagyok, én is szeretem a Cortezt, a Szinvaparkban a Sky cafét, jó a Makropolisban a Tokyo étterem, ahol minden nap este 10tõl és vasárnap egész nap 100ft egy tál kaja:) az Mkb bank mögött, hátul van egy csudijó parkosított, sokpados hely, amit nemrég fedeztünk fel:)
ja igen, és a Dali az örök törzshelyünk:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! Ez a Dali ez kb. mennyibe kerül?
hát egy jeges kávé 500ft...én mindig azt iszok, szóval nagyjából ezt tudom:D
1 válaszoló vk, én egyetemista vagyok, meg tõsgyökeres miskolci, már 21 éve, bár most kint vagyok ösztöndíjjal külföldön pár hónapig. a dali nem túl drága, olyan átlagosnak mondanám, de szép, igényes, tiszta hely.
jAJa


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!